Διακήρυξη Υγειονομικών Κατά της Υποχρεωτικότητας

Διακήρυξη Υγειονομικών Κατά της Υποχρεωτικότητας

9 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Διακήρυξη Υγειονομικών Κατά της Υποχρεωτικότητας

 

 

Αποκλεισμένοι από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, οι επιστημονικές μας τοποθετήσεις δεν γίνονται γνωστές, στερώντας από τους πολίτες, πολύπλευρη, αντικειμενική και τεκμηριωμένη ενημέρωση, γεγονός που επηρεάζει στη σύμπλευση με την επίσημη κυβερνητική ενημέρωση και πολιτική, αφού δεν υπάρχει αντίλογος.

 

 

 

 

 

Αργήσατε πολύ, κύριες και κύριοι…

Όταν από τον Μάρτιο του 2020 ήδη κάποιοι από εμάς γράφαμε για την ψευτοπανδημία, εσείς σιωπούσατε.

Και πολύ φοβάμαι πως θα συνεχίσετε να σιωπάτε, γιατί δεν θέλετε να τα βάλετε νομικά με τους ιατρικούς σας συλλόγους.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΜΩΣ, ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Είμαστε οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας.
Ένα Δίκτυο αποτελούμενο από όλες τις ειδικότητες επαγγελματιών υγείας, με εξειδίκευση και εμπειρία, που υπηρετούμε και εκφράζουμε το δημόσιο συμφέρον.

Σε καθεστώς παρατεταμένης δυστοπίας, έναρξη της οποίας υπήρξαν τα μνημόνια και κατάληξη της η διαχείριση της πανδημίας Covid-19, αποδώσαμε στο μέγιστο δυνατό με ασφάλεια, μέτρα ατομικής προστασίας(Μ.Α.Π) και μ΄ ευθύνη συμβάλαμε καθοριστικά στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.Παρά ταύτα, χαρακτηριστήκαμε από την Πολιτεία εν δυνάμει μολυσματικοί και επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία.

Με κυρίαρχο τον κατασκευασμένο φόβο, εργαλείο την παρατεταμένη τρομοκράτηση των πολιτών μέσω των ΜΜΕ καταστρατηγήθηκαν τα δικαιώματα και οι ελευθερίες όλων μας.

Αποκλεισμένοι από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, οι επιστημονικές μας τοποθετήσεις δεν γίνονται γνωστές, στερώντας από τους πολίτες, πολύπλευρη, αντικειμενική και τεκμηριωμένη ενημέρωση, γεγονός που επηρεάζει στη σύμπλευση με την επίσημη κυβερνητική ενημέρωση και πολιτική, αφού δεν υπάρχει αντίλογος.

Με την εφαρμογή ενός νόμου αντισυνταγματικού τεθήκαμε σε αναστολή των εργασιακών μας καθηκόντων με στέρηση μισθού.

Αποτέλεσμα της αναστολής χιλιάδων υγειονομικών στη χώρα – στο ήδη αποδυναμωμένο Ε.Σ.Υ- δημιουργήθηκαν κενά τα οποία κλήθηκε να αναπληρώσει ο ιδιωτικός τομέας. Δρομολογήθηκε έτσι η σταδιακή ιδιωτικοποίηση της υγείας και διάλυση του Ε.Σ.Υ.

Εμείς οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας δηλώνουμε:
ΟΧΙ
 • Στο δογματισμό, εκφοβισμό και εξαναγκασμό σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη.
 • Στο διχασμό των επαγγελματιών υγείας και της κοινωνίας.
 • Στη διάλυση του Ε.Σ.Υ.
ΝΑΙ
 • Στην ελευθερία της επιλογής και την αυτοδιάθεση.
 • Στην εργασία και στην αξιοπρέπεια.
 • Στη δημόσια υγεία.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συσπειρωθούν μαζί μας στον αγώνα και στις μαζικές ειρηνικές δράσεις.

Σε έναν αγώνα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης με τεκμηριωμένες θέσεις πάνω σε επιστημονικά δεδομένα και στόχο
την κατάργηση του νόμου 4820/2021 με επιστροφή στην κανονικότητα και στις θέσεις μας άνευ όρων για το κοινωνικό συμφέρον.

 

Δίκτυο Υγειονομικών 27 Νοσοκομείων/Δομών Υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ 

 

 

Πηγή

Προβολές : 291


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα