Επέστρεψα, αλλά ... με προσοχή...

Επέστρεψα, αλλά ... με προσοχή...

7 Σεπτεμβρίου, 2021 95 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,281
Μοίρασέ το

 

Ίσως αυτή η επικοινωνία χρόνων, χρειαστεί να διακοπεί απότομα…

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Ένα τυχαίο γεγονός, έφερε στη ροή της ζωής μου, τα πάνω κάτω…

… και από την αίθουσα αιμοδοσίας του νοσοκομείου, εκεί που μια προσφορά αίματος θα έδινε ζωή σ΄έναν άνθρωπο, βρέθηκα με ένα πακέτο εξετάσεων, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν πως η πίεσή μου ήταν τόσο υψηλή που ανά πάσα στιγμή η θρόμβωση στην καρδιά ή στον εγκέφαλο ήταν άντερ πόρτας…

Νοιώθοντας θαυμάσια στην υγεία μου, δεν είχα διαπιστώσει πως … βρε, δεν είμαι και από μάρμαρο, ούτε από ατσάλι…

… και μάλλον αυτό έπρεπε πλέον να το συνειδητοποιήσω.

Να νοιαστώ και λίγο για την Καλλιόπη, δηλαδή, εμένα… γιατί εδώ και πολλά χρόνια, έβαλα άλλες προτεραιότητες μπροστά, αφήνοντας στην άκρη ακόμα και την υγεία μου.

Γνωρίζω  όμως, πως δεν υπάρχει πολύς χρόνος επικοινωνίας ανάμεσα σ’ εσάς τους φίλους και αναγνώστες, κι εμένα…

Ίσως αυτή η επικοινωνία χρόνων, χρειαστεί να διακοπεί απότομα…

Συσκέψεις, συγκεντρώσεις  και επαφές τον τελευταίο καιρό, μου  δείχνουν πως τα πράγματα όπως εξελίσσονται βρίσκονται πλέον στην κόψη του ξυραφιού…

Με το αδιαπραγμάτευτο δεδομένο πως η Πίστη, η Πατρίδα μας και οι ζωές μας, βρίσκονται πολύ κοντά στην πλήρη ανατροπή, έδωσα σ’ αυτά προτεραιότητα, αφήνοντας στην άκρη κάθε τι που αφορούσε την προσωπική μου ζωή.

Δική μου η ευθύνη, δικές μου οι επιλογές, δικό μου και το βάρος που θα σηκώσω από δω και μπρος…

Προς τους φίλους αναγνώστες, έχω να πω τα εξής:

Να είστε έτοιμοι για πλήρη ανατροπή της ζωής σας.

Να είστε προετοιμασμένοι πνευματικά, ψυχικά, σωματικά.

Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και ΠΡΕΠΕΙ να τα καταφέρουμε όσοι όλα αυτά τα χρόνια, σμίξαμε πνευματικά και ψυχικά στα ίδια αλώνια του αγώνα για την Πίστη και την Πατρίδα μας.

Στο προσκλητήριο του ΑΓΩΝΑ, δεν πρέπει να λείψει κανείς, στο προσκλητήριο της ΝΙΚΗΣ, δεν πρέπει να υπάρξει ούτε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ απουσία.

Προς όλους τους “περίεργους αναγνώστες”, μια “παράκληση”:

Μην μου ανεβάζετε “κάποιοι” την πίεση… και φυσικά απευθύνομαι στους τρόλλακες και λοιπά πρακτοράκια – εμμονικούς, που μπαίνουν εδώ μέσα για να κάνουν την πλάκα τους, ή να γράψουν αυτά που τους έχουν δώσει εντολή τα αφεντικά τους.

Θα με αναγκάσετε να μπω σε άλλες διαδικασίες, και δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

Σ’ όλα τα παραπάνω ρετάλια, περιλαμβάνονται και οι υπερασπιστές των πολιτικών κομμάτων, καθώς και οι υπερασπιστές των εμβολιασμών.

“ΜΑΓΚΕΣ”, ΔΡΟΜΟ, ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

Δεν διαπραγματεύομαι ούτε την Πίστη μου, ούτε την Πατρίδα μου, ούτε την Οικογένειά μου, ούτε την ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ;

ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Λυπάμαι για όσους ανησύχησαν από την απουσία μου, καθώς και για την καθυστέρηση ανάρτησης των σχολίων σας, αλλά… έπρεπε να δώσω προτεραιότητα στην ΥΓΕΙΑ μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς, όσους ενδιαφέρθηκαν και ανησύχησαν για την απουσίας μου και  επικοινώνησαν μαζί μου.

 

 

 

Προβολές : 2,281


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα