Εποχές πρωτοφανούς ολοκληρωτισμού. Τα σχέδια της Γερμανίας για αποκλεισμό ανεμβολίαστων στα super market, σύντομα και στην Ελλάδα!

Εποχές πρωτοφανούς ολοκληρωτισμού. Τα σχέδια της Γερμανίας για αποκλεισμό ανεμβολίαστων στα super market, σύντομα και στην Ελλάδα!

16 Οκτωβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Εποχές πρωτοφανούς ολοκληρωτισμού. Τα σχέδια της Γερμανίας για αποκλεισμό ανεμβολίαστων στα super market, σύντομα και στην Ελλάδα!

 

 

Ξέρουμε ότι τέτοιες ιδέες έχουν πέσει  στο τραπέζι και  στην Ελλάδα όπου «ειδικοί» αλλά και δημοσιογράφοι έχουν προτείνει ακόμα και να μην λαμβάνουν σύνταξη οι ανεμβολίαστοι. 

Δεδομένου λοιπόν ότι η Ευρωλιγούρικη Ελληνική πολιτική ηγεσία – χρόνια εξαρτημένη από το Βερολίνο- ακολουθεί την Γερμανία σε όλα δεν αποκλείεται να δούμε τέτοια συστήματα να εφαρμόζονται και στην χώρα μας.

Εποχές πρωτοφανούς ολοκληρωτισμού. Τα σχέδια της Γερμανίας για αποκλεισμό ανεμβολίαστων στα super market, σύντομα και στην Ελλάδα!

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ…

Η απόλυτη τρομοκρατία, δεν μπορεί να επιβληθεί, παρά από τυρρανικά καθεστώτα, σε ανθρώπους που είναι απομονωμένοι μεταξύ τους.

Εχθές, ήταν οι καραντίνες, οι μάσκες, η ζωή εξ αποστάσεως, η τηλεργασία, η τηλεκπαίδευση, οι νέοι τρόποι κοινωνικών στερεότυπων συμπεριφοράς, όπως η αποφυγή χαιρετισμού, μιας αγκαλιάς, ενός φιλιού, η απομόνωση στα λευκά κελιά για τους ηλικιωμένους και για τα παιδιά…

ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΟΛΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΖΩΟΥΛΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΙΟ.

Μας στερούν κάθε μέρα κι από ένα κομμάτι φυσιολογικής ζωής… κι εμείς το αποδεχόμαστε και τρέχουμε να μπολιαστούμε με μπόλια θανατηφόρα και επικίνδυνα.

Μας στέρησαν την ανθρώπινη ανάγκη της Πίστης, στα super market θα κολώσουν;

Και φυσικά, ότι γίνεται στην εβραιοσιωνιστοκρατούμενη Γερμανία, θα γίνει στην εβραιοσιωνιστοκρατούμενη αποικία της, την Ελλάδα και δεν θ’ ανοίξει ρουθούνι.

Αύριο, θα στερήσουν μισθούς και συντάξεις από τους μη εμβολιασμένους… και πάλι δεν θ’ ανοίξει ρουθούνι.

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ…

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ … ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μικραίνει συνεχώς ο κλοιός των κυβερνήσεων στους μη εμβολιασμένους με μέτρα τα οποία πριν μόνο μερικά χρόνια θα φάνταζαν εξωπραγματικά.

Και όμως σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα BILD, η πολιτεία της Έσσης στην Γερμανία ενέκρινε πρόταση που θα επιτρέπει στα καταστήματα τροφίμων να αποφασίζουν, εάν θέλουν να απαγορεύσουν ή όχι την είσοδο σε ανεμβολίαστους!

 

Η  πρόταση φυσικά ανοίγει τον «Ασκό του Αιόλου» στην Ευρώπη και δημιουργεί προηγούμενα!

Όπως διαβάζει κανείς στην  γερμανική εφημερίδα «Berliner Zeitung», στην Έσση, οι λιανοπωλητές μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους εάν θα εφαρμόσουν τον κανόνα 3G (είσοδος σε εμβολιασμένους, με αρνητικό τεστ  ή νοσήσαντες) ή τον κανόνα 2G (εμβολιασμένοι  και νοσήσαντες μόνο!).

Το κρατικό διοικητικό γραφείο της Έσσης επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Bild ότι το μοντέλο επιλογής 2G ισχύει και για τον τομέα λιανικής πώλησης τροφίμων. Αυτό επηρεάζει και τα σούπερ μάρκετ. Μέχρι στιγμής, το μοντέλο επιλογής 2G δεν έχει χρησιμοποιηθεί στα σούπερ μάρκετ για να διασφαλιστεί ότι όλοι έχουν πρόσβαση στις προμήθειες τροφίμων.

Ωστόσο αυτό δεν θα πει πως μελλοντικά μπορεί να μπει σε εφαρμογή.

Πάντως η κυβέρνηση της Εσσης «ελπίζει» ότι οι ιδιοκτήτες σουπερμάρκετ δεν θα κάνουν χρήση του κανόνα 2G:

«Φρονούμε ότι αυτή η επιλογή δεν ενεργοποιηθεί από καταστήματα ειδών πρώτης ανάγκης», είπε ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, Volker Bouffier, της CDU (χριστιανοδημοκράτες).

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η εν λόγω απόφαση ανοίγει  τον δρόμο για την χρησιμοποίηση ακόμα και μαγαζιών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να εκβιαστούν οι πολίτες, στην παρούσα φάση να κάνουν το εμβόλιο, αργότερα, δεν αποκλείεται, κάτι άλλο!

Επιπλέον ξέρουμε ότι τέτοιες ιδέες έχουν πέσει  στο τραπέζι και  στην Ελλάδα όπου «ειδικοί» αλλά και δημοσιογράφοι έχουν προτείνει ακόμα και να μην λαμβάνουν σύνταξη οι ανεμβολίαστοι. 

Δεδομένου λοιπόν ότι η Ευρωλιγούρικη Ελληνική πολιτική ηγεσία – χρόνια εξαρτημένη από το Βερολίνο- ακολουθεί την Γερμανία σε όλα δεν αποκλείεται να δούμε τέτοια συστήματα να εφαρμόζονται και στην χώρα μας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 476


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα