Δώστε βάση σ’ αυτή την πληροφορία. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Μια μικρή προσφορά για τη Δημοκρατία

Δώστε βάση σ’ αυτή την πληροφορία. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Μια μικρή προσφορά για τη Δημοκρατία

16 Ιανουαρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,001
Μοίρασέ το

 

Όταν η καταγγελία για εσχάτη προδοσία κατατεθεί και πρωτοκολληθεί, είναι μια καυτή πατάτα την οποία κανένα κρατικό όργανο δε θέλει να την έχει στα χέρια του γιατί είναι ένα αυτεπάγγελτο αυτόφωρο κακούργημα.

Το τελευταίο άτομο που θα την έχει χωρίς να εκτελεστεί ο έλεγχος και εντολή απόδοσης ευθυνών θα έχει και τις συνέπειες.

Εάν πάλι πηγαινοέρχεται από χέρι σε χέρι κωλυσιεργώντας την απόδοση δικαιοσύνης, οι κωλυσιεργούντες θα κατηγορηθούν και αυτοί για υπόθαλψη εγκληματία εσχάτης προδοσίας.

 

 

 

 

Δεν γνωρίζω πόσο θα μπορούσε να δουλέψει αυτή η κίνηση, αλλά μήπως θα πρέπει να γίνει κι αυτό;

Ομαδικές καταγγελίες, αλλά και ατομικές…

ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΥΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ Μ’ ΑΥΤΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 Η Λογική είναι το απόλυτο εργαλείο σκέψης καθώς η επιστήμη ακολουθεί τη λογική και όχι η λογική την επιστήμη.

Εάν με ρωτήσει κάποιο άτομο υπάρχει πανδημία; Αυτό έχω να απαντήσω:

Πάνω από 200 ιοί μπορούν να προκαλέσουν κρυολόγημα, μεταξύ αυτών και η γρίπη, σε βαριές περιπτώσεις προκαλείται πνευμονία, η οποία σε άτομα ευπαθεί ή με ευάλωτο ανοσοποιητικό μπορεί να οδηγήσει και στον θάνατο.

Δύο χρόνια το κοινό κρυολόγημα που ταλαιπωρεί δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη από αρχής δημιουργίας του ανθρώπου εξαφανίστηκε, όταν στην Ελλάδα περίπου  6.500 χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν από γρίπη και πνευμονία κάθε χρόνο.

Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι ένα καλό νομοθετικό έργο το οποίο δυστυχώς οι κυβερνήσεις το κακομεταχειρίστηκαν. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται εξόφθαλμη νομοθετική κατάλυση του Συντάγματος με την ανοχή πολλών κρατικών οργάνων.

Πως λειτουργεί η καταγγελία.

Όταν η καταγγελία για εσχάτη προδοσία κατατεθεί και πρωτοκολληθεί, είναι μια καυτή πατάτα την οποία κανένα κρατικό όργανο δε θέλει να την έχει στα χέρια του γιατί είναι ένα αυτεπάγγελτο αυτόφωρο κακούργημα.

Το τελευταίο άτομο που θα την έχει χωρίς να εκτελεστεί ο έλεγχος και εντολή απόδοσης ευθυνών θα έχει και τις συνέπειες.

Εάν πάλι πηγαινοέρχεται από χέρι σε χέρι κωλυσιεργώντας την απόδοση δικαιοσύνης, οι κωλυσιεργούντες θα κατηγορηθούν και αυτοί για υπόθαλψη εγκληματία εσχάτης προδοσίας.

Εάν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί τουλάχιστον 10-20 άτομα ανά ομάδα καταθέτουν αυτήν την καταγγελία, τότε ο αντισυνταγματικός κρατικός μηχανισμός μπλοκάρει, γιατί πρώτον κανένας δεν μπορεί να εμποδίσει μια μαζική ομαδική καταγγελία γιατί το Σύνταγμα στο Άρθρο 10 ορίζει:

1. Καθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του Κράτους, να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον, που υπέβαλε την αναφορά, σύμφωνα με το νόμο.

Και δεύτερον εάν κρατικό όργανο προβεί σε παράνομη ενέργεια προστίμου, εκτός ότι κινδυνεύει να συμπεριληφθεί το όνομά του στην ήδη κατατεθειμένη καταγγελία για εσχάτη προδοσία, κινδυνεύει να υποστεί ομαδική αγωγή για αποζημίωση των θυμάτων του.

Δηλαδή το κρατικό όργανο κινδυνεύει να πάει ισόβια για την παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων και να αποζημιώσει τους βλαφθέντες συμπολίτες του.

Π.χ πάνε να καθίσουν για καφέ ή να φάνε 5 με 10 άτομα, ο ιδιοκτήτης τους εμποδίζει γιατί δεν έχουν πιστοποιητικό, φωνάζουν την αστυνομία και ενημερώνουν το αστυνομικό όργανο, ότι ο ιδιοκτήτης δε γνωρίζει ότι εμποδίζοντάς τους διαπράττει βασικό αδίκημα κατά του Συντάγματος παραβιάζοντας τα ατομικά τους δικαιώματα και ότι το αστυνομικό όργανο θα πρέπει να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη να τους επιτρέψει την είσοδο και να τους εξυπηρετήσει αλλιώς είναι αναγκασμένο το αστυνομικό όργανο να συλλάβει τον ιδιοκτήτη.

Εάν το αστυνομικό όργανο δεν κάνει το Συνταγματικό χρέος του αλλά τους εμποδίσει και προβεί σε παράνομο πρόστιμο, παρότι έχει ενημερωθεί για την καταγγελία που έχει κατατεθεί, τότε το όνομά του θα συμπεριληφθεί στην καταγγελία για εσχάτη προδοσία και θα υποστεί τις συνέπειες. Το ίδιο ισχύει για εφοριακούς που βεβαιώνουν πρόστιμο, μηχανισμούς  που εγγράφουν και προωθούν πρόστιμο, κλπ.

Αυτό που μόνο χρειάζεται είναι να ενοχλούν οι πολίτες για την κατάσταση της καταγγελίας τους και ο μηχανισμός του κράτους θα τρέχει. Εάν υπάρχει καθυστέρηση προσθέτονται στην αρχική καταγγελία τα κρατικά όργανα που κωλυσιεργούν. Με αυτόν τον τρόπο η Ελληνική Δημοκρατία καθαρίζει από τους επίορκους.

Η Ελληνική Δημοκρατία έχει μηχανισμούς μνήμης και θα αποδώσει σύμφωνα με το Άρθρο 120 του Συντάγματος αυτά που πρέπει.

Χωρίς φωνές, χωρίς βία, με πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, έχοντας αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία, η Ελληνική Δημοκρατία θα βρει και πάλι τον δρόμο της.

 

Καταγγελία κατά παντός υπευθύνου για εσχάτη προδοσία

 

Σύμφωνα με τα Άρθρα του Συντάγματος  1.3, 2.1, 4.1, 4.2, 5.3, 5.5, 9Α, 10.1, 11.1, 21.3, 25, 28.1, 93.4, 103.1, 110.1, 111, 120.

Άρθρο 134 του ποινικού κώδικα.

Νόμος υπ`αριθ.2619 ΦΕΚ Α`132/19.6.1998 – Άρθρα 1 και 5.

Εξαιτίας της επικίνδυνης για τη Δημοκρατία κατάσταση στην Ελλάδα, καταγγέλλουμε για εσχάτη προδοσία οποιοδήποτε άτομο συμμετέχει στην παραβίαση των ατομικών μας δικαιωμάτων που προστατεύονται από τις θεμελιώδεις αρχές στο Σύνταγμα της Ελλάδος, για σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτό.

Με τις πράξεις του συμμετέχει στη νομοθετική βία που καταλύει, μεταβάλλει και αλλοιώνει το δημοκρατικό πολίτευμα, γιατί δεν εφάρμοσε βασικές διατάξεις του Συντάγματος της Ελλάδας για την προστασία των ατομικών μας δικαιωμάτων, αντιθέτως τα παραβίασε και προσέφυγε σε παράνομες ενέργειες κατά περίπτωση όπως:

Α) Στην απαγόρευση εισόδου σε δημόσιους χώρους δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου εάν δεν προσκομίζω έγγραφα που δείχνουν ευαίσθητα προσωπικά μου στοιχεία.

Β) Μου επιβάλλει ιατρική πράξη να φοράω μάσκα που με εμποδίζει να αναπνέω σωστά, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή μου να πάθω υποξία (έλλειψη οξυγόνου), που μπορεί να προξενεί θρομβώσεις με επιπτώσεις καρδιοεγκεφαλικές βλάβες και να κολλήσω με τη χρήση της επικίνδυνα μικρόβια τα οποία θα με μολύνουν, αλλά και με μεγάλες πιθανότητες να τα μεταδώσω στους συμπολίτες μου. Η Σουηδία χωρίς καθόλου να επιβάλει μασκοφορία σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους είχε θαυμάσια υγειονομικά αποτελέσματα για την ασθένεια Covid-19.

Δ) Επιβολή ιατρική πράξης τεστ που εάν δεν προσκομιστεί το αποτέλεσμα να έχει κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις στη ζωή μου.

Γ) Στην συμμετοχή επιβολής χρηματικού προστίμου, που είναι εκβιαστικός τρόπος με απειλή, για να υποχρεωθώ  να λάβω εμβόλιο που μπορεί να προξενήσει βλάβες στην υγεία μου, το οποίο είναι ατομικό μου δικαίωμα να το κάνω ή όχι.

Εφιστώ την προσοχή στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, να ενεργήσουν άμεσα για την προστασία μου/μας, την προστασία της Ελληνικής Δημοκρατίας, γιατί τέτοιες ενέργειες αμαυρώνουν το Δημοκρατικό πολίτευμα, απαξιώνουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δημιουργούν εστίες κοινωνικής έντασης και αναταραχής.

Παρακαλούμε τα αρμόδια όργανα της υπηρεσία σας, να επιληφθούν άμεσα αυτού του αυτεπάγγελτου αυτόφωρου κακουργήματος της εσχάτης προδοσίας κατά παντός υπευθύνου, που βάζει σε κίνδυνο το Δημοκρατικό Πολίτευμα, τους πολίτες, την κοινωνική ειρήνη και τα ατομικά μου/μας δικαιώματα.

Παρακαλούμε να πρωτοκολληθεί και να δοθεί ακριβές αντίγραφο.

Οι καταγγέλλοντες,

Σελίδες

Ο Κένεντι απευθυνόμενος προς τους πολίτες στις Η.Π.Α, είπε “Μη ρωτάτε τι μπορεί να κάνει η χώρα σας για εσάς – ρωτήστε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για τη χώρα σας”.

Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι ή να εφαρμόσεις την καταγγελία ή να τη διαδώσεις.

 

Πηγή

Προβολές : 1,001


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα