«Εμείς» και «Εκείνοι»!

«Εμείς» και «Εκείνοι»!

7 Ιανουαρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:772
Μοίρασέ το

 

Δεν ήταν ο παππούς και η εγγονή! Ήταν ο Κούστας με την σύζυγο του Δημητρούλα σε μια επίδειξη χλιδής με πράσο και σελινόριζα και καλεσμένους όσους χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι… του ζεύγους.

Γιάννης Κούστας: «Αυτοκρατορικά» βαφτίσια για την κόρη του! (Photos) | Gossip-tv.gr

Δεν με νοιάζουν οι …”έρωτες” του ζεύγους… δικαίωμά τους και δεν μας πέφτει λόγος, ούτε αυτό ούτε η διαφορά της ηλικίας τους…
Η πρόκληση της χλιδής όμως κι αυτοί που πίνουν το το αίμα του ελληνικού λαού και χρωστούν και της Μιχαλούς, όταν όλος ο λαός υποφέρει, αυτό μ’ ενοχλεί πολύ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Άρη Σπίνου
 

Ο κάθε λιμοκοντόρος που χρωστάει σε τράπεζες, ασφαλιστικά  ταμεία δεκάδες εκατομμύρια ήταν εκεί.

Μόνο ως επίδειξη αλαζονείας και παρουσίασης με καμάρι της κατά 37 χρόνια νεότερης συζύγου, ο «Δόκτωρ» Κούστας, γνωστός και ως «γιατρός» μετά της νέας του νόμιμης συντρόφου αποκαλούμενης και … «Δημητρούλας»  ανέδειξε τις ισχυρές πτυχές της προσωπικότητας της, σε μια άνευ προηγουμένου σύγχρονης εκδοχής του «Αρχοντοχωριάτη» του Μολιέρου, προέβησαν στην διοργάνωση χριστουγεννιάτικου πάρτι της χλιδής, στο Μουσείο Μπενάκη επί της οδού Πειραιώς!

Και νά ‘σου οι γαρίδες με ούζο, το καβούρι πάνω σε ξεροψημένο μπριός με βασιλικό και φυσικά χριστόψαρο με πράσο και σελινόριζα για κυρίως!!!

Η πλήρης επιστροφή στις εποχές της ασυδοσίας, της υπερβολής, των μαϊντανών, των περιοδικών του Κωστόπουλου και του Λυμπέρη και ενός lifestyle που οδήγησε στα θαλασσοδάνεια, στην κατάρρευση των τραπεζών και τα μνημόνια!!!

Βάζα- έργα τέχνης, με εκατοντάδες κόκκινα τριαντάφυλλα που ταίριαζαν απολύτως με το κατακόκκινο βελούδινο κοστούμι της οικοδέσποινας Δημητρούλας Μέρμηγκα!

Και το χειρότερο είναι ότι με την ακραία προκλητική συμπεριφορά τους, όλοι αυτοί οι ακαλλιέργητοι επιδειξιομανείς, με διαβατήριο και ταυτότητα ύπαρξης μόνο το χρήμα, που το απέκτησαν εύκολα, και τίποτε άλλο, δημιουργούν ρωγμές στη βάση της κοινωνίας και ευλόγως επιφέρουν τον διαχωρισμό «Εμείς» και «Εκείνοι»!

Αδιάβαστοι όντες, χωρίς παιδεία και ηθικές αξίες, ούτε συναίσθηση του πλησίον, δεν συνειδητοποίησαν ούτε αντελήφθησαν τίποτε από το δράμα μιας χώρας για περισσότερο από μια δεκαετία!

 

Πηγή

Προβολές : 772


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα