ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Naomi Wolf: Περί Επιδεξιότητας των Τεράτων! “Οι άνθρωποι ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ. Αν δεν το κάνουν, εξοστρακίζονται και αποκλείονται από την κοινωνική ζωή και την επαγγελματική ανέλιξη”.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Naomi Wolf: Περί Επιδεξιότητας των Τεράτων! “Οι άνθρωποι ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ. Αν δεν το κάνουν, εξοστρακίζονται και αποκλείονται από την κοινωνική ζωή και την επαγγελματική ανέλιξη”.

2 Φεβρουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:553
Μοίρασέ το

 

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, η ΜΑΖΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Και ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ.

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ PAPERCLIP… 

ΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Και γίνεται πιο επίκαιρος από ποτέ στον ανάποδο κόσμο που ζούμε, ο Μάνος Χατζηδάκης, που είχει πει πριν σαράντα χρόνια:

«Οποιος δεν φοβάται το πρόσωπο του τέρατος, πάει να πει ότι του μοιάζει. Η πιθανή προέκταση του αξιώματος είναι, να συνηθίσουμε τη φρίκη, να μας τρομάζει η ομορφιά. Η υποταγή ή ο εθισμός σε μια τέτοια συνύπαρξη, η συνδιαλλαγή, δεν προκαλεί τον κίνδυνο της αφομοίωσης ή της λήθης, του πώς πρέπει, του πώς οφείλουμε να σκεφτόμαστε, να πράττουμε και να μιλάμε;

Αναμφισβήτητα αρχίσαμε να το ανεχόμαστε. Και η ανοχή, πολλαπλασιάζει τα ζώα στη δημόσια ζωή, τα ισχυροποιεί και τα βοηθά να συνθέσουν με ακρίβεια τη μορφή του τέρατος που προΐσταται, ελέγχει και μας κυβερνά.

Η μορφή του τέρατος είναι αποκρουστική. Όταν όμως το πρόσωπο του τέρατος πάψει να μας τρομάζει, τότε πρέπει να φοβόμαστε… γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να του μοιάζουμε.»

Κι εμείς, δείχνουμε πια να μην φοβόμαστε τον ΝΑΖΙΣΜΟ που μας επιβλήθηκε με αιτιολογία μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ…και γινόμαστε έναν μ’ αυτόν και του μοιάζουμε…

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Dr. Naomi Wolf

 

Μετάφραση blümlifee

 

Όπως σωστά σημειώνει η Wolf, “οι άνθρωποι ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ. Αν δεν το κάνουν, εξοστρακίζονται και αποκλείονται από την κοινωνική ζωή και την επαγγελματική ανέλιξη”. Θα πρέπει να εντοπιστούν οι ομοιότητες με την περίοδο της ναζιστικής Γερμανίας κατά το 1931-33 που έθεσε τις βάσεις για ένα ανείπωτο κακό. ​⁃ από τον αρχισυντάκτη του TN

Η πρώτη μου ανάρτηση σε αυτή τη σειρά τριών μερών, σχετικά με το πώς εκδηλώθηκε το κακό που μας περιβάλλει, αφορούσε την παγκόσμια τάξη της ελίτ και των τεχνοκρατών και την απόσταση που τους χωρίζει από τους ανθρώπους, των οποίων, όμως, την ζωή είναι σε θέση να συντρίψουν. Παρατήρησα, επίσης, την έλλειψη πίστης ή αφοσίωσης στο έθνος-κράτος. Σε αυτό το τοξικό μείγμα προστέθηκε, όπως υποστήριξα, και η βεβαιότητα αυτής της κατηγορίας ανθρώπων ότι γνωρίζουν τί είναι καλύτερο για την δική σας ζωή.

 

Έκανα την υπόθεση σε εκείνο το δοκίμιο ότι γύρω μας τώρα μας περιέβαλε ένα μεταφυσικό, και όπως φαίνεται σατανικό, επίπεδο κακού.

 

Σε αυτή την σειρά δοκιμίων επιδιώκω να εξηγήσω, πώς κατά τα άλλα οι καλοί άνθρωποι —και μάλιστα οι Δυτικοί, που μεγάλωσαν με κανόνες μετά τον Διαφωτισμό σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου— είναι τώρα σε θέση να πράττουν το κακό δοσμένοι σε αυτό ολόψυχα.

 

Ρωτάω, πώς μπορούν να καταστέλλουν την αναπνοή των παιδιών σκόπιμα; Πώς μπορούν να στέλνουν φίλους και συναδέλφους να φάνε στο δρόμο σαν παρίες, ή να στέλνουν αστυνομικούς να συλλάβουν μια γυναίκα και να τρομοκρατήσουν ένα εννιάχρονο παιδί, των οποίων τα εγκλήματα ήταν ότι προσπάθησαν να επισκεφτούν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Νέα Υόρκη χωρίς “χαρτιά”;

 

Πώς μπορούν αυτοί οι “καλοί” άνθρωποι στην ανθρώπινη Δύση να θέσουν, μόλις πριν δύο εβδομάδες, στην ημερήσια διάταξη στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, σχέδια κράτησης για όσους εκτέθηκαν σε μια “μεταδοτική ασθένεια”, υποχρεώνοντάς τους σε βίαιη καραντίνα, χωρίς κατηγορίες ή δίκη, και κάνοντας την έξοδό τους να εξαρτάται από δικαστική εντολή και καλή συμπεριφορά;

 

Όλα αυτά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Αμερική – στη χώρα των ανθρώπων που, από τον Νόμο για τα Πολιτικά Δικαιώματα του 1964, έχουν την αρχή της ισότητας που διέπει τις ανθρώπινες σχέσεις ως ζήτημα νόμου. Ένα έθνος που ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ‘Η ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ τη δεκαετία του 1970, σχεδόν σε κάθε πολιτεία. Και ένας λαός που ανατράφηκε σε μια κουλτούρα ελευθερίας και ευγένειας σε σύγκριση με παράνομα ή ολοκληρωτικά καθεστώτα, που τον οδήγησε, ως επί το πλείστον, να θεωρείται, στην κλίμακα μεταξύ ευπρέπειας και σκληρότητας, τουλάχιστον, μέχρι και πριν από δύο χρόνια, ως πολύ αξιοπρεπής λαός..

Πώς θα μπορούσαν οι καλοί άνθρωποι να συμβαδίζουν με αυτό;

 

Υπάρχουν μαθήματα από την ιστορία που θα πρέπει να μάθουμε ή να τα ξαναμάθουμε, και μάλιστα γρήγορα.

 

Ορισμένοι ηγέτες και σχολιαστές (συμπεριλαμβανομένου και εμού) συγκρίνουν με πάθος και δημοσίως αυτά τα χρόνια (2020-2022), στη Δύση και στην Αυστραλία, με τα πρώτα χρόνια της ναζιστικής ηγεσίας. Αν και αντιμετωπίζουμε κριτική για αυτό, δεν θα σιωπήσω. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να εκθέσουμε επειγόντως τις ομοιότητες.

 

Οι άνθρωποι πρέπει να ξαναδιαβάσουν την ναζιστική ιστορία τους. Κάνουν λάθος όταν ανταπαντούν λέγοντας: “Πώς τολμάς να συγκρίνεις;”

 

Ενώ η λαϊκή φαντασία της ναζιστικής εποχής είναι εξοικειωμένη με τα στρατόπεδα θανάτου και σκεφτείτε τα όταν γίνεται επίκληση της ναζιστικής πολιτικής, το γεγονός είναι ότι πολλά χρόνια οδήγησαν σε αυτή τη φρίκη. Η Γερμανία εισέβαλε στην Πολωνία το 1939. Τα στρατόπεδα εξόντωσης υπήρχαν χρόνια στο ναζιστικό δράμα: 1941.

[https://www.theholocaustexplained.org/how-and-why/how/creation-of-extermination-camps/].

 

Ο Δρ Josef Mengele, “Ο Άγγελος του Θανάτου”, ξεκίνησε τα ιατρικά του πειράματα στο Άουσβιτς μετά το 1943.

[http://www.auschwitz.org/en/history/medical-experiments/josef-mengele]

 

Όποιος θέλει να είναι συνετός, δεν συγκρίνει αυτά που ζούμε τώρα με εκείνα τα χρόνια και αυτές τις φρικαλεότητες.

Αντίθετα, οι έντονες ομοιότητες μεταξύ της εποχής μας στη Δύση από το 2020, και των πρώτων χρόνων των πολιτικών της ναζιστικής Γερμανίας για την κοινωνία των πολιτών, είναι τα έτη 1931-33, όταν τέθηκαν σε εφαρμογή τόσα πολλά μοχθηρά πρότυπα και πολιτικές.

Αλλά αυτά συχνά αστυνομεύονταν πολιτιστικά ή επαγγελματικά, αντί από περιπολίες στρατοπέδων. Και αυτό είναι το σημείο που τονίζουν οι καλύτερα ενημερωμένοι αναλυτές όσον αφορά σε αυτές τις ομοιότητες. 

 

Δηλαδή, κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, η ΜΑΖΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.

 

Η περιστασιακή, κλιμακούμενη σκληρότητα, μια ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ “ΑΛΛΟΥ” και μια κοινωνία δύο επιπέδων, οικοδομήθηκαν εκείνα τα χρόνια, σίγουρα κατόπιν εντολής της ναζιστικής κοινωνικής πολιτικής. Αλλά η ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, από αυτό που ήταν μια σύγχρονη κοινωνία των πολιτών, αν και εύθραυστη, ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ, ακόμη και ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ από ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ — ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΟΥ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ.

 

Η σπαραχτική ιστορία του Amos Elon, “The Pity of It All: A History of Jews in Germany, 1743-1933”, αποκαλύπτει πόσοι Εβραίοι ηγέτες της κοινωνίας των πολιτών προειδοποιούσαν για τις ανεπαίσθητες αλλαγές μέρα με τη μέρα προς την κατεύθυνση του κακού.

Το 1931, η βία στους δρόμους στράφηκε εναντίον εβραϊκών βιτρινών και οδήγησε σε θρυμματισμένα τζάμια. Σε άλλα πλαίσια, οι Εβραίοι ξυλοκοπήθηκαν καθώς έφευγαν από τις συναγωγές. Ο σχολιαστής Theodor Wolff προειδοποίησε: “Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Όλοι οι αξιοπρεπείς άνθρωποι, ανεξαρτήτως κόμματος, πρέπει να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο […]”.

 

Έτσι θα μπορούσε να πει κανείς σήμερα.

 

Κι όμως … κι όμως, οι αξιοπρεπείς άνθρωποι της εποχής δεν το έκαναν, και το κάλεσμα του Wolff για δράση δεν είχε αποτέλεσμα.

 

Ο Έλον αποκαλεί αυτά τα χρόνια “αυτούς τους τελευταίους σπασμούς ελευθερίας”. [Elon, 387].

 

Ο ΕΚΔΟΤΗΣ του Wolff του ΕΙΠΕ να “ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ”. [Elon, 388] 

 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΦΙΜΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΑΝ.

 

Όπως και σήμερα, τότε οι ΝΟΜΟΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ήταν τα ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ που θα επέτρεπαν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. “Ο Χίτλερ ήθελε πλήρεις εξουσίες σαν εκέινες του Μουσολίνι στην Ιταλία”, γράφει ο Έλον. “Ήξερε ακριβώς τί χρειαζόταν για να μετατραπεί μια κυβέρνηση σε “ΝΟΜΙΜΗ” ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ”. Elon, 389].

