ΚΟΡΥΦΑΙΟ! ΗΠΑ – Παγκόσμιος συναγερμός: Υπολογίζεται ότι 10 εκατομμύρια άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Βρίσκονται σε Μη Αναστρέψιμη Αντίστροφη Μέτρηση για τον Θάνατο μετά από εμβόλια, που θα μπορούσε να Εξοντώσει Δισεκατομμύρια, αν Δεν Σταματήσει Μέσα στο Επόμενο Έτος.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ! ΗΠΑ – Παγκόσμιος συναγερμός: Υπολογίζεται ότι 10 εκατομμύρια άνθρωποι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Βρίσκονται σε Μη Αναστρέψιμη Αντίστροφη Μέτρηση για τον Θάνατο μετά από εμβόλια, που θα μπορούσε να Εξοντώσει Δισεκατομμύρια, αν Δεν Σταματήσει Μέσα στο Επόμενο Έτος.

10 Ιανουαρίου, 2022 35 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,393
Μοίρασέ το

 

Όπως μπορείτε να δείτε, αν οι κυβερνήσεις του κόσμου μπορούν να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους να κάνουν έξι ενέσεις, μπορούν να σκοτώσουν πάνω από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, δεδομένου ότι το ένα τρίτο των παρτίδων εμβολίων είναι ενέσεις θανάτου και υποθέτοντας ένα ποσοστό θανάτου 100% με την πάροδο του χρόνου.

Έτσι, ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτό το ολοκαύτωμα των εμβολίων είναι να σταματήσουν τα εμβόλια.

Αυτό είναι ένα Ναζιστικό Ολοκαύτωμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κάθε 14,4 ώρες, όσον αφορά τις αθώες ζωές που καταστρέφονται.

Εξ ου και ο επείγων χαρακτήρας της αποστολής μας. Αν σταματήσουμε το ολοκαύτωμα των εμβολίων τώρα αμέσως, θα χάσουμε ακόμα 1,5 δισεκατομμύριο ανθρώπους από θανάτους που προκαλούνται από εμβόλια τα επόμενα δέκα χρόνια. Το σημαντικό είναι ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός μπορεί πιθανότατα να επιβιώσει από ένα τέτοιο χτύπημα, όσο καταστροφικό και αν είναι.

 Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να χάσουμε πάνω από 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους μέσα στην επόμενη δεκαετία, απλά και μόνο λόγω της αδυναμίας μας να σταματήσουμε αυτό το ολοκαύτωμα μέσα στις επόμενες 365 ημέρες.

Το σημαντικό ερώτημα είναι: Μπορεί ο ανθρώπινος πολιτισμός να παραμείνει ανέπαφος αν χάσουμε πάνω από το 50% του πληθυσμού;

 

 

 

ΝΑΙ… ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΖΩΕΣ…

ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ…

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ…

ΔΙΚΑΣΤΕΣ… ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ… ΓΙΑΤΡΟΥΣ… ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ… ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ…

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

(Natural News) Πρόκειται για έναν κόκκινο συναγερμό για την ανθρωπότητα. Μας απομένει λιγότερος χρόνος απ’ ό,τι νομίζετε.

Έκανα κάποια πρόχειρα μαθηματικά και είναι πέρα από ανησυχητικό. Σημαίνει το τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού, αν δεν σταματήσουμε το ολοκαύτωμα των εμβολίων μέσα στις επόμενες 365 ημέρες.

Όπως δείχνουν οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις παρακάτω, για όσο διάστημα χορηγούνται “εμβόλια με θρόμβο” (“clot shot”) σε όλο τον κόσμο, περίπου δέκα εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα μπαίνουν σε μια μη αναστρέψιμη αντίστροφη μέτρηση προς τον εμβολιαστικό θάνατο. Για κάθε ημέρα που συνεχίζονται αυτές οι ενέσεις εμβολίων, με άλλα λόγια, περίπου δέκα εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη δεκαετία, με βάση αυτές τις προβλέψεις. (Δείτε τα μαθηματικά παρακάτω.)

Αυτό εξηγεί γιατί ο Biden και άλλοι διεθνείς ηγέτες δεν ενδιαφέρονται για τις νομικές προκλήσεις και το κράτος δικαίου. Ξέρουν ότι αν μπορέσουν να επιβάλλουν αυτά τα εμβόλια μεσω του ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ στους ανθρώπους για ένα μόνο χρόνο ακόμα, θα δολοφονήσουν πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια επιπλέον ανθρώπους από τους θανάτους που προκαλούνται από τα εμβόλια και θα ξεκινήσουν την επόμενη δεκαετία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μας απομένει λιγότερος χρόνος απ’ ό,τι νομίζετε. Και γι’ αυτό οι φανατικοί των εμβολίων δεν νοιάζονται αν θα τους σταματήσουν τα επόμενα 2-3 χρόνια με δικαστικές προσφυγές. Μέχρι τότε θα είναι πολύ αργά για την ανθρωπότητα.

Ακόμα και αν σταματήσουμε όλα τα εμβόλια Covid αμέσως τώρα, είναι πιθανό να δούμε ένα με δύο δισεκατομμύρια θανάτους την επόμενη δεκαετία, καθώς οι θάνατοι από εμβόλια θα έχουν το τίμημά τους. (Δείτε τους αριθμούς παρακάτω.)

Παρεμπιπτόντως, να θυμάστε ότι οι “ελεγκτές γεγονότων” του Reuters είναι όλοι συμβιβασμένοι επειδή το Reuters είναι ο προπαγανδιστικός βραχίονας της Pfizer. Μοιράζονται μερικά από τα ίδια μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η δουλειά του Reuters είναι να διοχετεύει την παραπληροφόρηση της Pfizer και να την ονομάζει “γεγονότα“. Αυτά τα λεγόμενα “γεγονότα” χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για την καταστολή της αλήθειας σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook. Όλα είναι μια μεγάλη διαβολική συνωμοσία που περιλαμβάνει την Pfizer, το Reuters, το Facebook και μια πραγματική ατζέντα αποπληθυσμού για τη μαζική δολοφονία δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Όπως επισήμανε πρόσφατα ο Dr.Robert Malone, ζούμε ένα “γεγονός μαζικών απωλειών” που μοιάζει πολύ με γενοκτονία: (η έμφαση δική μας)

Το σύστημα VAERS αναφέρει σήμερα περίπου 21.000 θανάτους μετά από εμβολιασμό στην Αμερική. Ένας καλά τεκμηριωμένος URF (Under Reporting Factor – Δείκτης Υποεκτίμησης καταγραφομένων αναφορών) σε κανονικούς καιρούς είναι περίπου 40. Αυτό αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον 840.000 Αμερικανοί έχουν ήδη πεθάνει από τα εμβόλια κατά του Covid.

Ωστόσο, γνωρίζουμε επίσης από αξιόπιστες πηγές, όπως ο δικηγόρος Thomas Renz και ο πληροφοριοδότης του Medicare, ότι τα δεδομένα VAERS είναι μήνες πίσω στην καταχώρηση των δεδομένων. Η διαδικασία καταχώρησης αρχείων στο VAERS επιβραδύνεται σκόπιμα για να αποτραπεί η ταχεία αύξηση αυτών των αριθμών. Επιπλέον – και αυτό είναι κρίσιμο – οι νοσηλευτές λαμβάνουν ενεργά εντολή από γιατρούς, νοσοκομεία και διοικητικούς υπαλλήλους να αποφεύγουν την υποβολή αναφορών VAERS που σχετίζονται με τα εμβόλια Covid. Αυτό τεκμηριώνεται ευρέως σε άρθρα όπως αυτό από το CitizensJournal.us:

Γνωρίζουμε επίσης από ανεπίσημα στοιχεία ότι ένας συγκλονιστικός αριθμός γιατρών στις ΗΠΑ δεν έχει ιδέα τι είναι το VAERS. Δεν κάνουν καμία απολύτως αναφορά και δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη αυτού του συστήματος. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τη συνειδητοποίηση ότι οι νοσηλευτές λαμβάνουν ενεργά εντολή να αποφεύγουν την αναφορά VAERS για τα εμβόλια covid, σημαίνει ότι το URF των 40 είναι πολύ χαμηλό. Λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον της ακραίας καταστολής που ασκείται τώρα εναντίον των γιατρών και των νοσηλευτών για να προσπαθήσουν να καλύψουν τους τραυματισμούς από τα εμβόλια, μια πιο νόμιμη εκτίμηση του URF θα ήταν 200.

Εάν είναι ακριβής, αυτό θα σήμαινε ότι 21.000 αναφορές VAERS μεταφράζονται στην πραγματικότητα σε 4,2 εκατομμύρια θανάτους στις ΗΠΑ από αυτά τα εμβόλια μέχρι στιγμής.

Σημειώστε αυτή τη σκέψη καθώς εξετάζουμε άλλους αριθμούς που διαμορφώνουν μια πραγματικά τρομακτική εικόνα.

Παρόλο που όλοι έχουμε δει ανθρώπους να πέφτουν κυριολεκτικά νεκροί από καρδιακές προσβολές που προκαλούνται από εμβόλια, οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται σε τροχιά θανάτου από τα εμβόλια κατά του καρκίνου δεν πεθαίνουν αμέσως. Υπάρχουν τρεις φάσεις θνησιμότητας από εμβόλια Covid, οι οποίες περιγράφονται στο παρακάτω διάγραμμα:

Να θυμάστε ότι σύμφωνα με τον Dr. Ryan Cole, εκπαιδευμένο, πιστοποιημένο από το συμβούλιο ανατομικό παθολόγο της Mayo Clinic, το 62% των ασθενών που έχουν υποβληθεί σε ενέσεις με εμβόλια mRNA εμφανίζουν μικροθρόμβους αίματος. Ο Dr. Ryan Cole παρουσιάζει αυτά τα στοιχεία στο ακόλουθο βίντεο από τη Σύνοδο Κορυφής Λευκής Ένδυσης:

Δείτε το βίντεο ε δ ώ:

Η μικροθρόμβωση του αίματος είναι ένα πρώιμο σημάδι αγγειακής βλάβης και καρδιακής βλάβης. Οι άνθρωποι που λαμβάνουν εμβόλια covid συχνά διαγιγνώσκονται με μυοκαρδίτιδα, η οποία έχει ποσοστό θνησιμότητας 56% σε διάστημα πέντε ετών.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία – η οποία στη συνέχεια λογοκρίθηκε ευρέως από τη Μεγάλη Τεχνολογία (Big Tech) – διαπίστωσε ότι τα εμβόλια mRNA Covid αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο αγγειακής φλεγμονής και, ως εκ τούτου, καρδιακών προσβολών και άλλων αγγειακών συμβάντων. Μόνο ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής αυξήθηκε κατά 127% σε μια ομάδα 500 ασθενών, σύμφωνα με αυτή τη μία μελέτη.

Όπως εξηγεί η DailyExpose.uk:

Ο Dr. Charles Hoffe (Καναδάς) αναφέρει επίσης σημαντικές αυξήσεις στην πήξη του αίματος μεταξύ των ατόμων που έκαναν εμβόλιο mRNA. Μέσω του LifeSiteNews:

Μέσω απλών μαθηματικών, αν πάρουμε το 62% των εμβολιασμένων με Covid ατόμων που παρουσιάζουν μικροθρόμβους αίματος – που οδηγούν σε μυοκαρδίτιδα – και το πολλαπλασιάσουμε με το γνωστό ποσοστό θνησιμότητας της μυοκαρδίτιδας 56% σε πέντε χρόνια, αυτό από μόνο του θα σήμαινε ότι το 36% των ατόμων που έκαναν εμβόλιο mRNA θα είναι νεκροί σε πέντε χρόνια. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει ότι όλοι οι άνθρωποι με μικροθρόμβους αίματος καταλήγουν σε μυοκαρδίτιδα, και αυτή η σχέση δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί ικανοποιητικά. Έτσι, αυτό το 36%, που βασίζεται αποκλειστικά σε θανάτους από καρδιακή προσβολή, μπορεί να είναι πολύ υψηλό από μόνο του.

Ωστόσο, αυτό μόνο αρχίζει να λέει την ιστορία των θανάτων από άλλες αιτίες, όπως ο καρκίνος που προκαλείται από τα εμβόλια. Ένα άλλο γεγονός που γνωρίζουμε τώρα είναι ότι μόλις τα εμβόλια mRNA αρχίσουν να παράγουν νανοσωματίδια πρωτεϊνών spike στο σώμα ενός ατόμου, κάποιο ποσοστό αυτών των ακίδων (spike) πρωτεϊνών εισέρχεται στους πυρήνες των κυττάρων και επιτυγχάνει περίπου 90% καταστολή του μηχανισμού NHEJ, ο οποίος είναι ο μηχανισμός επιδιόρθωσης των χρωμοσωμάτων που διατηρεί τη γενετική ακεραιότητα του οργανισμού.

Δείτε αυτό το άρθρο της 2ας Νοεμβρίου 2021 – Η ακίδα πρωτεΐνης του εμβολίου εισέρχεται στους πυρήνες των κυττάρων, καταστέλλει τον μηχανισμό επιδιόρθωσης του DNA του ανθρώπινου σώματος, θα εξαπολύσει έκρηξη καρκίνου, ανοσοανεπάρκειας, αυτοάνοσων διαταραχών και επιταχυνόμενης γήρανσης.

Το εν λόγω άρθρο παραθέτει μια κρίσιμη ερευνητική εργασία με τίτλο “SARS-CoV-2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro”, με συγγραφείς τους Hui Jiang και Ya-Fang Mei, στο Τμήμα Μοριακών Βιοεπιστημών, The Wenner-Gren Institute, Stockholm University, SE-10691 Stockholm, Sweden, και στο Τμήμα Κλινικής Μικροβιολογίας, Ιολογίας, Umeå University, SE-90185 Umeå, Sweden, αντίστοιχα. Μπορείτε να δείτε ένα αρχειοθετημένο PDF αυτής της μελέτης στη διεύθυνση:

https://www.naturalnews.com/files/viruses-13-02056-v2.pdf

Στο συμπέρασμα της δημοσίευσης, οι συγγραφείς γράφουν: “Διαπιστώσαμε ότι η πρωτεΐνη spike ανέστειλε σημαντικά τον σχηματισμό εστιών τόσο του BRCA1 όσο και του 53BP1 (Εικόνα 3D-G). Συνολικά, αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι η πρωτεΐνη spike πλήρους μήκους SARS-CoV-2 αναστέλλει την επιδιόρθωση βλαβών του DNA εμποδίζοντας την πρόσληψη πρωτεϊνών επιδιόρθωσης του DNA”.

Η μελέτη διαπιστώνει ότι η καταστολή της δραστηριότητας NHEJ παρουσιάζει δοσοεξαρτώμενη απόκριση στην παρουσία της πρωτεΐνης spike. Αυτό σημαίνει ότι οι πρωτεΐνες spike στα κύτταρα θα προκαλέσουν την καταστολή των μηχανισμών επιδιόρθωσης των χρωμοσωμάτων, οδηγώντας σε απώλεια της γενετικής ακεραιότητας με την πάροδο του χρόνου.

Στην πραγματικότητα, όταν οι άνθρωποι εμβολιαστούν με εμβόλια mRNA, όταν στη συνέχεια εκτεθούν ακόμη και σε ήπιες πηγές ιονίζουσας ακτινοβολίας – ηλιακό φως, μαστογραφία, εμπορικές αεροπορικές πτήσεις σε μεγάλο ύψος, χημικά πλαστικά τροφίμων κ.λπ. – ο οργανισμός τους μπορεί να ξεκινήσει την ανάπτυξη νέων καρκινικών όγκων που δεν μπορούν να κατασταλούν επειδή το σύστημα NHEJ δεν λειτουργεί πλέον.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι θα γίνουν μεταλλαγμένοι επειδή δεν μπορούν πλέον να διατηρήσουν τη γενετική ακεραιότητα λόγω της καταστολής του μηχανισμού επιδιόρθωσης NHEJ από την πρωτεΐνη spike.

Βλέπουμε ήδη αναφορές για ανησυχητικές αυξήσεις καρκίνων μεταξύ των εμβολιασμένων. Για παράδειγμα, όπως αναφέρεται από το Cancer.news:

Γυναίκες που έλαβαν πρόσφατα πειραματικά εμβόλια covid εμφανίζουν συμπτώματα καρκίνου του μαστού

Και από το Vaccines.news: Ο γιατρός από το Αϊντάχο αναφέρει “20πλάσια αύξηση” του καρκίνου μεταξύ όσων “εμβολιάστηκαν” για το Covid:

Σε ένα “κανονικό” έτος, υπάρχουν περίπου 600.000 θάνατοι από καρκίνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με την πρωτεΐνη spike να καταστέλλει την NJEH κατά 90% και με τους γιατρούς να αναφέρουν ήδη αύξηση 2000% σε έναν τύπο καρκίνου (ενδομητρίου) από τις αρχές του 2020, είναι σαφές ότι οι θάνατοι από καρκίνο θα αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα χρόνια λόγω των εμβολίων Covid.

Προσθέστε αυτό το σημείο δεδομένων στη μεγάλη εικόνα εδώ.

Παρέχοντας ένα πρόσθετο στοιχείο για όλα αυτά, αναφερθήκαμε πρόσφατα στη συγκλονιστική συνέντευξη του Scott Davison, διευθύνοντος συμβούλου της OneAmerica, μιας ασφαλιστικής εταιρείας ζωής. Ο Davison αποκαλύπτει ότι η θνησιμότητα από κάθε αιτία έχει αυξηθεί κατά 40% μεταξύ των κατόχων ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής τους, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, ηλικίας 18-64 ετών. Ο Davison αναφέρεται σε αυτό ως, “τα υψηλότερα ποσοστά θανάτου που έχουμε δει στην ιστορία αυτής της επιχείρησης – όχι μόνο στην OneAmerica“.

Η παρατήρηση αυτή βασίζεται σε στοιχεία του τρίτου τριμήνου του 2021. Οι αριθμοί για το τέταρτο τρίμηνο θα φαίνονται πολύ χειρότεροι λόγω του καλά τεκμηριωμένου γεγονότος ότι οι αριθμοί VE (Vaccine Effectiveness) πέφτουν κατακόρυφα με κάθε εβδομάδα που περνάει μετά τον εμβολιασμό, αντιπροσωπεύοντας μια συνεχή καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος. Όσο περνάει περισσότερος χρόνος, όσοι έκαναν τα εμβόλια έχουν όλο και πιο αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας τους πιο ευάλωτους σε κοινές λοιμώξεις και στελέχη γρίπης που κανονικά θα ήταν ελάχιστα απειλητικά. Αυτό επιβεβαιώνεται από επίσημα κυβερνητικά στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και από ανεξάρτητες έρευνες, όπως αυτή η μελέτη από το Ινστιτούτο Francis Crick στο Ηνωμένο Βασίλειο: Το εμβόλιο της Pfizer καταστρέφει τα κύτταρα Τ, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα – μελέτη:

Η αύξηση κατά 40% της συνολικής θνησιμότητας, αν εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, σημαίνει ότι επιπλέον 3.100 Αμερικανοί πεθαίνουν κάθε μέρα. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 90.000 άνθρωποι το μήνα θανατώνονται από το εμβόλιο από το 3ο τρίμηνο του 2021. (Το κανονικό ποσοστό θανάτου πριν από το εμβόλιο είναι περίπου 7.700 ανά ημέρα στις ΗΠΑ).

Εκτιμούμε ότι μέχρι τη στιγμή που θα είναι διαθέσιμα τα δεδομένα του 1ου τριμήνου του 2022, θα δούμε πιθανώς έως και 60% αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες, οδηγώντας σε επιπλέον 4.600 θανάτους την ημέρα. Αυτό από μόνο του αντιστοιχεί σε σχεδόν 1,7 εκατομμύρια θανάτους ετησίως, ή περίπου στο μισό τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ.

Η (συντηρητική) πρόβλεψή μου είναι ότι, καθώς οι θάνατοι από καρκίνο μετά το εμβόλιο παίρνουν διαστάσεις, θα δούμε, τουλάχιστον, μια αύξηση κατά 400% στους θανάτους από καρκίνο, αρχής γενομένης από το 2022. Αυτό σημαίνει περίπου 2,4 εκατομμύρια θανάτους από καρκίνο που σχετίζονται με τον εμβολιασμό ετησίως για το προβλέψιμο μέλλον, που πολύ πιθανόν να συνεχιστεί και την επόμενη δεκαετία.

Ένας ακόμη παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη σε όλα αυτά είναι η εκπληκτική έρευνα που διεξήχθη από τους Dr. Bhakdi και Burkhardt, η οποία σχολιάστηκε από τον Steve Kirsh στο Substack.com.

Παρόλο που το μέγεθος του δείγματος ήταν μικρό (15 αυτοψίες), έδειξε ότι το 93% των ανθρώπων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό, στην πραγματικότητα σκοτώθηκαν από το εμβόλιο. Όπως εξηγεί ο Kirsh:

Είναι σημαντικό, όπως εξηγεί ο Dr. Bhakdi στο βίντεο, αυτές οι αυτοψίες έδειξαν ότι οι άνθρωποι σκοτώθηκαν από φονικά λεμφοκύτταρα που επιτέθηκαν στα ίδια τους τα όργανα, όπως η καρδιά και οι πνεύμονες.

Με άλλα λόγια, τα εμβόλια mRNA Covid προκάλεσαν το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος να αρχίσει να αναπτύσσει ιστούς λεμφοκυττάρων σε μέρη όπου δεν ανήκουν, όπως η καρδιά και άλλα όργανα.

Αυτό το σοκαριστικό εύρημα έκανε τον πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer Mike Yeadon να γράψει στον Steve Kirsh και να εξηγήσει:

Αυτό το βίντεο παρουσιάζεται ε δ ώ:

Ουσιαστικά, αυτό που αποκαλύπτουν τα ευρήματα του Dr. Bhakdi είναι ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν πλέον από το εμβόλιο παρά από φυσικά αίτια. Αυτό θα σήμαινε ότι ο προ του εμβολίου ημερήσιος ρυθμός θανάτων των 7.700 Αμερικανών (δηλαδή ανά ημέρα) πρόκειται να επισκιασθεί από τους θανάτους που προκαλούνται από το εμβόλιο και οι οποίοι, κάποια στιγμή, θα προκύψουν ως πολλαπλάσιοι των 7.700.

Δεν είναι παράλογο να φανταστούμε ότι τα επόμενα χρόνια, καθώς επιταχύνονται οι καρκινικοί όγκοι και οι επιθέσεις των λεμφοκυττάρων, θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να βλέπουμε καθημερινούς θανάτους στην Αμερική που θα ξεπερνούν τις 16.000 ή ακόμη και τις 30.000, καθώς επιταχύνονται οι θάνατοι μετά το εμβόλιο του κοβάλτιου.

Με 30.000 θανάτους την ημέρα, παρεμπιπτόντως, ο αριθμός των νεκρών σε ένα έτος φτάνει σχεδόν τα 11 εκατομμύρια άτομα, ή περίπου το 3,3% του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ που εκπνέει σε ένα δεδομένο έτος. Σε μια δεκαετία, αυτό είναι περίπου το ένα τρίτο του σημερινού πληθυσμού. Αυτές είναι βέβαια προβλέψεις, αλλά έχουν τις ρίζες τους σε πρώιμα στοιχεία και παρατηρήσεις.

Συντηρητικά, το ένα τρίτο όλων όσων έλαβαν εμβόλια κατά του ιού τoυ Covid θα πεθάνει πιθανώς κατά την επόμενη δεκαετία… και ένα άλλο τρίτο θα εξασθενήσει

Με βάση τους θανάτους από καρκίνο, τους θανάτους από μυοκαρδίτιδα, τους θανάτους από αυτοάνοσα, τους θανάτους από καρδιακή προσβολή και τους αυξημένους κινδύνους εγκεφαλικών επεισοδίων, νευρολογικών διαταραχών και ανεπάρκειας οργάνων, μπορούμε συντηρητικά να συμπεράνουμε ότι περίπου:

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό φαίνεται να συμπίπτει με τη στατιστική ανάλυση των αριθμών των παρτίδων του εμβολίου covid, όπου περίπου το ένα τρίτο των παρτίδων σχετίζεται με καρδιακές προσβολές και θανάτους, ένα άλλο τρίτο σχετίζεται με τραυματισμούς (αλλά όχι με θάνατο) και ένα τελευταίο τρίτο φαίνεται να είναι ακίνδυνο (πιθανολογείται ότι είναι αλατούχο).

Και πάλι, πρόκειται για πρόχειρους αριθμούς και θα υπάρξουν διαφωνίες σχετικά με πολλές από τις προβλέψεις που γίνονται εδώ, αλλά πρόκειται για ένα πρώιμο στιγμιότυπο και μια πρόβλεψη με βάση όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Προφανώς, τα συμπεράσματα αυτά υπόκεινται σε αλλαγές καθώς εμφανίζονται νέα δεδομένα και ο τελικός αριθμός μέχρι το τέλος του 2032 θα μπορούσε να είναι ριζικά διαφορετικός από αυτές τις προβλέψεις (πολύ χειρότερος ή ίσως πολύ καλύτερος).

Ας δούμε τώρα τι σημαίνει αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο, αν καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι περίπου το ένα τρίτο των εμβολιασμένων ανθρώπων θα πεθάνει κατά την επόμενη δεκαετία.

Αυτή τη στιγμή, περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι εμβολιάζονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το OurWorldInData.org.

Ο ίδιος ιστότοπος αναφέρει ότι το 58,5% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση και ότι έχουν χορηγηθεί 9,25 δισεκατομμύρια δόσεις (τα δεδομένα προσπελάστηκαν στις 1/4/2022).

Εάν το ένα τρίτο των εμβολιασμένων ανθρώπων έχει τεθεί σε τροχιά θανάτου από το εμβόλιο κατά την επόμενη δεκαετία, τότε κάθε μέρα που συνεχίζονται αυτά τα εμβόλια, περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι καταδικάζονται σε θάνατο.

Εάν αυτό συνεχιστεί για ένα μόνο ακόμη έτος – 365 ημέρες – αυτό θα σήμαινε ότι επιπλέον 3,65 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα εξοντωθούν από τα εμβόλια και θα πεθάνουν από θανάτους που προκαλούνται από τα εμβόλια κατά την επόμενη δεκαετία περίπου. Αυτός είναι περίπου ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός, παρεμπιπτόντως.

Αν αναρωτιέστε πώς μπορεί να εξοντωθεί περισσότερο από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού, αν μόνο το ένα τρίτο των παρτίδων εμβολίων είναι οι λεγόμενες “θανατηφόρες ενέσεις“, θυμηθείτε ότι οι άνθρωποι λαμβάνουν πολλαπλές ενέσεις μέσω “ενισχυτικών. Έτσι, ένα άτομο μπορεί να κάνει πέντε ή έξι ενέσεις με εμβόλια mRNA, και ακόμη και αν μόνο το ένα τρίτο αυτών των εμβολίων είναι “θανατηφόρα εμβόλια“, οι πιθανότητές του να ξεφύγει από το θανατηφόρο εμβόλιο μειώνονται ραγδαία. Είναι σαν να παίζεις ρουλέτα εμβολίων.

Στατιστικά μιλώντας, ιδού οι πιθανότητες να ΓΙΝΕΙ μια θανατηφόρα ένεση αν ένα άτομο συνεχίσει να κάνει περισσότερες ενέσεις, με δεδομένη την υπόθεση ότι το ένα τρίτο των παρτίδων είναι θανατηφόρες:

Όπως μπορείτε να δείτε, αν οι κυβερνήσεις του κόσμου μπορούν να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους να κάνουν έξι ενέσεις, μπορούν να σκοτώσουν πάνω από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, δεδομένου ότι το ένα τρίτο των παρτίδων εμβολίων είναι ενέσεις θανάτου και υποθέτοντας ένα ποσοστό θανάτου 100% με την πάροδο του χρόνου.

Έτσι, ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτό το ολοκαύτωμα των εμβολίων είναι να σταματήσουν τα εμβόλια.

Για κάθε επιπλέον ημέρα που οι παγκοσμιοποιητές της αποανάπτυξης διεξάγουν την εκστρατεία τους για το ολοκαύτωμα των εμβολίων, πιθανόν να εξοντώνουν επιπλέον 10 εκατομμύρια ανθρώπους με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό είναι ένα Ναζιστικό Ολοκαύτωμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κάθε 14,4 ώρες, όσον αφορά τις αθώες ζωές που καταστρέφονται.

Σημαίνει επίσης ότι σχεδόν 7.000 ζωές καταστρέφονται ανά λεπτό, καθώς αυτό το ολοκαύτωμα των εμβολίων συνεχίζεται.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι κάθε μέρα νωρίτερα που σταματάμε το ολοκαύτωμα, ενδεχομένως σώζουμε 10 εκατομμύρια ζωές.

Εξ ου και ο επείγων χαρακτήρας της αποστολής μας. Αν σταματήσουμε το ολοκαύτωμα των εμβολίων τώρα αμέσως, θα χάσουμε ακόμα 1,5 δισεκατομμύριο ανθρώπους από θανάτους που προκαλούνται από εμβόλια τα επόμενα δέκα χρόνια. Το σημαντικό είναι ότι ο ανθρώπινος πολιτισμός μπορεί πιθανότατα να επιβιώσει από ένα τέτοιο χτύπημα, όσο καταστροφικό και αν είναι.

Αλλά αν αυτό το ολοκαύτωμα των εμβολίων συνεχιστεί για ένα μόνο ακόμη έτος, οι παγκοσμιοποιητές θα μπορούσαν να έχουν θέσει σε κίνηση το θάνατο ενδεχομένως επιπλέον 3,6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων επιπλέον του 1,5 που είναι ήδη στην αντίστροφη μέτρηση του ρολογιού του θανάτου. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να χάσουμε πάνω από 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους μέσα στην επόμενη δεκαετία, απλά και μόνο λόγω της αδυναμίας μας να σταματήσουμε αυτό το ολοκαύτωμα μέσα στις επόμενες 365 ημέρες.

Το σημαντικό ερώτημα είναι: Μπορεί ο ανθρώπινος πολιτισμός να παραμείνει ανέπαφος αν χάσουμε πάνω από το 50% του πληθυσμού;

Δεν έχω την απάντηση σε αυτό, αλλά δεδομένης της πολυπλοκότητας της σύγχρονης κοινωνίας μας, φαίνεται πιθανό ότι μια συστημική κατάρρευση – “μεγάλη επανεκκίνηση” – θα ήταν αναπόφευκτη. Φαίνεται επίσης ότι αυτό είναι που προσπαθούν να επιτύχουν οι παγκοσμιοποιητές.

Σημειώστε προσεκτικά ότι κανείς από την κυβερνητική εξουσία δεν προτείνει να σταματήσουμε τα εμβόλια, να περιμένουμε ένα χρόνο και να δούμε πόσοι άνθρωποι θα πεθάνουν. Όχι, προτιμούν να ορμήσουν μπροστά με πλήρη ταχύτητα – ανάθεμα τις συνέπειες! – και στη συνέχεια να κατηγορήσουν τους ανεμβολίαστους για τους μαζικούς θανάτους των εμβολιασμένων.

Είναι σαφές ότι είναι κακόπιστοι φορείς. Δεν προσπαθούν να σώσουν ζωές- εργάζονται για την εξόντωσή τους.

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο σημερινό podcast της Ενημέρωσης της Κατάστασης ε δ ώ:

——————

Δικτυογραφία:

GLOBAL ALERT: An estimated 10 million people PER DAY are set on irreversible countdown to vaccine death that could exterminate BILLIONS if not stopped in the next year – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-01-04-10-million-people-per-day-are-set-on-irreversible-countdown-to-vaccine-death.html#

 

 

Πηγή

Προβολές : 4,393


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα