Εσύ νεοέλληνα ραγιά, νομίζεις πως ψηφίζοντας τους εκλέγεις, κι αυτοί είναι εκλεγμένοι πριν πας στην κάλπη...

Εσύ νεοέλληνα ραγιά, νομίζεις πως ψηφίζοντας τους εκλέγεις, κι αυτοί είναι εκλεγμένοι πριν πας στην κάλπη...

28 Ιανουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:673
Μοίρασέ το

 

ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ τους διάλεγαν να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Αυτές τις ασπρόμαυρες ΕΙΚΟΝΕΣ τις έχετε δει;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Απλά δείτε…

Το πρώτο συνέδριο στο ελβετικό θέρετρο έγινε το 1971 με διοργανωτή τον καθηγητή στο οικονομικό πανεπιστήμιο της Γενεύης και φερόμενο εμπνευστή της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Klaus Schwab.

Στο ξεκίνημά του είχε την «ταπεινή ονομασία «ευρωπαϊκό management forum» και μόλις 44 στελέχη από ευρωπαϊκές επιχειρήσεις ήταν οι πρώτοι προσκεκλημένοι του.

Σταδιακά απέκτησε μεγάλη αίγλη και το 1987 μετονομάστηκε σε Παγκόσμιο Οικονομικό Forum, το οποίο αποτελεί μανδύα των διεθνιστών, προκειμένου να επιβάλλουν τις πολιτικές της Από-Ανάπτυξης και της γκετοποίησης των ανθρώπων.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει, σύμφωνα με τον Σβαμπ αλλά και με φωτογραφίες ντοκουμέντα, απλώσει τα δίκτυα του σε όλες τις χώρες, βάζοντας δικά του άτομα στα υπουργικά συμβούλια (ΕΔΩ).

Ωστόσο, ο Σβαμπ δεν γνωρίζει μόνο τους νεότερους πρωθυπουργούς της Ελλάδας αλλά και τους παλαιότερους!

Δείτε τι νέες φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας:

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 673


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα