Διακριτική συμφωνία για μια Νέα Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας στον γραφειοκρατικό Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ)

Εν κρυπτώ συμφωνία για μια Νέα Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας στον γραφειοκρατικό Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ)

4 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Διακριτική συμφωνία για μια Νέα Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας στον γραφειοκρατικό Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ)
 
 
 
Η ανάθεση περισσότερων εξουσιών στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) είναι ένα βασικό σημείο της Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset) και της απεριόριστης εμπιστοσύνης της στην πολυμέρεια.
 
Αυτή η στρατηγική επιτρέπει να αφαιρέσει απο τα κράτη μέλη τις εθνικές τους κυριαρχίες και να προωθήσει τη “διεθνή συνεργασία” που είναι τόσο αγαπητή στο Φόρουμ του Νταβός, δίνοντας παράλληλα έμφαση στον στόχο της “προστασίας” των πληθυσμών.
 
Πρόκειται ουσιαστικά για έναν απλό τρόπο προσαρμογής των λαών στη μεταβίβαση της κυριαρχίας στην παγκοσμιοποιημένη κάστα που βρυκολακιάζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους δορυφόρους της, δίνοντάς της παράλληλα μια θετική εικόνα στον πληθυσμό.
 
 
Πιστεύω να αντιλαμβάνονται οι παλιοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, γιατί χρόνια τώρα γράφω και φωνάζω για την ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, με την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑ@ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΧΑΛΔΑΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ ΤΟΥ Μ@ΑΣ&ΑΡΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
 
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΗ;;;
 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
 
Λυπάμαι, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή της ανείπωτης τραγωδίας που θα ζήσουμε, αν δεν ξεσηκωθούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ Ε@ΡΑΙΟΧΑ@ΑΡΟ@ΑΦΙΑΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Πολύ θα ήθελα τον… “μέγα και τρανό συνταγματολόγο” Γιώργο Κασιμάτη, (και γιατί όχι και όλους μαζί τους μεγαλοσυνταγματολόγους) στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του μοναδικού πολιτικού φορέα ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ (που δεν κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές), κύριο Χρήστο Τσιάρτα, σε κοινή δημόσια εμφάνιση… να γελάσει και ο κάθε πικραμένος… καθώς ο κ. Τσιάρτας, θα κάνει … σκόνη, τον Κασιμάτη, και όλους τους συνταγματολόγους του… απόπατου…
 
Θα είναι όμως και μια ευκαιρία να  μάθουν επιτέλους οι έλληνες, την ΑΛΗΘΕΙΑ.
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ.
 
Και να μην σας παραμυθιάζουν οι ΑΠΑΤΕΣ των… “εθνοφυλάκων” και τα πρακτόρια που ρίχνει ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ να σας εξαπατούν, με το … “άρθρο 120”.
 
 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Διακριτική συμφωνία για νέα μεταβίβαση κυριαρχίας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ)

Η ανάθεση περισσότερων εξουσιών στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) είναι ένα βασικό σημείο της Μεγάλης Επανεκκίνησης (Great Reset) και της απεριόριστης εμπιστοσύνης της στην πολυμέρεια. Αυτή η στρατηγική επιτρέπει να αφαιρέσει απο τα κράτη μέλη της εθνικής τους κυριαρχίας και να προωθήσει τη “διεθνή συνεργασία” που είναι τόσο αγαπητή στο Φόρουμ του Νταβός, δίνοντας παράλληλα έμφαση στον στόχο της “προστασίας” των πληθυσμών. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν απλό τρόπο προσαρμογής των λαών στη μεταβίβαση της κυριαρχίας στην παγκοσμιοποιημένη κάστα που βρυκολακιάζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους δορυφόρους της, δίνοντάς της παράλληλα μια θετική εικόνα στον πληθυσμό.

# Ένας ενισχυμένος Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων

Έτσι, διακριτικά, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (υπό την προεδρία του Charles Michel, πρώην πρωθυπουργού του Βελγίου, γιου του Louis Michel, πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου, αφού η πολιτική είναι οικογενειακή υπόθεση στο Βασίλειο του Βελγίου) κατέληξε σε μια “προσωρινή” συμφωνία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ενίσχυση των εξουσιών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ).

Η συμφωνία αυτή, για να είναι οριστική, απαιτεί την κατάλληλη έγκριση και από τα δύο θεσμικά όργανα (Συμβούλιο και Κοινοβούλιο) πριν ξεκινήσει η επίσημη ακτοπλοΐα. Όλα αυτά χρειάζονται χρόνο, αλλά είναι σύμφωνα με τη λογική της Μεγάλης Επανεκκίνησης: όλο και περισσότερη πολυμέρεια, όλο και λιγότερη κυριαρχία για τα εθνικά κράτη και όλο και περισσότερη κυριαρχία από την παγκοσμιοποιημένη κάστα.

# Ενισχυμένες εξουσίες για την ΕΜΑ

Συγκεκριμένα, αυτή η προσωρινή συμφωνία “επικαιροποιεί” την εντολή του ΕΜΑ σε τρία βασικά σημεία, τα οποία διατυπώνονται επισήμως ως εξής

Η επικαιροποιημένη εντολή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων έχει ως στόχο: 

  • να παρακολουθεί και να μετριάζει τις επιπτώσεις πιθανών και πραγματικών ελλείψεων φαρμάκων και ιατροτεχνολογικών προϊόντων που θεωρούνται κρίσιμα για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στον τομέα της δημόσιας υγείας
  •  να διασφαλίζει την έγκαιρη ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών φαρμάκων με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία
  •  να παρέχει μια δομή για τη λειτουργία ομάδων εμπειρογνωμόνων για την αξιολόγηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων υψηλού κινδύνου και να παρέχει βασικές οδηγίες για την ετοιμότητα και τη διαχείριση κρίσεων

Με άλλα λόγια, ο EMA θα έχει ακόμη μεγαλύτερη συγκεντρωτική εξουσία στην αγορά και διανομή “κρίσιμων” φαρμάκων για την καταπολέμηση επιδημιών, αλλά θα μπορεί επίσης να οργανώνει την έρευνα για νέα φάρμακα. Επιπλέον, ο EMA θα αναλάβει σταδιακά την ευθύνη για την οργάνωση εκστρατειών για την καταπολέμηση επιδημιών στα κράτη μέλη της ΕΕ.

# Μια προοδευτική ενσωμάτωση της δημόσιας υγείας

Μπορούμε να δούμε εδώ πώς τίθεται σταδιακά σε εφαρμογή η παγκόσμια διακυβέρνηση της υγείας που αναφέρθηκε στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Με μικρά βήματα, σύμφωνα με την τεχνική του “curiaçage” [sic] που ήδη αναφέραμε, οι κυβερνήσεις προχωρούν ανάλογα με τις ευκαιρίες να αποσπούν κάθε φορά ένα επιπλέον κομμάτι κυριαρχίας από τα εθνικά παζλ και να το προσθέτουν στο κοινοτικό παζλ.

Τελικά, ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν οι πολιτικές δημόσιας υγείας σε κοινοτικό επίπεδο, δίνοντας σε μια καθαρά τεχνοκρατική υπηρεσία την εξουσία να αποφασίζει για υποχρεωτικές εκστρατείες εμβολιασμού ή την εξουσία να απαγορεύει αυτή ή εκείνη τη θεραπεία υπέρ μιας άλλης.

Φυσικά, οι πολιτικές αυτές θα αποφασίζονται με αυταρχικό τρόπο και κανένας πολίτης της Ένωσης δεν θα έχει τη δυνατότητα να τις αποφύγει.

************

Πηγή

——————

Δικτυογραφία:

Great Reset- Discreet Agreement For a New Transfer of Sovereignty to the European Medicines Agency

https://www.europereloaded.com/discreet-agreement-for-a-new-transfer-of-sovereignty-to-the-european-medicines-agency/

 

 

Πηγή

 

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβολές : 779


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα