Εμβολιασμός; Ο ιός δεν υπάρχει! Πίσω απ’ όλα, κρύβεται Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ και το Σχέδιο αποπληθυσμού του Μπιλ Γκέιτς. ( Μέρος III)

Εμβολιασμός; Ο ιός δεν υπάρχει! Πίσω απ’ όλα, κρύβεται Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ και το Σχέδιο αποπληθυσμού του Μπιλ Γκέιτς. ( Μέρος III)

10 Οκτωβρίου, 2021 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,248
Μοίρασέ το

 

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλεί τον προτεινόμενο εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού “Τελική Λύση” (CBS, “The Late Show with Stephen Colbert”, Απρίλιος 2020).

Ο όρος αυτός είναι πασίγνωστος για τη χρήση του για το “εβραϊκό ζήτημα” από τον Αδόλφο Άιχμαν, έναν από τους κύριους υπεύθυνους του Χίτλερ για τη μαζική δολοφονία των Εβραίων.

Ο συνεντευκτής Stephen Colbert υπενθυμίζει στον Gates τη φορτισμένη φύση αυτού του όρου, αλλά ο Gates φαίνεται να το γνωρίζει καλά και γελάει.

Το τελευταίο μέρος του ντοκιμαντέρ του Τζέιμς Κόρμπετ για τον Μπιλ Γκέιτς αποκαλύπτει ότι οι προβλεπόμενοι από τον Gates εμβολιασμοί δεν αποσκοπούν σε καμία περίπτωση στη βελτίωση της υγείας, αλλά έχουν ευγονική βάση (James Corbett, “Who is Bill Gates”, 13 Ιουνίου 2020).

Η ευγονική είναι δημοφιλής μεταξύ μιας αυτοαποκαλούμενης ανώτερης ελίτ και αποσκοπεί στη “βελτίωση” της ανθρώπινης φυλής με την απομάκρυνση των θεωρούμενων ως “κατώτερων” τμημάτων της κοινωνίας, των λεγόμενων “άχρηστων φαγάδων”, μέσω, για παράδειγμα, της υποχρεωτικής στείρωσης, της άμβλωσης, της ευθανασίας ή της γενοκτονίας.

Οι ιδέες αυτές ήταν δημοφιλείς κατά τη διάρκεια του εθνικοσοσιαλισμού.

 

Το 1ο Μέρος, εδώ

Το 2ο Μέρος, εδώ

Vaccinatie? Het virus bestaat niet! (III) – CommonSenseTV

13 Μαΐου 2021: Δείτε το άρθρο στο CommonSenseTV εδώ: https://tinyl.io/4vz1

“Αν κάνουμε καλή δουλειά στα εμβόλια, την υγεία και την αναπαραγωγή, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10-15%”.
Bill Gates*

Ο κορονοϊός είναι δημιούργημα του υπολογιστή και στην πραγματικότητα δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί ποτέ. Η πανδημία κορονοϊού δεν υπάρχει και έχει δημιουργηθεί για πολιτικούς σκοπούς (Μέρος 1). Τι γίνεται όμως με τις πολλές άλλες πανδημίες και τους “απειλητικούς” για τη ζωή ιούς που μας έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο αιώνα;

 

Στο δεύτερο μέρος αυτού του άρθρου, είδαμε πώς οι οικογένειες Rockefeller και Gates κεφαλαιοποίησαν την ψευδή θεωρία του Pasteur για τα μικρόβια και κατέστρεψαν την κυρίαρχη, βασισμένη στη φύση ιατρική επιστήμη. Αυτό οδήγησε στη γέννηση της φαρμακοβιομηχανίας πολλών δισεκατομμυρίων, με αποτέλεσμα το τερατούργημα που απειλεί σήμερα την ανθρώπινη ύπαρξη. Είδαμε αυτές τις δύο οικογένειες να ξεκινούν το πρώτο πείραμα εμβολιασμού μεγάλης κλίμακας σε στρατιώτες στο Fort Riley, το οποίο οδήγησε στην “ισπανική γρίπη”. Αυτή η νέα γρίπη, σύμφωνα με τα επίσημα μέσα ενημέρωσης, προκλήθηκε από έναν τύπο ιού γρίπης Η1Ν1 από άλογα του στρατού (Equusmagazine , Fran Jurga “Did a Virus in Horse Manure Launch the 1918 Influenza Epidemic? “14 Οκτωβρίου 2009).

 

Ο Guardian εξετάζει μια φωτογραφία από το 1918 που τοποθετεί την υποτιθέμενη πανδημία του κορονοϊού σε μια ευρύτερη προοπτική. Η εφημερίδα γράφει ότι κατά τη διάρκεια της “ισπανικής” γρίπης, οι πολίτες τέθηκαν σε καραντίνα, οι μάσκες προσώπου ήταν υποχρεωτικές σε πολλές πολιτείες, οι χώροι διασκέδασης έκλεισαν και, στο αποκορύφωμα της επιδημίας, η μη χρήση μάσκας προσώπου τιμωρούνταν με πρόστιμο έως και εκατό δολάρια ή φυλάκιση για δέκα ημέρες (“The big picture: spreading the message about the 1918 pandemic”, The Guardian, 3 Μαΐου 2020).

eac3b5a6d7c4a4bc32b344f1d9665701.png

 

> Ισπανική γρίπη: Γενοκτονία μέσω εμβολιασμών

Αρκετοί μάρτυρες μας λένε τι πραγματικά συνέβη. Ανάμεσά τους είναι και η Dr. Eleanora McBean (1905-1989), της οποίας ο χαρακτήρας έχει δολοφονηθεί από τα διάφορα ελεγχόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. “Ήμουν παρατηρητής επί τόπου κατά τη διάρκεια της επιδημίας γρίπης του 1918”, γράφει η Eleanora στο κεφάλαιο 2 του βιβλίου της “Swine Flu Expose” του 1977.

Μίλησε με τους στρατιώτες μετά την επιστροφή τους στην πατρίδα. “Μίλησα με μερικούς από τους επιζώντες εκείνης της επίθεσης εμβολιασμού όταν επέστρεψαν στην πατρίδα τους μετά τον πόλεμο, και μου διηγήθηκαν τη φρίκη – όχι για τις μάχες και τον πόλεμο καθαυτό – αλλά για την ασθένεια στο στρατόπεδο. Οι γιατροί δεν ήθελαν αυτή η κολοσσιαία ασθένεια να συσχετίζεται με αυτούς, οπότε συμφώνησαν να την ονομάσουν ισπανική γρίπη” (σελ. 286-287, Eleanor McBean και Sue Martson, “Vaccines The Biggest Medical Fraud in History”, 2018).
Σχετικά με τον ορό κατά του μηνιγγιτιδόκοκκου που χορήγησε ο Frederick Lamont Gates και έστειλε το Ινστιτούτο Rockefeller στην Αγγλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ιταλία, γράφει: “Αυτό το συνονθύλευμα δηλητηριωδών φαρμάκων και σάπιων πρωτεϊνών από τα οποία αποτελούνταν τα εμβόλια, προκάλεσε τόσο εκτεταμένη ασθένεια και θάνατο μεταξύ των στρατιωτών, που ήταν κοινή κουβέντα της εποχής, ότι περισσότεροι από τους άνδρες μας σκοτώνονταν από ιατρικές ‘ενέσεις’ παρά από τα εχθρικά πυρά”. (σελ. 286-287 “Vaccines The Biggest Medical Fraud in History” (Εμβόλια Η μεγαλύτερη ιατρική απάτη στην ιστορία), 2018).

 

>Ισπανική γρίπη: Γιατροί ως μαζικοί δολοφόνοι
Οι πολίτες, φοβισμένοι από τα μέσα ενημέρωσης ότι θα μπορούσαν να μολυνθούν από τους στρατιώτες που επέστρεφαν στην πατρίδα, θεώρησαν πατριωτικό τους καθήκον να εμβολιαστούν μαζικά. Ως αποτέλεσμα, πέθαναν και η ασθένεια επέμενε. “Αυτή η πανδημία διήρκεσε δύο χρόνια και διατηρήθηκε ζωντανή με την προσθήκη περισσότερων δηλητηριωδών φαρμάκων που χορηγούσαν οι γιατροί που προσπαθούσαν να καταστείλουν τα συμπτώματα.”, αναφέρει η McBean.

“Απ’ όσο μπόρεσα να μάθω, η γρίπη έπληττε μόνο τους εμβολιασμένους. Όσοι είχαν αρνηθεί τα εμβόλια γλίτωσαν από τη γρίπη. Η οικογένειά μου είχε αρνηθεί όλους τους εμβολιασμούς και έτσι παραμείναμε πάντα καλά. Γνωρίζαμε από τις διδασκαλίες για την υγεία των Graham, Trail, Tilden και άλλων, ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να μολύνουν το σώμα με δηλητήρια χωρίς να προκαλέσουν ασθένεια. […]”

“Έχει ειπωθεί ότι η επιδημία γρίπης του 1918 σκότωσε 20.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αλλά, στην πραγματικότητα, οι γιατροί τους σκότωσαν με τις χονδροειδείς και θανατηφόρες θεραπείες και τα φάρμακά τους. Αυτή είναι μια σκληρή κατηγορία, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι αληθινή, αν κρίνουμε από την επιτυχία των γιατρών που δεν χορήγησαν το φάρμακο [τον εμβολιασμό] σε σύγκριση με εκείνη των γιατρών που τον χορήγησαν.” (Κεφάλαιο 2, “Η επιδημία της ισπανικής γρίπης το 1918 προκλήθηκε από τους εμβολιασμούς”, από το βιβλίο “Swine Flu Expose” (1977), Eleanor McBean).

>Ισπανική γρίπη: Κανένας ιός στον ορίζοντα…

Η McBean υποστηρίζεται από την επιστήμη. Όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν ότι η “ισπανική” γρίπη δεν προκλήθηκε καθόλου από ιό, αλλά από βακτήριο.

Στο Μέρος 2 είδαμε ότι ο Frederick Lamont Gates είχε εμβολιάσει τους στρατιώτες στο Ford Riley με εμβόλιο κατά του μηνιγγιτιδόκοκκου αμέσως πριν από το ξέσπασμα της “ισπανικής” γρίπης. Ο μηνιγγιτιδόκοκκος είναι ένα βακτήριο. Επομένως, επρόκειτο για ένα βακτηριακό εμβόλιο που βασιζόταν σε ορό αλόγου, ο οποίος εγχύθηκε τρεις φορές. Το ότι το εμβόλιο ήταν βακτηριακό μπορεί να διαβάσει κανείς στις πρώτες σελίδες της έκθεσής του. Βλέπε Μέρος 2. Στην έκθεση, ο Gates ανέφερε παρενέργειες όπως συμπτώματα που έμοιαζαν με γρίπη, όπως βήχας, εμετός και διάρροια αμέσως μετά τη χορήγηση του εμβολίου, και καταστροφικές για τους στρατιώτες που έπρεπε να ζήσουν σε στρατώνες και χαρακώματα και να ταξιδέψουν σε στενάχωρα τρένα προς τις ακτές του Ατλαντικού για να περάσουν με πλοίο στην Ευρώπη. Στην τελική φάση του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, το Ινστιτούτο Rockefeller, το οποίο απασχολούσε τον Gates, έστειλε τον βακτηριακό ορό στην Αγγλία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιταλία και άλλες χώρες.

Το γεγονός ότι ένα βακτήριο και όχι ένας ιός προκάλεσε το θάνατο έως και 100 εκατομμυρίων ανθρώπων, σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις, αποδεικνύεται από τις αυτοψίες χιλιάδων θανάτων από γρίπη εκείνης της εποχής. Οι ερευνητές μελέτησαν περισσότερες από εννέα χιλιάδες αυτοψίες. Όλες έδειξαν βακτηριακή λοίμωξη των πνευμόνων: “δεν υπήρχαν αρνητικά αποτελέσματα καλλιέργειας πνεύμονα”. Η βακτηριακή πνευμονία ήταν η αιτία θανάτου σε ποσοστό τουλάχιστον 92,7% των αυτοψιών των θανάτων από τη λεγόμενη “ισπανική” γρίπη του 1918-1919. (David M. Morens, Jeffery K. Taubenberger και Anthony S. Fauci, “Predominant Role of Bacterial Pneumonia as a Cause of Death in Pandemic Influenza: Implications for Pandemic Influenza Preparedness”, Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (ΝΗΙ), 2008).

Δεν υπάρχουν αποδείξεις για έναν απομονωμένο και ταυτοποιημένο ιό της “ισπανικής” γρίπης για τον απλούστατο λόγο ότι το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο δεν υπήρχε εκείνη την εποχή. Η προαναφερθείσα μελέτη του 2008, η οποία διεξήχθη από τον Anthony S. Fauci και άλλους με εντολή του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, δηλώνει επομένως εκ των προτέρων: “Παρά τη διαθεσιμότητα δημοσιευμένων στοιχείων για τέσσερις πανδημίες που έχουν εκδηλωθεί τα τελευταία εκατόν είκοσι χρόνια, υπάρχουν ελάχιστες πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με την αιτία θανάτου που σχετίζεται με τις πανδημίες γρίπης.”

Το ότι ένας ιός θα ήταν η πρωταρχική αιτία της “ισπανικής” γρίπης είναι μια υπόθεση που δεν έχει ποτέ αποδειχθεί και η οποία επαναλαμβάνεται σκόπιμα.

Επομένως, η έρευνα του Fauci καταλήγει στο συμπέρασμα: “Η πλειονότητα των θανάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας γρίπης του 1918-1919 οφειλόταν πιθανότατα άμεσα από δευτερογενή βακτηριακή πνευμονία που προκλήθηκε από κοινά βακτήρια της ανώτερης αναπνευστικής οδού”.

 

Μια άλλη μελέτη του ίδιου έτους καταλήγει επίσης στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι από τη γρίπη δεν αφορούσαν ιό ως αιτία θανάτου, αλλά μάλλον [ενέσιμα] αποικιστικά βακτηριακά στελέχη που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πολύ θανατηφόρα πνευμονία (John F. Brundage and G. Dennis Shanks, “Deaths from Bacterial Pneumonia during 1918-19 Influenza Pandemic”, Volume 14, Number 8, August 2008, Emerging Infectious Diseases journal, CDC).

1ec21cc21dc1df6c2c7c73656970334d.png

 

>Ισπανική γρίπη: Φόνος με Ένεση

Μετά από εκτεταμένη έρευνα, ο θρυλικός ερευνητής και εσωτερικός πληροφοριοδότης Eustace Clarence Mullins (1923-2010) έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το σκάνδαλο με τα εμβόλια που ξεκίνησε το 1918 από τις οικογένειες Gates και Rockefeller. Κατέληξε στο βιβλίο του “Murder by Injection, The Story of the Medical Conspiracy Against America” (1988):

“Οι ιατρικοί ιστορικοί έχουν καταλήξει τελικά στο δυσάρεστο συμπέρασμα ότι η μεγάλη “επιδημία γρίπης” του 1918 οφειλόταν αποκλειστικά στην ευρεία χρήση εμβολίων. Ήταν ο πρώτος πόλεμος στον οποίο ο εμβολιασμός ήταν υποχρεωτικός για όλους τους στρατιώτες. Η Boston Herald ανέφερε ότι μέσα σε ένα μήνα σαράντα επτά στρατιώτες πέθαναν από τον εμβολιασμό. Ως αποτέλεσμα, τα στρατιωτικά νοσοκομεία γέμισαν όχι με τραυματίες από τις μάχες, αλλά με θύματα του εμβολίου. Η επιδημία ονομάστηκε “ισπανική γρίπη”, μια σκόπιμα παραπλανητική ονομασία που αποσκοπούσε στην απόκρυψη της προέλευσής της”. (Σελίδα 85, κεφάλαιο 4, Eustace Mulins, “Murder by Injection”).

Οι πολύ αποκαλυπτικές και σκόπιμες αλήθειες σε αυτό το βιβλίο και σε άλλα γραπτά του Mullins ήταν δυσάρεστες για τους κυβερνώντες. Έπρεπε να καταστεί αναξιόπιστος,”ψεκασμένος” . Ως αποτέλεσμα, ο χαρακτήρας του δολοφονήθηκε παντού από τα ελεγχόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, με προεξάρχον το κατάλληλο εργαλείο ιστορικής διαστρέβλωσης “Wikipedia”.

 

>AIDS: Πανδημία που ήταν η πρόβα για το σκάνδαλο COVID

Το 2003, ο Dr. Gary Null δημοσίευσε το ντοκιμαντέρ “Deconstructing the Myth of AIDS” (Αποδομώντας τον μύθο του AIDS). Αυτό δείχνει ότι η “πανδημία του AIDSσκηνοθετήθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και η σημερινή “πανδημία του COVID” και ήταν στην πραγματικότητα η πρακτική της εκδοχή. Οι αποκαλύψεις και η ευαισθητοποίηση είχαν ως αποτέλεσμα η προσωπικότητα του Gary Null να δολοφονηθεί βάναυσα από τη Wikipedia και άλλα ελεγχόμενα mainstream μέσα ενημέρωσης.

Οι δηλώσεις στο ντοκιμαντέρ αυτό από εμπειρογνώμονες όπως ο Dr. Kary Mullis, εφευρέτης του τεστ PCR το 1983, ο Dr. Stefan Lanka και διάφοροι άλλοι λογοκριμένοι επιστήμονες, αντιστοιχούν ακριβώς στις δηλώσεις που έκαναν οι ενδιαφερόμενοι επιστήμονες σχετικά με την τρέχουσα πανδημία COVID. Ο Mullis** λέει τα εξής για την “επιδημία” του AIDS, για το τεστ PCR που χρησιμοποιείται ως μέσο εξαπάτησης, για τη συνεχή αναπροσαρμογή των ορισμών, για το γεγονός ότι το τεστ ανιχνεύει μόνο ανθρώπινες πρωτεΐνες αλλά όχι ιούς και για την τερατώδη εξαπάτηση:

 

  • “Δεν πρόκειται για επιδημία. Ο αριθμός των κρουσμάτων έχει αυξηθεί εκθετικά, επειδή ο αριθμός των τεστ [PCR] έχει αυξηθεί εκθετικά. […] Όλοι έχουν εξαπατηθεί!”
  • “Ο αρχικός ορισμός του AIDS δεν έχει καμία ομοιότητα με τον σημερινό ορισμό του AIDS”.
  • “Το τεστ [PCR] δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να διαβάζουμε από αυτό αν ένα άτομο έχει AIDS ή τον ιό HIV. […] Οι πρωτεΐνες που βρέθηκαν είναι κοινές πρωτεΐνες που βρίσκονται στα ανθρώπινα κύτταρα. “
  • “Πρόκειται για μια οργουελιανή εξαπάτηση”.

Ευτυχώς για τους αρχιτέκτονες του σημερινού σκανδάλου COVID, πέθανε “ξαφνικά” λίγο πριν από το υποτιθέμενο “ξέσπασμα” του κορονοϊού, στις 7 Αυγούστου 2019.

Οι αποκαλύψεις στο βίντεο “Αποδόμηση του μύθου του AIDS” δείχνουν ότι, όπως και στο COVID, ο αριθμός των θετικών τεστ αυξήθηκε επειδή ο αριθμός των τεστ PCR αυξήθηκε υπερβολικά, αφού οι άνθρωποι φοβήθηκαν από τον μηδέποτε αποδεδειγμένο, υποτιθέμενο “φονικό ιό” μέσω των διεφθαρμένων κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Το ανοσοποιητικό σύστημα, σύμφωνα με τους επιστήμονες στο ντοκιμαντέρ αυτό, διακυβεύτηκε από “ένα από τα πιο τοξικά φάρμακα που υπήρξαν ποτέ”: το AZT και αργότερα τα αντιϊκά φάρμακα που είχαν όλων των ειδών τις πολύ επιβλαβείς παρενέργειες. Ως αποτέλεσμα, αμέτρητοι υγιείς, φοβισμένοι άνθρωποι, όπως ο τραγουδιστής της ποπ Freddy Mercury, πέθαναν. Στην πραγματικότητα, εκατομμύρια άνθρωποι δολοφονήθηκαν με αυτόν τον τρόπο: γενοκτονία. ο Dr Alan Cantwell (βλ. παρακάτω) μιλάει για ολοκαύτωμα.

Συμπτώματα ανοσοανεπάρκειας που προηγουμένως ήταν χαρακτηριστικά άλλων φαινομένων, όπως η φτώχεια & η κακή υγιεινή (Αφρική), η χρήση ναρκωτικών ή ασθένειες όπως η φυματίωση, αποδόθηκαν τότε, όπως και τώρα με το COVID, στο AIDS. Οι εξετάσεις για τον HIV είχαν ως αποτέλεσμα ένα “γελοίο αριθμό ψευδώς θετικών τεστ”. Όπως και με το COVID, οι ορισμοί προσαρμόστηκαν σταδιακά. Ο ορισμός για τη διάγνωση κάποιου ως ασθενή του AIDS διευρύνθηκε σημαντικά, έτσι ώστε και υγιείς άνθρωποι να λαμβάνουν φάρμακα όπως το AZT και να πεθαίνουν. Τα άτομα που είχαν υποκείμενη ασθένεια διαγνώστηκαν, όπως και με το COVID, ως ασθενείς με AIDS. Ως αποτέλεσμα, έως και το 70% ήταν ψευδώς θετικό. Έγιναν τεχνητά λανθασμένες εκτιμήσεις, όπως και με το COVID, για μια “τεράστια επιδημία”. Τα στοιχεία αυτά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αληθινά. Η φαρμακοβιομηχανία κέρδισε δισεκατομμύρια.

Με τον προσδιορισμό του “ιικού φορτίου”, μετράται μικρός αριθμός θραυσμάτων RNA, τα οποία, όπως και με το COVID, αποδίδονται στη συνέχεια στον ιό HIV χωρίς απόδειξη της ύπαρξής του, αλλά στην πραγματικότητα τα θραύσματα αυτά υπάρχουν σε κάθε σώμα ως “φυσιολογικά κυτταρικά υπολείμματα”, σύμφωνα με τους επιστήμονες στην ταινία “Αποδομώντας τον μύθο του AIDS”.

 

>AIDS: Δεν υπάρχει κανένας ιός στον ορίζοντα

 

Ο ιός HIV, όπως και το COVID, δεν έχει ποτέ αποδειχθεί με απομόνωση σύμφωνα με το “χρυσό πρότυπο”, τα αξιώματα του Koch. Στο ντοκιμαντέρ “House of Numbers”, το οποίο έχει μαυριστεί από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της Wikipedia, ο βραβευμένος με Νόμπελ Dr. Kary Mullis*** διηγείται πώς ξεκίνησε να γράψει μια επιστημονική πραγματεία για τον HIV ως πιθανή αιτία του AIDS: “Έπρεπε να το υποστηρίξω αυτό [την ύπαρξη του ιού HIV] με κάτι πριν μπορέσω να το γράψω και να το υποβάλω. Και έκανα τον γύρο του κόσμου και ρώτησα πολλούς ανθρώπους. […] Πρέπει να υπάρχει κάποιος που να το γνωρίζει αυτό, οπότε πηγαίνεις στους ειδικούς και τους ρωτάς. Και έτσι ρώτησα όλους αυτούς τους ανθρώπους, τον έναν μετά τον άλλον, και κανείς τους δεν είχε την απόδειξη. Ούτε ένας από αυτούς! Και άρχισα πραγματικά να το καταλαβαίνω. Τότε ήταν που μου έκανε την πρώτη εντύπωση: Δεν ξέρουν! Κανείς δεν ξέρει πραγματικά! Όλο αυτό το πράγμα είναι μια μεγάλη απάτη!” (Απόσπασμα ‘“Why I Began Questioning HIV” από το ντοκιμαντέρ “House of Numbers Deluxe Edition”, Brent Leung, 2009).

Όπως δείχνει το ντοκιμαντέρ “Deconstructing the Myth of AIDS”, ευσυνείδητοι και ειλικρινείς επικριτές όπως ο επαινετός και λαμπρός καθηγητής Peter H. Duesberg λογοκρίθηκαν και παρουσιάστηκαν από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ως “επικίνδυνοι” (= ψυχοπαθητική δολοφονία χαρακτήρων), όπως ακριβώς συνέβη και με το COVID. Το βιβλίο του “Inventing the AIDS Virus”, στο οποίο αποδεικνύει ότι ο υποτιθέμενος ιός HIV δεν έχει ποτέ απομονωθεί και ταυτοποιηθεί σύμφωνα με τα αξιώματα του Robert Koch και συνεπώς είναι εφευρεμένος, έχει χλευαστεί και σκόπιμα αφαιρεθεί εντελώς από τα συμφραζόμενα από τα ελεγχόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, όπως η “Wikipedia“.

Οι επικριτές του ψεύδους περί ιογενούς λοίμωξης έφτασαν στο σημείο να κάνουν ένεση με “μολυσμένο” αίμα μπροστά στον Τύπο. Για παράδειγμα, ο Dr. Robert E. Willner, συγγραφέας του βιβλίου “Deadly Deception, the Proof that Sex and HIV Absolutely do Not Cause AIDS” (Peltec Pub Co- 1 Σεπτεμβρίου 1994 -”Θανάσιμη απάτη η απόδειξη ότι το σεξ και ο ιός HIV δεν προκαλούν απολύτως AIDS”) έκανε αρκετές φορές ένεση στον εαυτό του με το αίμα ενός θετικά εξετασμένου ασθενούς με HIV, όπως στο ξενοδοχείο Hollywood Roosevelt στις 7 Δεκεμβρίου 1994 μπροστά στα μάτια του διεθνούς Τύπου. Όπως συνέβη και με πολλούς άλλους επικριτικούς γιατρούς, η άδειά του ανακλήθηκε και ο χαρακτήρας του δολοφονήθηκε στα κανάλια των συστημικών μέσων ενημέρωσης, με πρώτο το εργαλείο παραχάραξης της ιστορίας “Wikipedia”.

Άλλοι αληθινοί επιστήμονες, όπως ο Dr. Robert Young, προσέφεραν χρηματικά ποσά για την απομόνωση και την ταυτοποίηση του ιού HIV. Ο Young προσέφερε 5.000.000 δολάρια για την απόδειξη του ιού HIV σύμφωνα με τα αξιώματα του Robert Koch. Μετά από είκοσι χρόνια, ακόμη κανείς δεν έχει διεκδικήσει το ποσό. Ο Young λέει ότι δεν έχει πλέον αυτό το ποσό στη διάθεσή του, επειδή τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, μετά την κριτική του στάση, σκότωσαν τον χαρακτήρα του και κατέστρεψαν τη φήμη του. Το κατάλληλο εργαλείο των συστημικών μέσων ενημέρωσης, η Wikipedia, δεν του χαρίζει ούτε μια καλή λέξη. (Dr Robert O. Young, “Dismantling The Viral Theory”, drrobertyoung.com, 20 Ιουνίου 2020).

 

>AIDS: Προσοδοφόρο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ανύπαρκτο ιό

 

Παρ’ όλα αυτά, το 1988 κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα μέρος του κληρονομικού υλικού που αποδίδεται στον “ιό” HIV (πλήρεις ιοί δεν έχουν ποτέ απομονωθεί και ταυτοποιηθεί). Ένα τόσο μικρό σωματίδιο, μια πρωτεΐνη, όσο μικρή και αν είναι η παρουσία της, θα μπορούσε εύκολα να πολλαπλασιαστεί (ενισχυθεί) με το μόλις εφευρεθέν PCR-test (1983), μέχρι να υπάρξει αρκετή ποσότητα για ανάλυση. Ο αριθμός των πολλαπλασιασμών θα μπορούσε στη συνέχεια να ρυθμιστεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Ανάλογα µε τον αριθµό των πολλαπλασιασµών, θα µπορούσε να επηρεαστεί ο αριθµός των θετικών αποτελεσµάτων της εξέτασης, που παραπλανητικά ονοµάζονται “µολύνσεις-λοιμώξεις“.

Αυτό το τεστ PCR θα γινόταν τότε το ιδανικό μέσο για μαζική απάτη σε πανδημίες, αρχής γενομένης από το AIDS. Στον δημιουργό του απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ. Ή, όπως είπε ο ίδιος ο εφευρέτης, ο Kary Mulis, γι’ αυτό:

“Όλοι εξαπατώνται! […] Οι πρωτεΐνες που βρέθηκαν είναι κοινές πρωτεΐνες που βρίσκονται στα ανθρώπινα κύτταρα. […] Πρόκειται για μια οργουελική απάτη”.

Ιδού ένα χρυσωρυχείο για τη φαρμακοβιομηχανία: κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σωματίδια “ιού” και το εύπλαστο τεστ PCR για την επίδειξή τους. Ο ιδανικός γάμος! Το φημισμένο επιστημονικό περιοδικό Science κάνει λόγο για έναν “ρόλο-κλειδί” με προσοδοφόρες δυνατότητες:

“Το Πανεπιστήμιο του Harvard απέκτησε στις ΗΠΑ δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα βασικό συστατικό του ιού του AIDS. Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι το συστατικό αυτό, μια πρωτεΐνη γνωστή ως GP 120, είναι το κλειδί για την ανάπτυξη καλύτερων διαγνωστικών δοκιμών και νέων εμβολίων για το AIDS, οπότε η πατέντα έχει τη δυνατότητα να αποβεί προσοδοφόρα”.

Ο Kary Mullis, εφευρέτης του τεστ PCR, δήλωσε παραπάνω:

“Οι πρωτεΐνες που βρέθηκαν είναι κοινές πρωτεΐνες που βρίσκονται στα ανθρώπινα κύτταρα”.

Αυτό όμως δεν σταμάτησε τη φαρμακοβιομηχανία. Οι εταιρείες άρχισαν να χρησιμοποιούν το κομμάτι του κληρονομικού υλικού για τη βιομηχανία εμβολίων:

“Ορισμένες εταιρείες χρησιμοποιούν θραύσματα του GP 120 για την ανάπτυξη εμβολίων”.

Επιχορηγούσαν επιστημονικές έρευνες προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα χρήσης της εξαιρετικά προσοδοφόρας πατέντας, πράγμα που κατάφεραν:

“Το Χάρβαρντ χορήγησε αποκλειστική άδεια χρήσης του διπλώματος ευρεσιτεχνίας στην Cambridge Bioscience Corp. του Worchester της Μασαχουσέτης. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει συνεισφέρει περίπου 350.000 δολάρια στο Χάρβαρντ για να υποστηρίξει την έρευνα για το AIDS των [ερευνητών του Χάρβαρντ] Essex και Lee”.

Κατά τη διαδικασία αυτή, η διαφθορά και η σύγκρουση συμφερόντων αλά Ab Osterhaus δεν ήταν ασυνήθιστες

“Η οικονομική υποστήριξη της εταιρείας για την έρευνά τους ήταν μια “ασυνήθιστη συμφωνία”, λέει ο Brinton [διευθυντής του γραφείου διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του Χάρβαρντ], επειδή ο [ερευνητής του Χάρβαρντ] Essex είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου της εταιρείας και έχει μικρό αριθμό μετοχών της εταιρείας”.

(M. Sun, “Part of AIDS Virus is Patented”, Science 26 Feb 1988: Vol. 239, Issue 4843, pp. 970).

>AIDS: Η ιστορία επαναλαμβάνεται, γενοκτονία με εμβολιασμούς

Η ισπανική γρίπη προκλήθηκε από εμβολιασμούς, ξεκινώντας από πειραματικούς εμβολιασμούς κατά της μηνιγγίτιδας. Στους ομοφυλόφιλους και τους μαύρους έγιναν μαζικά πειραματικοί εμβολιασμοί (ηπατίτιδας ή ευλογιάς) τη δεκαετία του 1970, με πρωτοβουλία του ΠΟΥ, οι οποίοι κατέστρεψαν το ανοσοποιητικό σύστημα και οδήγησαν στο “AIDS”, σύμφωνα με τον ερευνητή Dr Alan Cantwell στο βιβλίο του “Queer Blood: The Secret AIDS Genocide Plot” (Veritas Press, 1993). Στη σελίδα 51, ο Cantwell γράφει:

“Στις 11 Μαΐου 1987, μια πολύ σημαντική ιστορία για το AIDS εμφανίστηκε στην πρώτη σελίδα των London Times, μιας από τις πιο σεβαστές εφημερίδες του κόσμου. Ο τίτλος έγραφε: “Ο ιός του AIDS προκαλείται από το εμβόλιο της ευλογιάς”. Γραμμένη από τον επιστημονικό συντάκτη Pearce Wright, η ιστορία έδειχνε ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της ευλογιάς που χρηματοδοτήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ήταν υπεύθυνο για την εξαπόλυση του AIDS στην Αφρική. Μεταξύ των ετών 1966-1977,σχεδόν 100 εκατομμύρια μαύροι που ζούσαν στην Κεντρική Αφρική εμβολιάστηκαν από τον ΠΟΥ”.

cd97091f3d467de5d7761763a7171362.jpg

b0ab1c478d2113fa624737c24766dabd.jpg

 

Ο Dr Alan Cantwell, μικροβιολόγος και δερματολόγος (ειδικός στο σάρκωμα του καρπόσι, τον “καρκίνο των ομοφυλόφιλων”) μιλάει σε συνέντευξή του στην τηλεόραση New Insights TV για το βιβλίο του, μεταξύ άλλων, για το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, όπου οι μικροβιολόγοι που εργάζονταν εκεί είχαν ρητή εντολή να δημιουργήσουν ένα “υπερδύναμο μικρόβιο“. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν θα είχε καμία άμυνα απέναντι σε αυτό, έτσι ώστε να προκληθεί μια “σκόπιμη μόλυνση” σε ομοφυλόφιλους και μαύρους. Αυτό ήταν ένα πείραμα και μια πρόγευση του προβλεπόμενου σημερινού εμβολιασμού COVID.

Αμέσως μετά τη διακοπή του αφρικανικού προγράμματος εμβολιασμού κατά της ευλογιάς το 1977, το οποίο οι Times συνέδεσαν με την εκεί επιδημία του AIDS, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες έλαβαν σε μεγάλη κλίμακα ως πειραματόζωα ένα πειραματικό “εμβόλιο” κατά της ηπατίτιδας από το 1978 έως το 1981 με εντολή του αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος (CDC) (όπως, παρεμπιπτόντως, οι στρατιώτες έλαβαν ένα πειραματικό εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας και της φυματίωσης σε μεγάλη κλίμακα στις αρχές του εικοστού αιώνα, το οποίο οδήγησε στην “ισπανική γρίπη”). Φαίνεται ότι ο κολοσσιαίος απολογισμός των θανάτων στην Αφρική έγινε πολύ εμφανής και ότι για το λόγο αυτό αναζητήθηκε μια νέα ομάδα που υποτίθεται ότι θα αρρώσταινε επίσης από τον ιό HIV-δολοφόνο. Στη συνέχεια, το πείραμα εμβολιασμού κατά της ηπατίτιδας μπορεί να σταμάτησε το 1981, διότι διαφορετικά, όπως ακριβώς είχαν κάνει οι Times, θα μπορούσε να γίνει σύνδεση μεταξύ των εμβολιασμών και των κρουσμάτων AIDS μεταξύ ομοφυλόφιλων που, αμέσως μετά τους εμβολιασμούς αυτούς, άρχισαν να εμφανίζονται στην παγκόσμια ειδησεογραφία στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Η υποτιθέμενη πανδημία του AIDS παρατάθηκε όταν άρχισε η χορήγηση AZT το 1987.

Όλα αυτά οδήγησαν και πάλι σε αυτό που ο Cantwell αποκάλεσε “Ολοκαύτωμα“, αυτή τη φορά στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων (New Insights TV, 1995: “Dr Alan Cantwell discusses origin of AIDS and KS”).

Ο Cantwell, μετά τις αποκαλύψεις του, γελοιοποιήθηκε πλήρως από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του ‘RationalWiki’.

 

>AIDS: Ο HIV ήταν μια απάτη, όπως ακριβώς είναι τώρα το COVID

Κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης, οι άνθρωποι που αρνήθηκαν τη συνταγογραφούμενη φαρμακευτική αγωγή επέζησαν. Άτομα που δεν πήραν το φάρμακο για τον HIV καταθέτουν στο “Αποδομώντας τον μύθο του AIDS” ότι εξακολουθούν να υπάρχουν γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ένας ομοφυλόφιλος άνδρας** λέει τα εξής σε αυτό το ντοκιμαντέρ:

“Πιστεύω ότι είμαι ακόμα ζωντανός, αφού ήμουν [HIV-]θετικός για είκοσι χρόνια, επειδή δεν πήρα AZT ή κάποιο από αυτά τα φάρμακα.”

Μπορώ κι εγώ να το πιστοποιήσω αυτό. Έχω προσωπική εμπειρία από το υποτιθέμενο τεστ HIV και την υποτιθέμενη μόλυνση και μπορώ να πω με 100% βεβαιότητα ότι ένα “θετικό τεστ HIV” είναι εντελώς ανούσιο, όπως και ένα “θετικό τεστ COVID”. Επί είκοσι χρόνια ζούσα με σύντροφο που είχε εξεταστεί θετικά στον HIV και δεν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή. Αμέτρητες φορές “εκτέθηκα” σε αυτό που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης παρουσίαζαν δομικά ως “καταστάσεις υψηλού κινδύνου”. Τόσο εγώ όσο και ο πρώην σύντροφός μου, παρά τη χιονοστιβάδα της προπαγάνδας του φόβου, είμαστε απόλυτα υγιείς.

Ο σημερινός μου σύντροφος, που βρέθηκε “θετικός στον HIV” σύμφωνα με το τεστ HIV PCR, σταμάτησε το κοκτέιλ δηλητηριωδών χαπιών που του συνέστησε να παίρνει καθημερινά ο “ειδικός” του μετά από δώδεκα χρόνια. Αυτό έγινε πριν από σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Οι περισσότερες από τις “ασθένειες” που είχε εξαφανίστηκαν και αισθάνεται καλύτερα από ποτέ, ενώ περίπου τριακόσιοι πενήντα άνθρωποι από τον “οροθετικό” κύκλο των γνωστών του πέθαναν (δολοφονήθηκαν) πριν από το 1995 αφού δηλητηριάστηκαν με AZT.”

 

>Γρίπη των χοίρων: Ο ιός δεν υπάρχει

Ακόμη και στη δεύτερη ψευδή επιδημία του “ιού Η1Ν1”, μετά την “ισπανική” γρίπη, γνωστότερη ως γρίπη των χοίρων ή γρίπη των χοίρων, κανένας ιός δεν απομονώθηκε ποτέ, δεν ταυτοποιήθηκε και δεν αποδείχθηκε σύμφωνα με τα αξιώματα του Robert Koch. Ήδη από το 1976, αυτό δηλώθηκε μεταξύ άλλων από τον Dr J. Anthony Morris, έναν από τους κορυφαίους ειδικούς της αμερικανικής κυβέρνησης σε θέματα εμβολίων:“Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η γρίπη των χοίρων είναι θανατηφόρα … Δεν είναι μεταδοτική … Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η γρίπη των χοίρων [γρίπη των χοίρων] θα εξαπλωθεί. Δεν έχει απομονωθεί πουθενά από τότε που (υποτίθεται ότι) βρέθηκε τον Φεβρουάριο στο Fort Dix της Νέας Υόρκης”. (Κεφάλαιο: “Ford the Puppet” από το “Swine Flu Expose”, Eleonor McBean).

Για τον προσδιορισμό της “μόλυνσης” από τη γρίπη των χοίρων, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το RIVM των ΗΠΑ (CDC) συνέστησαν τη γνωστή εξέταση PCR, η οποία δίνει ψευδή αποτελέσματα στο COVID (CDC protocol of real-time RT-PCR for swineflu flu influenza A , 28 Απριλίου 2009). Επιπλέον, τα αποτελέσματα αυτά είναι απόλυτα χειραγωγήσιμα. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των θετικών αποτελεσμάτων της εξέτασης, που παραπλανητικά ονομάζονται “μολύνσεις-λοιμώξεις“, μπορεί να ρυθμιστεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω ανάλογα με τις προτιμήσεις βάσει του αριθμού των ενισχύσεων. Ο εφευρέτης αυτής της δοκιμής, Kary Mullis, έχει δηλώσει με σαφήνεια ότι η δοκιμή PCR είναι ακατάλληλη ως διαγνωστικό εργαλείο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση ιών.

 

>Γρίπη των χοίρων: Επανάληψη του γνωστού σεναρίου

Η απάτη της γρίπης των χοίρων είναι ακριβώς όπως οι απάτες του COVID και του AIDS. Ο θαρραλέος πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Dr. Wolfgang Wodarg, περιέγραψε αυτή την απάτη ως μια “ψεύτικη πανδημία που καθοδηγείται από φαρμακευτικές εταιρείες οι οποίες θα μπορούσαν να κερδίσουν δισεκατομμύρια λίρες από μια παγκόσμια εκστρατεία τρόμου”. Σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο Υγείας, το 2009 σημειώθηκαν 65.000 θάνατοι μόνο στη Μεγάλη Βρετανία. Μόνο 251 υποτιθέμενοι θάνατοι από τη γρίπη των χοίρων καταμετρήθηκαν τελικά.

Ο Wodarg μιλάει για συμβάσεις που, όπως με την COVID, έχουν διαπραγματευτεί πολύ νωρίτερα, με την κυβέρνηση, και επομένως τον φορολογούμενο, να πληρώνει όλους τους οικονομικούς κινδύνους: “Οι κυβερνήσεις έχουν συμβόλαια με τους κατασκευαστές εμβολίων, σύμφωνα με τα οποία λαμβάνουν παραγγελίες εκ των προτέρων και αναλαμβάνουν σχεδόν όλη την ευθύνη. [Με αυτόν τον τρόπο, οι παραγωγοί εμβολίων έχουν εγγυημένα τεράστια κέρδη χωρίς κανένα οικονομικό ρίσκο”. Ο Wodarg αποκάλεσε τη μεξικανική γρίπη ή γρίπη των χοίρων ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του 21ου αιώνα, αλλά τώρα έχει ξεπεραστεί και με το παραπάνω από την απάτη του COVID, το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ανθρωπότητας. (Πηγή: Mail, 18 Ιανουαρίου 2010, “Η “ψεύτικη” πανδημία: Η πανδημία του ιού της γρίπης, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να αντιμετωπιστεί: Drug firms cashed in on scare over swine flu, claims Euro health chief” PDF).

Ο χαρακτήρας του Wodarg δολοφονήθηκε στη συνέχεια από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και η φήμη του καταστράφηκε.

>Γρίπη των χοίρων: Πατέντες για Κερδοσκοπία

Όπως και με τον κορονοϊό, για τον οποίο, παρεμπιπτόντως, έχουν χορηγηθεί αρκετές επικερδείς πατέντες (US 7,220,852 B1, EP 3 172 319 B1) – συμπεριλαμβανομένης μιας στον κρατικό “εμπειρογνώμονα” και εκατομμυριούχο των εμβολίων Ab Osterhaus (EP 2 898 067 B1) – υπάρχει μια πατέντα για τον βιοτεχνολογικά παραγόμενο αλλά στην πραγματικότητα ποτέ απομονωμένο “ιό της γρίπης των χοίρων” που, πολύ πριν από το υποτιθέμενο ξέσπασμα του 2009, είχε ήδη εγκριθεί το 2005. Αυτός ο “ιός της γρίπης των χοίρων” που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Mount Sinai School of Medicine cs. προορίζεται σύμφωνα με την περιγραφή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ρητά για χρήση σε εμβόλια για τον άνθρωπο (U.S. Patent and Trademark Office: Genetically Engineered Swine Influenza Virus and Uses Of Thereof, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας #8124101).

Το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας είναι της γνώμης ότι το βιολογικό υλικό που απομονώνεται από το “φυσικό του περιβάλλον” (όπως συμβαίνει με τον SARS-CoV-2), ή παράγεται με τεχνική διαδικασία, είναι κατοχυρώσιμο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ακόμη και αν έχει προηγουμένως εμφανιστεί στη φύση. (Αυτή η “απομόνωση” δεν ταυτίζεται επομένως με την απομόνωση και την ταυτοποίηση σύμφωνα με τα αξιώματα Koch). Ωστόσο, σε άλλες δικαιοδοσίες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, τα φυσικά προϊόντα που δεν έχουν τροποποιηθεί από τον άνθρωπο δεν είναι επιλέξιμα για προστασία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, πρόκειται για “κομμάτια” “άγριου” κληρονομικού υλικού που αποδίδονται στον “ιό” και τοποθετούνται σε μια αλληλουχία που τα καθιστά κατοχυρώσιμα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Συνεπώς, δεν πρόκειται για την πλήρη γενετική σύνθεση του ιού (=γονιδίωμα). Ποτέ δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί ένας πλήρης “ιός” χωριστά από το κύτταρο ξενιστή (Irene Vázquez, “SARS-CoV-2 Coronavirus and patents”, ABG Intellectual Property, 20 Φεβρουαρίου 2020).

Η αλληλουχία και η ανασύνθεση αυτών των κομματιών πρωτεΐνης με το κληρονομικό υλικό γίνεται από ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μια πλήρης αλληλουχία είναι ένα κατασκεύασμα του υπολογιστή, ένα κατασκεύασμα και καθόλου το αποτέλεσμα “εμπειρικής” έρευνας με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο (=έρευνα βασισμένη στην παρατήρηση). Αυτή η συναρμολογημένη σειρά συζητείται στη συνέχεια από τους αρμόδιους “επιστήμονες”, οι οποίοι καταλήγουν σε μια συμφωνία (=συμφωνία) κατά το πρότυπο: “Εγκρίθηκε από την Ολλανδική Ένωση Νοικοκυρών”. Μια τέτοια ολοκληρωμένη σειρά για την οποία υπάρχει συναίνεση χαρακτηρίζεται τελικά ως “ιός” και κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αυτός ο φανταστικός “ιός” υπάρχει μόνο σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εργαστήρια και όχι στη φύση. Ο Dr David Rasnick, χημικός με πολυετή εμπειρία στη φαρμακευτική βιομηχανία, το θέτει ως εξής:

“Οι μανιακοί με τους ιούς χρησιμοποιούν υπολογιστές για να συγκρίνουν τις αλληλουχίες για να καταλήξουν σε μια “αλληλουχία συναίνεσης” για τον HIV, τον κορονοϊό και όλους τους άλλους. Η συναινετική αλληλουχία υπάρχει [μόνο] σε δύο μέρη: στους υπολογιστές και στις αλληλουχίες του RNA [= κληρονομικό υλικό] που συντίθενται στο εργαστήριο” (“David Rasnick: New Strain of the Coronavirus, or a Giant Con? How Deep do the Lies Go?” sgtreport.com, 26 Ιανουαρίου 2021 PDF).

Περισσότερα για αυτούς τους ψηφιακά κατασκευασμένους ψεύτικους ιούς στο τέλος αυτού του άρθρου.

 

>Γρίπη των χοίρων: Παράλυση, ασθένεια του ύπνου και θάνατος από τον εμβολιασμό

Οι παρενέργειες των τοξικών εμβολίων για τη γρίπη των χοίρων, συμπεριλαμβανομένων της ασθένειας του ύπνου ή της ναρκοληψίας, του αναφυλακτικού σοκ (μια πολύ σοβαρή αλλεργική αντίδραση) ή ακόμη και του θανάτου, δεν καταγράφηκαν ή αποσιωπήθηκαν. Ειδικά τα ανυπεράσπιστα παιδιά ήταν εύκολα πειραματόζωα:

“Στις Κάτω Χώρες, από τις 23 Νοεμβρίου 2009, περίπου μισό εκατομμύριο παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών εμβολιάστηκαν με Pandemrix. Εκείνη την εποχή ήταν ήδη γνωστός ο μεγάλος αριθμός σοβαρών παρενεργειών της GSK [στο εξής λίστα PDF με τα σκάνδαλα γύρω από την GlaxoSmithKline]. Η Lareb, η οποία συλλέγει αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών για φάρμακα στις Κάτω Χώρες, έλαβε 3754 αναφορές για το Pandemrix. Από αυτές, οι 137 χαρακτηρίστηκαν ως σοβαρές. Τριάντα περιπτώσεις αφορούν τη ναρκοληψία. Το Υπουργείο VWS διαπραγματεύεται την αποζημίωση περίπου δέκα παιδιών”. (Πηγή: NOS. “Παρακράτηση πληροφοριών σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων”, 21 Σεπτεμβρίου 2018, PDF).

Δυστυχώς για τη φαρμακευτική μαφία, ο εμβολιασμός μεγάλης κλίμακας δεν υλοποιήθηκε ποτέ στις Κάτω Χώρες. Οι συνεργάτες των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, οι διορισμένοι από την κυβέρνηση κρατικοί “εμπειρογνώμονες“, όπως ο Roel Coutinho και ο οικονομικά ενδιαφερόμενος Ab Osterhaus, καθώς και οι μαριονέτες των πολιτικών, απλά δεν μπόρεσαν να απογειώσουν αυτή την ψεύτικη πανδημία. Τα τριάντα τέσσερα εκατομμύρια εμβόλια που ο υπουργός Αμπ Κλινκ είχε ήδη αγοράσει για εκατόν σαράντα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα των φόρων σας, βρήκαν, εκτός από κάποια μεταπώληση (από μόνη της σκάνδαλο) σε φτωχές χώρες, το τέλος τους εκεί που ανήκουν: στη χωματερή.

Το 1976 υπήρξε η πρώτη πανδημία της γρίπης των χοίρων, η οποία, όπως και η “ισπανική” γρίπη, ξεκίνησε από ένα στρατόπεδο: Fort Dix, New Jersey. Κανένας από τους στρατιώτες εκεί δεν είχε έρθει σε επαφή με χοίρους, αν και αυτό, όπως οι νυχτερίδες στο COVID και οι πίθηκοι στο AIDS, θα ήταν η πηγή σύμφωνα με την παραπληροφόρηση των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. Ωστόσο, όπως και με την ισπανική γρίπη, όλοι οι στρατιώτες είχαν εμβολιαστεί προηγουμένως με το εμβόλιο γρίπης Port Chalmers, το οποίο υποτίθεται ότι προστάτευε από όλες τις μορφές γρίπης. Πεντακόσιοι στρατιώτες αρρώστησαν αμέσως μετά λόγω δηλητηρίασης από το εμβόλιο, γράφει η Dr Eleonor McBean, εξήντα έξι από τους οποίους χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Όπως και στην περίπτωση του COVID, τα πιστοποιητικά θανάτου ήταν πλαστά, κάτι που, σύμφωνα με την McBean, αποτελεί συνήθη πρακτική με τους θανάτους μετά από εμβολιασμό (Πηγή: Κεφάλαιο “No Swine Flu Epidemic” στο “Swine Flu Expose”, Eleonor McBean).

Σύμφωνα με την ανεξέλεγκτη τρομολαγνική προπαγάνδα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης το 1976, έως και εξήντα εκατομμύρια Αμερικανοί θα πέθαιναν στο εγγύς μέλλον από τους χοίρους ή τη γρίπη των χοίρων. Σαράντα πέντε εκατομμύρια φοβισμένοι Αμερικανοί εμβολιάστηκαν στη συνέχεια εναντίον αυτού του υποτιθέμενου “φονικού ιού”. Πολλοί παρουσίασαν (σοβαρές) παρενέργειες. Τα επίσημα στοιχεία ανέφεραν ότι τετρακόσιοι πενήντα εμβολιασμένοι άνθρωποι προσβλήθηκαν από το σύνδρομο Guillain-Barré ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού. Το σύνδρομο αυτό προκαλεί μυϊκή αδυναμία, παράλυση ή θάνατο (WSB-TV, “Rush to create flu vaccine in 1970s led to outbreak of deadly illness, scientists say”, 1 November 2020, PDF).

 

>Ζίκα: Ένας Φονικός ιός που Δεν έχει Απομονωθεί και Ταυτοποιηθεί Ποτέ

Το 1947 το Ίδρυμα Rockefeller κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον υποτιθέμενο ιό Ζίκα που προέρχεται από τα σωματικά υγρά ενός πιθήκου ρέζους από το δάσος Ζίκα της Ουγκάντα (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ATCC® VR-84™).

 

Φυσικά, αυτός ο υποτιθέμενος ιός, επίσης δεν απομονώθηκε ποτέ σύμφωνα με τα αξιώματα του Koch, αλλά μέρος κυτταρικού υλικού που αναπτύχθηκε σε καλλιέργεια σε τρυβλίο Petri. Με την εφεύρεση του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου, τα αξιώματα του Koch είχαν καταστεί ανέφικτα, διότι έδειξαν ότι οι “ιοί” δεν μπορούν να απομονωθούν, αλλά είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τα κύτταρα του σώματος, όπως τα “εξωσώματα”. Ως εκ τούτου, ο Thomas Rivers προσάρμοσε τα αξιώματα το 1937 κατόπιν αιτήματος των Rockefellers. Βλ. το Μέρος 1.
0fa29defba63f0f19134c75a5b7ac8a3.jpg

Εβδομήντα χρόνια αργότερα, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αξιοποιήθηκε μόνο από τη Sanofi Pasteur, τον μεγαλύτερο παραγωγό στον κόσμο που ασχολείται αποκλειστικά με τα εμβόλια (Wikipedia). Η εταιρεία αυτή ιδρύθηκε στη Λυών το 1897 από τον βοηθό του Louis Pasteur, Marcel Merieux, του οποίου το Ινστιτούτο Pasteur χρηματοδοτήθηκε μεταξύ άλλων από τους Rockefeller και Guy de Rothchild. Οι ρίζες της βρίσκονται στο τμήμα εμβολίων του Ινστιτούτου Παστέρ, το οποίο εξαγοράστηκε από τον Merieux το 1885 και μετονομάστηκε σε “Pasteur Vaccines”, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να γίνει πλούσια (πηγή: ιστορική επισκόπηση Sanofi-Aventis | Media Citizen’s Blog, 17 Νοεμβρίου 2009: PDF).

Οι Κάτω Χώρες παρήγγειλαν εμβόλια COVID-19 για μαζικό εμβολιασμό από τη Sanofi Pasteur, αλλά η χορήγησή τους σταμάτησε μετά από προβλήματα με το εμβόλιο σε ηλικιωμένους. (Algemeen Dagblad, 11 Δεκεμβρίου 2020, 11 εκατομμύρια coronavaccines bought by the Netherlands back to the drawing board: ‘Οπισθοδρόμηση‘).

 

>Ζίκα: Συρρικνωμένα Κρανία, Εγκεφαλικές Βλάβες και Παράλυση μετά τον εμβολιασμό

Η Sanofi Pasteur και η GlaxoSmithKline είναι οι παραγωγοί του εμβολίου Tdap. Η τελευταία πολυεθνική ξεκίνησε το 1873 από τον Εβραίο επιχειρηματία Joseph Edward Nathan και είναι γνωστή για τα πολυάριθμα σκάνδαλά της που αφορούν τη δηλητηρίαση εμβολίων και άλλων “φαρμάκων” για τα οποία έχουν καταβληθεί αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων στα θύματα. Από μόνο του, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς η εν λόγω πολυεθνική είχε κύκλο εργασιών 81 δισεκατομμυρίων λιρών μόνο το 2016. Μεταξύ των θυμάτων είναι πολλά ισόβια θύματα του εμβολίου τους κατά της γρίπης των “χοίρων” που προκαλεί μεταξύ άλλων την ασθένεια του ύπνου (ναρκοληψία) (PDF λίστα με τα σκάνδαλα της GKS).

Στα τέλη του 2014, το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας εισήγαγε το νέο εμβόλιο κατά του τετάνου, της διφθερίτιδας και του κοκκύτη (= εμβόλιο Tdap), εγκεκριμένο από τον FDA το 2005, ως μέρος του προγράμματος εμβολιασμού των εγκύων γυναικών. Ωστόσο, αμέσως το επόμενο έτος (2015) η κυβέρνηση της Βραζιλίας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όταν ξαφνικά αναφέρθηκαν 4.180 μωρά εμβολιασμένων γυναικών με συρρικνωμένα κρανία και εγκεφαλικές βλάβες (μικροκεφαλία) και 3.448 επιπλέον περιπτώσεις διερευνήθηκαν για αυτή τη γενετική ανωμαλία. (Πηγή: “Zika Virus in Brazil”, Ιανουάριος 2016, República Federativa do Brasil, brasil.gov.br).

Εκτός από τα συρρικνωμένα κρανία με εγκεφαλικές βλάβες, παρατηρήθηκε αύξηση της συχνότητας εμφάνισης του συνδρόμου Guillain-Barré, μιας αυτοάνοσης νόσου που προκαλεί παράλυση, μυϊκή αδυναμία ή θάνατο, ως άμεσο αποτέλεσμα του εμβολιασμού κατά της γρίπης των χοίρων (βλ. παραπάνω).

Τόσο τα παραμορφωμένα κρανία όσο και αυτό το σύνδρομο λέγεται ότι προκλήθηκαν από τον υποτιθέμενο ιό Ζίκα, ο οποίος δεν είχε ποτέ απαιτήσει θύμα σε εβδομήντα χρόνια. Τα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο αναφέρθηκαν σε αυτό, αναπαράγοντας ο ένας τις απόψεις του άλλου. Στην Ολλανδία, επίσης, αυτό το σύνθημα επαναλήφθηκε άκριτα και ο ιός φέρεται να έχει ήδη μολύνει ανθρώπους, σύμφωνα με τον NOS στην αμείλικτη προπαγάνδα του φόβου. “Ο ιός Ζίκα δεν φαίνεται να είναι μόνο επικίνδυνος για τα αγέννητα μωρά, αλλά μπορεί επίσης ενδεχομένως να οδηγήσει σε μηνιγγίτιδα και στο σύνδρομο Guillain-Barré, μια σπάνια νευρική διαταραχή που επηρεάζει τους μυς. […] Στη Βραζιλία, όπου ο ιός είναι κοινός, ένας εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός παιδιών γεννήθηκε με ανώριμους εγκεφάλους τον τελευταίο χρόνο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διανοητική αναπηρία ή πρόωρο θάνατο”, γράφει ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας. (NOS, 23 Ιανουαρίου 2016, “Ο ιός Ζίκα πιθανόν να μην είναι επικίνδυνος μόνο για τα μωρά“, PDF).

Αυτοάνοσες ασθένειες όπως το Guillain-Barré είναι μια γνωστή συνέπεια των εμβολιασμών. Οι συνεργαζόμενοι επίσημοι φορείς, ωστόσο, αρνούνται να διεξάγουν θεμελιώδη έρευνα και προστατεύουν τους παραγωγούς εμβολίων αντί για τους πολίτες.

Στις 10 Οκτωβρίου 2016, η Cochrane υπέβαλε καταγγελία στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή για κακοδιοίκηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), έναν οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. Η Cochrane είναι ένας παγκόσμιος ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποτελείται από ένα δίκτυο ερευνητών, επαγγελματιών υγείας, ασθενών και φροντιστών. Η Cochrane το κάνει αυτό για λογαριασμό πολλών επιστημονικών ιδρυμάτων στον ιατρικό τομέα από διάφορες χώρες. Η Cochrane διατύπωσε την καταγγελία ως αποτέλεσμα της παρατήρησής της ότι ο EMA είναι δομικά ένοχος για ακραία μυστικότητα, παρεμπόδιση, παραποίηση γεγονότων, ψέματα, απόκρυψη, σύγκρουση συμφερόντων, διαφθορά, αντιεπιστημονικότητα και εξαπάτηση όταν πρόκειται για τους εμβολιασμούς και τις παρενέργειές τους. Σχετικά με τις σοβαρές παρενέργειες, η Cochrane σημειώνει τα εξής:

“Είναι πιθανό ότι πολλές από τις σοβαρές βλάβες που εμφανίζονται μετά τον εμβολιασμό είναι αυτοάνοσες ασθένειες. Ωστόσο, επειδή δεν γνωρίζουμε αν οι ασθένειες αυτές προκαλούνται από τα [εν προκειμένω] εμβόλια HPV,θα πρέπει να αποτελέσει ερευνητική προτεραιότητα να το ανακαλύψουμε”. (σελίδα 1. Cochrane, 10 Οκτωβρίου 2016- “Καταγγελία στον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή για κακοδιοίκηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε σχέση με την ασφάλεια των εμβολίων HPV)”.

>Ο Ζίκα Εμφανίζεται Ξαφνικά ως Φονικός ιός Μετά από 70 χρόνια Αθωότητας, λέει το Ελαττωματικό τεστ

Ο υποτιθέμενος ιός Ζίκα του Ροκφέλερ, ο οποίος μέχρι το 2015 δεν αποτέλεσε ποτέ τον παραμικρό κίνδυνο (!), θα γινόταν ξαφνικά η αιτία όλης της δυστυχίας. Ένα ζώο θα μετέδιδε τον ιό, όπως ακριβώς κάνει μια μαϊμού με τον HIV, μια νυχτερίδα με το COVID-19, ένα άλογο με την “ισπανική” γρίπη και ένας χοίρος με τη “μεξικανική” γρίπη. Σε αυτή την περίπτωση, ένα κουνούπι θα ήταν ο ένοχος.

 

Η “απόδειξη” παρέχεται από ένα ελαττωματικό τεστ. Η κυβέρνηση της Βραζιλίας γράφει: “Η διάγνωση [του ιού Ζίκα] γίνεται πλέον μέσω του τεστ PCR”. Πρόκειται για το ίδιο τεστ που χρησιμοποιείται για τη “διάγνωση” του HIV, του COVID-19, του Έμπολα και της γρίπης των χοίρων. Ο εφευρέτης του τεστ PCR Kary Mullis έχει επανειλημμένα δηλώσει ρητά και εμφατικά ότι το τεστ PCR δεν μπορεί να κάνει διάγνωση και δεν προορίζεται, και ποτέ δεν προοριζόταν, για αυτόν τον σκοπό.

 

>Ζίκα: Παράδειγμα Ψεύτικης Πανδημίας ως προκάλυψη Καταστολής

Οι ψεύτικες επιδημίες φαίνεται να είναι το τέλειο μέσο για την αύξηση της εξουσίας της άρχουσας τάξης. Ως θεραπεία, η κυβέρνηση της Βραζιλίας συνέστησε την αύξηση του κυβερνητικού ελέγχου, μεταξύ άλλων, μέσω:

 

 • Αύξηση του αριθμού των εργαστηρίων που εκτελούν τεστ PCR και ανάπτυξη ενός γρήγορου τεστ.
  Σημαντική αύξηση του αριθμού των εξετάσεων PCR ανά μήνα.
 • Δημιουργία κέντρων συντονισμού και ελέγχου σε εθνικό, πολιτειακό και τοπικό επίπεδο.
 • Επισκέψεις στο 100% των νοικοκυριών από επαγγελματίες υγείας (ανίχνευση επαφών) με την υποστήριξη 50.000 στρατιωτικών.
 • Μαζικές εκστρατείες στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τις εφημερίδες, τις αφίσες και τα κοινωνικά δίκτυα.
 • Η ταχεία ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά του Ζίκα από εταιρείες όπως η Sanofi-Pasteur (και η αγορά 100 τόνων εντομοκτόνων- η Βραζιλία είναι σημαντικός πελάτης της Monsanto!).

Ο ιός έχει πλέον εντοπιστεί στον Καναδά, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία και σε 18 χώρες και εδάφη της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής (Πηγή: “Zika Virus in Brazil”, Ιανουάριος 2016, República Federativa do Brasil, brasil.gov.br).

Σύντομα, ένα παγκόσμιο πορνό φόβου εξαπολύθηκε στις κατηχημένες μάζες. Στις 26 Ιανουαρίου 2016, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε ότι ο ιός Ζίκα “εξαπλώνεται εκρηκτικά” και θα μολύνει εκατομμύρια ανθρώπους. Ο Dr Anthony Fauci, επικεφαλής του τμήματος λοιμωδών νοσημάτων του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ και εμπνευστής του σημερινού σκανδάλου κορονοϊού, μιλάει για “παγκόσμια πανδημία”. (CBS News, 28 Ιανουαρίου 2016, “Zika virus at ‘pandemic’ level, National Institutes of Health says”, PDF).

>Έμπολα: Αυτά τα σάπια ζώα πάλι!

Ο “τρομερός” ιός Έμπολα λέγεται ότι προκαλεί ένα πραγματικό βασανιστήριο μέχρι βέβαιο θάνατο με εσωτερική αιμορραγία, εξαφανίζοντας ολόκληρες κοινότητες. Παρόλο που οι άνθρωποι ζούσαν εντατικά με τα ζώα για χιλιετίες – μέχρι πολύ μετά τον Μεσαίωνα κοιμόντουσαν συχνά στο ίδιο δωμάτιο – τώρα πρέπει να τα φοβόμαστε σοβαρά. Όπως η “μεξικανική” γρίπη (τα γουρουνάκια), η Ζίκα (τα κουνούπια), το AIDS (οι πίθηκοι), η “ισπανική” γρίπη (τα άλογα), το COVID (οι νυχτερίδες), λέγεται και πάλι ότι προκαλείται από τα ζώα. Αυτή τη φορά όχι η νυχτερίδα αλλά ο σκύλος νυχτερίδα, μια αφρικανική λιχουδιά (Nature, 30 Νοεμβρίου 2005, E. M. Leroy et al: “Fruit bats as reservoirs of Ebola virus“).

 

>Έμπολα: Προσοδοφόρο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για χειραγωγημένο «εκχύλισμα ιού» για παρασκευή εμβολίου

Ένα νέο χρυσωρυχείο εμβολίων βρισκόταν μπροστά μας. Το 2010, Το Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος (RIVM) κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον υποτιθέμενο ιό Έμπολα (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) με αριθμό CA2741523A1. Αυτό την καθιστά μία από τις έξι εταιρείες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον ιό Έμπολα “για επιστημονική έρευνα“.

Η περιγραφή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η εφεύρεση παρέχει παρασκευάσματα εμβολίων, που περιλαμβάνουν τον εφευρετικό [=τροποποιημένο] ιό Έμπολα, συμπεριλαμβανομένων ανασυνδυασμένων και χιμαιρικών[=αναμεμιγμένων] μορφών του ιού”.

 

>Ebola – Ποτέ Δεν Απομονώθηκε και Δεν Ταυτοποιήθηκε Ένας Πλήρης “ιός”

Αν και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μιλά παραπλανητικά για “απομονωμένο ιό“, σήμερα αυτό σημαίνει μόνο ότι κύτταρα που περιέχουν τον υποτιθέμενο “ιό έχουν “απομονωθεί” από έναν ασθενή (δείγμα) και έχουν καλλιεργηθεί. Τα αξιώματα του Koch απλά έχουν δηλωθεί ως ότι “δεν ισχύουν” για τους ιούς. Τα αξιώματα απαιτούν την ταυτοποίηση και απομόνωση του ιού με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ανεξάρτητα από τα κύτταρα του ξενιστή ως αυτόνομο παθογόνο. Αυτή η παραπλανητική παρουσίαση των ιών ως απομονωμένων διαδίδεται από τους λεγόμενους “ελεγκτές γεγονότων“, όπως το χρηματοδοτούμενο από το Facebook και τη Google “FullFact”, προκειμένου να διατηρούνται σε άγνοια οι πιστοί των ειδήσεων και των εφημερίδων.
d0c7f344775a3dba56f37a57342eb063.png

Ο Dr. David Rasnick, ο οποίος εργάστηκε στην Αφρική για πολλά χρόνια, δηλώνει σχετικά με τον υποτιθέμενο ιό Έμπολα σε ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον ερευνητή δημοσιογράφο Jon Rappoport:

“Έχω μελετήσει λεπτομερώς τη βιβλιογραφία σχετικά με την απομόνωση και τις εικόνες Ems [= εικόνες ηλεκτρονικού μικροσκοπίου] τόσο του ιού Έμπολα όσο και του ιού Μάρμπουργκ.Δεν έχω βρει καμία πειστική απόδειξη ότι ο ιός Έμπολα (και αυτό περιλαμβάνει και τον ιό Μάρμπουργκ) έχει απομονωθεί από ανθρώπους. Σίγουρα δεν υπάρχουν επιβεβαιωτικά στοιχεία για την απομόνωση από τον άνθρωπο”.

Ο Dr. David Rasnick έλαβε το διδακτορικό του από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Georgia και εργάστηκε επί 25 χρόνια με πρωτεάσες (μια κατηγορία ενζύμων) και αναστολείς πρωτεασών. Είναι συγγραφέας του βιβλίου “The Chromosomal Disbalance Theory of Cancer“ (Η θεωρία της χρωμοσωμικής ανισορροπίας του καρκίνου). Υπήρξε επίσης μέλος της Προεδρικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το AIDS της Νότιας Αφρικής, της ηπείρου όπου ο ιός Έμπολα λέγεται ότι έχει πλήξει περισσότερο. Λόγω της ειλικρίνειας και της ανεξάρτητης στάσης του, ο χαρακτήρας και το έργο του έχουν απαξιωθεί από τα ελεγχόμενα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, με κυριότερο τη Wikipedia. Ο Rappoport, ο οποίος γράφει για τις πρακτικές της φαρμακευτικής μαφίας εδώ και 30 χρόνια, έχει φιμωθεί και λογοκριθεί από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ιστολόγιό του έχει ανακληθεί απο την κυκλοφορία. (Πηγή: Biblioteca Pleyades, Inventing Viruses, a Staggering Hoax, 6 Αυγούστου 2015, στιγμιότυπο ανταλλαγής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Φυσικά, η παρουσία του ανύπαρκτου “ιού Έμπολα” “αποδεικνύεται” βολικά και πάλι με το εντελώς ανυπόστατο τεστ PCR, το οποίο μπορεί να χειραγωγηθεί κατά το δοκούν και το οποίο ο εφευρέτης του, Kary Mullis, έχει δηλώσει εμφατικά ακατάλληλο ως διαγνωστικό εργαλείο για την απόδειξη υποτιθέμενων ιών στον ασθενή (WHO EUAL Public Report January 2019, version 2.0).

 

>Έμπολα: Ο αισχρός Φόβος (Fear porn) διαδίδεται με αστρονομική ταχύτητα

Η προπαγάνδα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προσπαθώντας όπου είναι δυνατόν να υποδαυλίσει τη φωτιά του αόρατου παγκόσμιου εχθρού, προκειμένου να κάνει τους ανθρώπους δεκτικούς σε νέα μέτρα καταστροφής της ελευθερίας και σε ένα εμβόλιο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων ως “λύση”, >πρόβλημα >αντίδραση >λύση: “Η τρέχουσα επιδημία Έμπολα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έχει πλέον μολύνει περισσότερους από 3.000 ανθρώπους. Περίπου το 67% αυτών των ανθρώπων πεθαίνουν. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει κηρύξει το ξέσπασμα αυτό ως διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης”.

Αλλά η σωτηρία είναι κοντά! Εν τω μεταξύ, φέρεται να έχει βρεθεί το πρώτο εμβόλιο κατά αυτού του ειδεχθούς δολοφόνου. Σχετικά με το γενετικά τροποποιημένο εμβόλιο που βασίζεται στον παραπάνω πατενταρισμένο “εφευρετικό ιό”, η Επιτροπή Αξιολόγησης Φαρμάκων έγραψε το 2019: “Το νέο εμβόλιο είναι ένα γενετικά τροποποιημένο εξασθενημένο ζωντανό εμβόλιο” (CBG, “First vaccine to protect against Ebola”, CBG, 22 Οκτωβρίου 2019, στιγμιότυπο οθόνης).

e44c9d522928979ddc02cd6d59f6a1fb.png

 

>Έμπολα: Τα “στοιχεία μόλυνσης” βασίζονται σε Εξαπάτηση, Ψευδείς Διαγνώσεις και Υποθέσεις

Οι φοβισμένοι, εγκεφαλικά “πλυμένοι” πολίτες θα είναι τα πρώτα “κρούσματα” που θα διαγνωστούν με το τεστ PCR όταν θα προσέλθουν στα νοσοκομεία για τα συμπτώματα της γρίπης που αποδίδονται στον Έμπολα: πονόλαιμος, βήχας, πονοκέφαλος, πυρετός, πόνος στις αρθρώσεις και ρίγη.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το τεστ PCR αναπαράγει πολύ μικρές ποσότητες “ιικού υλικού” που αποδίδεται στον φονικό ιό. Χρειάζονται τεράστιες ποσότητες αυτών των πρωτεϊνών για να χαρακτηριστεί κάποιος ως “μολυσμένος“, πράγμα που σημαίνει ότι τεράστιος αριθμός ανθρώπων που θα υποβληθούν σε τεστ θα διαγνωστεί επίσης ψευδώς με Έμπολα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εξετάσει κανείς τον όλεθρο που έχουν προκαλέσει οι πολυεθνικές μεγάλες επιχειρήσεις -συμπεριλαμβανομένων του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον ασφυκτικό τους έλεγχο στα δάνεια- στην αφρικανική ήπειρο με τους κυβερνήτες της ως υποτελείς τους. Η κατάσταση αυτή περιγράφεται και τεκμηριώνεται από τη Ναόμι Κλάιν στο μπεστ σέλερ της “The Shock Doctrine” (Knopf Canada 2007). Σε χώρες όπως το Κονγκό, η Λιβερία, η Σιέρα Λεόνε και η Δημοκρατία της Γουινέας, η φτώχεια και οι ασθένειες είναι επομένως τα κύρια συστατικά της καθημερινής ζωής. Για να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση για τις πολυεθνικές, υπάρχει μόνο ένα ρητό: μην λύσετε αυτή την ανθρώπινη δυστυχία- διατηρήστε τα μολυσμένα αποθέματα νερού, διατηρήστε την κλεμμένη γη ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να καλλιεργήσουν υγιεινά τρόφιμα, μην εγκαταστήσετε βασικές εγκαταστάσεις υγιεινής, μην επενδύσετε στην υγεία του πληθυσμού, λεηλατήστε την πλούσια προσφορά πρώτων υλών και καταστρέψτε τη φύση. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι παραμένουν ανίσχυροι στον αγώνα τους για επιβίωση, ώστε να μην μπορούν να απαλλαγούν από τα ψυχοπαθή εταιρικά παράσιτα και να τα κρατήσουν ελεύθερα στην αδίστακτη ρύπανση, καταστροφή και εκμετάλλευση της γης.

Τα συμπτώματα οποιασδήποτε ψευδούς “παγκόσμιας απειλητικής επιδημίας” είναι, εξ ορισμού, ένα σύμπλεγμα συμπτωμάτων στα οποία στη συνέχεια εφαρμόζεται μια ετικέτα. Ο ερευνητής δημοσιογράφος Jon Rappoport έχει προβεί σε λεπτομερή ανάλυση της πραγματικής αιτίας της “επιδημίας Έμπολα”. Γράφει:

“Οι πραγματικές αιτίες για το ‘ξέσπασμα του Έμπολα’ περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα εξής: βιομηχανική ρύπανση- οργανοφωσφορικά φυτοφάρμακα (προκαλούν αιμορραγία)- υπερβολική χρήση αντιβιοτικών (προκαλούν αιμορραγία)- σοβαρές και εξουθενωτικές διατροφικές ελλείψεις (οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν αιμορραγία)- πείνα- δραστική απώλεια ηλεκτρολυτών- χρόνια διάρροια- απόλυτη φτώχεια- πόλεμος- κλεμμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις- εκστρατείες εμβολιασμού  (σε ανθρώπους των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα έχει υποστεί βλάβη, τα εμβόλια μπορούν εύκολα να εξαφανίσουν και το τελευταίο ίχνος της υγείας τους)”. (Jon Rappoport “Ebola: the new fake outbreak, The virus is the cover story”, 2 Μαρτίου 2021, nomorefakenews.com, PDF).

Το γεγονός είναι ότι οι ανύπαρκτοι ιοί χρησιμεύουν για άλλη μια φορά ως ιστορία προκάλυψης προκειμένου να αποκρύψουν τα πραγματικά κίνητρα και αιτίες και να κρατήσουν τους εταιρικούς υπαίτιους της ανείπωτης ανθρώπινης δυστυχίας μακριά από το φως της δημοσιότητας.

Οι περιβόητες εσωτερικές αιμορραγίες που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν υπερτονίσει και αποδώσει στον Έμπολα μπορεί να έχουν πολλές αιτίες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι αποτέλεσμα της πικρής δυστυχίας που προκαλεί η πολυεθνική εκμετάλλευση των Αφρικανών:

“Είναι αδύνατο να διαχωριστεί η ιολογική διάγνωση μιας λοίμωξης από τον ιό Έμπολα από τη διάγνωση του αιμορραγικού [=με αιμορραγία] πυρετού γενικά. Πράγματι, η κλινική εικόνα της νόσου είναι πολύ άσηπτη για να διατυπωθεί οποιαδήποτε υπόθεση σχετικά με το ποιος ιός μπορεί να είναι υπεύθυνος για μια συγκεκριμένη περίπτωση”.

Αυτό είναι ένα από τα συμπεράσματα της 280σέλιδης έκθεσης του 1977 για τον Έμπολα, η οποία συντάχθηκε μετά από μια διεθνή συνάντηση για την ασθένεια στο Βέλγιο (σελίδα 73 στο “Ebola Virus Haemorrhagic Fever: Πρακτικά ενός Διεθνούς Κολλεγίου για τη λοίμωξη από τον ιό Έμπολα και άλλους αιμορραγικούς πυρετούς, Αμβέρσα, Βέλγιο, 6-8 Δεκεμβρίου 1977″. Εκδόθηκε από την Elsevier, biomedical press, 1978).

Θα χρειαζόταν ένα ξεχωριστό άρθρο για να αναλύσουμε όλα τα συμπτώματα των ασθενειών που ψευδώς αποδίδονται σε πανδημίες, οπότε αρκεί να αναφερθούμε στη σύνοψη του Rappoport για τον Έμπολα στο πρόσφατο άρθρο του “Ebola: the New Fake Outbreak” (Jon Rappoport “Ebola: the new fake outbreak”, 2 Μαρτίου 2021).

 

>Οι ιοί και οι πανδημίες ιών είναι Απάτες

Είναι σαφές από τα παραπάνω ότι οι ιοί που υποτίθεται ότι προκαλούσαν τις πανδημίες δεν βρέθηκαν ποτέ. Όπως και οι πανδημίες, έτσι και οι υποκείμενοι “ιοί δολοφόνοι” είναι φάρσα. Η θεωρία των μικροβίων του Παστέρ βασίζεται σε καθαρή απάτη, εξαπάτηση και κέρδος, όπως είδαμε στο μέρος 2.

Ωστόσο, ο “πατέρας των σύγχρονων εμβολίων”, ο John Franklin Enders (1897-1985), λέγεται ότι απέδειξε ότι οι ιοί, στην προκειμένη περίπτωση ο ιός της ιλαράς, προκαλούν όντως θάνατο ιστών και κυττάρων (Enders JF, Weller TH, Robbins FC. : “Cultivation of the Lansing strain of poliomyelitis virus in cultures of various human embryonic tissues”, Science. 1949;109(2822):85- 87).

Τα πειράματά του, ωστόσο, δεν ελέγχθηκαν ποτέ από την αντεξέταση, αλλά αντιθέτως αντιγράφηκαν άκριτα. Πάντως, το 1954 έλαβε το βραβείο Νόμπελ για την προσοδοφόρα αυτή εφεύρεση.

Ο Γερμανός βιολόγος Dr. Stefan Lanka προσέφερε 100.000 ευρώ σε εκείνον που θα μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη του ιού της ιλαράς. Η απόδειξη αυτή δεν έχει παραδοθεί ποτέ μέχρι σήμερα. Ένας πλειοδότης για την αμοιβή αυτή απορρίφθηκε από το δικαστήριο. Το δικαστήριο αποφάνθηκε το 2016 βάσει έρευνας πέντε εμπειρογνωμόνων που διόρισε το δικαστήριο ότι η ύπαρξη του ιού δεν έχει αποδειχθεί ποτέ, ούτε καν από τον νομπελίστα John Enders (Landesrechtsprechung Baden-Württemberg, OLG Stuttgart Urteil vom 16.2.2016, 12 U 63/15). Ο Stefan Lanka χαρακτηρίζει τη θεωρία των ιών ως πεισματική πίστη:

“Ο θάνατος των ιστών και των κυττάρων θεωρείται λανθασμένα ως απομόνωση του ιού. Ό,τι άλλο κι αν ειπωθεί, το γεγονός παραμένει ότι ένας ιός δεν έχει ποτέ απομονωθεί με την πραγματική έννοια της λέξης – δηλαδή, δεν έχει αποδειχθεί ως σύνολο ή δεν έχει χαρακτηριστεί βιοχημικά. Οι εικόνες των υποτιθέμενων ιών στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, για παράδειγμα, στην πραγματικότητα δείχνουν απλώς κανονικά σωματίδια ιστών και κυττάρων που πεθαίνουν, συνήθως σε μορφή μοντέλου στην καλύτερη περίπτωση. Ωστόσο, δεδομένου ότι τα εμπλεκόμενα μέρη ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι αυτοί οι ετοιμοθάνατοι ιστοί και κύτταρα είναι ιοί, αυτός ο θάνατος κυττάρων και ιστών με τη μορφή διαφόρων κυτταρικών τμημάτων ονομάζεται επίσης “πολλαπλασιασμός” των ιών. Τα εμπλεκόμενα μέρη το πιστεύουν αυτό μέχρι σήμερα, και, για να το επαναλάβω, ειδικά από τη στιγμή που ο εφευρέτης αυτής της μεθόδου εξακολουθεί να θεωρείται αυθεντία με τη βράβευσή του με το βραβείο Νόμπελ”. (σελίδα 3, Dr. Stefan Lanka, “Fehldeutung Virus”/”Παρανόηση γύρω από τους ιούς“, περιοδικό Wissenschaftplus, Ιανουάριος 2020, μετάφραση: Arjen Lievers, προσαρμογή: Brecht Arnaert).

Εφευρέτης της μεθόδου αυτής ήταν ο προαναφερθείς John Enders με τη σχετική δημοσίευση του 1949. Ωστόσο, η μέθοδός του δεν επαληθεύτηκε ποτέ με πειράματα ελέγχου, αλλά απλώς αντιγράφηκε άκριτα, με τους ιολόγους να παραβλέπουν το γεγονός ότι σκότωναν οι ίδιοι ακούσια τα κύτταρα στο εργαστήριο λιμοκτονώντας και δηλητηριάζοντάς τα, σύμφωνα με τον Lanka. Ο θάνατος αυτός αποδίδεται στη συνέχεια σε έναν υποτιθέμενο ιό. Η εργασία του Enders δεν αποτελεί μόνο τη βάση για την ιιολογία της ιλαράς, αλλά για ολόκληρο τον τομέα της ιολογίας από το 1954 και μετά. Αυτό περιλαμβάνει και το σκάνδαλο του κορονοιού.

Αυτό που οι ιολόγοι παρουσιάζουν ως “ιούς” είναι ουσιαστικά κυτταρικά απόβλητα που περιέχουν γενετικό υλικό. Αυτό στη συνέχεια γίνεται εμβόλιο: “Ένα εμβόλιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μείγμα κυτταρικών αποβλήτων [συμπεριλαμβανομένων των εξωσωμάτων] και βακτηρίων. Με άλλα λόγια: συστατικά που ένα φυσιολογικό σώμα θα απέβαλλε αμέσως. Αυτό το μείγμα είναι επομένως τοξικό. Είναι αυτό που το σώμα αποβάλλει ως απόβλητο. Αλλά εγχέεται κυρίως στους μύες των παιδιών κατά τη διαδικασία του εμβολιασμού, σε ποσότητα που,αν εγχυθεί στη φλέβα, θα οδηγούσε αμέσως σε βέβαιο θάνατο” (σελ. 3, Dr. Stefan Lanka, “Fehldeutung Virus“).

>Η ύπαρξη ενός ιού είναι μια απόφαση που ελήφθη στη συνάντηση των ιολόγων

Η πλήρης γενετική σύνθεση ενός ιού (=γονιδίωμα) δεν έχει βρεθεί ποτέ.

Αυτό που υποτίθεται ότι ορίζεται ως “γονιδίωμα” δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, αλλά είναι ένα κατασκεύασμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, μια ψηφιακή μυθοπλασία, που αποτελείται από κομμάτια κληρονομικού υλικού (RNA) από μια βάση δεδομένων RNA. Αυτό το υποτιθέμενο “ιικό γονιδίωμα” δεν είναι αποτέλεσμα εμπειρικής (=με παρατήρηση) έρευνας αλλά προϊόν συμφωνίας μετά από συνάντηση ιολόγων. Ο Dr. David Rasnick επέστησε την προσοχή μας σε αυτό το γεγονός παραπάνω. Ο Stefan Lanka το περιγράφει ως εξής:

“Πρέπει […] να τονιστεί ότι ένας πραγματικός, πλήρως περιγραφόμενος ιός δεν υπάρχει σε ολόκληρη την “επιστημονική” βιβλιογραφία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η διαδικασία για την επίτευξη μιας τέτοιας περιγραφής προϋποθέτει συναίνεση, με τα εμπλεκόμενα μέρη να διαφωνούν παραδοσιακά για το τι ανήκει και τι όχι στον ιό. Αυτό έχει διαρκέσει για δεκαετίες στην περίπτωση του ιού της ιλαράς, για παράδειγμα”. (σελίδα 4, “Fehldeutung Virus”).

>Το τεστ PCR: όλοι είναι “κρούσματα”.

Προκειμένου να διαγνωστεί στη συνέχεια ότι κάποιος έχει “μολυνθεί” από έναν “ιό”, οι “ιογενείς ασθένειες” όπως το AIDS, ο Έμπολα, η γρίπη των χοίρων, ο Ζίκα και ο COVID χρησιμοποιούν το παραπλανητικό τεστ PCR, το οποίο φιλτράρει τα προαναφερθέντα κομμάτια κληρονομικού υλικού. Αυτό το κληρονομικό υλικό είναι πρωτεϊνικά μόρια που έχει κάθε άνθρωπος. Ο Dr Kary Mullis δήλωσε: “Οι πρωτεΐνες που βρέθηκαν είναι κοινές πρωτεΐνες που βρίσκονται στα ανθρώπινα κύτταρα. Κάθε άνθρωπος θα βρεθεί τελικά θετικός ανάλογα με τον αριθμό των κύκλων του τεστ (πολλαπλασιασμοί)”.

Ο Dr. Stefan Lanka, γράφει:

“Αυτό που είναι επίσης εντυπωσιακό είναι ότι οι μέθοδοι εξέτασης – όπως η εξέταση PCR – ανιχνεύουν μόρια που απαντούν σε όλους τους ανθρώπους. Με όλες τις μεθόδους εξέτασης για “ιούς”, ένας ορισμένος αριθμός ανθρώπων θα είναι πάντα “θετικός”, και αυτό εξαρτάται καθαρά από το πόσο ευαίσθητη είναι ρυθμισμένη η μέθοδος εξέτασης- τον αριθμό των κύκλων που περνάει κανείς” (σελ. 4, Dr. Stefan Lanka, “Fehldeutung Virus”).

>Η θεωρία της μόλυνσης που Εμπνέει Φόβο – Το κατοικίδιο των Φασιστικών Δικτατοριών

Ο Stefan Lanka μας θυμίζει επίσης τους Ναζί ως υποστηρικτές της θεωρίας της μόλυνσης που εμπνέει φόβο, στην οποία τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, όπως η De Telegraaf εκείνη την εποχή, υποκινούσαν τις μάζες να μισήσουν μια συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα και την παρουσίαζαν ως τον κακό. Οι γειτονιές στις οποίες ζούσε αυτή η ομάδα υπέστησαν λουκέτα ή απελάθηκαν σε “στρατόπεδα καραντίνας”:

“Η θεωρία της μόλυνσης μπορούσε να εξαπλωθεί μόνο επειδή προωθήθηκε από τους Ναζί. Πριν από το 1933, όλοι οι επιστήμονες την αμφισβητούσαν- μετά το 1933, αυτοί οι κριτικοί επιστήμονες εξαλείφθηκαν. Αυτό επέτρεψε στο Τρίτο Ράιχ να χρησιμοποιήσει την ιδέα της μόλυνσης (που εφαρμόστηκε στους Εβραίους που “μόλυναν” τις κοινωνίες) ως παγκόσμιο δόγμα, τόσο για τη γενική πολιτική τους όσο και για τη συγκεκριμένη πολιτική της ευγονικής”(σελ. 8, Dr. Stefan Lanka, ‘Fehldeutung Virus’).

>Κύριο χαρακτηριστικό του φασισμού: λογοκρισία, δαιμονοποίηση και περιφρόνηση των αντιφρονούντων

Η Annette Hinz-Wessels, στο βιβλίο της για το Ινστιτούτο Robert Koch κατά τη διάρκεια της ναζιστικής περιόδου, παρατηρεί ότι η θεωρία των λοιμώξεων απέκτησε διεθνή εδραίωση, nota bene μόνον αφού οι πρώτοι επιστήμονες που άσκησαν κριτική και αντέκρουσαν τη θεωρία των λοιμώξεων αφορίστηκαν, φυλακίστηκαν και δολοφονήθηκαν (Annette Hinz-Wessels. “Das Robert Koch-Institut im Nationalsozialismus”. Kulturverlag Kadmos, 2012).

Είναι αξιοσημείωτο ότι για άλλη μια φορά οι χαρακτήρες σχεδόν όλων των σημερινών επικριτών της θεωρίας των ιώσεων έχουν δολοφονηθεί από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Έδωσα πολλά παραδείγματα σε αυτό το άρθρο. Τους αφορίσανε, τους φιμώσανε, τους αφαιρέσανε τις άδειες, τους απολύσανε, τους ασκήσανε διώξεις, τους φυλακίσανε και τους λογοκρίνανε. Αυτό ισχύει και για τον Dr. Stefan Lanka.

 

>Η “τελική λύση” του Gates

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλεί τον προτεινόμενο εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού “Τελική Λύση” (CBS, “The Late Show with Stephen Colbert”, Απρίλιος 2020). Ο όρος αυτός είναι πασίγνωστος για τη χρήση του για το “εβραϊκό ζήτημα” από τον Αδόλφο Άιχμαν, έναν από τους κύριους υπεύθυνους του Χίτλερ για τη μαζική δολοφονία των Εβραίων. Ο συνεντευκτής Stephen Colbert υπενθυμίζει στον Gates τη φορτισμένη φύση αυτού του όρου, αλλά ο Gates φαίνεται να το γνωρίζει καλά και γελάει. Το τελευταίο μέρος του ντοκιμαντέρ του Τζέιμς Κόρμπετ για τον Μπιλ Γκέιτς αποκαλύπτει ότι οι προβλεπόμενοι από τον Gates εμβολιασμοί δεν αποσκοπούν σε καμία περίπτωση στη βελτίωση της υγείας, αλλά έχουν ευγονική βάση (James Corbett, “Who is Bill Gates”, 13 Ιουνίου 2020).

Η ευγονική είναι δημοφιλής μεταξύ μιας αυτοαποκαλούμενης ανώτερης ελίτ και αποσκοπεί στη “βελτίωση” της ανθρώπινης φυλής με την απομάκρυνση των θεωρούμενων ως “κατώτερων” τμημάτων της κοινωνίας, των λεγόμενων “άχρηστων φαγάδων”, μέσω, για παράδειγμα, της υποχρεωτικής στείρωσης, της άμβλωσης, της ευθανασίας ή της γενοκτονίας. Οι ιδέες αυτές ήταν δημοφιλείς κατά τη διάρκεια του εθνικοσοσιαλισμού.

Ο πατέρας του Γκέιτς, Γουίλιαμ Χένρι Γκέιτς, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ευγονικής οργάνωσης Planned Parenthood. Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates έχει ήδη δωρίσει 1,7 εκατομμύρια δολάρια στη Διεθνή Ομοσπονδία Προγραμματισμένης Γονιμότητας το 1999. Σύμφωνα με το Life Site, ο Γκέιτς, με δωρεά 14.521.748 δολαρίων μεταξύ 2010 και 2013, είναι ο πέμπτος στη σειρά των 7 κορυφαίων δωρητών της Planned Parenthood (Life Site, 3 Αυγούστου 2015, “Planned Parenthood’s top 7 donors gave staggering $324 million in four years”).
e644331abcd70d4fc960bb50041516a5.png
Όπως δείχνει το Μέρος 2, το Ίδρυμα Rockefeller παρεμβαίνει επίσης συνεχώς στην πληθυσμιακή πολιτική και την παγκόσμια υγεία. Για παράδειγμα, ήταν πίσω από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας του οποίου ο Bill Gates είναι σήμερα ο κύριος χρηματοδότης.

Λιγότερο γνωστό είναι ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ βοήθησε στη δημιουργία του γερμανικού προγράμματος ευγονικής και χρηματοδότησε ακόμη και το πρόγραμμα στο οποίο εργάστηκε ο “Todesengel” Josef Mengele πριν πάει στο Άουσβιτς:

 

“…και όμως ποτέ δεν σταμάτησε πραγματικά”.

 

Αυτό γράφει ο ιστορικός Edwin Black στα βιβλία του “IBM and the Holocaust” (Crown Books 2001) και “War against the Weak: Eugenics and America’s Campaign to Create a Master Race” (Four Walls Eight Windows, 2003).

Εμβολιασμός;;; Είστε σε καλά χέρια…

4905cddafb1bd9d08c267bf13ef50ac8.jpg

 

====================================

 • Αποσπάσματα
  *Γκέιτς:
  “Αν κάνουμε καλή δουλειά στα εμβόλια, την υγεία και την αναπαραγωγή, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10-15%”, Bill Gates στο συνέδριο TED2010 στο Long Beach της Καλιφόρνια, σε ομιλία με τίτλο “Innovating to Zero!” Η δήλωση έγινε στο πλαίσιο του υποτιθέμενου κλιματικού προβλήματος και της μείωσης του CO2. Στη συνέχεια, θα απαιτούνταν μείωση της αύξησης του πληθυσμού. Δεδομένου ότι ο πατέρας του Γκέιτς ήταν ευγονιστής και ότι ο ίδιος ο Γκέιτς φαίνεται να είναι ευγονιστής, όπως αποδεικνύεται από τις τεράστιες δωρεές του σε ευγονικές οργανώσεις, δεν προκαλεί έκπληξη να εξετάσουμε αυτή τη δήλωση σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.**Παραπομπές από: “Αποδόμηση του μύθου του AIDS”:
  Mullis:
 • “Αυτό δεν είναι επιδημία. Ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε εκθετικά, επειδή ο αριθμός των εξετάσεων αυξήθηκε εκθετικά. […] Όλοι έχουν ξεγελαστεί”.
 • “Ο αρχικός ορισμός του AIDS δεν έχει καμία ομοιότητα με τον σημερινό ορισμό του AIDS.
 • “Το τεστ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να ερμηνεύσει ότι ένα άτομο έχει AIDS ή τον ιό HIV. [Οι πρωτεΐνες που βρέθηκαν είναι φυσιολογικές πρωτεΐνες που βρίσκονται στα ανθρώπινα κύτταρα.
 • “Είναι όλα μια Οργουελιανή εξαπάτηση”.

HIV-θετικός άνδρας που υποβλήθηκε σε τεστ:

“Νομίζω ότι είμαι ζωντανός μετά από 20 χρόνια που είμαι θετικός επειδή δεν χρησιμοποίησα AZT ή κάποιο από αυτά τα φάρμακα”.

*** Αποσπάσματα από τo House of Numbers:

Mullis: “Χρειαζόμουν να το υποστηρίξω με κάτι. Πριν μπορέσω να το γράψω και να το υποβάλω. Και πήγα και ρώτησα πολλούς ανθρώπους. […] Πρέπει να υπάρχει κάποιος που να το ξέρει αυτό, οπότε πηγαίνεις σε αυτούς τους ειδικούς και τους ρωτάς. Και έτσι ρώτησα όλους αυτούς τους ανθρώπους τον έναν μετά τον άλλο και κανείς τους δεν το είχε. Κανένας τους! Και άρχισα να φρικάρω πολύ με αυτό. Τότε ήταν που άρχισα να παρατηρώ για πρώτη φορά: δεν ξέρουν! Κανείς δεν ξέρει πραγματικά! Όλο αυτό το πράγμα είναι μια μεγάλη απάτη!”

=======================

Για το Μέρος 1 κάντε κλικ εδώ HIER. Για το Μέρος 2 κάντε κλικ εδώ HIER. Μπορείτε να κατεβάσετε ένα PDF αυτού του άρθρου εδώ. Αυτό το άρθρο μπορεί να δημοσιευθεί και να αποσταλεί ελεύθερα, αλλά με την αναφορά της πηγής. Η Ερευνητική δημοσιογραφία χρειάζεται πολύ χρόνο: PLAGIAAT = DIEFSTAL!

 

Δικτυογραφία:

Vaccinatie? Het virus bestaat niet! (III) – CommonSenseTV
https://commonsensetv.nl/vaccinatie-het-virus-bestaat-niet-iii/

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,248


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα