Δηλώσεις σοκ από Αμερικανίδα δημοσιογράφο: “«Το πείραμα με το εμβόλιο έγινε ήδη στους λευκούς – Να μην φοβούνται οι μαύροι”

Δηλώσεις σοκ από Αμερικανίδα δημοσιογράφο: “«Το πείραμα με το εμβόλιο έγινε ήδη στους λευκούς – Να μην φοβούνται οι μαύροι”

9 Οκτωβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:538
Μοίρασέ το

 

 

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, σύμφωνα με το «washingtonexaminer» κλήθηκε ουσιαστικά να σχολιάσει το γιατί μόνο το 46% των μαύρων Αμερικανών έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, ένα ποσοστό που θεωρείται αρκετά χαμηλό. 

 

Είναι τόσο δύσκολο να συνδυαστεί η απάντηση της αμερικανίδας δημοσιογράφου, με τους στόχους των εβραιοσιωνιστών για ΜΙΓΑΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ;;;

Πότε θα αντιληφθεί η ανθρωπότητα πως ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ – ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ;;;

Πότε θα αντιληφθεί πως εδώ και δεκαετίες, εφαρμόζεται το ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΚΙ;;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, Joy Behar, «πάγωσε» τους τηλεθεατές της εκπομπής της με όσα είπε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

Όπως είπε η Αμερικανίδα δημοσιογράφος οι «μαύροι δεν χρειάζεται να φοβούνται το εμβόλιο για τον κορωνοϊό πλέον γιατί οι λευκοί το έκαναν σαν “πείραμα”»!

Να σημειώσουμε εδώ πως η Joy Behar έχει τεράστια εμπειρία και η εκπομπή της έχει μεγάλη θεαματικότητα, οπότε θεωρούμε πως είναι αρκετά δύσκολο να έκανε κάποιο γλωσσικό ατόπημα. 

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, σύμφωνα με το «washingtonexaminer» κλήθηκε ουσιαστικά να σχολιάσει το γιατίμόνο το 46% των μαύρων Αμερικανών έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, ένα ποσοστό που θεωρείται αρκετά χαμηλό. 

Η απάντηση της ήταν πως οι μαύροι θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον δισταγμό τους σχετικά με την λήψη του εμβολίου, επειδή «το πείραμα έγινε ήδη σε λευκούς». 

Έκανε μάλιστα αναφορά στο πείραμα του Tuskegee, το 1932 στην πόλη Αλαμπάμα του Τοσκέγκι.

Εκεί για 40 χρόνια, οι επιστήμονες αρνήθηκαν κυριολεκτικά την θεραπεία της σύφιλης στους ασθενείς, προκειμένου να μελετήσουν όλα τα στάδια της νόσου.

Τα θύματα της εμπειρίας ήταν 600 φτωχοί Αφροαμερικανοί μετόχοι.

Οι ασθενείς δεν ενημερώθηκαν για την ασθένειά τους.

Αντί για διάγνωση, οι γιατροί είπαν στους ανθρώπους ότι είχαν «κακό αίμα» και προσέφεραν δωρεάν φαγητό και θεραπεία με αντάλλαγμα τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια του πειράματος, 28 άνδρες πέθαναν από σύφιλη, 100 από επακόλουθες επιπλοκές, 40 μολύνθηκαν οι γυναίκες τους, 19 παιδιά έλαβαν μια εκ γενετής ασθένεια.

«Πώς τα καταφέρνουν (με τα εμβόλια) με ανθρώπους όπως το μαύρο κοινό, για παράδειγμα, η Αφροαμερικανική κοινότητα, η οποία έχει καεί στο παρελθόν από αυτά τα πειράματα στο Tuskegee και από τα πράγματα που βγήκαν και τους έχουν βλάψει», είπε η δημοσιογράφος. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 538


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα