Εἴμαστε ἀθέλητα συμμετέχοντες στά σχέδιά τους...

Εἴμαστε ἀθέλητα συμμετέχοντες στά σχέδιά τους...

22 Ιανουαρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:584
Μοίρασέ το

 

Καθώς το κοινό επιστρέφει τελικά στην «κανονική ζωή», αρχίζουν να επικεντρώνουν την απογοήτευσή τους σε πολιτικούς και εκπροσώπους πρακτορείων, τους οποίους κατηγορούν ότι υπερέβαλαν τη σοβαρότητα του γεγονότος.

Τελικά, αρκετοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του CDC και του FDA αναγκάζονται να συνταξιοδοτηθούν.

Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει έλλειψη λογοδοσίας, καθώς υπάρχει «ελάχιστη προθυμία» να «αναδιατυπωθούν τα γεγονότα των τελευταίων πολλών ετών».

Ασύλληπτο ! 

Αυτή η «προσομοίωση του Johns Hopkins»,του 2017αντικατοπτρίζει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα και οι υπονοούμενοι εμβολιασμοί κατά του Covid θα σκοτώσουν και θα σακατέψουν εκατομμύρια, πυροδοτώντας μια οργισμένη δημόσια αντίδραση.

Τα δημόσια πρόσωπα της ψευτοπανδημίας θα παραιτηθούν ντροπιαστικά και θα γλιτώσουν την τιμωρία.

Δείτε παρακάτω-  Επακόλουθα: Μακροπρόθεσμες παρενέργειες, αγωγές και απώλεια εμπιστοσύνης.

Η προβολή 2025-2028 είναι στην πραγματικότητα 2020-2023.

Ο Alex Jones και η ομάδα αξίζουν τα εύσημα για την αποκάλυψη αυτού του εγγράφου.

Η έκθεση είναι το πιο συγκλονιστικό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ.

Η ψεύτικη πανδημία είναι το πρόσχημα για μια εκστρατεία μάρκετινγκ για ένα «εμβόλιο» ΓΤΟπου θα χρησιμοποιηθεί για επιτήρηση και έλεγχο και θα προκαλέσει εκτεταμένη ασθένεια και θάνατο.  (Για όσους πιστεύουν ότι ο Τζόουνς δεν έχει αξιοπιστία, δεν λειτουργεί έτσι η ψευδής αντιπολίτευση. Τα γεγονότα του Τζόουνς είναι καλά, αλλά, από όσο ξέρω, αφήνει σε μεγάλο βαθμό έξω τον Οργανωμένο Εβραϊσμό, τον Κομμουνισμό, τον Σατανισμό και τον Τεκτονισμό.)

Γιατί να μην το ονομάσουμε απλώς «Culling 2022»;

 

(Αριστερά για φωτό: Ακολουθούμε αυτό το σενάριο . Είμαστε άθελά μας συμμετέχοντες σε μια προσεκτικά σχεδιασμένη άσκηση.)

Πώς το ήξεραν αυτό το 2017;

«Η έκθεση σημειώνει ότι «οι εκτιμήσεις θνησιμότητας στις πρώτες περιπτώσεις ήταν διογκωμένες»…

Το CDC και ο ΠΟΥ ισχυρίστηκαν αρχικά ότι το ποσοστό θνησιμότητας ήταν πολύ υψηλότερο πριν παραδεχτούν αργότερα ότι το ποσοστό ήταν κάτω από 1%.

Μέχρι το τέλος του 2027, άρχισαν να εμφανίζονται νέα νευρολογικά συμπτώματα σε άτομα που είχαν κάνει το «εμβόλιο» .

Αφού δεν εμφάνισαν ανεπιθύμητες παρενέργειες για σχεδόν ένα χρόνο, αρκετοί λήπτες εμβολίων άρχισαν σιγά-σιγά να εμφανίζουν συμπτώματα όπως θολή όραση, πονοκεφάλους και μούδιασμα στο τα άκρα τους», έγραψε το Κέντρο Υγείας Ασφάλειας. Η έκθεση αναφέρει ότι μέχρι το 2030 δεν ήταν ακόμη σαφές εάν οι εμβολιασμοί έφταιγαν για τις παρενέργειες.

Καθώς το κοινό επιστρέφει τελικά στην «κανονική ζωή», αρχίζουν να επικεντρώνουν την απογοήτευσή τους σε πολιτικούς και εκπροσώπους πρακτορείων, τους οποίους κατηγορούν ότι υπερέβαλαν τη σοβαρότητα του γεγονότος.

Τελικά, αρκετοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του CDC και του FDA αναγκάζονται να συνταξιοδοτηθούν. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει έλλειψη λογοδοσίας, καθώς υπάρχει «ελάχιστη προθυμία» να «αναδιατυπωθούν τα γεγονότα των τελευταίων πολλών ετών».

Σχετικά – Το “Σχέδιο” Ολοκαύτωμα «εμβολιου». Σχεδιασμένο για να Πυροδοτήσει την Ολική Αναρχία

The SPARS Pandemic Of 2025: Echo Chambers And Vaccine Opposition (19 Νοεμβρίου 2020)

Ενημερώθηκε από 7 Απριλίου 2021

του Derrick Broze 

 

(αποσπάσματα από henrymakow.com)

Τον Οκτώβριο του 2017, το Johns Hopkins Center for Health Security δημοσίευσε την έκθεσή του, SPARS Pandemic, 2025-2028: A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators.

Η έκθεση είναι γραμμένη από την οπτική γωνία κάποιου το 2030 που κοιτάζει πίσω σε μια πανδημία που σάρωσε σε όλο τον κόσμο μεταξύ 2025 και 2028…

 

ΤΟ ‘ΣΕΝΑΡΙΟ’

Στα μέσα Οκτωβρίου 2025, αναφέρθηκαν τρεις θάνατοι σε μια εκκλησία στο St. Paul της Μινεσότα….

Είναι ενδιαφέρον ότι η έκθεση σημειώνει ότιοι εκτιμήσεις για τα πρώιμα κρούσματα θνησιμότητας ήταν διογκωμένες“…

Το CDC και ο ΠΟΥ ισχυρίστηκαν αρχικά ότι το ποσοστό θνησιμότητας ήταν πολύ υψηλότερο πριν παραδεχτούν αργότερα ότι το ποσοστό ήταν κάτω από 1%.

Τελικά, ένα εμβόλιο ζώων θεωρείται ως πιθανή λύση.

Οι κτηνοτρόφοι είχαν χρησιμοποιήσει το εμβόλιο για τη θεραπεία μιας ασθένειας του αναπνευστικού κορονοϊού που μοιάζει με SPARS σε αγελάδες και χοίρους στις Φιλιππίνες.

Ο κατασκευαστής του εμβολίου, GMI, ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο θα βοηθούσε, αλλά οι κλινικές δοκιμές αποκαλύπτουν παρενέργειες, όπως πρησμένα πόδια, έντονους πόνους στις αρθρώσεις και εγκεφαλίτιδα που οδηγεί σε επιληπτικές κρίσεις ή θάνατο .

Δεν υπήρχαν διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του εμβολίου GMI.

Παρά αυτή τη διαμάχη, η CynBio, μια φαρμακευτική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ, ανέπτυξε ένα εμβόλιο SPARS που βασίζεται στην τεχνολογία GMI

Η προσομοίωση καθιστά σαφές ότι οι υγειονομικοί υπάλληλοι έχουν σχεδιάσει πιθανές βλάβες εξ αιτίας των εμβολίων και την αντίρρηση στις εντολές εμβολίων.

Σε μια ενότητα η έκθεση ρωτά: “Πώς θα μπορούσαν να απαντήσουν οι ομοσπονδιακές αρχές υγείας στους επικριτές που προτείνουν ότι η προστασία της ευθύνης για τους κατασκευαστές εμβολίων SPARS θέτει σε κίνδυνο την ατομική ελευθερία και ευημερία;

Η έκθεση συνεχίζει να συζητά τη δημιουργία ενός θεραπευτικού που ονομάζεται Kalocivir και πώς ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων αρχίζει να αμφισβητεί τη χρήση φαρμακευτικών προϊόντων και εμβολίων.

Αυτά τα άτομα που προώθησαν «φυσικές θεραπείες όπως το σκόρδο και οι βιταμίνες» ήταν λιγότερο πιθανό να λάβουν Kalocivir ή να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια για συμπτώματα που μοιάζουν με SPARS.

Οι ανησυχίες για το Kalocivir αυξήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2026, όταν ένα δημοφιλές βίντεο δείχνει ένα τρίχρονο αγόρι να κάνει εμετό μετά τη λήψη μιας δόσης του θεραπευτικού.

Το κλιπ είναι κοινόχρηστο σε όλες τις ΗΠΑ με τα hashtags #NoKalocivir και #NaturalIsBetter.

Οι ακτιβιστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να χρησιμοποιούν ομάδες ZapQ για να μοιράζονται το βίντεο και επίσης να τοποθετούν οθόνες IAT στο πίσω μέρος των σακακιών και των σακιδίων τους ενώ κυκλοφόρησαν το βίντεο.

Μέχρι το καλοκαίρι το βίντεο είναι το πιο κοινό “Ζαπ κλιπ” μεταξύ μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

Μια άλλη ενδεικτική γραμμή… σημειώνει ότι παρόλο που τα κρούσματα SPARS είχαν αρχίσει να μειώνονται, «το επίμονο βουητό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γύρω από την πανδημία εξασφάλισε ότι το δημόσιο άγχος παρέμενε υψηλό». Και πάλι, αυτό αντικατοπτρίζει αυτό που βλέπουμε με τον COVID-19.

Μέχρι τον Μάιο του 2026, το CDC παραδέχτηκε ότι το SPARS ήταν θανατηφόρο μόνο στο 0,6% των περιπτώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτή η πραγματικότητα αντικατοπτρίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μεγάλο μέρος του κοινού άρχισε να αναγνωρίζει ότι το SPARS δεν ήταν τόσο επικίνδυνο όσο του είχαν πει. 

 

«Σε συνδυασμό με τις επίμονες αμφιβολίες για το Kalocivir και την έλλειψη εμπορικά διαθέσιμου εμβολίου SPARS, η νέα εκτίμηση του ποσοστού θνησιμότητας σε χαμηλότερα κρούσματα οδήγησε το κοινό να γίνει όλο και πιο εχθρικό απέναντι στη συνεχιζόμενη αποστολή μηνυμάτων SPARS», αναφέρει η έκθεση. 

Η έκθεση περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο το CDC, η FDA και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες συνεργάστηκαν με “ειδικούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης” για την ανάπτυξη εκστρατειών ανταλλαγής μηνυμάτων δημόσιας υγείας σχετικά με το SPARS, το Kalocivir και το επερχόμενο εμβόλιο Corovax.

Όπως και στην άσκηση Event 201, η προσομοίωση SPARS περιλάμβανε τη βοήθεια «γνωστών επιστημόνων, διασημοτήτων και κυβερνητικών αξιωματούχων» για τη δημιουργία βίντεο και τη λήψη συνεντεύξεων που προωθούν τις κυβερνητικές εκστρατείες ανταλλαγής μηνυμάτων.

Το κοινό δεν ανταποκρίθηκε καλά στις καμπάνιες και αντ’ αυτού χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει την αποδοκιμασία του.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης άρχισαν ακόμη και να αμφισβητούν την κυβερνητική αφήγηση και την ασφάλεια του Corovax.

Η αντίθεση στο Corovax συγχωνεύτηκε με το αυξανόμενο κίνημα κατά του εμβολιασμού που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτές οι ομάδες αποτελούνταν από μουσουλμάνους που αντιτάχθηκαν στο εμβόλιο. Αφροαμερικανοί, που δεν εμπιστεύονταν την κυβέρνηση λόγω των φόβων πειραματισμού στη μαύρη κοινότητα. η κοινότητα της εναλλακτικής ιατρικής· και της «αντιεμβολιαστικής» κοινότητας.

Αυτοί οι αντίπαλοι του εμβολίου διέδωσαν πληροφορίες υποστηρίζοντας ότι το Corovax δεν είχε δοκιμαστεί σωστά και είχε άγνωστες παρενέργειες.

Εθνικές δημοσκοπήσεις που διεξήχθησαν στα μέσα Αυγούστου 2026 έδειξαν ότι το 68% των πολιτών των ΗΠΑ είχαν δει μια ανάρτηση ή διαβάσει ένα σχόλιο από κάποιον που εξέφραζε αισθήματα κατά του Corovax. Ακόμη και η ιαπωνική κυβέρνηση απέρριψε το Corovax, οδηγώντας σε viral βίντεο από ιαπωνικές συνεντεύξεις τύπου.

Σε απάντηση στην αντιπολίτευση του Corovax, η κυβέρνηση των ΗΠΑ άρχισε να συνεργάζεται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις εταιρείες αναζήτησης για να στοχεύσει διαφημίσεις σε άτομα που αναζητούσαν “ιστοσελίδες κατά του εμβολιασμού“.

Το CDC άρχισε επίσης να εξορύσσει δεδομένα από δημόσιες πηγές μέσων κοινωνικής δικτύωσης για «θετικές ιστορίες» που θα μπορούσαν να προωθήσουν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε επίσης από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να παραχωρήσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά αρχεία υγείας των ασθενών (EHRs) σε μια προσπάθεια να προσδιορίσει τον αριθμό των ατόμων σε πληθυσμούς υψηλού κινδύνου σε συγκεκριμένες περιοχές.

 

ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ : ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ 

Η έκθεση περιγράφει πώς άρχισαν να εμφανίζονται αρνητικές παρενέργειες καθώς περισσότεροι Αμερικανοί έλαβαν το εμβόλιο.

Οι γονείς ισχυρίστηκαν ότι τα παιδιά τους παρουσίαζαν νευρολογικά συμπτώματα παρόμοια με αυτά που παρατηρήθηκαν στα ζώα στα οποία έγινε ένεση με το εμβόλιο GMI.

Μέχρι τον Μάιο του 2027, οι γονείς άρχισαν να υποβάλλουν μηνύσεις και να απαιτούν την άρση της ευθύνης που προστατεύει τις φαρμακευτικές εταιρείες που ανέπτυξαν το Corovax.

Η έκθεση αναφέρει ότι «η ανησυχία ήταν ιδιαίτερα υψηλή μεταξύ ορισμένων Αφροαμερικανών γονέων που συνέχισαν να αμφισβητούν τα κίνητρα της κυβέρνησης σχετικά με την εκστρατεία εμβολιασμού Corovax».

Μέχρι το τέλος του 2027, νέα νευρολογικά συμπτώματα άρχισαν να εμφανίζονται σε άτομα που είχαν λάβει Corovax.

«Αφού δεν εμφάνισαν ανεπιθύμητες παρενέργειες για σχεδόν ένα χρόνο, αρκετοί λήπτες εμβολίων άρχισαν σιγά-σιγά να εμφανίζουν συμπτώματα όπως θολή όραση, πονοκεφάλους και μούδιασμα στα άκρα τους», έγραψε το Κέντρο Υγείας Ασφάλειας.

Η έκθεση λέει ότι μέχρι το 2030 ήταν ακόμα ασαφές εάν οι εμβολιασμοί έφταιγαν για τις παρενέργειες.

Η αντίδραση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έπιασε το HHS (Αμερικανικό Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών) ξαφνικά καθώς αντιμετώπισαν πίεση να αποζημιώσουν όσους είχαν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις από το Corovax. Το κοινό είχε όλο και περισσότερο αρνητικές απόψεις σχετικά με το εμβόλιο και αυτό που αντιλαμβανόταν ως αδιαφορία για τα θύματα.

Καθώς ολοκληρώνεται η έκθεση, εξετάζει πώς φαίνεται ο κόσμος από το 2030, πέντε χρόνια μετά την έναρξη της πανδημίας SPARS.

Ενώ η πανδημία έληξε επίσημα το 2028, υπάρχουν κρούσματα σε 14 χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία.

Οι ειδικοί του ΠΟΥ προβλέπουν ότι μελλοντικά κρούσματα θα συνεχίσουν να εμφανίζονται εκτός εάν οι χώρες διατηρήσουν ευρεία κάλυψη εμβολιασμού.

Καθώς το κοινό επιστρέφει τελικά στην «κανονική ζωή», αρχίζουν να επικεντρώνουν την απογοήτευσή τους σε πολιτικούς και εκπροσώπους πρακτορείων, τους οποίους κατηγορούν ότι υπερέβαλαν τη σοβαρότητα του γεγονότος.

Τελικά, αρκετοί υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του CDC και του FDA αναγκάζονται να συνταξιοδοτηθούν.

Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει έλλειψη λογοδοσίας, καθώς υπάρχει «ελάχιστη προθυμία» να «αναδιατυπωθούν τα γεγονότα των τελευταίων πολλών ετών».

Φυσικά, η προσομοίωση αναφέρει ότι «οι θεωρίες συνωμοσίας πολλαπλασιάστηκαν επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποδηλώνοντας ότι ο ιός είχε δημιουργηθεί και εισαχθεί σκόπιμα στον πληθυσμό από εταιρείες φαρμάκων ή ότι είχε δραπετεύσει από ένα κυβερνητικό εργαστήριο που δοκίμαζε κρυφά βιοόπλα».

Αυτού του είδους οι κατηγορίες έχουν επίσης διατυπωθεί σε ερευνητές κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID-19 και χρησιμοποιήθηκαν για να δικαιολογήσουν τη λογοκρισία.

Τα θύματα των παρενεργειών του εμβολίου αντιμετωπίζονται ως μάρτυρες, που έχουν θυσιάσει την υγεία (ή τη ζωή τους) για καλό σκοπό, όπως τα θύματα του AIDS θεωρούνταν ήρωες.

 

Ἀπό : henrymakow.com

Δέν ἔχω νά σχολιάσω τίποτα.Τά σχέδιά τους ὁλοκληρώνονται ἀκριβῶς ὅπως σχεδιάζονται καί μέ τήν δική μας,ἔστω ἀθέλητη,συμμετοχή…

 

Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 584


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα