Εκπαιδεύοντας τα παιδιά στον φόβο – ένα ακραία σατανικό και διεστραμμένο σχέδιο για τις γενιές που θέλουν να δημιουργήσουν!1!

Εκπαιδεύοντας τα παιδιά στον φόβο – ένα ακραία σατανικό και διεστραμμένο σχέδιο για τις γενιές που θέλουν να δημιουργήσουν!1!

2 Δεκεμβρίου, 2021 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:625
Μοίρασέ το

 

Μιλάμε για ένα συνεχές πείραμα, μέχρι να δημιουργήσουν μια κοινωνία τεράτων

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι ο Anthony Fauci και η παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία προωθούν τώρα απερίσκεπτα τις πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.

Ένας τρόπος να το πετύχουν αυτό, είναι προκαλώντας τον τρόμο στα παιδιά και χωρίζοντάς τα από τους γονείς τους.

Αν και μακροσκελές άρθρο, καλό είναι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί να το διαβάσουν

 

Εκπαιδεύοντας τα παιδιά στον φόβο – ένα ακραία σατανικό και διεστραμμένο σχέδιο για τις γενιές που θέλουν να δημιουργήσουν!1!

 

Εδώ και χιλιετίες ήταν στόχος τους τα παιδιά…

Παιδιά θυσίαζαν στους σατανικούς τους θεούς… αυτό μην το ξεχνάτε.

Από τα παιδιά που απαγάγουν παίρνουν το ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ.

Τώρα, θέλουν να μετατρέψουν τα παιδιά σας σε τυφλά όργανα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΓΙΝΕ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αν το παρακάτω συγκλονιστικό άρθρο και το φωτογραφικό υλικό που επέλεξα δεν σας συγκλονίσουν και δεν διεγείρουν το μητρικό και το πατρικό φίλτρο σας, λυπάμαι, αλλά … ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ…

 

 

Μετάφραση  blümlifee

 

ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ: ΕΚΔΟΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΤHN ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ.

“ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ”
(επαναδημοσίευση από: LeoHohmann.com)

Όπως είχα προειδοποιήσει στις 7 Μαΐου, “ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”.

Ο κύριος στόχος της “Μεγάλης Επαναφοράς” (‘Great Reset’) γύρω από την τρομολαγνεία του Covid είναι τα παιδιά.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι ο Anthony Fauci και η παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία προωθούν τώρα απερίσκεπτα τις πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.

Ένας τρόπος να το πετύχουν αυτό, είναι προκαλώντας τον τρόμο στα παιδιά και χωρίζοντάς τα από τους γονείς τους.

Η μηχανή προπαγάνδας των παιδιών λειτουργεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα σχολεία, τα βιντεοπαιχνίδια, τα βιβλία, τα περιοδικά, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια μόνο πτυχή, τα βιβλία.

Η Deborah DeGroff είναι ειδικός στα παιδικά βιβλία και στο τί πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς για τα βιβλία που διαβάζουν τα παιδιά τους ή που τους ανατίθεται να διαβάσουν από τη σχολική βιβλιοθήκη.

Παρακάτω θα βρείτε μια συνοπτική έκδοση ενός άρθρου που δημοσίευσε η DeGroff στις 16 Σεπτεμβρίου στον ιστότοπό της, whatsinchildrensbooks.com σχετικά με τα πολλά παιδικά βιβλία που δημοσιεύτηκαν τελευταία σχετικά με τις πανδημίες ιών.

Προτρέπω όλους να ελέγξουν τον ιστότοπό της, επειδή περιλαμβάνει πολλές εξαιρετικές κριτικές, γραφήματα φιλικά προς τον αναγνώστη και άρθρα για παιδικά βιβλία, μερικά από τα οποία ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ.

– – – – –
Από Deborah DeGroff
whatsinsidechildrensbooks.com

Ήμουν περίεργη να μελετήσω παιδικά βιβλία που αναφέρονται σε ασθένειες, πανδημίες και πιο συγκεκριμένα στον COVID-19.

Βρήκα τόσα πολλά βιβλία σχετικά με το θέμα που αποφάσισα να γράψω μόνο τις επιλογές που βρέθηκαν στον ιστότοπο του Accelerated Reader.

Τα 22 βιβλία στο πρώτο μου γράφημα είναι για κατώτερες τάξεις (Κ-3) και μεσαίες τάξεις (4-8) και κυμαίνονται από το επίπεδο ανάγνωσης 2,7 έως 6,4. όλα αυτά τα βιβλία εκτός από δύο εκδόθηκαν το 2021.

Κάθε βιβλίο αποτελείται από 24, 32, 48 ή 49 σελίδες. το εύρος καταμέτρησης λέξεων είναι από 263 έως 5.268. για να το θέσουμε σε μια προοπτική— o “CURIOUS GEORGE PLAYS BASKETBALL” της Margret Rey έχει 299 λέξεις, και το “HOP ON POP” του Dr. Seuss (σσ. τα βιβλία του οποίου στις ΗΠΑ αποτελούν ταμπού και έφτασαν σε σημείο να καίγονται δημοσίως, από τους οπαδούς του BLM και της “πολιτικής κορεκτίλας” ) έχει 384.

Το βιβλίο “MAGIC TREE HOUSE” της Mary Pope Osborne, “THE KNIGHT AT DAWN”, έχει 5.340 λέξεις.

(σσ. προσοχή εδώ!) με τόσο περιορισμένο αριθμό λέξεων – επτά από τα βιβλία που έχουν καταγραφεί έχουν λιγότερες λέξεις από το “Hop on Pop” – πόσες πληροφορίες, άραγε, μπορούν να καλυφθούν;

Εδώ μερικά από τα θέματα, αν όχι όλα : κοινωνική απόσταση, ισοπέδωση της καμπύλης, χρήση μάσκας, πλύσιμο των χεριών, πώς εξαπλώνονται οι ιοί και ίσως κάποια στοιχεία για προηγούμενες επιδημίες ή πανδημίες.

Εάν τα παιδιά σας διαβάζουν αυτά τα βιβλία ή ακούνε καθώς κάποιος τους διαβάζει τα βιβλία, ποια θα είναι η αξία τους;

Είναι οι πληροφορίες πραγματικές ή/και προκαλούν φόβο;

Πόση εμβάθυνση σε αυτό είναι απαραίτητη και πόση είναι υπερβολική;

Ποιός θα έπρεπε να το καθορίζει αυτό – το κράτος ή ο γονέας;

Το ‘Accelerated Reader’ χρησιμοποιείται σε πολλά σχολεία, ιδιωτικά και δημόσια.

Τα παιδιά λαμβάνουν πόντους για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου ποσοστού στα διαδικτυακά τεστ πολλαπλής επιλογής.

Τα παιδιά που τους έχει ανατεθεί να κάνουν γραπτές εργασίες ή αναφορές για τον COVID-19, πιθανότατα θα χρησιμοποιούσαν αυτές τις πηγές, καθώς θα μπορούσαν επίσης να κάνουν το διαδικτυακό τεστ και να κερδίσουν πόντους ταυτόχρονα.

Η συμπερίληψη τίτλων σε αυτό το γράφημα δεν σημαίνει ότι αυτά τα βιβλία είναι καλά ή κακά, σωστά ή λανθασμένα.

Πρόκειται απλά για βιβλία που εμφανίζονται για αυτό το θέμα [του κόβιντ] στο ‘Accelerated Reader’, όπου ο καθένας μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση.

Ρωτήστε τον εαυτό σας, καθώς εσείς είστε αυτός που γνωρίζει καλύτερα τα παιδιά σας.

Θα σας ήταν σημαντικό τα παιδιά σας να διαβάσουν ένα ή πολλά από αυτά, ή θα ήταν καλύτερα αν διάβαζαν βιβλία που δεν είχαν καμία σχέση με αυτό;

Χρειάζεται τα παιδιά σας να επικεντρωθούν σε αυτό το θέμα ή θα ήταν καλύτερο να αφιερωθεί χρόνος για να μάθουν πώς να διαβάζουν, να γράφουν και να κάνουν την αριθμητική τους;

Που θα πρέπει να βρίσκεται το επίκεντρο: στην εκμάθηση των βασικών τους δεξιοτήτων ή στην ανάγνωση διαφορετικών βιβλίων που θα βοηθούσε στην ανακούφιση της συνεχούς ρητορικής που πιθανώς τους προκαλεί φόβο ή άγχος;

Προφανώς, δημιουργείται μεγάλος φόβος, γιατί η Κοινωνική Συναισθηματική Μάθηση παρουσιάζεται πλέον ως η απαραίτητη θεραπεία για την ανακούφιση αυτού του φόβου. αυτό έχει προκαλέσει τη δημιουργία ακόμη περισσότερων βιβλίων για παιδιά.

Όπως είπε κάποτε ο Rahm Emanuel, “ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ.”

Τα παιδιά αντιλαμβάνονται και συλλαμβάνουν επίσης, τον φόβο από τους ενήλικες στη ζωή τους. άλλωστε, οι ενήλικες φοβούνται να κάνουν σκέψεις που δεν ευθυγραμμίζονται με τους ελέγχους δεδομένων.

Τα παιδιά φοβούνται επίσης ότι μπορεί να σκοτώσουν τη γιαγιά ή τον παππού αν δεν φορούν σωστά τις μάσκες τους ή δεν πλένουν τα χέρια τους για τον κατάλληλο αριθμό δευτερολέπτων.

ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΟΤΗΤΑΣ.

Ίσως πρόκειται για το χρώμα του δέρματος, για το αν τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια, αν κάποιος φορά ή δεν φορά μάσκα ή αν τα 12 ή μεγαλύτερα έχουν m-volιαστεί όσες φορές επιβάλλεται.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.

ΕΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΟ.

Το να διδάσκεσαι όμως, ότι όλοι πρέπει να έχουν τις ίδιες σκέψεις και συναισθήματα και να ενεργούν ανάλογα, μάλλον δύσκολα χωράει κάτω από την ομπρέλα της “διαφορετικότητας”.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ;

Μια γρήγορη περιήγηση στο ‘Amazon’ ή το ‘YouTube’ θα αποκαλύψει πολλά άλλα βιβλία για τους πολύ μικρούς αναγνώστες, σχετικά με αυτό το θέμα. (σσ. δείτε εμετικούς τίτλους) “Finn Reeder”, “Flu Fighter” (επίσης στο AR), “Rona Stole My Fun!: The Four Year Old Vs The Virus”, “When Virona the Corona Came to Town”, “Corona Super Kids”, “My Corona Story”, “Mighty Matty Conques Corona”, “Achoo! – The Day Corona Came to Visit”, “A Coronavirus Christmas: The Spirit of Christmas Will Always Shine Through”, “The Corona Monster”, “Corona Capes”, “Goodbye Corona” και “Ramona Corona”, είναι μόνο μερικά.

Οι στάσεις και οι ιδέες δεν διαμορφώνονται από τη μια μέρα στην άλλη.

Κατανοώντας αυτήν την υπόθεση, έψαξα για παιδικά βιβλία σχετικά με επιδημίες ή πανδημίες πριν από τον COVID-19. για άλλη μια φορά, γράφω μόνο τα βιβλία που βρήκα στον ιστότοπο του ‘Accelerated Reader’.

Σχεδόν όλα τα βιβλία στους παρακάτω πίνακες δημοσιεύτηκαν αρχικά πριν από τον COVID-19.

Αυτά τα βιβλία περιλαμβάνουν βιβλία μυθοπλασίας και μη.

Κάποια από αυτά τα βιβλία γράφτηκαν μετά από πρόταση των εκδοτών ή ήταν απλώς προϊόντα δημιουργικών μυαλών;

Διάβασα το “Very, Very, Very Dreadful: The Influenza Pandemic of 1918” του Albert Marrin.

Ο Marrin ήταν καθηγητής ιστορίας και έχει γράψει πολλά βιβλία μη μυθοπλασίας για νεαρούς ενήλικες.

Το βιβλίο του Marrin εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2018.

Το βιβλίο του Marrin έχει ερευνηθεί διεξοδικά και περιλαμβάνει μια εκτενή λίστα βιβλίων και άρθρων για περαιτέρω ανάγνωση.

Ήταν πολύ επίκαιρο που ο Marrin συμπεριέλαβε μια ενότητα σχετικά με τον Δρ Ρον Φουσιέ, έναν ιολόγο, και την έρευνά του για το κέρδος της λειτουργίας.

Ο υπότιτλος λέει: “Engineering Doomsday”.

Σπάνια είναι ένα θέμα τόσο απλό και ξεκάθαρο όσο έχουμε οδηγήσει να πιστεύουμε.

Ο Marrin ερευνά το εύρος αυτής της πανδημίας για το νεαρό ενήλικο κοινό και μάλλον ελπίζει ότι οι αναγνώστες θα χρησιμοποιήσουν τις διάφορες πηγές για περαιτέρω μελέτη που συμπεριέλαβε για να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα.

Οι απεικονίσεις του για τον πόλεμο είναι βάναυσα ειλικρινείς και γραφικές.

Εάν το παιδί σας διαβάζει αυτό το βιβλίο στο σχολείο, ο εκπαιδευτικός θα μπορούσε να οδηγήσει το παιδί σας σε συμπεράσματα που δεν συμμερίζεται η οικογένειά σας.

Διάβασα επίσης το “An American Plague: The True and Terrifying Story of the Yellow Fever Epidemic of 1793” του Jim Murphy.

Επειδή κανείς δεν ήξερε τί πραγματικά προκάλεσε τον πυρετό, οι γιατροί είχαν διαφορετικές μεθόδους θεραπείας ασθενών.

Μία από αυτές τις μεθόδους περιελάμβανε την κατάποση υδραργύρου!

Οι ενέργειες των πολιτικών ηγετών στη νεοσύστατη κυβέρνησή μας, οι μαύροι που φροντίζουν λευκούς ασθενείς, ακόμη και η απόφαση για το αν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να βοηθήσουν τους Γάλλους στη δική τους επανάσταση είναι όλα τα θέματα που εξετάζονται σε αυτό το βιβλίο.

Το ‘Accelarated Reader’ περιλαμβάνει αυτό το βιβλίο στη λίστα για τα παιδιά του Λυκείου, και στις λίστες επιπέδου ανάγνωσης 9,0.

Τόσο ο ιστότοπος του εκδότη όσο και η ‘Amazon’ τοποθετούν αυτό το βιβλίο στις λίστες για παιδιά 10-12 ετών. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Το βιβλίο “An American Plague: The True and Terrifying Story of the Yellow Fever Epidemic of 1793” ανήκει στην επιλογή για την 7η τάξη, στη Βιβλιοθήκη Βασικού Κειμένου ‘Wit and Wisdom in Sync™’.

Όλα τα προαναφερθέντα θέματα που αναφέρονται σε αυτό το βιβλίο θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν διαφορετικά από τους καθηγητές που ηγούνται των συζητήσεων.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Οι συζητήσεις συχνά είναι ελεύθερες για όλους και κατά παράξενο τρόπο, είναι συνήθως περίπου οι ίδιες.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. Η ΤΑΞΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

Ένα παράδειγμα είναι το “Lily & Dunkin’”, της Donna Gephart.

Ο Tim είναι στην όγδοη δημοτικού και θέλει να πάρει ορμονικούς αναστολείς για να καθυστερήσει την εφηβεία. Αυτό είναι ένα βασικό θέμα αυτού του βιβλίου. Ο καημένος ο Τιμ!

Ο πατέρας του αντιτίθεται σε αυτό, στην αρχή.

Αλλά αλλάζει γνώμη, όταν ο θεραπευτής τον ρωτάει, αν “θα προτιμούσε να έχει έναν νεκρό γιο ή μια ζωντανή κόρη;”

Μια από τις ερωτήσεις για συζήτηση είναι: “γιατί είναι καλύτερο να ξεκινήσει τώρα την ορμονοθεραπεία;” (!!!!!)

Όταν, τα παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω διαβάσουν αυτό το βιβλίο, πώς πιστεύετε ότι θα ανταποκριθούν;

Αυτές είναι μερικές ερωτήσεις που πρέπει να εξετάσει ένας γονέας σχετικά με τα βιβλία γενικά:

1) εάν το παιδί διαβάζει μόνο του το βιβλίο, τί αποκομίζει; και αυτό που αποκομίζει, διαμορφώνεται από πραγματική ή συναισθηματική πειθώ; είναι το βιβλίο αντικειμενικό;

2) υπάρχουν σύνδεσμοι ή πηγές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο που θα μπορούσαν να είναι επιβλαβείς; (ένα βιβλίο που βρήκα στο τμήμα ανηλίκων μιας βιβλιοθήκης είχε συνδέσμους με ‘Kinsey Confidential’, ‘San Francisco Sex Information’, ‘Advocates for Youth’, ‘Go Ask Alice!’, ‘Scarleteen’, ‘PLANNED PARENTHOOD’, πολλούς συνδέσμους σχετικά με το κίνημα ‘LGBT’ και βιβλία για ενήλικες σχετικά με σεξουαλικά ζητήματα, όπως ιστορίες σχετικά με τις τρανσέξουαλ γυναίκες που γίνονται άντρες.

Μπαίνοντας τα παιδιά σε αυτούς τους ιστότοπους, ανακαλύπτουν άλλους συνδέσμους που μπορεί κάλλιστα να τα οδηγήσουν σε ιστοσελίδες πορνό. ένας από τους συνδέσμους από αυτό το βιβλίο δίνει αρκετή εκπαίδευση για αυτήν την θηριωδία.)

3) Εάν απαιτείται το βιβλίο, συζητείται από τον δάσκαλο; είναι οι πληροφορίες στραμμένες σε μια συγκεκριμένη κοσμοθεωρία;

4) Τί γίνεται με την κλιματική αλλαγή ή την υπερθέρμανση του πλανήτη;

Τί γίνεται με το BLM;

Τί γίνεται με την Κριτική Θεωρία των Φυλών;

Πώς απεικονίζονται οι Χριστιανοί;

Πώς απεικονίζονται οι άλλες θρησκείες;

Πώς απευθυνόταν ο Τραμπ στα βιβλία για παιδιά;

Οι Μπάιντεν; Ομπάμα; Fauci; (το βιβλίο της Kate Messner, “Dr. Fauci: How a Boy from Brooklyn Became America’s Doctor”, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021.)

Ποιός είναι ο Θεός στα παιδικά βιβλία;

Τί γίνεται με τον κοινωνικό ακτιβισμό;

Πώς εκπροσωπείται η Αμερική;

Ο Καπιταλισμός;

Ο Μαρξισμός;

5) Ποιά είναι τα θέματα και τα μηνύματα στα βιβλία που προβάλλονται σε περίοπτη θέση στα παιδικά τμήματα των δημοσίων βιβλιοθηκών;

Βρίσκονται αυτά τα ίδια βιβλία σε χριστιανικές σχολικές βιβλιοθήκες;

6) Γιατί ανατίθενται σε μαθητές γυμνασίου βιβλία που είναι γραμμένα σε τόσο χαμηλά επίπεδα ανάγνωσης;

7) Ανατίθενται στα παιδιά πολλά βιβλία με το ίδιο μήνυμα; πόσοι χρειάζονται για να αλλάξει μια κοσμοθεωρία;

αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που πρέπει να εξετάσει ένας γονέας.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 625

Ετικέτες: , , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το