 

Δείτε αν παρατηρείτε κάποιες ομοιότητες και εδώ. Επί του παρόντος, σαράντα επτά πολιτείες των ΗΠΑ λειτουργούν με έκτακτα μέτρα, τα οποία αναστέλλουν ή παρακάμπτουν τους συνήθεις νομοθετικούς ελέγχους και ισορροπίες, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, της πολιτείας στην οποία γράφω.

 

Υπό το καθεστώς εκτάκτων μέτρων, σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά.

 

Το γεγονός ότι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας ζει υπό έκτακτα μέτρα, είναι αυτό που ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ στην τρέχουσα κατάσταση.

 

Γι’ αυτό λέω συνέχεια αυτό τον καιρό, ότι ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΡΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

Στη Γερμανία, για να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, συνεχίστηκε ο δαιμονικά ευφυής επαυξητικός χαρακτήρας της ναζιστικής πολιτικής. Το 1933, τη χρονιά που ο Αδόλφος Χίτλερ διορίστηκε Καγκελάριος ενός νέου υπουργικού συμβουλίου, ο Χίτλερ έδωσε το λόγο του ότι “οι Ναζί θα παραμείνουν μειοψηφία σε οποιοδήποτε μελλοντικό υπουργικό συμβούλιο”. [Elon, 391]. Ακόμη και το 1933, ωστόσο, ορισμένοι εξέχοντες Εβραίοι εξακολουθούσαν να πιστεύουν ότι “δεν μπορεί να συμβεί τίποτα σε εμάς”. [Έλων 391].

 

Αλλά “ο Theodor Wolff ήταν ένας από τους λίγους που προειδοποίησαν ότι ο διορισμός του Χίτλερ ήταν απλώς  το πρώτο στάδιο ενός πραξικοπήματος σε δόσεις. Ότι η σωτηρία —με την οποία εννοούν τη δική τους— πλησιάζει, με τη μορφή  πραξικοπήματος, παραβίασης του συντάγματος, εξάλειψης του Reichstag (σήμερα Bundestag: κοινοβούλιο), φίμωσης της αντιπολίτευσης και αχαλίνωτης δικτατορικής διακυβέρνησης… ό,τι περνούσε από το χέρι του ώστε να εκφοβίζει και να φιμώνει τους αντιπάλους του.” [Elon 391].

 

“Για εκατομμύρια Βερολινέζους”, γράφει ο Έλον, “τίποτα δεν φαινόταν να έχει αλλάξει στην αρχή […] Λίγοι φάνηκαν να αντιλαμβάνονται ότι μόλις είχαν περάσει ένα κρίσιμο όριο χωρίς επιστροφή” [Elon 391].

“Λίγοι φάνηκαν να το γνωρίζουν…”

 

Επιτρέψτε μου απλώς να συνοψίσω πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην Αμερική, καθώς και στη Δύση, σε περίπτωση που έχετε συνηθίσει τόσο πολύ την κατάσταση ώστε να το δείτε καθαρά.

 

Προειδοποίησα στο “The End of America: Letter of Warning to a Young Patriot” (σε ελεύθερη μτφρ. “Το Τέλος της Αμερικής – Μια Προειδοποιητική Επιστολή σε Νεαρό Πατριώτη”),  ότι ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ δεν πεθαίνουν με μια κινηματογραφική σκηνή ξαφνικά στους δρόμους ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

 

Τείνουν να ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, μάλλον, ακριβώς όπως περιέγραψε ο Έλον — ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ, καταρρέουν με εκκωφαντικά εξωφρενικό και αποκρουστικό τρόπο ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και σε σχέση με ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ακόμη και όταν άλλες πτυχές της κοινωνίας και άλλοι θεσμοί φαίνονται και δίνουν ην εντύπωση, τουλάχιστον επιφανειακά, ότι λειτουργούν ακριβώς το ίδιο όπως και πριν.

 

Ακριβώς επειδή οι ρυθμίσεις είναι γνωστές σε εμάς τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μπροστά μας μια πραγματικότητα που μοιάζει με το 1931, αν όχι ακόμα την ίδια πραγματικότητα με το 1933.

 

Σε αυτή τη χώρα, οι πολίτες αναγκάζονται να κάνουν τη δεύτερη ή τρίτη πειραματική ένεση γονιδιακής θεραπείας, προκειμένου να επιστρέψουν στο σχολείο ή να διατηρήσουν τη δουλειά τους ως φορτηγατζήδες που περνούν τα σύνορα, ή ως στρατιώτες και ναύτες και στρατιωτικοί πιλότοι και εργαζόμενοι σε νοσοκομεία. [https://www.defense.gov/News/News-Stories/Article/Article/2881481/service-members-must-be-vaccinated-or-face-consequences-dod-official-says/]

 

Εκατομμύρια άλλοι εργαζόμενοι μόλις που μπόρεσαν να ξεφύγουν από αυτόν τον εξαναγκασμό, ενώ εκατομμύρια άλλοι δεν έχουν γλιτώσει από αυτό το καταναγκαστικό πείραμα, που στην πραγματικότητα, κρέμεται από πάνω τους, σε μέρη της Ευρώπης. [https://apnews.com/article/austrian-parliament-covid-vaccine-mandate-8539164285f87443a8b80a213d2dacc0]

 

Οι ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ σε αυτή την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ Ή ΤΕΝΙΣ.

 

Χιλιάδες ανεπιθύμητες ενέργειες καταγράφονται στο VAERS, συμπεριλαμβανομένων θανάτων λίγο μετά τον m-volιασμό, αλλά ο εξαναγκασμός των ενέσεων συνεχίζεται παρά το γεγονός ότι δεν έχουν καμία επίδραση στη μετάδοση και βαίνουν ενάντια σε όλους τους υπάρχοντες νόμους. [https://vaers.hhs.gov]

 

Οι φωνές που αντιτίθενται στην τυραννική υπερβολή λογοκρίνονται μαζικά. Οι εταιρείες επεξεργασίας πληρωμών αρνούνται να επεξεργάζονται κεφάλαια οντοτήτων που προσφέρουν ιατρικές θεραπείες. Το “The View”, αυτή η πρώην φιλόξενη ομάδα, μόλις ζήτησε να λογοκριθεί ο podcaster Joe Rogan. Ακόμη και ο μουσικός Neil Young κάλεσε επίσης την υπηρεσία streaming Spotify για να λογοκρίνει την “παραπληροφόρηση” του Rogan. [https://www.wsj.com/articles/neil-youngs-music-is-being-taken-down-by-spotify-after-ultimatum-over-joe-rogan-1164323010]

 

Eκκλήσεις για λογοκρισία των φωνών της αντιπολίτευσης αντηχούν σε όλο το διαδίκτυο. Πλατφόρμες αντιφρονούντων, όπως η Parler, έχουν τεθεί εκτός πλατφόρμας από τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους ή από τους επεξεργαστές πληρωμών τους, μια ψηφιακή έκδοση στο μποϊκοτάρισμα των επιχειρήσεων. [https://www.forbes.com/sites/roberthart/2021/03/03/parler-sues-amazon-again-in-wake-of-deplatforming/?sh=58e2c725166d]

 

Οι ηγέτες απαιτούν από μια ομάδα πολιτών να στερηθεί την υγειονομική περίθαλψη. Σε ορισμένες περιοχές του Καναδά, οι ηγέτες είπαν στους παντοπώλες ότι είναι προαιρετικό να επιτραπεί σε αυτήν την ομάδα να αγοράσει τρόφιμα.

 

Τα παιδιά στον Καναδά λένε: “Δεν φοράς μάσκα, δεν έχεις φωνή”.

 

Παιδιά μόλις δύο ετών υποβάλλονται στη Νέα Υόρκη, από μια χαμογελαστή νέα Κυβερνήτη, μια γυναίκα, στην κακοποίηση να φορούν μάσκες προσώπου που περιορίζουν την αναπνοή τους και που βλάπτουν την ικανότητά τους να αναπτύξουν την ομιλία τους, να δεθούν με άλλα παιδιά και να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν συναισθήματα.

 

Ορισμένοι πολίτες, που διαχωρίζονται απλώς ως “οι άλλοι”, αποκαλούνται ψευδώς μολυσματικοί και τοποθετούνται στην κοινωνία ως “ακάθαρτοι”, δεν επιτρέπεται να εισέρχονται σε κτίρια ή εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, στην Ουάσιγκτον, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Λος Άντζελες.

 

ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

 

ΟI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ.

 

Μικρές επιχειρήσεις, εστιατόρια και κινηματογραφικές αίθουσες, μικρά ξενοδοχεία και χώροι εκδηλώσεων, μικρές κτηματομεσιτικές εταιρείες, ολόκληρα μέσα διαβίωσης, συντρίβονται από αυθαίρετες επιταγές, από τις απεριόριστες εξουσίες των Συμβουλίων Υγείας και του CDC, συντρίβοντας ολόκληρους τομείς και ως εκ τούτου, καταστρέφοντας ή ουσιαστικά μεταφέροντας τα περιουσιακά στοιχεία ολόκληρων κοινωνικών τάξεων στα χέρια μιας άλλης ομάδας: σε θεσμικούς επενδυτές, ή ας πούμε, σε συμμάχους των σημερινών ολιγαρχών.

 

Στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπως σημειώθηκε παραπάνω, υποβλήθηκαν προτάσεις — παρόμοιες με εκείνες που έχουν θεσπιστεί στην Αυστραλία και αλλού — για την κράτηση Αμερικανών και τη μετατροπή των Συμβουλίων Υγείας σε οντότητες με αστυνομικές εξουσίες, ιδρύοντας πολιτοφυλακές, ουσιαστικά, στην υπηρεσία μη εκλεγμένων, Υγειονομικών Συμβουλίων που έχουν το ακαταλόγιστο.

 

Οι Αμερικανοί “fact-checkers” σαφώς και ισχυρίστηκαν ότι αυτό δεν αληθεύει, αλλά είναι αλήθεια. [https://app.leg.wa.gov/wac/default.aspx?cite=246-100-040]

 

 

Πολλαπλασιάζονται οι αναφορές για μη m-volιασμένους που έλαβαν καταχρηστική αγωγή στα νοσοκομεία , καθώς οι θεραπευτικές αγωγές, όπως γίνεται σαφές, αποκρύπτονται μέσω της πίεσης των κυβερνητικών υπηρεσιών, από έναν ολόκληρο πληθυσμό, οδηγώντας σε αμέτρητους θανάτους που μπορούσαν να αποφευχθούν. Μια κατηγορία θεραπευτικών, τα μονοκλωνικά αντισώματα, μόλις αποσύρθηκαν με απόφαση του FDA, από την πρόσβαση ασθενών σε αυτές. [https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-fda-revokes-emergency-use-authorization-monoclonal-antibody- bamlanivimab].

 

Ιατρικές οντότητες, όπως η πρώην αξιοσέβαστη κλινική Mayo, διώκονται επειδή αρνούνται τη θεραπεία σε έναν ετοιμοθάνατο, για τον οποίο η γυναίκα του εκλιπαρεί να τον βοηθήσουν. [https://www.jacksonville.com/story/news/2022/01/14/mayo-clinic-lawsuit-to-allow-ivermectin-as-a-treatment-moves-out-of-duval/9120594002/].

 

ΠΩΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙΜΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ;

 

Στα πρώιμα χρόνια της ναζιστικής πολιτικής, όπως επισημαίνει ο Robert Proctor στο επιβλητικό έργο του “Racial Hygiene: Medicine Under the Nazis” (Φυλετική Υγιεινή : Η Ιατρική υπό τους Ναζί), οι γιατροί ήταν αυτοί που τους ανατέθηκε από το κράτος, και τους δόθηκε ειδική θέση και εξουσία, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΖΩΗ “ΘΕΩΡΟΥΤΑΝ ΑΝΑΞΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ” ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ “ΚΑΘΑΡΟΥΣ” ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΑΚΑΘΑΡΤΟΥΣ” Ή “ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.

 

Το 1933, οι ΓΙΑΤΡΟΙ άρχισαν να ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ. Όπως επισημαίνουν οι Michael A Grodin, MD, Erin L Miller, BA και Jonathan Miller, MA, στο “The Nazi Physicians as Leaders in Eugenics and “Euthanasia”: Lessons for Today”: “Μια σειρά από επαναλαμβανόμενα θέματα προέκυψαν με τους ιατρούς των Ναζί, καθώς ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΙΑΤΡΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.”

 

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

 

“Η απαξίωση και η απανθρωποποίηση τμημάτων της κοινότητας”….

 

Ο Proctor δείχνει πώς οι ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ και πώς, ΤΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Η “ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ” ΗΤΑΝ Η ΑΘΩΑ ΤΑΜΠΕΛΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΜΙΑΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗΣ ΦΡΙΚΗΣ.
Ο Proctor δείχνει πώς ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.

 

Ο συγγραφέας αναφέρεται ακόμη και στο “ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ” που ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΥΣΤΕΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ.

 

Ο Proctor ιχνηλατεί την πορεία της ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ, η οποία επέτρεψε να αυξάνονται ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΟΙ “ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΡΩΓΟΝΤΕΣ” Ή ΟΙ “ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ” ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ Ή ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Ή ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

 

Ο Proctor δείχνει ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΛΙΣΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΑΞΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ” ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΩΣ “ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ”, ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ “ΥΓΙΕΙΝΗΣ” ΚΑΙ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ — ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΩΣ “ΕΛΛΕΙΠΗ” Ή ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

 

ΤΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, Η ΑΝΩΔΥΝΗ ΑΥΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ, είτε γύρω από τη “ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ” ή την  “ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ”, που επικοινωνήθηκε στη δεκαετία του 1930, είτε, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ”, “ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ “ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ”, ΕΚΡΥΒΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΥ, ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.

 

Ιστορικοί όπως ο Proctor έχουν υποστηρίξει ότι η γλώσσα της δημόσιας υγείας, η επίκληση της ιατρικής εξουσίας και ο κατακερματισμός και η γραφειοκρατικοποίησή της επέτρεψαν στο κακό στο πρώιμο ναζιστικό παρελθόν να ανθίσει, παρά το γεγονός ότι είχε ριζώσει σε αυτό που υποτίθεται ότι ήταν ακόμη μια σύγχρονη κοινωνία των πολιτών.

 

Θα υποστήριζα ότι τα ίδια ακριβώς πράγματα με παρόμοια προσωπεία, με μανδύα σε παρόμοια γλώσσα, επαναλαμβάνονται και σήμερα.

 

Αν δεν ξυπνήσουμε και δεν δούμε ακριβώς πού βρισκόμαστε και δεν διαβάσουμε γρήγορα την Ιστορία, ανατρέχοντας σε μια δαιμονική εποχή που καθρεφτίζει απροκάλυπτα και με πολλούς τρόπους και προμηνύει πού βρισκόμαστε — τότε οι περισσότεροι από εμάς θα είμαστε ανόητοι, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΤΑ.

 

ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ, είτε είναι καλοντυμένοι και φορούν ωραία σκουλαρίκια και κάθονται με ψεύτικη ταπεινοφροσύνη στο τιμόνι του CDC, είτε συγκεντρώνονται φορώντας λευκές στολές, με όλη τους την εξουσία, στην κλινική Mayo, και στέκονται ανάμεσα σε έναν ετοιμοθάνατο και την απελπισμένη σύζυγό του — ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

 

Και ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ.

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

Προβολές : 553


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα