ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ. Ετοιμάζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών. 2 χρόνια φυλακή αν δεν στείλεις το παιδί σου στο σχολείο

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ. Ετοιμάζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών. 2 χρόνια φυλακή αν δεν στείλεις το παιδί σου στο σχολείο

15 Δεκεμβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:720
Μοίρασέ το

 

Το κλειδί στην ιστορία αυτή είναι το «ή άλλους λόγους»

Θέλουν μυοκαρδίτιδες, θέλουν θρόμβους, θέλουν νεκρό ανοσοποιητικό, θέλουν στείρωση. Τα παιδιά και γενικότερα οι νέοι είναι επικίνδυνοι για αυτούς.

Αυτή η ιστορία θα τελειώσει μόνο όταν την τελειώσουμε εμείς.

 

Post Photo

 

Προστετέψτε τα παιδιά σας… είναι “ο καλλίτερος μεζές” των σατανιστών που κυβερνουν την ανθρωπότητα…

Στόχος τους να εξαλείψουν τις νέες γενιές…

Υπάρχουν τρόποι να τα σώσετε… ψάξτε τους.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.

ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ;

ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στην περίπτωση που το στείλεις στο σχολείο αυτό θα εκλαμβάνεται αυτομάτως ως συγκατάθεση του γονέα στον €μβολιασμό. Βλέπετε τι όμορφα το έχουν οργανώσει; Ετοιμάζεται πλέον η μαζική δολοφονία των παιδιών της χώρας. Κάθε χώρας.

Πάμε πρώτα στην είδηση.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες μαθητών που δεν μεριμνούν για τη φοίτησή τους στο σχολείο μέχρι και το Γυμνάσιο θα είναι αντιμέτωποι με φυλάκιση μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.

Αναλυτικότερα, με νομοθετική ρύθμιση των συναρμοδίων υπουργείων Παιδείας και Δικαιοσύνης την οποία κατέθεσαν στη Βουλή επιχειρείται η αποτροπή των γονέων και κηδεμόνων να κρατούν μακριά από το σχολείο τα παιδιά τους τα οποία είναι μαθητές, επικαλούμενοι την πανδημία ή άλλους λόγους.

Η εν λόγω διάταξη προβλέπει ότι όποιος έχει την επιμέλεια ή την πραγματική φροντίδα του ανηλίκου και παραλείπει την εγγραφή ή την εποπτεία του ως προς την υποχρεωτική φοίτηση (μέχρι και το Γυμνάσιο), τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο έτη και χρηματική ποινή.

Το κλειδί στην ιστορία αυτή είναι το «ή άλλους λόγους»

Αν αρνηθείς να στείλεις το παιδί σου στο σχολείο (διότι αυτό αυτομάτως θα εκλαμβάνεται ως συγκατάθεση στον €μβολιασμό) τότε αντιμετωπίζεις χρηματικό πρόστιμο και ποινή φυλάκισης 2 ετών. Σε άλλες χώρες θα αφαιρείται η επιμέλεια των παιδιών και θα οδηγούνται σε σχετικά κέντρα «επανεκπαίδευσης». Θα το δούμε και Ελλάδα αυτό; Εξαρτάται από την αντίσταση που θα επιδείξουν οι γονείς.

Θέλουν μυοκαρδίτιδες, θέλουν θρόμβους, θέλουν νεκρό ανοσοποιητικό, θέλουν στείρωση. Τα παιδιά και γενικότερα οι νέοι είναι επικίνδυνοι για αυτούς.

Οι νέοι θα τους πάρουν στο κυνήγι στο μέλλον, αυτοί θα τους δικάσουν, αυτοί θα τους τιμωρήσουν, αυτοί θα αποκτήσουν παιδιά.

Αυτό τους χαλάει τα σχέδια μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού.

Δεν μπορεί από τη μια να ξεπαστρεύουν αυτή τη στιγμή ενήλικες και από την άλλη οι νέοι να ξαναφέρουν παιδιά στον κόσμο. Απαράδεκτο κατ’ αυτούς.

Γνωρίζουν ότι δύσκολα θα μπουκάρουν στα σπίτια για να €μβολιάσουν τα παιδιά με το ζόρι.

Ο λόγος είναι απλούστατος.

Οι γονείς θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για να αποτρέψουν το τρύπημα των παιδιών τους με βιολογικό όπλο.

Είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους.

Θα αδειάσουν την αποθήκη, το πατάρι, τα σεντούκια για να βγάλουν από αυτά οτιδήποτε τους επιτρέψει να αμυνθούν.

Υπάρχουν πολλά και διάφορα σε αποθήκες, πατάρια και σεντούκια στην Ελλάδα, πιστέψτε με.

Θα σχηματίσουν ομάδες σε επίπεδο γειτονιάς με μια απλή συμφωνία: «μόλις δεχθεί επίθεση μια οικογένεια υποχρεούνται τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να σπεύσουν σε βοήθεια». Η ενημέρωση θα γίνεται με μια ομάδα στο Telegram, τηλέφωνα, μηνύματα, ασυρμάτους ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Ένα μέλος της ομάδας θα ορίζεται ως «διαβιβαστής» και θα ενημερώνει ακαριαία την ομάδα για την επίθεση.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω αποφάσισαν να τελέσουν το έγκλημα στα σχολεία. Την ώρα που ο γονιός αγωνίζεται για το μεροκάματο. Χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι σχεδιάζουν να κάνουν στα παιδιά του.

Αν το στείλεις στο σχολείο θεωρείται ότι δίνεις τη συγκατάθεσή σου στους κανόνες του σχολείου. Ένας από αυτούς θα είναι το τρύπημα.

Από την άλλη αν αρνηθείς τότε δεν μπορεί να πάει στο σχολείο και αντιμετωπίζεις χρηματικό πρόστιμο, φυλάκιση έως 2 ετών και σε διάφορες χώρες απώλεια της επιμέλειας.

Τόσο απλό και σατανικό είναι το σχέδιο.

Το γράφω εδώ και περισσότερο από 1,5 χρόνο.

Αυτή η ιστορία θα τελειώσει μόνο όταν την τελειώσουμε εμείς.

 

Πηγή

Προβολές : 720


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα