ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

25 Αυγούστου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 

 

Σε φιλοϊσλαμική και μισελληνική παράκρουση ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ζητάει να ανοίξουν τα σύνορα για να μπουν όλοι οι Αφγανοί

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Στο Μαρακές ο Τσίπρας τον Δεκέμβριο του 2018, ψήφισε υπέρ της ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 120.000.000 ΛΑΘΡΟ

 

Υ.Γ.2. Νοιώθω μια μικρή ψυχική ικανοποίηση, γιατί οι αριστεροί, τα κουμ μουνια και πολλοί δεξιοί, έκαναν τα μπόλια και θα ψοφήσουν ή στην καλλίτερη περίπτωση θα γεμίσουν καρκίνους και αυτοάνοσα, και θα έχουν ημερομηνία θανάτου.

ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

 

Υ.Γ.3. Επιλέγω φωτογραφικό υλικό, μπας και ξυπνήσουν τα … ΖΩΑ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν τα σχέδιά τους για το μέλλον της χώρας στην περίπτωση που κυβερνήσουν ξανά.

Θα την μετατρέψουν σε Ισλαμική αποικία.

Δεν το εικάζουμε εμείς, το λένε μόνοι τους, καλώντας την Κυβέρνηση να ανοίξει τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα στους Αφγανούς λαθρομετανάστες.

Η παραληρηματικού και μισελληνικού τύπου ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ενδεικτική της υστερίας τους να καταστρέψουν κάθε ίχνος ελληνικού πολιτισμού και να καταστήσουν τους Έλληνες μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα.

Το Τμήμα Προσφυγικής-Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό που ασχολήθηκε με το ενδεχόμενο προσφυγικών ροών από το Αφγανιστάν, κάνει λόγο για έναν «αλλόκοτο “Μυστικό Δείπνο”.. και μάλιστα χωρίς Χριστό!».

Συγκεκριμένα αναφέρει

«Ένας αλλόκοτος “Μυστικός Δείπνος” το σημερινό Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας.

“Μυστικός Δείπνος” με βασικό μενού Αφγανούς πρόσφυγες και μάλιστα χωρίς Χριστό!

Και πώς θα μπορούσε να συμμετέχει άλλωστε Χριστός, όταν σε αυτό το τραπέζι βρισκόντουσαν οι συγκεκριμένοι δώδεκα μαθητές;

Δώδεκα ζηλωτές του δόγματος αποτροπής απέναντι σε κάθε κατατρεγμένο,

δώδεκα υποψήφιοι αριστούχοι του μαθήματος καταπάτησης, κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου που προστατεύει τους πρόσφυγες.

Ο κύριος Μητσοτάκης και δώδεκα, υπουργοί, πολιτικοί προϊστάμενοι στρατού και αστυνομίας, στρατηγοί, και σύμβουλοι Εθνικής Ασφάλειας.

Διαβεβαιώνουν τον Ελληνικό λαό ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουν ένα νέο κύμα προσφύγων. Εισβολέων όπως τους λένε συχνά.

Όχι με προστασία και αλληλεγγύη, όχι με την δίκαιη και πολιτικά ορθή απαίτηση για μοίρασμα της ευθύνης σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά με κλειστά σύνορα και δυνάμεις αποτροπής.

Δηλαδή με επικίνδυνες για την ζωή των προσφύγων επαναπροωθήσεις στην θάλασσα, με παγίδες θανάτου στον Έβρο, με φράχτες, σειρηνοφόρα οχήματα που τρελαίνουν με την ένταση του ήχου που εκπέμπουν, με εκτοξευτήρες νερού που δεν είναι για να σβήνουν φωτιές, αλλά για να διαλύουν τα σώματα και να σβήνουν τις ελπίδες των ανθρώπων.

Και όλα αυτά -καταλήγει καθησυχαστικά η ανακοίνωση- με ένα κοινό σχέδιο και σε απόλυτη συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την Ε.Ε. που αφού χύσει κροκοδείλια δάκρυα για τον χειμαζόμενο αφγανικό λαό, θα του κλείσει στα μούτρα την πόρτα και θα ζητήσει από τον κύριο Μητσοτάκη να υπερασπιστεί και τα δικά της σύνορα στον ρόλο ενός κανονικού κροκόδειλου αυτή την φορά που στον φράχτη και τις τάφρους της ευρωπαϊκής ηπείρου θα κυνηγά κατατρεγμένους πρόσφυγες έναντι πινακίου φακής

Και τώρα μιλάμε για το Αφγανιστάν. Για τους ανθρώπους που η απελπισία τους, τους γκρεμίζει από τις ρόδες και τα φτερά των αεροπλάνων. Για τους Αφγανούς πρόσφυγες που μέχρι προχθές η Ελληνική κυβέρνηση πρωτοστατούσε ώστε να επιστέφονται στην «ασφαλή τους χώρα»

Όλα αυτά στον επίλογο μιας καταστροφικής παρουσίας δεκαετιών, μεγάλων δυνάμεων και μικρών κολαούζων στο εσωτερικό της πολύπαθης χώρας -πάντα για το καλό της- μιας παρουσίας που αφήνει τώρα πίσω της συντρίμμια, κυρίαρχους τους Ταλιμπάν και ακόμη μεγαλύτερο φόβο.

Το Τμήμα Προσφυγικής-Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, θα στηρίξει με επιμονή κάθε προσπάθεια στον αγώνα για την ειρήνη την δημοκρατία, την ενότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την κοινωνική χειραφέτηση του αφγανικού λαού.

Για την ισότητα και τα πλήρη δικαιώματα των Αφγανών γυναικών, των παιδιών, των μειονοτήτων, της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Ταυτόχρονα και υπό τις σημερινές συνθήκες θα υπερασπιστούμε το απόλυτο δικαίωμα για την αναγνώριση καθεστώτος ασύλου σε ευρωπαϊκό έδαφος, σε όσους/ες πολίτες της χώρας αναγκασθούν να την εγκαταλείψουν».

 

 

Πηγή

Προβολές : 502


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα