Ζητούν ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ανεμβολίαστων και ΔΙΑΛΥΣΗ των πάντων. «ΟΥΤΕ σε λεωφορεία ΟΥΤΕ σε σουπερμάρκετ!

Ζητούν ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ανεμβολίαστων και ΔΙΑΛΥΣΗ των πάντων. «ΟΥΤΕ σε λεωφορεία ΟΥΤΕ σε σουπερμάρκετ!

30 Νοεμβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,138
Μοίρασέ το
Πρόωρο κλείσιμο των σχολείων (σ.σ. για να προετοιμαστεί ο δρόμος για την αποδοχή των εμβολίων από τους γονείς για τα παιδιά), γήπεδα χωρίς θεατές, επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και τέλος lockdown των ανεμβολίαστων από παντού.

Η ταρίφα στα κουρδιστά υπανθρωπάκια που το παίζουν “γιατροί”, κάθε πότε ανανεώνεται; Μπορεί να μου πει όποιος γνωρίζει;

Η μπαταρία, πότε πέφτει;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ…

 

Μόνο με τεστ παντού και να κλείσουν τα πάντα!!! Οι τηλέ-ειδικοί ζητούν ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

Απύθμενο μένος κατά των ανεμβολίαστων, την ώρα που και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός η νέα μετάλλαξη «Όμικρον» να ξεφεύγει από τα εμβόλια.

Ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, ζήτησε να διαλυθούν τα πάντα και φυσικά οι ανεμβολίαστοι να μην μπαίνουν ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ χωρίς τεστ, κάτι που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την δεινή οικονομική τους κατάσταση!

Τα μέτρα που πρότεινε: Πρόωρο κλείσιμο των σχολείων (σ.σ. για να προετοιμαστεί ο δρόμος για την αποδοχή των εμβολίων από τους γονείς για τα παιδιά), γήπεδα χωρίς θεατές, επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και τέλος lockdown των ανεμβολίαστων από παντού.

«Τα σχολεία θα μπορούσαν να κλείσουν σαν χειμερινές διακοπές. Έπρεπε ήδη να έχουν κλείσει από σήμερα για να σταματήσει η διασπορά του ιού. Δεύτερον, τα γήπεδα χωρίς θεατές. Δεν μπορεί το νοσοκομείο αν έχει γονατίσει  και οι άλλοι να μαζεύονται χωρίς ίχνος ντροπής στα γήπεδα και σε συνωστισμούς, οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι, και να διασπείρουν τον ιό. Δεν γίνεται κανένας έλεγχος και μερικοί που ήρθαν τραυματίες στο νοσοκομείο μας, όλοι ήταν ανεμβολίαστοι. Τρίτον, υπάρχουν εκκλησίες υποδειγματικές, πραγματικά, όμως πρέπει να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι στις εκκλησίες», είπε και συνέχισε:

«Τέταρτον, είμαστε η κατηγορία των εργαζομένων που εφαρμόστηκε η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού χωρίς να υπάρχουν νομικά προβλήματα. Επέκταση υποχρεωτικών εμβολιασμών στο δημόσιο, στην εστίαση, στα σώματα ασφαλείας. Να επεκταθεί, να αυξηθεί το τείχος ανοσίας. Πέμπτον,  μάσκες παντού. Να σταματήσει η θεωρία των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων. Κολλάνε και μολύνονται και μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι. Μάσκες παντού, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Μέχρι να πέσει η πίεση στο σύστημα υγείας, τα νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει. Και τελευταίο, λοικνταουν ανεμβολίαστων από παντού. Αν δεν έχεις ένα τεστ PCR ή rapid δεν μπαίνεις ούτε στα σούπερ μάρκετ ούτε στα ΜΜΜ. Αυτό που κάνει η Γερμανία. Ή η Ιταλία που βάζει πρόστιμο 1000 ευρώ σε όποιον ανεμβολίαστο μπαίνει χωρίς τεστ στα λεωφορεία», κατέληξε.

 

Πηγή

Προβολές : 1,138


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα