Δρ Reiner Fuellmich: “κοινωνική ευθανασία μέσω εμβολιασμού, γιατί χρεωκόπησαν τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ”

Δρ Reiner Fuellmich: “κοινωνική ευθανασία μέσω εμβολιασμού, γιατί χρεωκόπησαν τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ”

3 Σεπτεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:678
Μοίρασέ το

 

“Ευρώπη, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι χρεωκοπημένες, και τα συνταξιοδοτικά Ταμεία άδεια! Οπότε εξαφανίζουν τους δικαιούχους..”

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ..

ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Νομικός Δρ Reiner Fuellmich καταγγέλει κοινωνική ευθανασία μέσω  “εμβολιασμού” γιατί Ευρώπη, Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα είναι χρεωκοπημένες, και τα συνταξιοδοτικά Ταμεία άδεια!

Οπότε καθαρίζουν τους δικαιούχους..για να μην φανεί το έλλειμμα..

O Γερμανός Δρ Reiner Fuellmich, ένας από τους πιο έγκριτους και πετυχημένους δικηγόρους στον κόσμο καταγγέλει μια μαζική κοινωνική ευθανασία μέσω καταναγκαστικού πειραματικού εμβολιασμού:

«Ο λόγος που ασκείται τόσο μεγάλη πίεση στην Ευρώπη και τη Γερμανία συγκεκριμένα είναι ότι … ανακαλύψαμε ρωτώντας δύο πρώην τραπεζικών επενδυτών,ότι η Ευρώπη είναι τελείως χερωκοπημένη.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι άδεια και τα ευρωπαϊκά συνταξιοδοτικά ταμεία είναι εντελώς άδεια.

Εάν οι άνθρωποι διαπιστώσουν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις τους, τότε φυσικά θα γνωρίζουν ποιος ευθύνεται.

Είναι η κλίκα του Νταβός.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι του Great Reset.

Μας κρατούν λοιπόν κάτω από μεγάλη πίεση για να μην το μάθουμε.

Ελπίζουν ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα «εμβολιαστούν» μέχρι το φθινόπωρο και ελπίζουν ότι μέχρι τότε όσοι έχουν «εμβολιαστεί» πιθανότατα δεν θα είναι πλέον σε θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους” δηλ. στα θυμαράκια!

Καθαρή συγκυρία μόνο 3 Τραπεζίτες Μακρόν, Ντράγκι κι ο δικός μας προχώρησαν από όλη την οικουμένη σε πανεθνικό υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών μαζί με Τατζικιστάν Τουρκμενιστάν Νησιά Φίτζι;;

Eίναι τυχαίο ότι το ξεκίνησε ο Ντράγκι διατελέσας κορυφαίος παράγοντας της χρεοκοπημένης Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας;;;

Αν είναι έτσι πρόκειται για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας υπό μανδύα ανθρωπιστικό με οικονομικά και πολιτικά κίνητρα.

Είναι γενοκτονία και ειδικά ευπαθών ομάδων και τρίτης ηλικίας…

 

 

Πηγή

Προβολές : 678


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα