Δηλώσεις Albert Bourla: «Η τεχνολογία mRNA είναι επεξεργασία γονιδίων». Μήπως και ο κ. Bourla έχει προσχωρήσει στους… ψεκασμένους ή απλώς δείχνει τον δρόμο προς τον «μετα-ναζιστικό» ναζισμό;

Δηλώσεις Albert Bourla: «Η τεχνολογία mRNA είναι επεξεργασία γονιδίων». Μήπως και ο κ. Bourla έχει προσχωρήσει στους… ψεκασμένους ή απλώς δείχνει τον δρόμο προς τον «μετα-ναζιστικό» ναζισμό;

17 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:344
Μοίρασέ το

«Θα χρησιμοποιηθεί και για να ‘θεραπεύσει’ ανθρώπους που γεννήθηκαν “με λάθος” στον κώδικα του DNA τους» (!!!)

 

 

“ΚΑΙ”. Μια λέξη με πολλές… ΑΓΝΩΣΤΕΣ παραμέτρους…

“ΜΕ ΛΑΘΟΣ”… ποιός το κρίνει αυτό το… “λάθος”…;
Ο οβριός;
Αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον οβριό;;;
Νομίζουν πως είναι… “θεοί”, στη θέση του Θεού…
Θα αφανιστούν… το θέμα είναι ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ… ΠΡΙΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Καλλιόπη Σουφλή
Δηλώσεις Albert Bourla: «Η τεχνολογία mRNA είναι επεξεργασία γονιδίων»

Δηλώσεις Albert Bourla:

«Η τεχνολογία mRNA είναι ‘επεξεργασία γονιδίων’».

«Θα χρησιμοποιηθεί και για να ‘θεραπεύσει’ ανθρώπους που γεννήθηκαν “με λάθος” στον κώδικα του DNA τους» (!!!)

[μήπως και ο κ. Bourla έχει προσχωρήσει στους… ψεκασμένους

ή απλώς δείχνει τον δρόμο προς τον επελαύνοντα «μετα-ναζιστικό» ναζισμό; ]

BrianShilhavy

Editor, Health Impact News

9 Νοεμβρίου 2021

Οι τίτλοι και τα εντός [αγκυλών] είναι του επιμελητή του άρθρου

https://vaccineimpact.com/2021/pfizerceocallsmrnatechnologygeneeditingandwantstousethetechnologytocurepeoplebornwithamistakeintheirdnacode/

 

 

Η δημόσια εικόνα της Pfizer δέχθηκε προσφάτως σοβαρό χτύπημα όταν ένας πληροφοριοδότης [μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος] που εργάστηκε στις δοκιμές «εμβολίων» της COVID-19 παρέδωσε πλήθος αποδεικτικών στοιχείων στο British Medical Journal, αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε μια τεράστια απάτη κατά τη διάρκεια των δοκιμών του εμβολίου COVID-19.

 

Έτσι, ο Albert Bourla, στις 9-11-201, εμφανίστηκε σε μια ζωντανή συνέντευξη με τον Frederick Kemp, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Atlantic Council που ήταν προφανώς σχεδιασμένη για να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του Bourla και της Pfizer.

 

Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορές στην οικογένεια και το παρελθόν του κ. Bourla, παρουσίαζοντάς τον ως «επιζώντα του Ολοκαυτώματος» [με προφανή σκοπό να μπλοκαριστούν συναισθηματικά οι θεατές, δεδομένου ότι είναι ότι είναι μάλλον αδύνατο να βρεθεί κάποιος «επιζών του Ολοκαυτώματος» που να γεννήθηκε το1961](!!!), και ως έναν φτωχό Εβραίο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε (κτηνιατρική) στη Θεσσαλονίκη και εξελίχθηκε σε επιτυχημένο ηγέτη επιχειρήσεων.

 

Από τα εταιρικά ΜΜΕ[ξαπάτησης], μόνο τοCNBC έκανε μια σύντομη αναφορά στη συνέντευξη με τον τίτλο: Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer λέει ότι οι άνθρωποι που διαδίδουν παραπληροφόρηση για τα εμβόλια Covid είναι «εγκληματίες»(που δεν έχει καμιά σχέση με τα αναφερόμενα στη συνέντευξη):

 

«Οι άνθρωποι που διαδίδουν παραπληροφόρηση για τα εμβόλια Covid-19 είναι ‘εγκληματίες’, γιατί έχουν κυριολεκτικά κοστίσει εκατομμύρια ζωές. Η ζωή πολλών ανθρώπων μπορεί να επιστρέφει στο ‘φυσιολογικό’ μόλις εμβολιαστούν πολλοί από τους μη-εμβολιασμένους», δήλωσε στις 9/11/2021, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, AlbertBourla.

 

Αλλά, εάν κάποιος παρακολουθήσει ολόκληρη τη συνέντευξη (διάρκειας 55 λεπτών) στο κανάλι του Atlantic Council στο YouTubeδιαπιστώνει ότι η αναφορά του άρθρου του CNBC είναι απολύτως ανακριβής.

Στην πραγματικότητα ο κ. Bourla είπε ότι:

 

«Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που φοβούνται το εμβόλιο του και είναι ανήσυχοι που προσπαθούσαν να τους το επιβάλουν», τους οποίους χαρακτήρισε «πολύ καλούς και αξιοπρεπείς ανθρώπους». Και πρόσθεσε ότι: «υπάρχει κάποια μυστική ομάδα για την οποία με προειδοποίησαν η CIA και το FBI, πίσω από την οποία βρισκόταν πιθανώς κάποια ξένη χώρα, που αποτελούνταν από επαγγελματίες τα οποία διέδιδαν σκόπιμα ψευδείς πληροφορίες σχετικά με το προϊόν του, το εμβόλιο COVID-19».

 

O κ. Bourla, προσπαθώντας να επιδιορθώσει την τρωθείσα δημόσια εικόνα του, δεν κατηγορεί ευθέως εκείνους που αρνούνται να κάνουν το «εμβόλιό»-του, αλλά αφήνει να υπονοηθεί ότι έχουν χειραγωγηθεί από μια «μυστική» ομάδα, την οποία δεν κατονομάζει ποτέ.

 

Φυσικά τέτοια ομάδα δεν υπάρχει. Η «παραπληροφόρηση» σχετικά με τον φονικό «εμβόλιο» του, διαδίδεται από την εταιρεία του και τις υπηρεσίες υγείας που ελέγχει, όπως ταCDC και η FDA στις ΗΠΑ και το NHS (ΕΣΥ) στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Οι πληροφορίες που τεκμηριώνουν πόσο επικίνδυνο και θανατηφόρο είναι το προϊόν του, προέρχονται απευθείας από τις κρατικές Βάσεις Δεδομένων στις οποίες αναφέρονται οι παρενέργειες των εμβολίων. Αυτές δείχνουν ότι το «εμβόλιο»-του μέσα σε μερικούς μήνες (11 για τις ΗΠΑ και 9 για την ΕΕ) έχει προκαλέσει περισσότερες βλάβες και θανάτους από ότι όλα μαζί τα άλλα εμβόλια μη-COVID τα τελευταία 30 χρόνια, που αναφέρθηκαν σ’ αυτές τις Βάσεις Δεδομένων μαζί.

Συνεπώς, δεν πρόκειται για «παραπληροφόρηση», αλλά για δεδομένα.

 

Στην συνέντευξη αυτή ο κ. Bourla αποκάλυψε κάτι ακόμα πιο σημαντικό.

Όταν ο Frederick Kemp τον ρώτησε «ποια άλλα ιατρικά προϊόντα δούλευε η Pfizerμε βάση αυτή την τεχνολογία mRNA, αφού τα εμβόλια mRNAγια την COVID-19 ήταν τόσο επιτυχή;», ο κ. Bourla απάντησε:

 

«H τεχνολογία mRNA μπορεί θα χρησιμοποιηθεί σε φάρμακα για τον καρκίνο… και για τη θεραπεία ανθρώπων που γεννιούνται με λάθος στον κώδικα του DNA τους».

 

[Εξ’ ου και το «αγωνιώδες» ερώτημα: Μήπως και ο κ. Bourla έχει προσχωρήσει στους… ψεκασμένους ή απλώς δείχνει τον δρόμο προς τον «μετα-ναζιστικό» ναζισμό; ]

 

 

Ολόκληρη η συνέντευξη του Bourla στο YouTube

 

[Βλ. και: Ο Whistleblower αποκαλύπτει απάτη στις δοκιμές εμβολίων της Pfizer για τον COVID ενώ αρχίζουν να χορηγούνται αυτά τα «εμβόλια» σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών – Θα ακολουθήσουν θάνατοι και βλάβες από τα «εμβόλια» ]

 

 

Πηγή

Προβολές : 344


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα