Εάν ο ιός υπήρχε πραγματικά...

Εάν ο ιός υπήρχε πραγματικά...

15 Οκτωβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:680
Μοίρασέ το

Αν ο ιός υπήρχε, δεν θα υπήρχε τρόπος να τον σταματήσουμε. Αφού δεν υπάρχει, δεν υπάρχει “αυτός” για να σταματήσει.

Ωστόσο, ο πόλεμος κατά της ελευθερίας είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που έχουν χάσει τη δική τους ζωντανή δημιουργική ελευθερία που αναπνέει ζωή, και έχουν επιλέξει, ως μοναδικό υποκατάστατο, τον δρόμο της καταστροφής της ελευθερίας όπου κι αν τη βρουν.

Αυτοί είναι ο ιός.

 
Πίστωση εικόνας : RichardsDrawings / pixabay

14 Οκτωβρίου 2021 Δείτε το άρθρο του Jon Rappoport, No More Fake News στο TruthComestoLight εδώ : https://tinyurl.com/yv7zd4xb

…και δεν υπάρχει…

Εάν υπήρχεμ Δεν θα υπήρχε κανένας τρόπος να τον σταματήσουμε.

Θα είχε εξαπλωθεί τόσο μακριά και τόσο βαθιά…

Η μόνη απάντηση θα ήταν..: ΖΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Τελεία και παύλα.

Ρίξτε μια ματιά στα ανοιχτά σύνορα των ΗΠΑ. Ρίξτε μια ματιά στις γεμάτες κερκίδες του ποδοσφαίρου κάθε Σαββατοκύριακο σε όλες τις ΗΠΑ. Ρίξτε μια ματιά στο Ισραήλ, όπου τα λουκέτα και τα υψηλά ποσοστά εμβολιασμού απέτυχαν να σταματήσουν την εξέλιξη των κρουσμάτων. Φυσικά, αυτά τα “κρούσματα” δεν είναι τίποτα περισσότερο από ψευδώς θετικά τεστ. Παρ’ όλα αυτά, καταλαβαίνετε την ιδέα.

Η ίδια η έννοια του ιού και η εξάπλωσή του υπονοεί το ΜΗ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΙΜΟ.

Ο πόλεμος κατά του ιού ήταν πάντα μια χαμένη ιδέα. Και δεν ήταν ποτέ αυτός ο πόλεμος ούτως ή άλλως. Ήταν πάντα ένας πόλεμος κατά των ανθρώπων και κατά της ελευθερίας.

Οι σχεδιαστές υπολόγισαν ότι η ελευθερία είχε μαραθεί σε τόσο προχωρημένο βαθμό που θα ήταν δυνατόν να αφαιρέσουν ό,τι είχε απομείνει από αυτήν.

Ο πόλεμος κατά του ιού μοιάζει πολύ με τον πόλεμο κατά της ελευθερίας του λόγου, ή αλλιώς της λογοκρισίας. Οι κυβερνήσεις δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσουν να σταματήσουν τη ροή ανεξάρτητων ιδεών. Η σφραγίδα δεν είναι ποτέ αεροστεγής.

Φυσικά, όπως αποδεικνύω τον τελευταίο χρόνο, ο ιός δεν υπάρχει. Είναι μια φαντασίωση. Είναι το φάντασμα στη σκοτεινή ντουλάπα τη νύχτα, όταν το παιδί είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι και νομίζει ότι οι τυχαίοι θόρυβοι αποτελούν απειλή για την ασφάλειά του.

Ένας γνωστός επιστήμονας με εντυπωσιακά διαπιστευτήρια του καθιερωμένου ρεύματος (mainstream ) μου εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα ότι πιστεύει ότι ο ιός (τον οποίο αποδέχεται ως πραγματικό) θα μολύνει τελικά τους πάντες. ΟΛΟΥΣ. Επομένως…

Δεν μπορεί να γίνει τίποτα. ΖΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΖΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ.

Ακόμα και η ψευδής παραδοχή ότι ο ιός υπάρχει συνεπάγεται τη συνέχιση της ελευθερίας.

Η αντίληψη ότι μπορεί να κερδηθεί ένας πόλεμος εναντίον ενός ιού είναι στο επίπεδο της αντίληψης ότι μπορεί να κερδηθεί ένας πόλεμος εναντίον της φυσικής ροής του αέρα στον πλανήτη.

Έθνη που έδωσαν μια σχετικά ήπια μάχη ενάντια στον ιό -η Σουηδία, η Δανία και η Νορβηγία- δήλωσαν επίσημα ότι τερματίζουν αυτή τη μάχη. Γιατί; Επειδή μόνο ένας μικρός αριθμός ανθρώπων νοσεί. Αυτοί οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν τα τελευταία χρόνια πριν από την κήρυξη της πανδημίας.

Σε αυτές τις χώρες, ο εφιάλτης του φαντάσματος στην ντουλάπα έχει τελειώσει, προς το παρόν.

Ο κορυφαίος παραγωγός του φόβου (pornographer of fear) στις ΗΠΑ, ο Anthony Fauci, εξακολουθεί να γυρίζει τις ταινίες του. Κάθε εβδομάδα, “προσαρμόζει τα δεδομένα“, προκειμένου να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του. Και κάθε εβδομάδα, οι πωλητές του από το προσωπικό των μέσων ενημέρωσης τον βγάζουν στην τηλεόραση για να διαδώσουν το μήνυμα:

— Η ΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ.

Τον Fauci ζηλεύουν οι απανταχού σαδιστές.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είναι ο de facto πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ύφος του αντανακλά τις δεκαετείς μηχανορραφίες της CIA: εφευρίσκεις ατελείωτους εχθρούς και στη συνέχεια τους επιτίθεσαι. Όλα αυτά με σκοπό την εγκαθίδρυση του ΕΛΕΓΧΟΥ.

Κάποιες νύχτες, ενώ κοιμάμαι, ένα μέρος του μυαλού μου που λειτουργεί με εντελώς συμβατικές προϋποθέσεις υπολογίζει τις πιθανότητες στον πόλεμο κατά του ιού. Γυρίζει, εντελώς μόνο του, κατακερματισμένα σενάρια: το ποσοστό μόλυνσης, ο βαθμός και η έκταση των αποκλεισμών, τα εμπόδια κατά του ιού που δημιουργούν οι μάσκες, οι εμβολιασμένοι έναντι των ανεμβολίαστων, και ούτω καθεξής. Αυτό το γελοίο κομμάτι του μυαλού μου είναι ένα φευγαλέο φανταστικό Πεντάγωνο (σημ: η στρατιωτική διοίκηση των ΗΠΑ).

Καθώς ξυπνάω, συνειδητοποιώ τη φανταστική φύση αυτών των υπολογισμών σε καιρό πολέμου. Βλέπω ξεκάθαρα αυτό που σημαίνουν. Ένα ενδιαφέρον, όχι πιο ουσιαστικό από το να κάθεσαι στο περιθώριο και να παρακολουθείς έναν διαγωνισμό μπιλιάρδου, με ένα στοίχημα λίγων δεκάρων που εξαρτάται από το αποτέλεσμα.

Είναι διδακτικό να έχεις αυτά τα όνειρα. Μεταφέρουν ένα τρελό ανόητο έργο.

Αν ο ιός υπήρχε, δεν θα υπήρχε τρόπος να τον σταματήσουμε. Αφού δεν υπάρχει, δεν υπάρχει “αυτός” για να σταματήσει.

Ωστόσο, ο πόλεμος κατά της ελευθερίας είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει.

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που έχουν χάσει τη δική τους ζωντανή δημιουργική ελευθερία που αναπνέει ζωή, και έχουν επιλέξει, ως μοναδικό υποκατάστατο, τον δρόμο της καταστροφής της ελευθερίας όπου κι αν τη βρουν.

Αυτοί είναι ο ιός.

***********

Δικτυογραφία

If the Virus Actually Existed – Truth Comes to Light

https://truthcomestolight.com/if-the-virus-actually-existed/

 

Πηγή

Προβολές : 680


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα