Δεν θα είστε ΠΟΤΕ “πλήρως εμβολιασμένοι”. Είναι καιρός Όλοι να Συνειδητοποιήσουν ότι Κυνηγούν έναν Αδύνατο Στόχο που θα Μετατίθεται για Πάντα στον Ορίζοντα.

Δεν θα είστε ΠΟΤΕ “πλήρως εμβολιασμένοι”. Είναι καιρός Όλοι να Συνειδητοποιήσουν ότι Κυνηγούν έναν Αδύνατο Στόχο που θα Μετατίθεται για Πάντα στον Ορίζοντα.

15 Δεκεμβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:617
Μοίρασέ το

Γι’ αυτό πείτε το στους φίλους σας που έχουν εμβολιαστεί μόνο και διπλά, προσπαθήστε να τους ανοίξετε τα μάτια για το μονοπάτι που έχουν αρχίσει να βαδίζουν.

Μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους “πλήρως εμβολιασμένους”, αλλά η κυβέρνηση δεν το κάνει και δεν θα το κάνει ποτέ.

Πείτε στους φίλους σας, πως όταν εσείς αντιστεκόσασταν στην μασκοφορία και στα τεστ της απάτης, γνωρίζατε πως το επόμενο στάδιο είναι ένα επικίνδυνο εμβόλιο…

Κι αν έκαναν τις δυο πρώτες δόσεις, ας το ξανασκεφθούν για την τρίτη, την τέταρτη, την …70ή.

Γιατί το τραίνο προς την εξάρτησή τους από τις βελόνες του θανάτου, δεν θα έχει τελειωμό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Χθες, σε δήλωσή του στο Κοινοβούλιο σχετικά με το σχεδιαζόμενο “διαβατήριο εμβολιασμού” του Ηνωμένου Βασιλείου, ο υπουργός Υγείας Sajid Javid παραδέχτηκε ότι το διαβατήριο NHS θα απαιτεί τρεις ενέσεις για να θεωρηθείτε “πλήρως εμβολιασμένοι”.

Ενώ πολλοί από εμάς προβλέψαμε ότι αυτό θα συνέβαινε, είναι η πρώτη φορά που κάποιος Βρετανός πολιτικός το λέει πραγματικά δυνατά, και μάλιστα μπροστά στο κοινοβούλιο.

Αυτός ο απίστευτα κυνικόςεξελισσόμενος ορισμός” του “πλήρως εμβολιασμένουδεν είναι νέο φαινόμενο, και δεν απομονώνεται ούτε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ισραήλ άλλαξε τον ορισμό του “πλήρως εμβολιασμένουγια να συμπεριλάβει το αναμνηστικό εμβόλιο πριν από μήνες. Το υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίαςεξετάζει” το ενδεχόμενο να κάνει το ίδιο, όπως και η Αυστραλία.

Ούτε η ΕΕ είναι πολύ πίσω, με προτάσεις που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να εξαρτηθούν τα ταξίδια από την λήψη της τρίτης δόσης.

Οι ΗΠΑ δεν έχουν υιοθετήσει ακόμη επίσημα έναν νέο ορισμό, αλλά θα πρέπει να είναι κανείς τυφλός για να μην δει τα σημάδια. Μόλις χθες οι LA Times είχαν ως πρωτοσέλιδο:

Ένα άρθρο στο Kaiser Health News αναρωτιέται το ίδιο πράγμα.

Ο Tony Fauci αναφέρεται στον Independent λέγοντας ότι είναι θέμα χρόνου να επικαιροποιηθεί ο ορισμός:

“Θα είναι θέμα του πότε, όχι του αν” το να κάνεις ένα αναμνηστικό εμβόλιο θα θεωρείται ότι είσαι “πλήρως εμβολιασμένος”, δήλωσε ο Δρ Fauci.

Ήδη εμφανίζονται άρθρα γνώμης που ρωτούν: “είναι ασφαλές να κάνεις παρέα με τους μη εμβολιασμένους”; (Αυτός ο τίτλος ήταν τόσο αντιδημοφιλής, που το Atlantic τον άλλαξε μόλις λίγες ώρες μετά τη δημοσίευσή του).

Με λίγα λόγια, φαίνεται αρκετά σαφές ότι, μέχρι το 2022, το μεγαλύτερο μέρος του δυτικού κόσμου θα χρειάζεται τρία εμβόλια για να χαρακτηριστεί ως “πλήρως εμβολιασμένο”.

Είναι επίσης σαφές ότι αυτό δεν θα σταματήσει στα τρία. Ήδη, μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Pfizer ισχυρίστηκε ότι ίσως χρειαστεί να “επισπεύσει το χρονοδιάγραμμα” για μια τέταρτη δόση εμβολίου.

Για την αλλαγή αυτή κατηγορείται η Omicron, με άρθρα που προειδοποιούν ότι η “νέα παραλλαγή” μπορεί να “χτυπήσει” τους εμβολιασμένους. Το Fortune αναφέρει:

   “Η Omicron αναγκάζει τους επιστήμονες να επαναπροσδιορίσουν τι σημαίνει να είσαι “πλήρως εμβολιασμένος” κατά του COVID

Έτσι, οι τρίτες (και ίσως τέταρτες) δόσεις είναι (υποτίθεται) για το Omicron… αλλά αυτό το μοντέλο μπορεί να επεκταθεί στο διηνεκές. Για να πάνε σε πέντε, έξι ή επτά θα πρέπει απλώς να “ανακαλύψουν” περισσότερες “νέες παραλλαγές”.

Αλλά υπάρχουν και καλά νέα σε όλο αυτό, κάθε φορά που οι δυνάμεις που μας τυραννούν και καταδυναστεύουν αλλάζουν τους κανόνες στη μέση του παιχνιδιού, είναι μια ευκαιρία να βγάλουν τους ανθρώπους από την ύπνωση που τους προκαλούν τα ΜΜΕ .

Γι’ αυτό πείτε το στους φίλους σας που έχουν εμβολιαστεί μόνο και διπλά, προσπαθήστε να τους ανοίξετε τα μάτια για το μονοπάτι που έχουν αρχίσει να βαδίζουν.

Μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους “πλήρως εμβολιασμένους”, αλλά η κυβέρνηση δεν το κάνει και δεν θα το κάνει ποτέ.

——————

Δικτυογραφία:

The infinite vaccine loop

https://off-guardian.org/2021/12/14/you-will-never-be-fully-vaccinated/

 

Πηγή

Προβολές : 617


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα