Ξυπνήστε άνθρωποι!!!  ΕΓΚΥΟΣ γέννησε τερατάκι μετά το εμβόλιο...ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ξυπνήστε άνθρωποι!!! ΕΓΚΥΟΣ γέννησε τερατάκι μετά το εμβόλιο...ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

11 Οκτωβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,809
Μοίρασέ το

 

 

Παρακολουθούμε ένα ευγονικό σχέδιο ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας και είναι καθαρή τρέλα για κάθε έγκυο γυναίκα να συμφωνήσει οικειοθελώς να κάνει ένα εμβόλιο COVID-19 που θα διακινδυνεύσει τη ζωή της και τη ζωή του αγέννητου μωρού της.

Η Rochelle Walensky και οι συνεργάτες της στο CDC, μαζί με τους εγκληματίες στο FDA, το NIH και πολλούς άλλους κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας πρέπει να συλληφθούν άμεσα για να σταματήσει αυτή η επίθεση εναντίον των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών με πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας.

 

Το πρόσωπο είναι υπαρκτό. Πρόκειται για την Alexandra Laigle  εδώ

Τόσο τα στοιχεία που εμφανίζονται ως πηγές, όσο και τα όσα βλέπουν τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας, για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, καθιστά τους εμβολιασμούς ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Οι τερατογεννέσεις που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες εγγυμονούσες, ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή


John Kapsimalis

ΕΓΚΥΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΕΡΑΤΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΎ ΣΚΕΥΆΣΜΑΤΟΣ!!!

1.969 θάνατοι εμβρύου καταγράφηκαν μετά από εμβολιασμούς COVID-19, αλλά το Εγκληματικό CDC συνιστά στις έγκυες γυναίκες να κάνουν την ένεση !!!
Το CDC δημοσίευσε περισσότερα δεδομένα σήμερα στο VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίου), το οποίο δείχνει ότι υπάρχουν τώρα 1.969 θάνατοι εμβρύων μεταξύ εγκύων που έλαβαν εμβόλιο COVID-19.
Αντίθετα, έκανα την ίδια ακριβώς αναζήτηση στο VAERS για όλα τα εμβόλια που δεν είναι COVID-19 τα τελευταία 30 χρόνια και επέστρεψε ως αποτέλεσμα 2.183 θανάτων εμβρύων από έγκυες γυναίκες μετά από εμβολιασμό τα τελευταία 30 χρόνια.
Έτσι, υπήρξαν σχεδόν οι ίδιοι θάνατοι εμβρύων μετά από εμβολιασμούς COVID-19 τους τελευταίους 10 μήνες, όπως υπήρχαν τα τελευταία 30+ χρόνια που υπήρχε το VAERS!
Και πώς ανταποκρίθηκε το CDC σε αυτά τα δεδομένα;
Αυτή την περασμένη εβδομάδα το CDC δημοσίευσε συστάσεις για όλες τις έγκυες γυναίκες να κάνουν ένα εμβόλιο COVID-19!
Δήλωση CDC σχετικά με την συμβουλευτική για την εγκυμοσύνη στην υγεία
Δήλωση ΜΜΕ
Για άμεση κυκλοφορία: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021
Επικοινωνία: Σχέσεις με τα Μέσα
(404) 639-3286
Σήμερα, το CDC εξέδωσε μια επείγουσα συμβουλή υγείας για την αύξηση του εμβολιασμού COVID-19 σε άτομα που είναι έγκυες, πρόσφατα έγκυες (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θηλάζουν), που προσπαθούν να μείνουν έγκυες τώρα ή που μπορεί να μείνουν έγκυες στο μέλλον για την πρόληψη σοβαρών ασθενειών , θανάτους και δυσμενείς συνέπειες εγκυμοσύνης.

Η συμβουλευτική για την υγεία του CDC συνιστά ανεπιφύλακτα τον εμβολιασμό COVID-19 είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, διότι τα οφέλη του εμβολιασμού τόσο για τις έγκυες όσο και για το έμβρυο ή το βρέφος τους υπερτερούν των γνωστών ή δυνητικών κινδύνων.
Επιπλέον, η συμβουλευτική καλεί τα υγειονομικά τμήματα και τους κλινικούς γιατρούς να εκπαιδεύσουν τις εγκύους στα οφέλη του εμβολιασμού και την ασφάλεια των συνιστώμενων εμβολίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC, μόνο το 31 τοις εκατό των εγκύων έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 και τα ποσοστά εμβολιασμού διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τη φυλή και την εθνικότητα.
Η κάλυψη εμβολιασμού είναι υψηλότερη μεταξύ των ασιατικών εγκύων (45,7 %), αλλά χαμηλότερη μεταξύ των ισπανόφωνων ή λατίνων εγκύων (25 %) και χαμηλότερη μεταξύ των μαύρων εγκύων (15,6 %).
Αποδώστε τα ακόλουθα στη διευθύντρια του CDC Rochelle P. Walensky, M.D., M.P.H.

«Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι τόσο ειδική όσο και αγχωτική περίοδος – και η εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας είναι μια πρόσθετη ανησυχία για τις οικογένειες. Ενθαρρύνω θερμά εκείνες που είναι έγκυες ή σκέφτονται να μείνουν έγκυες να μιλήσουν με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης για τα προστατευτικά οφέλη του εμβολίου COVID-19 για να διατηρήσουν τα μωρά τους και τον εαυτό τους ασφαλή ».
Όλοι αναγνωρίζουν και συμφωνούν ότι το VAERS είναι πολύ ανεπαρκές, αλλά τώρα έχουμε μια ειδική ανάλυση σχετικά με το πόσο ανεπαρκείς εκδηλώσεις είναι ανεπαρκώς αναφερόμενες από τη Δρ Jessica Rose.
Η συντηρητική εκτίμησή της που βασίζεται σε προσεκτική ανάλυση των δεδομένων είναι ότι τα γεγονότα που καταγράφονται στο VAERS πρέπει να πολλαπλασιαστούν με X41.
Αυτό θα σήμαινε ότι μια συντηρητική εκτίμηση του πραγματικού αριθμού των θανάτων του εμβρύου θα ήταν 80.729 όταν οι μητέρες τους εγχυθούν με εμβόλιο για τον ιό COVID-19.
Ξυπνήστε άνθρωποι !!
Παρακολουθούμε ένα ευγονικό σχέδιο ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας και είναι καθαρή τρέλα για κάθε έγκυο γυναίκα να συμφωνήσει οικειοθελώς να κάνει ένα εμβόλιο COVID-19 που θα διακινδυνεύσει τη ζωή της και τη ζωή του αγέννητου μωρού της.
Η Rochelle Walensky και οι συνεργάτες της στο CDC, μαζί με τους εγκληματίες στο FDA, το NIH και πολλούς άλλους κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας πρέπει να συλληφθούν άμεσα για να σταματήσει αυτή η επίθεση εναντίον των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών με πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας.
Ιστορίες εγκύων γυναικών που έκαναν εμβολιασμό COVID-19
Αλεξάνδρα Λάιγκλ
Σύμφωνα με τη σελίδα της στο Facebook, η Αλεξάνδρα Λάιγκλ προφανώς πήρε την απόφαση να κάνει ένα εμβόλιο κατά του COVID-19 ενώ ήταν έγκυος με βάση τις «Προκαταρκτικές μελέτες» ότι θα μπορούσε να περάσει τα αντισώματα στο αγέννητο παιδί της.
Χάρη στο κανάλι Telegram τραυματισμών εμβολίων COVID για τη διατήρηση αυτών των λήψεων οθόνης.
Τη στιγμή της δημοσίευσης σήμερα, οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες του μωρού έχουν αφαιρεθεί, αν και μία παραμένει ακόμα εδώ.
Δείτε όπωσδήποτε τις πηγές εδώ και εδώ
 

Πηγή

 

 

 

Προβολές : 1,809


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα