Επιδημιολόγος του Yale: To COVID-19 είναι μια Πανδημία Φόβου που Κατασκευάστηκε από τις Αρχές

Επιδημιολόγος του Yale: To COVID-19 είναι μια Πανδημία Φόβου που Κατασκευάστηκε από τις Αρχές

9 Δεκεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:480
Μοίρασέ το

 

“Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα ότι είχαμε μια πανδημία φόβου. Και ο φόβος επηρέασε σχεδόν όλους, ενώ η μόλυνση επηρέασε σχετικά λίγους”, δήλωσε ο Risch.

“Ωστόσο, ο φόβος κατασκευάστηκε για όλους. Και αυτό που χαρακτήρισε όλη την πανδημία είναι αυτός ο βαθμός φόβου και η αντίδραση των ανθρώπων στον φόβο”.

Κορυφαίος γιατρός που πιστώνεται τη βελτίωση της έγκαιρης θεραπείας του COVID-19 δήλωσε σε συνέδριο ότι ο στόχος των εκστρατειών εμβολιασμού είναι να “ελέγξουμε και να σκοτώσουμε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας χωρίς κανείς να υποψιαστεί ότι δηλητηριαστήκαμε”.
 
 
 
Ο τρόπος για να υποτάξεις άμεσα όχι μόνον έναν αλλά όλους τους λαούς, είναι ο φόβος του θανάτου… κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τα σατανόπληκτα υποχθόνια κτήνη που τον εφάρμοσαν σε μια “πανδημία” που έχει πολύ μικρότερη θνησιμότητα από την γρίπη…
 
Το τραγικότερο όμως είναι, πως ακόμα και με τα εκατοντάδες χιλιάδες άρθρα, για να μην πω τα εκατομμύρια ιατρικά άρθρα, τις δηλώσεις κορυφαίων ανεξάρτητων ιατρικών επιστημόνων, παγκοσμίου κύρους, οι “άνθρωποι”, τρέχουν ακόμα να μπολιαστούν…
Τελικά σκέπτομαι πως Θεός και Διάβολος, τους έχουν περάσει τέτοιο τρόμο στα ανεγκέφαλα μυαλά τους, που ο δεύτερος, υλοποιεί το έργο του πρώτου, για να μειωθεί ο πληθυσμός  της γης…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Σύμφωνα με τον Dr. Harvey Risch, επιδημιολόγο στο Πανεπιστήμιο Yale, η πανδημία COVID-19 ήταν μια πανδημία φόβου, κατασκευασμένη από ανθρώπους σε ονομαστικές θέσεις εξουσίας, καθώς ο ιός εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο πέρυσι.

Ο Risch, καθηγητής επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale και στο Τμήμα Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Yale, υποστήριξε ότι κατά κύριο λόγο, τα γενικά χαρακτηριστικά της πανδημίας ήταν πάντα ένας “βαθμός φόβου και η αντίδραση των ανθρώπων στον φόβο“. Τα παραπάνω δήλωσε στην εκπομπή “American Thought Leaders” της Epoch TV.

“Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα ότι είχαμε μια πανδημία φόβου. Και ο φόβος επηρέασε σχεδόν όλους, ενώ η μόλυνση επηρέασε σχετικά λίγους”, δήλωσε ο Risch.

“Σε γενικές γραμμές, ήταν μια πολύ επιλεγμένη πανδημία και προβλέψιμη. Έκανε μεγάλη διάκριση μεταξύ νέων και ηλικιωμένων, υγιών και χρόνιων ασθενών. Έτσι, μάθαμε γρήγορα ποιος κινδύνευε από την πανδημία και ποιος όχι.

“Ωστόσο, ο φόβος κατασκευάστηκε για όλους. Και αυτό που χαρακτήρισε όλη την πανδημία είναι αυτός ο βαθμός φόβου και η αντίδραση των ανθρώπων στον φόβο”.

Ο καθηγητής επιδημιολογίας φάνηκε να υπονοεί ότι όταν ξεκίνησε η επιδημία τον Μάρτιο του 2020, οι άνθρωποι σε ονομαστικές θέσεις εξουσίας είχαν αρχικά ζωγραφίσει μια πολύ χειρότερη εικόνα της “φρικτής φύσης” του ιού για το τι απαιτούσε η κατάσταση.

Αυτό περιλαμβάνει τη δήλωση ότι όλοι κινδυνεύουν, ότι ο καθένας μπορεί να μολυνθεί και να πεθάνει και ότι όλοι πρέπει να μείνουν στο σπίτι για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και με τη σειρά τους την κοινωνία.

“Οι άνθρωποι φοβήθηκαν αρκετά αυτό το μήνυμα, όπως θα φοβόταν ο καθένας … με την κυβέρνηση, με τις αρχές, με τους επιστήμονες, τους επιστημονικούς ανθρώπους, με τους ιατρικούς ανθρώπους με εξουσία στα δημόσια ιδρύματα υγείας, όλοι έλεγαν το ίδιο μήνυμα ξεκινώντας περίπου από τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Και έτσι, όλοι το πιστεύουμε αυτό”, είπε.

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων μηνών της πανδημίας, τέθηκαν σε εφαρμογή εντολές μάσκας και αυστηρές εντολές αποκλεισμού για τον περιορισμό της μετάδοσης του COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Η ποικιλία των μηνυμάτων που κυκλοφόρησαν οι αξιωματούχοι προκάλεσε αυξημένα επίπεδα ανησυχίας, δήλωσε ο Risch.

“Τα επίπεδα άγχους όλων μας αυξήθηκαν και όλοι μας πήραμε αποφάσεις να περιορίσουμε, σε διάφορους βαθμούς, την έκθεσή μας σε άλλους ανθρώπους, κάποιοι περισσότερο από άλλους, αλλά νομίζω ότι όλοι είχαν επίπεδα άγχους που επηρέασαν πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούσαν τη ζωή τους εκείνη τη στιγμή”, είπε.

Εν τω μεταξύ, εμπειρογνώμονες στην Ισπανία κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα διαβατήρια εμβολίων δεν είναι τόσο αποτελεσματικά στη μείωση των ποσοστών μόλυνσης από το COVID-19. Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα διαβατήρια εμβολίων έκαναν τους ανθρώπους φοβισμένους και υπάκουους αντί να μειώσουν την εξάπλωση του COVID-19.

Περαιτέρω, ένας κορυφαίος γιατρός που πιστώνεται τη βελτίωση της έγκαιρης θεραπείας του COVID-19 δήλωσε σε συνέδριο ότι ο στόχος των εκστρατειών εμβολιασμού είναι να “ελέγξουμε και να σκοτώσουμε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας χωρίς κανείς να υποψιαστεί ότι δηλητηριαστήκαμε”.

Πηγή: GreatGameIndia.com

——————

Δικτυογραφία:

Yale Epidemiologist: COVID-19 is a Pandemic of Fear Manufactured by Authorities

https://humansarefree.com/2021/12/yale-epidemiologist-covid-19-pandemic-of-fear.html

 

Πηγή

Προβολές : 480


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα