΄Ετσι μπράβο... να πέφτουν οι μάσκες και στους ... “δίβαρκους ρασοφόρους σωτήρες”

΄Ετσι μπράβο... να πέφτουν οι μάσκες και στους ... “δίβαρκους ρασοφόρους σωτήρες”

4 Ιανουαρίου, 2022 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,385
Μοίρασέ το

 

π. Ευάγγελε Παπανικολάου δεν μπορεί να στηρίζετε τους Ηρώδεις και παράλληλα να φωνασκείτε για την προστασία του Θείου Βρέφους.

Δίβαρκος κι αυτός… και δεν παίρνει συγχωροχάρτι, επειδή τα έβαλε (και καλώς τα έβαλε) με τον οβριοσιωνιστή Μόσιαλο…
Ρε ουστ…
Καλλιόπη Σουφλή

π. Ευάγγελε, ωραίο και ξεσηκωτικό το πρόσφατο μήνυμά σας κατά της βλάσφημης επίθεσης του Βρωμόσια(ε)λού στην Υπεραγία Θεοτόκο, μία επίθεση η οποία φυσικά στοχεύει να αναιρέσει την Θεότητα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Το ότι αμνηστεύετε όμως, στηρίζετε και προωθείτε τα ματωμένα μπόλια, τα οποία αναπτύχθηκαν πάνω σε δολοφονημένες εικόνες του Θεού που Εκείνος μάλιστα έφτιαξε, ΑΝΑΙΡΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ τα λεγόμενά σας:

«Και εμβόλια 8 στον κώλο να μου κάνεις αλλά την Πίστη δεν θα μου την πειράξεις και δεν θα μου την κοροϊδέψεις εσύ

 

Αλήθεια; Και τι κάνουν τόσον καιρό; Δεν κοροϊδεύουν την Πίστη μας; Που βρίσκεστε εσείς; Σε άλλον πλανήτη;

Ας σιωπήσω όμως εγώ κι ας μας εξηγήσει με δυο λόγια ένας άνθρωπος που σήμερα γράφει ιστορία, ο π. Στυλιανός Καρπαθίου, το παράλογο της υπόθεσης, δηλαδή, το να υπεραμυνόμασθε από την μία της Πίστεως και παράλληλα να υποστηρίζουμε την δολοφονία της εικόνας του Θεού!

Έχουμε σκληρότερη εικονομαχία από την εικονομαχία την οποία συναντήσαμε τον 8ο αιώνα. Διότι, εάν κάποιος προσβάλει το Πρόσωπο βεβαίως του Κυρίου που είναι ζωγραφισμένο, ή της Υπεραγίας Θεοτόκου ή των Αγίων που είναι ζωγραφισμένα πάνω σε ξύλο με μπογιές και ούτω καθεξής, πραγματικά η προσβολή μεταβαίνει στο Πρόσωπο του Κυρίου.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΌΧΙ ΤΗΝ ΑΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΜΨΥΧΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; …

… Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικόνα του Χριστού είναι δύο παράλληλα γεγονότα. Το μεν ένα γεγονός συμβολίζεται στην 4η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ και από εκεί γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος είναι άνθρωπος εξ άκρας συλλήψεως, το άλλο στην 7η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ και λέμε ότι ακριβώς η ασέβεια προς το εικονιζόμενο ή η τιμή προς το εικονιζόμενο μεταβαίνει ακριβώς προς το Πρωτότυπο.

Κάνω λοιπόν εγώ αυτόν τον συνειρμό. Δεν μπορώ να τον πω απολύτως συμβολικό και μεταφορικό. Λέει:

ποιήσωμεν ἄνθρωπον κατ᾿ εἰκόνα ἡμετέραν καὶ καθ᾿ ὁμοίωσιν

ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

π. Ευάγγελεεεεεε ο κόσμος το ‘χει τούμπανο –δυο χρόνια τώρα ΞΕΣΚΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ– κι εσείς μικρό καμάρι. Για τί ακριβώς φωνασκείτε;

Επιπλέον, Υπεραγία Θεοτόκος και μπόλια εκτρωμένων / δολοφονημένων βρεφών δεν συνάδουν. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ;

Ξέρετε, αν δεν θέλω να δει κάποιος ένα σημείο, αν θέλω να το παραβλέψει για κάποιον λόγο, να το αγνοήσει, τότε βάζω την πιο δυνατή μου φωνή και του δείχνω με το δάχτυλο ένα άλλο τρανταχτό σημείο -την προσβαλλόμενη από τον Βρωμόσια(ε)λό Αειπαρθενία της Παναγίας μας για παράδειγμα- για να τραβήξω την προσοχή του μακριά από το άλλο σημείο που θέλω να περάσει στα μουλωχτά.

Είστε έξυπνος άνθρωπος π. Ευάγγελε. Κάνω λάθος;

Ή κάνω το άλλο. Χτυπιέμαι και φωνάζω για κάτι που συναισθηματικά ξεσηκώνει -υπέρ της Μανούλας μας της Παναγίας για παράδειγμα- και βάζω δίπλα Της την ώρα που Την υποστηρίζω τα ειδωλόθυτα σφάγια της θεάς επιστήμης για να τα αθωώσω, να υποβαθμίσω την αρνητικότητά τους.

Είστε έξυπνος άνθρωπος π. Ευάγγελε. Πείτε μου. Κάνω λάθος;

 

Διαβάστε και τα ενδιαφέροντα σχόλια που ακολουθούν.

Καλή χρονιά…
Ο πατήρ Ευάγγελος όχι μόνον είναι υπέρ τών εμβολίων αλλά ήταν καί επικεφαλής εμβολιαστικου κέντρου, αν δεν κάνω λάθος στην Βάρη..
Χρησιμοποιώ αόριστο γιατί δεν ξέρω αν παραμένει ακόμα.

 

Δυστυχώς έτσι είναι!
δεν μπορεί να είναι με τους ασεβείς και άθεους επισκόπους που συνέχεια τους λιβανίζει και μετα να παριστάνει ότι αντδρα για το πόσο τιποτενοι έχουν καταντήσει οι επίσκοποι της εκκλησίας! Επιτέλους ας ξεκαθαρίσει τη θέση του!

 

Αμ το άλλο; «κάτι θεουσες και κατι παπάδες που τους πηρε ο κορονοϊος «..
Ωραίο μνημόσυνο έκανε στους συλλειτουργους αυτού γενομενους.
Τέτοια εμπάθεια και περιφρόνηση νεκρού ούτε στους εχθρούς τους δεν επιφυλάσσουν οι υιοί του αιώνος τούτου παπά μου.
Αυτή του η ελεεινή φράση πιστεύω θα τον καταδιώκει πάσας τας ημέρας της ζωής του, μέχρι αν έχει μια τσίπα φιλότιμο,ζητήσει συγγνώμη, δημόσια όπως έβρισε.
Πολλοί χαρήκαμε από την παρρησία που επέδειξε κατά των υβριστών της Θεοτόκου, αλλά μ αυτό που εξέμεσε θυμηθηκαμε τον π. Παισιο που έλεγε «σε μια ωραια ομελεττα αμα πέσει μια κουτσουλιά μέσα, πετάς κι αυτήν και το τηγάνι μαζι». Έτσι παπά μου;

 

Θελω να πιστευω πως εστω και τωρα, ο αγαπητος κατα τα αλλα π. Ευαγγελος, οπως και πολλοι αλλοι Κληρικοι να συνειδοτοποιησουνε ποιοι ηταν τοσο καιρο οι συνοδοιπόροι και συνεργατες τους στην διαφημιση και στον εξωραισμο των εμβολιων…. (π.χ.Μοσιαλοι και το κακο συναπαντημα) και να αλλαξουνε πλευση.

Οσον αφορα το πειραγμα της πιστεως μας, τωρα το καταλαβανε;;;; 2 χρονια σχεδον δεν το πηρανε χαμπαρι;

Η μηπως δεν υπαρχει μεγαλυτερη βλασφημια, πιο ειδεχθης ακομη και απο την υβρι του Μοσιαλου, το να σκοτώνεις αγεννητα παιδια; εστω και για επιστήμονικους ταχα μου λογους;

 

Λανσάρει τα εμβόλια με πονηρό τρόπο …αλλά πάτερ μου δεν γίνεται να εργάζεσε σε δυο κυρίους πρέπει να διαλέξεις.. ωστόσο οι έξυπνοι διαλέγουν τον Χριστό.

 

Ἄς ἀποφασίσει ὁ π.Εὐάγγελος, ἄν γιὰ τὸν Θεὸ θὰ δουλεύει ἢ γιὰ τὸν Μαμμωνᾶ.
Καὶ γιὰ τοὺς δύο, δὲν γίνεται ! Θέλουμε λόγο καθαρό,τὰ ΝΑΙ-ΝΑΙ τὰ ΟΥ-ΟΥ !

 

Πηγή

Προβολές : 1,385


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα