Επειδή τίποτα δεν κάνει τυχαία ο εβραιοσιωνιστής Μητσοτάκης, δες πότε και γιατί επέβαλε το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60... και θα καταλάβεις, πως ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (βίντεο)

Επειδή τίποτα δεν κάνει τυχαία ο εβραιοσιωνιστής Μητσοτάκης, δες πότε και γιατί επέβαλε το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60... και θα καταλάβεις, πως ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (βίντεο)

1 Δεκεμβρίου, 2021 40 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,291
Μοίρασέ το

 

Τίποτα δεν γίνεται και δεν λέγεται τυχαία, στο μ@ουρ$έλο του Ρότσιλντ, που ονομάζεται “ελληνικό κοινοβούλιο”.

 

Πριν διαβάσετε το μικρό αλλά ουσιαστικό κείμενο που ακολουθεί και παρακολουθήσετε το εξαιρετικά αποκαλυπτικό ολιγόλεπτο βίντεο, δυο λόγια από εμένα ως σχόλιο…

Έχω γράψει χιλιάδες πλέον φορές, πως η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από εβραιοσιωνιστική κατοχή, εδώ και πολλά χρόνια… στην ουσία δυο χιλιετίες.

Το μένος των εβραίων κατά του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, έχει εκφραστεί με σφαγές, καταστροφές, λεηλασίες και κλοπές.

Δεν είναι ώρα να αναλύσουμε διεξοδικά όλο αυτό το άσβεστο μένος.

Ας επικεντρωθούμε στο σήμερα, για να κατανοήσουμε γιατί αυτό το “ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ”, που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης και το συνονθήλευμα του ανθελληνικού κοινοβουλίου, επιζητεί με κάθε τρόπο τον αφανισμό του ελληνικού λαού.

Κατ’ αρχήν, κανείς τους δεν είναι ελληνικής καταγωγής.

Άπαντες είναι ή ιουδαϊκής καταγωγής, ή υποταγμένοι στον σιωνισμό.

Τίποτα δεν γίνεται και δεν λέγεται τυχαία, στο μπουρδέλο του Ρότσιλντ, που ονομάζεται “ελληνικό κοινοβούλιο”.

Τα πάντα ελέγχονται, και τα πάντα γίνονται με τελείως συμβολικό τρόπο, ως απόλυτη υποταγή και ταύτιση με συγκεκριμένα στοιχεία του ιουδαϊσμού.

Θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο, τις εικόνες από ένα βίντεο που εξαφάνισαν, και τα όσα λέει στο βίντεο που ακολουθεί ο Τέρρυ Χατζηιερεμίας.

Διαβάστε τα και ακούστε τα προσεκτικά και ξυπνήστε γιατί διαφορετικά οδηγούμαστε στον αφανισμό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΠΟΥΡΛΑ άναψε τα κεριά του Hanukkah, στην ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσινγκτον. (Στο τέλος της ανάρτησης μια συγκλονιστική αποκάλυψη).

20 Δεκεμβρίου, 2020

 

Σε μία σύντομη αναφορά του πριν ανάψει τα κεριά, ο Μπουρλά σημείωσε ότι το Hanukkah συμβολίζει «την ιστορία της μεγάλης αποφασιστικότητας μπροστά σε αντιξοότητες» και όπως επίσης καταδεικνύει το μήνυμα της «ιστορίας του απίθανου να γίνει δυνατό».

Και περιμένετε σωτηρία από έναν ε@ραιοχανουκωμένο… απ’ αυτούς που θεωρούν “γκόιμ”, δηλαδή ΖΩΟΝ, όποιον δεν είναι οβριός…;
Και περιμένετε σωτηρία, από ε@ραιοσιω$ιστές που είναι αποφασισμένοι να μειώσουν την ανθρωπότητα κατά τα 2/3;;;
Και περιμένετε σωτηρία από τα εμβόλια των εβραιοσιωνιστών, που ήδη έχουν προκαλέσει θανάτους και σοβαρές παρενέργειες.
Και περιμένετε σωτηρία, από το εμβόλιο ενός ε@ραιοσιω$ιστή, όταν η Ελληνική Ιστορία, είναι γεμάτη από ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ;
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ… 
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Να θυμάστε τα λόγια του Χριστού: “«Πάσα φυτεία ήν ουκ εφύτευσε ο Πατήρ μου ο ουράνιος εκριζωθήσεται» Ματθ. 15, 13.
Δηλαδή κάθε πλάσμα που δεν δημιούργησε ο Πατέρας μου θα καταστραφεί!! 
Και σε ποιούς απευθυνόταν ο Χριστός όταν είπε τα λόγια αυτά;;;
ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΡΙΖΩΜΑ ΤΟΥΣ.
Υ.Γ.2. Σας έχω μια αποκάλυψη στο τέλος της ανάρτησης… 
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΠΟΥΡΛΑ άναψε τα κεριά του Hanukkah, στην ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσινγκτον (βίντεο))

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά, άναψε τα κεριά Hanukkah σε μια virtual τελετή που διοργάνωσε η ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσινγκτον το βράδυ της Τετάρτης, λίγες μέρες μετά την έγκριση του εμβολίου, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να διανέμεται στις ΗΠΑ.

 

Παρουσιάζοντας τον Μπούρλα, ο Πρέσβης Ρον Ντέρμερ επεσήμανε ότι ο CEO της Pfizer είναι επίσης ο γιος επιζώντων του Ολοκαυτώματος, καθώς οι γονείς του ήταν μεταξύ των λίγων Εβραίων από τη Θεσσαλονίκη που κατάφεραν να επιβιώσουν από τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τους Ναζί.

Σε μία σύντομη αναφορά του πριν ανάψει τα κεριά, ο Μπουρλά σημείωσε ότι το Hanukkah συμβολίζει «την ιστορία της μεγάλης αποφασιστικότητας μπροστά σε αντιξοότητες» και όπως επίσης καταδεικνύει το μήνυμα της «ιστορίας του απίθανου να γίνει δυνατό».

«Το φετινό Hanukkah, το πιο δύσκολο των τελευταίων πολλών ετών, πρέπει να προετοιμαστούμε για μια νέα αρχή, γιορτάζοντας τόσο το απίστευτο ανθρώπινο πνεύμα όσο και την αποφασιστικότητα που χρειάστηκε για τη δημιουργία του εμβολίου κατά της COVID-19. Κυρίως, ότι οι προσπάθειες κατέστησαν το αδύνατο -την ανάπτυξη δηλαδή εμβολίου τόσο γρήγορα- δυνατό», πρόσθεσε.

 

Δείτε λοιπόν τι γιορτάζουν οι οβριοί στην Χανούκα τους… 

ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

 

 

 

Δείτε τώρα ποιοί ήταν οι Μακκαβαίοι και τα κατωρθώματά τους…

Και μετά, πηγαίνετε να κάνετε τα εμβόλιά τους… 

 

Καλλιόπη Σουφλή 

Πηγή

Πάμε τώρα ν’ ακούσουμε τον Τέρρυ Χατζηιερεμία, γιατί λέει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, που πρέπει επιτέλους να τα μάθει όλος ο ελληνικός λαός.

Όσο ξεσκεπάζονται τα οβραίικα ερπετά, τόσο θα μεγαλώνει το μίσος των ΕΛΛΗΝΩΝ, εναντίον των ερπετών του σιωνισμού και τόσο θα γιγαντώνεται η αποφασιστικότητα των ολίγων, να ανατρέψουν την εβραιοσιωνιστική κατοχή στην Πατρίδα του ΦΩΤΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τι Πρέπει Να Ξέρει Ο Έλληνας Για Το Πρόστιμο Των 100 Ευρώ

 

Προβολές : 3,291


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα