Εμβολιασμοί εντός Ιερού Ναού στην Κρήτη!  Ο σκανδαλοποιός π. Ανδρέας είναι ένας δήμιος ψυχών και σωμάτων, ο χάρος ντυμένος με ράσα.

Εμβολιασμοί εντός Ιερού Ναού στην Κρήτη! Ο σκανδαλοποιός π. Ανδρέας είναι ένας δήμιος ψυχών και σωμάτων, ο χάρος ντυμένος με ράσα.

28 Αυγούστου, 2021 31 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 1,084 προβολές ( Μέτρηση έως 15:57:41 )

 

 

Είναι προφανές ότι από πίσω υπάρχουν και άλλα πρόσωπα στον χώρο της Εκκλησίας που ελπίζουν να γίνει εδώ μία αρχή για να τραυματιστεί περαιτέρω η Ιερότητα των Ναών και να μετατραπούν και άλλοι Ναοί σε κολαστήρια θανάτου.

 

Εμβολιασμοί εντός Ιερού Ναού στην Κρήτη!  Ο σκανδαλοποιός π. Ανδρέας είναι ένας δήμιος ψυχών και σωμάτων, ο χάρος ντυμένος με ράσα.

 

“Οία η  μορφή, τοίαδε και η ψυχή”, λέει ο λαός και αρκεί να κοιτάξεις τα μούτρα του, για να δεις τον ίδιο τον διάβολο μεταμορφωμένο και … ρασοφορεμένο.

Αμφιβάλω αν είναι και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ γονιδιακής καταγωγής.

Γεμάτη η Κρήτη από τα ερπετά…

Κάθε ψυχή που θα χάνεται εξ αιτίας της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, θα είναι και ένα τραπέζι πίστα στην αιώνια κόλαση γι αυτούς τους σατανιστές με ράσο.

Όλα προφητευμένα πως θα συμβούν…

Μπαίνουμε στα πιο βαθιά σκοτάδια…

Ο Θεός να φωτίσει τις ψυχές πριν χαθούν από τα ρασοφόρα νεοταξιτικα κτήνη.

 

Καλλιόπη Σουφλή

σ.σ. Ο π. Ανδρέας Καλιοντζάκης, είναι μέλος του προεδρείου της Ένωσης συνδέσμων κληρικών Κρήτης.

Η «πρωτοβουλία» αυτή να γίνουν εμβολιασμοί σε Ναό, σε συνεργασία με τον Δήμο και άλλους, δεν μπορεί να έγινε μόνο από τον εφημέριο της Ενορίας.

Είναι προφανές ότι από πίσω υπάρχουν και άλλα πρόσωπα στον χώρο της Εκκλησίας που ελπίζουν να γίνει εδώ μία αρχή για να τραυματιστεί περαιτέρω η Ιερότητα των Ναών και να μετατραπούν και άλλοι Ναοί σε κολαστήρια θανάτου.

 

Ο π. Ανδρέας ισχυρίστηκε ότι αυτό το κάνει επειδή στο δικό του «Ευαγγέλιο» λέει ότι πρέπει να προφυλάσσουμε την υγεία μας.

Όμως ο Θεός θεράπευε το σώμα επειδή ήθελε να θεραπεύσει την ψυχή.

Ο π. Ανδρέας διαστρεβλώνοντας τον λόγο του Ευαγγελίου κολάζει την ψυχή για να «θεραπεύσει», υποτίθεται, το σώμα.

Να το πούμε και αυτό, ενώ ο Χριστός το θεράπευε το σώμα, εδώ έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία στο φως τα οποία μας λένε ότι το σώμα όχι μόνο δεν θεραπεύεται αλλά κινδυνεύει να νοσήσει βαριά, ακόμη και να πεθάνει.

Και πως να μην γίνει αυτό όταν το ποτίζουν με κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων και με μία πονηρή και αλαζονική τεχνολογία που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια και θέλει να μεταλλάξει (προς το καλύτερο!!) στο επίπεδο του γονιδιώματος το δημιούργημα του Θεού;

Με τούτα και με τ’ άλλα ο π. Ανδρέας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αυτό το κάνει για να «να πειστούν όσοι έχουν μπερδέψει τη θεολογία με την επιστήμη», καλό θα είναι να ξεμπερδευτεί ο ίδιος και να βγάλει τα ράσα.

Ο σκανδαλοποιός π. Ανδρέας είναι ένας δήμιος ψυχών και σωμάτων, ο χάρος ντυμένος με ράσα.

Ποιός του είπε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο Ναό;

Δικός του είναι ο Ναός;

Ας αναλάβουν οι Κρητικοί να υπερασπίσουν τα ιερά και τα όσιά τους.


***

ΔΕΝ έχει τέλος η κατηφόρα τών οικουμενιστων…Μετατρέπουν τούς Ιερούς Ναούς σέ τόπο πού μυρίζει θάνατο…

Τί άλλο νά πείς…

Τά λόγια είναι πολύ φτωχά… Εμπαίζουν τον Τριαδικό Θεό. Οπότε η απάντηση Του και άμεση καί αμείλικτη…

Αυτά συμβαίνουν στην ηρωική Κρήτη.

Καλείται ο πιστός λαός της νά αποδοκιμάσει καί νά γυρίσει την πλάτη του στούς κληρικούς που πρόδωσαν τόν Ιησού, συντασσόμενοι με τόν άθεο Καίσαρα.

 

Πηγή

(Visited 1,083 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟ, ΙΕΡΕΙΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΡΗΤΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το