Επιζήσασα πειράματος της CIA μοιράζεται την ιστορία της στο Red Pill Expo στο Brighteon

Επιζήσασα πειράματος της CIA μοιράζεται την ιστορία της στο Red Pill Expo στο Brighteon

26 Ιανουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:520
Μοίρασέ το

 

“Όταν ήμουν έξι χρονών, ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ με πήγε στο πάρκο και βασικά, ΜΕ ΝΑΡΚΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.

Βασικά, με είχαν συνδέσει με τον πατέρα μου, μετά ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ μπροστά του και με ανάγκασαν να τον δω να παίρνει χρήματα για αυτό”, μοιράστηκε η Engel μιλώντας για το πώς έγινε η μύησή της στο πρόγραμμα MK Ultra.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MK ULTRA, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

Απλά περιέγραψαν το σχέδιό του για το Τρίτο Ράίχ και βασικά, το μέλλον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

 

 

 

 

Τρίτο Ράϊχ… Χίτλερ… ανθρώπινα πειράματα που  μόνο οργή και φρίκη προκαλούν.

Δεν ξέρω τι συναισθήματα θα σας δημιουργηθούν διαβάζοντας το παρακάτω φρικτό αποκαλυπτικό άρθρο, αλλά όσο σκέπτομαι πως υπάρχουν ακόμα “έλληνες” λάτρεις του ναζισμού και του Χίτλερ, πιστεύω πως θα έπρεπε να εκτελεστούν, γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά πράκτορες των ναζιστών.

Όσο για τους “γονείς” που έδιναν τα παιδιά τους για τα φρικτά ναζιστικά πειράματα της CIA, ειλικρινά, δεν υπάρχουν λόγια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Image: CIA experiment survivor shares her story at the Red Pill Expo on Brighteon

 

Μετάφραση blümlifee

Η Δρ. Juliette Engel συναντά τον Alex Newman στο επεισόδιο της 19ης Ιανουαρίου του “The New American”, όπου μίλησε για τις φρικτές εμπειρίες της ως μέρος των επιχειρήσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), όπως οι Operation Paperclip και MK Ultra.

Μέσω του Project MK Ultra η CIA διεξήγαγε εκατοντάδες μυστικά πειράματα για να αξιολογήσει την πιθανή χρήση LSD και άλλων ναρκωτικών για τον έλεγχο του μυαλού, την συλλογή πληροφοριών και ακόμη και για ψυχολογικά βασανιστήρια.

Μιλώντας για την εμπειρία της, η Engel εξήγησε ότι ο θείος της και οι μεγάλοι θείοι της ήταν όλοι γερμανόφωνοι Αμερικανοί πράκτορες στις δίκες της Νυρεμβέργης και συνέβαλαν καθοριστικά στην προσέλκυση εκατοντάδων Ναζί επιστημόνων που έκαναν πειράματα σε θύματα στρατοπέδων συγκέντρωσης για περίπου 20 χρόνια, μεταξύ άλλων πειράματα ελέγχου του νου, καθώς και ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ‘CYBORGS’.

“Όταν ήμουν έξι χρονών, ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ με πήγε στο πάρκο και βασικά, ΜΕ ΝΑΡΚΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ. Βασικά, με είχαν συνδέσει με τον πατέρα μου, μετά ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ μπροστά του και με ανάγκασαν να τον δω να παίρνει χρήματα για αυτό”, μοιράστηκε η Engel μιλώντας για το πώς έγινε η μύησή της στο πρόγραμμα MK Ultra.

“Και αυτό συνεχίστηκε από εκεί και πέρα, διάφορα παραρτήματα, διαφορετικά μέρη, παντού όπου ζούσαμε.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΑΜΕ ΣΥΧΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.

Και μετά θα μετακομίζαμε σε ένα νέο μέρος. Και όλα ξεκινούσαν και πάλι από την αρχή”.

ΤΟ PROJECT MK ULTRA KAI TO “SECRET BUTTERFLY PROGRAM” ΓΙΑ ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Το πώς της εξηγήθηκε το πρόγραμμα διέφερε από την πραγματικότητα.

“Μου το περιέγραψαν ως το μυστικό πρόγραμμα των πεταλούδων. Έτσι, μας έδωσαν μικρές καρφίτσες που μοιάζουν με πουλιά, αλλά είπαν ότι στην πραγματικότητα ήταν πεταλούδες. Και μετά ξεκινούσε ο προγραμματισμός μου, γιατί όταν μου γινόταν μύηση σε κάθε νέο προγραμματισμού, με έδεναν σε έναν τροχό, γύριζαν τον τροχό όλο και πιο γρήγορα, ενώ οι άνθρωποι γύρω από τον τροχό κραύγαζαν”, είπε.

Δεν υπάρχει καλό, δεν υπάρχει κακό, δεν υπάρχει φως, δεν υπάρχει σκοτάδι, δεν υπάρχει μέρα, δεν υπάρχει νύχτα, και αυτό απλά θα συνεχιζόταν και θα συνεχιζόταν.

Δεν υπάρχει μαύρο, δεν υπάρχει λευκό, υπάρχει μόνο όταν φτύνεις και είσαι έτοιμος να κάνεις εμετό.

Λένε ότι υπάρχει μόνο πράσινο, και το πράσινο είναι η σκέψη ή η καταστροφή της περιοχής όλης της συνείδησης: Δεν υπάρχει. Και σε εκείνο το σημείο, υποτίθεται ότι παύεις να είσαι πια άνθρωπος”.

Η Engel συνέχισε περιγράφοντας τη συμμετοχή των γονιών της με τη CIA , ενώ η οικογένειά της βρισκόταν σε διάφορες περιοχές κατά μήκος των νότιων συνόρων. “Με έβαλαν να παρακολουθώ ενώ ο συνεργάτης που με κακοποίησε σεξουαλικά, πλήρωνε τον πατέρα μου. Και ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ: “ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ”.

“Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ τον πατέρα μου, επομένως ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ. Και αν δεν υπήρχαν οι καλοπροαίρετοι δάσκαλοι και οι σχολικές περιφέρειες και οι κοινωνικοί λειτουργοί στα σχολεία, δεν ξέρω τι θα μου είχε συμβεί”.

H Engel συνέχισε, εξηγώντας ότι ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MK ULTRA, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

Απλά περιέγραψαν το σχέδιό του για το Τρίτο Ράίχ και βασικά, το μέλλον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

“Σε αυτό, [ο Χίτλερ] περιγράφει μια φυλή σκλάβων που περνούν μέσα από συγκεκριμένες ψυχολογικές συνθήκες και γίνονται λειτουργοί σε αυτούς που ασκούν τον έλεγχο παγκοσμίως, για εκείνον, και βασικά, για τους εθνικοσοσιαλιστές”.

Επιπλέον, η CIA στρατολόγησε παιδιά υψηλού επιπέδου κυβερνητικών αξιωματούχων, ανθρώπους του κλάδου και άτομα από κοινότητες πληροφοριών, επειδή είχαν τις καλύτερες πιθανότητες να γίνουν ακαδημαϊκοί που μπορούν να διεισδύσουν στο State Department και σε υψηλού επιπέδου κυβερνητικές υπηρεσίες .

Η Engel έφτασε μάλιστα στο σημείο να αναφέρει ότι τους πήγαιναν στην Ντίσνεϋλαντ, όπου μάζευαν [τυχαίους] άντρες για να τα κακοποιήσουν σε μια από τις βόλτες ή να τα φωτογραφίσουν.

“Όλα αυτά ήταν μέρος μιας εκπαίδευσεις για να γίνεις σαγηνευτική ή να αποκτήσεις αυτές τις δεξιότητες. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Και έτσι τα προγράμματα έλαβαν χώρα στο Σιάτλ, σε διάφορα μέρη στην Καλιφόρνια, στο Σικάγο, και μεγάλο τμήμα τον πέρασα στα σύνορα του Μεξικού”.

Η Engel σημείωσε ότι το εμπόριο και η διακίνηση ανθρώπων είναι ένα σημαντικό ζήτημα σε όλο τον κόσμο, προσθέτοντας ότι μεγάλο μέρος του πραγματικού κακού που συμβαίνει τροφοδοτείται από τέτοιες ενέργειες.

Δείτε το πλήρες επεισόδιο της 19ης Ιανουαρίου του “The New American” παρακάτω :


Το λινκ του βίντεο εδώ

(διάρκεια 25:38)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερα επεισόδια του “The New American” στο δικό του κανάλι στο Brighteon.com .

Ακολουθήστε το BigGovernment.news για παρόμοιες ιστορίες.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Brighteon.com

History.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 520


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα