ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΑΚΟΥΝ;;;  ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για εμβολιασμένους/ανεμβολίαστους: «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν μία τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί»

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΑΚΟΥΝ;;; ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για εμβολιασμένους/ανεμβολίαστους: «Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν μία τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί»

16 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:575
Μοίρασέ το

καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Τάκης Παναγιωτόπουλος: «Ο υπερβολικός τονισμός ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο, δίνει την αίσθηση στους εμβολιασμούς ότι είναι προστατευμένοι»

Κάθε μέρα πλέον, ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ…
Αυτή για την οποία από τις πρώτες μέρες της καραντίνας τον Μάρτιο του 2020, κάποιοι λίγοι ιστολόγοι θα γράφαμε…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ – ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ.
Γιατί όλοι εσείς που δυο χρόνια σχεδόν υπηρετείτε το αφήγημα της ΑΠΑΤΗΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.
Υπηρετείτε την ΓΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ.
Όσοι μπορείτε, κατεβάστε αυτά τα βίντεο στον υπολογιστή σας , για την ώρα της ΝΕΜΕΣΗΣ.
Για την ώρα που θα ληφθεί απόφαση από ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
Οι σημερινές ηγεσίες ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΚΟΥ και ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ.
ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ.
Όπως και ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, όπως και οι ηγεσίες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ…
ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
Καλλιόπη Σουφλή
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…

Μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας που θα αφορούν όλους τους πολίτες όχι μόνο τους ανεμβολίαστους πρότεινε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Τάκης Παναγιωτόπουλος, μετά την χθεσινή «υπερβόμβα» από την πρόεδρο της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία ουσιαστικά παραδέχθηκε πως οι μελέτες που έλεγαν πως τα εμβόλια θα εξαφανίσουν τον ιό ήταν λάθος!!!

Ειδικότερα ο κ. Παναγιωτόπουλος εξήγησε ότι από τις αρχές του φθινοπώρου δόθηκε το μήνυμα ότι «μπήκαμε σε κανονικότητα» χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά και ότι η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους κάτι που όπως είπε «δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς».

«Ο υπερβολικός τονισμός ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο, δίνει την αίσθηση στους εμβολιασμούς ότι είναι προστατευμένοι», ανέφερε και πρόσθεσε ότι τα περί επιδημίας ανεμβολίαστων δεν ανταποκρίνονται στα επιστημονικά δεδομένα και πέταξε την δική του ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ:

«Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν μία τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί»

Μάλιστα ο δημοσιογράφος κ. Πορτοσάλτε έδειξε να συμφωνεί λέγοντας «αυξήθηκαν κάπως οι εμβολιασμοί».

 

ΒΟΜΒΑ: Τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθεί ο εμβολιασμός η φράση «πανδημία των ανεμβολίαστων»

Χθες, η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου κατά την σημερινή ενημέρωση παραδέχθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο, πως τα εμβόλια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ!!!

Εκτός των άλλων μίλησε για επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα, η οποία έχει φέρει νέα δεδομένα και μείωση ενθουσιασμού!!!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έντεκα μήνες μετά την έναρξη του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, έχει συγκεντρωθεί σημαντική γνώση και εμπειρία. Η εμφάνιση και ραγδαία επέκταση της μετάλλαξης Δέλτα μείωσε το αρχικό κλίμα του ενθουσιασμού.

Η αρχική αισιόδοξη άποψη, από σημαντικές μελέτες (σ.σ. ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΚΡΟΥΑΝ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ) ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση και εξαφάνιση του ιού και να μειωθεί η διασπορά, αυτό δεν έγινε. Μοιάζει ότι ο ιός θα παραμείνει μαζί μας όπως και ο ιός της γρίπης. Θα είναι δηλαδή άλλος ένας ενδημικός ιός του αναπνευστικού», σημείωσε η κυρία Θεοδωρίδου, ισχυριζόμενη βέβαια ότι τα εμβόλια, σύμφωνα και με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων μειώνουν τον κίνδυνο σοβαρής μόλυνσης ή θανάτου.

 

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ- Το εμβόλιο Απέτυχε

Πηγή

Προβολές : 575


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα