Γκρίζα Φυλή: Η Επιδίωξη της Ν.Τ.Π. Ξεχάστε το ανθρώπινο DNA

Γκρίζα Φυλή: Η Επιδίωξη της Ν.Τ.Π. Ξεχάστε το ανθρώπινο DNA

26 Οκτωβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:606
Μοίρασέ το

Η Γκρίζα Φυλή: Ένα Φανταστικό Σενάριο.

Πόσο Φανταστικό μπορεί να είναι ένα Φανταστικό σενάριο;

Ειδικά όταν είναι τόσο, μα τόσο Οφθαλμοφανές.

Θέλουν μια φυλή σε όλον τον πλανήτη, ένα αμάλγαμα όλων των λαών και την…

 

 

 

 

 

Η ανθρωπότητα, δέχεται μια τεράστια επίθεση από την γνωστή περιούσια φυλή, με χιλιάδες τρόπους.

Σωτηρία, δεν φαίνεται να υπάρξει, αν δεν υπάρξει αντίσταση και επιστροφή στις ρίζες μας.

Επιστροφή στον παλιό τρόπο ζωής, που κάποιοι έχουν φροντίσει να κρατήσουν σαν θησαυρό.

Επιστροφή στις παλιές καλλιέργειες, μακρυά από τροποποιημένα προϊόντα και μακρυά από τις … διδασκαλίεως των περιούσιων.

Αυτός ο κόσμος που επιχειρούν εδώ και εκατονταετίες να δημιουργήσουν, πρέπει να ανατραπεί.

ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ… ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γκρίζα Φυλή: Η Επιδίωξη της Ν.Τ.Π.

Η Γκρίζα Φυλή: Ενα Φανταστικό Σενάριο;

Πόσο Φανταστικό μπορεί να είναι ένα Φανταστικό σενάριο;

Ειδικά όταν είναι τόσο, μα τόσο Οφθαλμοφανές;

Κρίση οικονομική, αξιών, στοχασμού, νομίζετε ότι θα συνεχίσετε την ζωή σας με όλα τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα και λέτε «κι αυτό θα περάσει» λογικό ακούγεται εκ πρώτης όψεως. Ομως κάποιοι κύριοι της Νέας Τάξεως Πραγμάτων έχουν άλλα σχέδια για εσάς, την οικογένεια της και το μέλλον των απογόνων σας. Πόσο ακόμη νομίζετε ότι θα ανέχονται οι Τηλεπαθητικοί Επικυρίαρχοι τον Ελληνικό τρόπο Σκέψεως, Δράσεως – έστω κι εκφυλισμένο- ή την οποιαδήποτε πολιτισμική διαφορετικότητα του κάθε λαού;

“Κύριε Πρόεδρε, η επίσκεψή σας σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας Νέας Εποχής …” είπε ο Α. Σαμαράς στον πρόεδρο Πέρεζ του Ισραήλ κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2012. Ποιάς «Νέας Εποχής» είπε ο λαλίστατος, τι εννοούσε, τι ξέρει; Φυσικά και γνωρίζει, αλίμονο ! Θα σας πω, αν ενδιαφέρεστε, τι θέλουν, τι επιδιώκουν και πως τα σχέδια τους ευοδώνονται και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς.

Θέλουν μια φυλή σε όλον τον πλανήτη, ένα αμάλγαμα όλων των λαών και την δημιουργία ενός νέου υβριδίου με IQ γύρω στο 60.

Για να το καταφέρουν δεν διστάζουν μπροστά σε εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα. Γιατί να διστάζουν αφού δεν είναι άνθρωποι και μας βλέπουν σαν αριθμούς, (όχι δεν είναι ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ, αυτές είναι άνθρωποι), για να μην ξαφνιάζεστε και πέφτετε από το αγαπημένο σας σύννεφο, οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη μας, δεν δίνουν «δεκάρα τσακιστή» για την ζωή σας και σας υπολογίζουν σαν μπριζολάκια, χρήμα και μπαταρίες. Λογικό είναι για τον τρόπο που σκέφτονται και τις εντολές που ακολουθούν.

Τι επιδιώκουν να πετύχουν;

Ενεργοποιούν το φονταμενταλιστικό Ισλάμ στο Βορειοαφρικανικό τόξο εδώ και χρόνια, Λιβύη, Αίγυπτος, τώρα και στην Συρία, με κάμποσους ακόμη να ακολουθούν.

Η γροθιά που θα διαλύσει τα πάντα, ο καταλύτης, είναι η Κίνα.

Την Κίνα την «φτιάξανε», δίνοντάς τους δωρεάν τεχνολογία μέσω των πολυεθνικών εταιρειών, ενώ ο υπόλοιπος «πολιτισμένος» κόσμος ασχολούνταν με την ψευδή ποιότητα της ζωής του, μέχρι που αυτή η «ποιότητα» σαν άλλη μια ψευδαίσθηση, έγινε ταφόπλακα κι είναι έτοιμη να πέσει στο κεφάλι του.

Είναι να γελά κανείς με αυτά που παρατηρεί γύρω του και είμαι απόλυτα σίγουρος πως κάποιοι γελούν πολύ, μα ΠΟΛΥ, με τον «πολιτισμένο» άνθρωπο.

Κανείς δεν δείχνει να θυμάται πως, οι άνθρωποι δεκάδες χιλιάδες χρόνια ζούσαν χωρίς εμβόλια και χωρίς τρόφιμα ονομασίας προέλευσης τυποποιημένα (!!!)

Η ιατρική επιστήμη χρησιμεύει πρωτίστως στην αναπαραγωγή «ανθρώπων» που ήταν καταδικασμένοι από τους φυσικούς νόμους να εκλείψουν, όπως γίνεται σε όλο το φυσικό βασίλειο.

Γιατί άραγε; Σκέφτεται κανείς;

Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η τηλεπάθεια, η τηλεμεταφορά, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, η αιθερική αύρα γύρω από το ανθρώπινο σώμα, το αιθερικό διπλό, η επήρεια του Νου στον καιρό, στο περιβάλλον και στον χρόνο και πολλά, πολλά περισσότερα.

Ξεχάστε το ανθρώπινο DNA

Ηδη ζούμε σε έναν απίθανο αχταρμά μιας θάλασσας αρρωστημένου dna. Τα βασικά εργαλεία τους τώρα είναι η μιασματική πολυπολιτισμικότητα η οποία προωθείται μέσω των ΜΚΟ και των λαθρολάγνων κομμάτων. Επειδή έχουν περάσει το πολιτικά ορθόν της «δημοκρατίας». Τι σχέση έχει τώρα η σημερινή «δημοκρατία» με την αρχαιοελληνική άμεση δημοκρατία, μόνο τα αρρωστημένα μυαλά τους το ξέρουν.

Φυσικά και ξέρουν τι κάνουν, αλίμονο, χρόνια το κάνουν, ξανά και ξανά. Μόνο έξυπνοι δεν είναι δεν είναι οι Επικυρίαρχοι, απλώς ακολουθούν μηχανιστικά ένα επιτυχημένο μοντέλο, (το ίδιο βλάκες με αυτούς είναι κι όσοι, δηλαδή σχεδόν όλοι, πλην ελαχίστων) ακολουθούν τα λεγόμενα και τα συστήματα τους με τους –ισμούς κάθε είδους.

Εχουν σοβαρότατο λόγο που το κάνουν. Φοβούνται την ΑΝΑΦΛΕΞΗ των τελευταίων Εμψύχων Ανθρώπων στον πλανήτη, ειδικά του DNA των Ελλήνων κι αυτό δεν είναι ούτε εθνικιστικό ούτε εγωιστικό, κάθε άλλο.

Θετική Εντροπία σύμφωνα με τον νόμο της Θερμοδυναμικής: Η εκδήλωση ζωής στο Σύμπαν είναι αποτέλεσμα της Αρνητικής Εντροπίας. Η επιστήμη συστημάτων ή συστημική είναι ένα διεπιστημονικό γνωστικό πεδίο το οποίο παρέχει έναν κοινό τρόπο σκέψης με στόχο την ανάπτυξη μεθοδολογικών πλαισίων για την μελέτη συστημάτων με εσωτερική δομή (π.χ. κοινωνικά, ηλεκτρονικά, βιολογικά, γνωσιακά ή μεταφυσικά συστήματα). Βασίζεται στην θεωρία συστημάτων, κεντρικές έννοιες στην οποία είναι η θερμοδυναμική ισορροπία και η αρνητική ή θετική εντροπία, καθώς η δομή και η κατάσταση ενός συστήματος τυπικά παραμένουν σταθερές ή διαρκώς περιπλέκονται με το πέρασμα του χρόνου, με παράλληλη εξαγωγή θετικής εντροπίας στο περιβάλλον του συστήματος.

Μόνο η ζωή παρατηρείται να προκύπτει ως οργάνωση από την σχετική αταξία της ανόργανης ύλης, μειώνοντας την εντροπία. Οταν τείνει όμως στην θετική εντροπία τι σημαίνει; Με δύο λόγια, ότι πηγαίνει κατά διαόλου. Οι «κύριοι» που ενδιαφέρονται για την «ποιότητα ζωής», φυσικά και δεν ασχολούνται με τον Ηράκλειτο ή τον Δημόκριτο,  αλλά, περί άλλων τυρβάζουν σαν ανθρωπόμορφα ζώα που είναι.

Οι άλλοι «κύριοι» της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, τέτοια άψυχα όντα θέλουν με IQ 60 (δηλαδή Οργανικές Πύλες). Ομως με μια ειδοποιό διαφορά. Να είναι τουρλού – τουρλού μανιφατούρα. Χωρίς ψυχή, χωρίς Νου, χωρίς συναισθήματα, ειδικά τα ενεργειακά συναισθήματα, χαράς, γέλιου, ενθουσιασμού και με ένα χρώμα στο πετσί τους, το Γκρίζο. Πως θα το επιτύχουν αυτό; Πανεύκολα, με την Επιμειξία των Φυλών· με το να δημιουργήσουν την Γκρίζα Φυλή. Που ήδη συμβαίνει μέσα στο κοινωνικό καθίζημα. Δηλαδή την αύξηση της θετικής εντροπίας. Μελετήστε το θέμα Θετική – Αρνητική Εντροπία και θα καταλάβετε πόσο αντίθετα με τους φυσικούς νόμους ζει ο σημερινός άνθρωπος_του_πολιτισμού.

Η εντροπία είναι η έννοια μέσω της οποίας μετράται η αταξία, της οποίας η μέγιστη τιμή αντικατοπτρίζει την πλήρη αποδιοργάνωση (ομογενοποίηση των πάντων) και ισοδυναμεί με την παύση της ζωής ή αλλιώς της εξέλιξης. Σε μια τέτοια κατάσταση δεν υπάρχει καμία διαδικασία και δεν βρίσκεται «σε λήθαργο» (κρυμμένη) κανενός είδους πληροφορία που να επιτρέπει την εξέλιξη (ή την ζωή) αν με κάποιο τρόπο γίνει εκ νέου παροχή μόνο ενέργειας.

Αφαιρώντας την έννοια της πληροφορίας που δεν είναι αντικειμενικά μετρήσιμη (η εντροπία που εξαρτάται από αυτήν είναι επίσης μη αντικειμενικά μετρήσιμη και μάλιστα αφήνεται χωρίς μονάδες), προκύπτει μια μορφή εντροπίας που αφορά μόνο θερμικές μεταβολές, υπολογίζεται και είναι σαφώς ορισμένη: η θερμοδυναμική εντροπία. Η θερμοδυναμική εντροπία είναι εκτατική μεταβλητή ενός θερμοδυναμικού συστήματος.

Η έννοια της εντροπίας είναι μία από τις σημαντικότερες έννοιες λόγω της συσχετισμένης διατύπωσης του δεύτερου θερμοδυναμικού νόμου με αυτήν. Ο δεύτερος θερμοδυναμικός νόμος απαγορεύει την κατασκευή οποιουδήποτε είδους αεικινήτου, δηλαδή την παραγωγή ενέργειας εκ του μηδενός. Σε οποιαδήποτε διεργασία, ένα μέρος της διαθέσιμης ενέργειας μετατρέπεται σε θερμότητα ή χρησιμοποιείται για την εσωτερική αναδιάταξη χημικών ενώσεων ή για άλλες αλλαγές εντροπίας. Σε μία μεταβολή ενός απομονωμένου συστήματος η εντροπία αυξάνει πάντοτε και η μεταβολή της ισούται με το μέτρο της θερμικής ενέργειας που δεν μπορεί πια να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή έργου.

Ο δεύτερος θερμοδυναμικός νόμος ισχύει για όλα τα είδη της εντροπίας, όχι μόνο της θερμοδυναμικής. Το μείγμα δύο υγρών ομογενοποιείται και η εντροπία του αυξάνει. Δηλ. αν ανακατέψουμε ένα ποτήρι με 50 βαθμούς νερό και ένα άλλο ίσης ποσότητας με 100 βαθμούς δεν θα πάρουμε νερό 75 βαθμών θερμοκρασίας αλλά 74 και κάτι, ανάλογα με τον όγκο κλπ. αυτό είναι η Θετική Εντροπία.

Μόνο η ζωή παρατηρείται να προκύπτει ως οργάνωση από την σχετική αταξία της ανόργανης ύλης, μειώνοντας την εντροπία.

Ο όρος «εντροπία» («εν-» + «τροπή», αλλαγή εντός, εσωτερική αλλαγή) επινοήθηκε από τον Ρούντολφ Κλαούζιους το 1865. Παρατήρησε ότι, σε σταθερή θερμοκρασία μιας ιδανικής αντιστρεπτής μεταβολής, το πηλίκο της θερμότητας που ανταλλάσσει το σύστημα με το περιβάλλον του προς την απόλυτη σταθερή θερμοκρασία της μεταβολής είναι σταθερό και θεώρησε πως έπρεπε να παριστάνει ένα πραγματικό μετρήσιμο μέγεθος, το οποίο και ονόμασε «μεταβολή της εντροπίας».

Είναι αρκετά δύσκολο να δοθεί κάποια φυσική σημασία στην έννοια αυτή, καθώς δεν αντιστοιχεί προς κάποιο αισθητό στον άνθρωπο μέγεθος. Σύμφωνα με την κλασική θερμοδυναμική, εκφράζει την δυνατότητα ενός συστήματος να παράγει μηχανικό έργο (όσο μικρότερη η εντροπία, τόσο μεγαλύτερη η δυνατότητα του συστήματος να παράγει μηχανικό έργο). Η φυσική σημασία της εντροπίας μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι η έκφραση του μέτρου της αταξίας ενός συστήματος, σύμφωνα με την στατιστική μηχανική. Από τον Λούντβιχ Μπόλτζμαν (Ludwig Boltzmann) προτάθηκε η σχέση S = klnΩ, όπου k η σταθερά του Boltzmann και Ω ο αριθμός των μικροσκοπικών καταστάσεων στις οποίες μπορεί να βρεθεί ένα σύστημα. Η έκφραση αυτή είναι αντίστοιχη της εντροπίας πληροφοριών.

Λόγω της διατύπωσης του δεύτερου θερμοδυναμικού νόμου, η έννοια της εντροπίας είναι πολύ σημαντική στην κατανόηση της χρονικής ακολουθίας των γεγονότων σε ένα απομονωμένο σύστημα, καθώς κάθε κατάσταση του συστήματος θα έχει μεγαλύτερη εντροπία από την προηγούμενη κατάσταση. Η απειροστή μεταβολή της εντροπίας προκύπτει από τον πρώτο θερμοδυναμικό νόμο (ή ορίζεται, αναλόγως ποια διατύπωση της Θερμοδυναμικής ακολουθείται) στην θερμοδυναμική ως το πηλίκο της απειροστής προσδιδόμενης θερμότητας (σε μια αντιστρεπτή μεταβολή) προς τη θερμοκρασία (δq=Tds). Από αυτό προκύπτει ότι η ροή θερμότητας προς ένα σύστημα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της εντροπίας του.

Με ακόμη πιο απλά λόγια.

Αυξημένη Εντροπία = Εκφυλισμός και ΘΑΝΑΤΟΣ.

Μειωμένη Εντροπία = Υγεία, Επιβίωση, ΖΩΗ.

 

Η ζωή διατηρείται στον πλανήτη μας δια της αναπαραγωγής.

Σε άλλους πλανήτες πιθανόν να είναι διαφορετικά, αλλά εδώ είναι έτσι. Οταν η αναπαραγωγή δεν είναι σε θέση να αναπληρώσει τα εκ του θανάτου προκύπτοντα κενά, το είδος εξαφανίζεται, είτε πρόκειται για κοπάδια προβάτων, είτε για ανθρώπινους πληθυσμούς. Υπάρχει κι άλλος ένας Νόμος Συμπαντικός, σχετικά με το κενό.

Η φύση δεν ανέχεται το κενό ή θα το αναπληρώσει όποιος το δημιουργεί ή θα το αναπληρώσει η φύση από μόνη της.

Είναι κι αυτό ένα θέμα με πάμπολλες εφαρμογές που θα αναλυθεί σε προσεχές άρθρο. Καμία σοφία και καμία φιλοσοφία δεν μπορεί να κλονίσει την ορθότητα της αλήθειας αυτής. Παρόλα τα φληναφήματα των ιεροφαντών και των δημαγωγών της «προόδου» οι κυριότεροι φορείς του δυτικού πολιτισμού βρίσκονται σήμερα στον δρόμο προς την αυτοκτονία και την εξαφάνιση υπό το πένθιμο εμβατήριο μιας τζαζ – μπάντ από Νέγρους μουσικούς.

Ο,τι επιβραβεύουμε ως «κοινωνική πρόοδο» δεν αποτελεί και βιολογική πρόοδο, πολλές φορές μάλιστα σημαίνει βιολογική οπισθοδρόμηση. Τι ωφέλησαν οι «υψηλοί» πολιτισμοί, τους οποίους ανέπτυξαν λ.χ. η Γαλλία, η Αγγλία, η Σουηδία, η εξαφάνιση του αναλφαβητισμού, οι δημοκρατικοί και φιλανθρωπικοί θεσμοί, οι συνεχείς προσπάθειες για την ανύψωση του βιοτικού επιπέδου των κατωτέρων τάξεων και τόσα άλλα τα οποία εμείς οι πτωχοί Ελληνες θαυμάσαμε και εξακολουθούμε να θαυμάζουμε και προσπαθούμε να μιμηθούμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Οταν μπορούμε να υπολογίσουμε με μεγάλη πιθανότητα, πότε θα πεθάνει ο τελευταίος Γάλλος, ο τελευταίος Αγγλος, ο τελευταίος Σουηδός ή μάλλον ο τελευταίος κάτοικος της Γαλλίας, της Αγγλίας ή της Σουηδίας, διότι ήδη προ πολλού ο πληθυσμός της Γαλλίας και της Αγγλίας και της Ελλάδος, αποτελείται κατά ένα αυξανόμενο ποσοστό από ξένα στοιχεία, τα οποία όμως ομιλούν μεν ίσως άπταιστα την Γαλλική ή την Αγγλική και θεωρούνται Γάλλοι η Αγγλοι πολίτες, αλλά η καταγωγή τους είναι Ιταλική, Ισπανική, Σλαβική, Αραβική κλπ;

Αντεπιλογή

Αν πάρουμε δύο ομάδες ανθρώπων που διαφέρουν όχι ως προς το χρώμα του δέρματος ή προς άλλα σωματικά γνωρίσματα, αλλά ως προς τις διανοητικές ικανότητες, εάν π.χ. η μια ομάδα έχει τα διανοητικά χαρίσματα του Αρχιμήδη ή του Αναξαγόρα και η άλλη τις διανοητικές ικανότητες ενός ανεπίδεκτου μαθήσεως χειρωνακτικώς εργαζόμενου κι αυτές τις δύο ομάδες τις ενώσουμε –επιμειξία κι αναπαραγωγή- τότε μετά από μερικούς αιώνες, ολόκληρη σχεδόν η κοινωνία, θα αποτελείται από στοιχεία του διανοητικού επιπέδου του χειρώνακτος. (Διάβασε το άρθρο: Σκέψου Πριν Επιλέξεις να Αναπαραχθείς.)

Εάν τώρα σκόπιμα και με πρόγραμμα, με την έννοια του ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ, περιλάβουμε όχι μόνον την γέννηση και εξάπλωση νοσηρών κληρονομικών καταβολών, αλλά και κάθε κληρονομική ιδιότητα ασυμβίβαστη με τον σκοπό της διατηρήσεως ή της προαγωγής του πολιτισμού, τότε μπορούμε να πούμε ότι η αντεπιλογή αποτελεί πρακτικά το σημαντικότερο αίτιο εκφυλισμού υπό την ευρύτερη αυτήν έννοια. Σήμερα που δεν υπάρχει η φυσική επιλογή κι έχει φροντίσει γι’ αυτό η ιατρική, διατηρούνται στην ζωή και αναπαράγονται άτομα με ασθενική ιδιοσυστασία. Αυτοί βρίσκουν άσυλο και δρουν, στα διάφορα καθιστικά επαγγέλματα.

Αντιεξέλιξη

Οι οικογενειακές «επιχειρήσεις επιστημονικής» παλαιοντολογικής ανθρωπολογίας όπως των Leakey ψάχνουν ακόμη να βρουν τον σύνδεσμο με τον homo sapiens. Θέλουν πάση θυσία να επιβεβαιώσουν τον ηλίθιο φαινομενικά Δαρβίνο. Φυσικά ποτέ δεν θα βρουν τίποτα, γιατί δεν υπάρχει τίποτε να βρουν, αλλά κι αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου. Οι άνθρωποι δυστυχώς αντιεξελίσσονται σε μαϊμούδες και μάλιστα με κβαντικά άλματα. Το τι θα προκύψει δεν είναι και τόσο δύσκολο να το φανταστούμε, τα πρώτα σημάδια είναι ήδη ορατά.

Η Γενετική

Αλλοτε ακούγαμε ότι οι άνθρωποι γεννήθηκαν «ελεύθεροι και ίσοι» σήμερα μαθαίνουμε από τα δεδομένα της γενετικής ότι «γεννιούνται δεσμώτες και άνισοι», φυσικά από πλευράς του DNA. Οι άνθρωποι της Γκρίζας Φυλής θα γεννιούνται «δεσμώτες και ίσοι».

 

Ο Μεγάλος κίνδυνος του πολιτισμού

Ολόκληρη η φιλολογία των επιτυχημένων ψυχοπαθών, η οποία με διάφορους επιστημονικοφανείς τίτλους της «κομμουνιστικής ιδεολογίας» συγκινεί και σήμερα, ακόμη και μετά το αποτυχημένο πείραμα της Ρωσίας και όλων των υπό της επιρροής της χώρες, μεγάλες μάζες ανθρώπων, μόνο ουτοπίες ηλιθίων περιέχει. Όλες αυτές χτίζονται πάνω στην πίστη για την ισότητα των ανθρώπων. Ενώ ολόκληρη η φύση είναι ΑΝΙΣΗ.

Οταν ο ψυχοπαθής Ροβεσπιέρος διέταξε την καρατόμηση του μεγαλοφυούς φυσιοδίφη Λαβουαζιέ, στον οποίο τόσα οφείλει η Επιστήμη και η ανθρωπότητα, δικαιολόγησε την πράξη του αυτή ως εξής: «Η Επιστήμη φέρει την σφραγίδα των ευγενών, η Δημοκρατία δεν έχει ανάγκη τους μορφωμένους».

Εδώ θα ήθελα να γράψω για την Υπερηφάνεια της Αγνοίας, αλλά λέω να μην παρεκτραπώ κι ας το αφήσω προς το παρόν.

Ο φρενοβλαβής Μπαμπέφ, ο πρώτος που επιχείρησε να εφαρμόσει στην Γαλλία τον κομμουνισμό, έγραψε το περίφημο: «Ας χαθούν όλες οι τέχνες, αρκεί να επιτευχθεί η πραγματική ισότητα» Στον ίδιον οφείλεται και το εξής παραλήρημα: «Κατακρημνίστε αυτήν την κοινωνία, προς την οποία δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε, αρπάξτε παντού ότι θέλετε». Ποιος πολιτισμός; Ούτε τα ζώα δεν ζουν με τέτοιον τρόπο. IQ κάτω από 20.

 

Φυλετικός Πόλεμος

 

Οσον οι Λευκοί και οι Εγχρωμοι πολεμούσαν με τα όπλα, η υπεροχή ήταν με το μέρος των Λευκών.

Οταν όμως η «Βρετανική Ειρήνη» τερμάτισε τον αιματηρό πόλεμο, ο «Φυλετικός Πόλεμος», δηλαδή ο δια της υπεροχής των γεννήσεων πόλεμος έχει ήδη σημάνει το τέλος των Λευκών σε λίγα χρόνια από τώρα. Το αποτέλεσμα θα είναι ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΠΑΜΕΙΞΙΑ και η δημιουργία της Γκρίζας Φυλής. Ετσι οι Επικυρίαρχοι θα έχουν τελειώσει δια παντός, με τους απαίσιους αυτούς Ευρωπαίους και ειδικά με τους πολύ πιο απαίσιους Ελληνες και ακολουθεί η ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ. Αλλά αυτό ψάξτε το μόνοι σας ή συνεχίστε να ασχολείστε με … τον πολιτισμό σας !

Είδατε τι φανταστικά σενάρια πλέκει η αχαλίνωτη φαντασία ενός αυτόκλητου ερευνητή;
Μην δίνετε σημασία, με τον καιρό θα την χαλιναγωγήσω !

Εσείς απολαύστε την δημοφιλή σειρά του Netflix “Bridgerton” και φυσικά…

…ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ

@Ιων Μάγγος / miastala.com 2009

Για την διατροφή της Γκρίζας Φυλής φτιάχνουν τα γενετικά τροποποιημένα

Η Ε.Ε. Απορρίπτει Ερευνα που Συνδέει το Γενετικά Τροποποιημένο Καλαμπόκι με τον Καρκίνο. Η επιτροπή ασφάλειας τροφίμων της Ε.Ε. απέρριψε (τι πρωτότυπο) μία Γαλλική έρευνα που αφορούσε την σχέση του γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού με τον καρκίνο. Ο λόγος της απόρριψης, όπως αναφέρθηκε «δεν πληρούσε τα αποδεκτά επιστημονικά δεδομένα» Η επιτροπή της Ε.Ε. για την ασφάλεια των τροφίμων συμπλήρωσε ότι η έρευνα αυτή είχε σημαντικά λάθη στον σχεδιασμό και στην μεθοδολογία της, έτσι ώστε να χαρακτηριστεί ανεπαρκής. Αυτό τουλάχιστον μας λένε.

Ετσι λοιπόν, δεν είναι δυνατόν για κάποιον να βγάλει σαφή συμπεράσματα και γι’ αυτό τον λόγο η επιτροπή -που είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή και την άδεια κυκλοφορίας γενετικά τροποποιημένων τροφών στην ευρωζώνη- θεώρησε ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος να επανεξεταστούν οι εκθέσεις σχετικά με την ασφάλεια των τροφών αυτών που ως γνωστόν δημιουργήθηκαν από την (αμαρτωλή) Αμερικανική Monsanto. Την ίδια γνώμη φαίνεται να έχουν και άλλες “ανεξάρτητες” επιτροπές από έξι διαφορετικές χώρες της ευρωζώνης.

Η Γαλλική ερευνητική ομάδα μετά από πειράματα δημοσίευσε τα αποτελέσματά της συμπεραίνοντας ότι τα ποντίκια που έφαγαν το NK603 καλαμπόκι ή εκτέθηκαν στο ζιζανιοκτόνο της Monsanto που χρησιμοποιείται στις καλλιέργειες καλαμποκιού και περιέχει γλυφοσικό άλας, παρουσίασαν όγκους. Πόσο υπανάπτυκτος είναι ένας πολιτισμός που σκοτώνει άλλα ζωντανά πλάσματα για εντελώς ιδιοτελείς λόγους; Εδω θα μου πεις σκοτώνει τον εαυτό του για τους άλλους θα νοιαστεί.

Τα αποτελέσματα της έρευνας συνοδεύονταν με αρκετά γλαφυρές φωτογραφίες των ποντικιών που εμφάνισαν καρκίνο πράγμα που προκάλεσε ανησυχία σε μεγάλη κλίμακα. Το NK603 καλαμπόκι είναι ανθεκτικό στο ζιζανιοκτόνο Roundup της Monsanto, επιτρέποντας έτσι στους αγρότες να το χρησιμοποιήσουν για μία σπορά και έτσι να κάνουν αρκετή οικονομία στο προϊόν παραγωγής.

Οι ερευνητές υπογράμμισαν ότι ήταν οι πρώτοι που παρακολούθησαν από κοντά τον κύκλο ζωής (που κράτησε μόλις 90 μέρες) των ποντικιών που τρέφονταν με γενετικά τροποποιημένη τροφή. Η Ε.Ε. ζήτησε τον περασμένο μήνα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα αυτή παρόλο που την χαρακτήρισε ανεπαρκή.

Ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας σημείωσε ότι δεν θα δώσει περισσότερες πληροφορίες στην ευρωπαϊκή επιτροπή τροφίμων αν κι αυτή με την σειρά της δεν δώσει στην δημοσιότητα τις δικές της αναλύσεις. Αναφέρει ότι είναι εξαιρετικά σκανδαλώδες η επιτροπή να κρατάει μυστικά τα αποτελέσματα από τις δικές τους έρευνες για το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι. Αυτή την στιγμή ήδη 200 επιστήμονες από 30 χώρες φαίνεται να συμφωνούν με τα αποτελέσματα της Γαλλικής έρευνας.

Να σημειώσουμε ότι ο επικεφαλής της έρευνας, ο Dr. Gilles-Eric Séralini που δέχεται τις επιθέσεις τόσο της Monsanto όσο και των επιστημόνων που προωθούν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, είναι αυτός που κατεξοχήν έχει μιλήσει ανοικτά και έχει κάνει γνωστούς τους κινδύνους των μεταλλαγμένων ουσιαστικά σπόρων και τροφών. Οχι μόνο πια το κοινό έχει ενημερωθεί όσο ποτέ άλλοτε για το τι συμβαίνει, αλλά η δράση του Séralini έχει οδηγήσει χώρες, όπως η Ρωσία να απαγορεύσει κάθε εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων επικαλούμενη την δημόσια υγεία. Πόσο μάλλον που το Καλαμπόκι, Δεν Υπήρξε Ποτέ.

Αν και η έρευνα του Séralini είναι η πιο γνωστή στους περισσοτέρους σήμερα δεν είναι η μοναδική που υπογραμμίζει τους κινδύνους των γενετικά τροποποιημένων τροφών για τον άνθρωπο. Φυσικά τόσο η Monsanto όσο και αυτοί που την προωθούν ξέχασαν να αναφέρουν μία σειρά από ασθένειες που έχουν συνδεθεί τόσο με την χρήση του Roundup όσο και των συγκεκριμένων τροφών.

Πρόκειται για μία λίστα που έχει δημοσιευτεί στο PubMed και ανάμεσα στα άλλα περιέχει καρκίνο, Πάρκινσον, βλάβη στο DNA, χαμηλή τεστοστερόνη, βλάβες στο συκώτι, υπογονιμότητα, ενδοκρινολογικά προβλήματα κτλ. Ολα τα παραπάνω είναι αρκετά σοβαρά και για αυτό έχει ενοχοποιηθεί αποδεδειγμένα η χρήση του Roundup από τους αγρότες σε όλα αυτά που φθάνουν καθημερινά στο τραπέζι κάθε σπιτιού. Οχι μόνο αυτό, αλλά η ποσότητα ανάλογων ζιζανιοκτόνων είναι υπερδιπλάσια σήμερα καθώς οι σπόροι που καταναλώνονται από διάφορα έντομα τα έχουν μεταλλάξει σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι απλοί ψεκασμοί δεν επαρκούν πλέον.

Τώρα επί της ουσίας του άρθρου, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα γεμάτα δηλητηριώδη χημικά και καρκινογόνα αποτελέσματα, δεν τα φτιάχνουν για ανθρώπους, τουλάχιστον όπως τους γνωρίζουμε, αλλά γι αυτήν την νέα Γκρίζα Φυλή που ετοιμάζουν και που θα τρέφεται αποκλειστικά με αυτά τα χημικά φαρμάκια. Αυτό το νέο είδος Γκρίζου ανθρώπου που ετοιμάζουν, δεν θα μπορεί να τραφεί με τις τροφές που τρως εσύ σήμερα, θα πεθαίνει, όπως εσύ δεν τρέφεσαι με τις τροφές που έτρωγε η γιαγιά σου και που κι αυτή θα πέθαινε αν έτρωγε, αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς τροφή …και μιλώ για μόλις δυο γενιές !!!

Φτιάχνουν το νέο είδος ανθρώπου της Γκρίζας Φυλής, εξαλείφουν τις υπόλοιπες και ταυτόχρονα ετοιμάζουν και την τροφή του, λογικό ακούγεται. Αλλωστε το ‘χουν ξανακάνει και ξέρουν πως να το ξανακάνουν. Γι’ αυτό τόση πρεμούρα με την πολυπολιτισμικότητα, για να μην υπάρχουν ορατά οφθαλμοφανή σημάδια του ποιος είναι τι και η αλλαγή να γίνει όσο μπορεί πιο αθόρυβα. Μην με ρωτήσεις “ποιοί είναι αυτοί που φτιάχνουν;” να υποθέσω πως γνωρίζεις την αλληγορία της σπηλιάς (που δεν είναι του Πλάτωνα γιατί δεν υπήρξε ποτέ) και διαβάζεις terrapapers !

Μπορείς να δεις τέτοιο είδος ανθρώπου γύρω σου, δεν έχουν φύλο, είναι κάτι ουδέτερο, τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος την λέξη ουδέτερο. Εδώ δεν μιλώ για ομοφυλόφιλους, ούτε για Οργανικές Πύλες μα για κάτι εντελώς ψυχρό, ουδέτερο, ένα νέο φύλο, ούτε άντρα, ούτε γυναίκα, ούτε ομόφυλο. Εχω συναντήσει αρκετούς και αν διαθέτεις Παρατήρηση και Διάκριση, μπορείς να τους δεις κι εσύ.

Το τραγικό για εμάς είναι, να ενσαρκωθούμε σε αυτόν τον δυστοπικό κόσμο της μη ανθρώπινης Γκρίζας Φυλής και να έχουμε παραμείνει άνθρωποι! Αυτό απεύχομαι για τον εαυτό μου και τους συνανθρώπους μου. Αυτό είναι και το ζητούμενο, να μην ξανάρθουμε εδώ με κάθε τρόπο με κάθε τίμημα … και ναι, υπάρχουν τρόποι για να το καταφέρουμε. Ενεργειακοί και βιολογικοί τρόποι.

Μελέτησε, Μορφώσου και Δράσε όσο κι ΑΝ προλαβαίνεις.

@ Eos Aurora / terrapapers.com

terrapapers.com_mulatto (3)

Πηγή

Προβολές : 606


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα