ΗΠΑ : Σταματήστε Τώρα τις Ενέσεις : “Σας καταγράψαμε σε μαγνητοταινία”

ΗΠΑ : Σταματήστε Τώρα τις Ενέσεις : “Σας καταγράψαμε σε μαγνητοταινία”

2 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,037
Μοίρασέ το

 

Συγκλονιστικές ιστορίες ιατρικής τυραννίας δείχνουν πώς τα δικαιώματα των ασθενών του COVID παραβιάζονται καθημερινά, υφίστανται διακρίσεις, ψυχολογική κακοποίηση και κρατούνται σε απομόνωση με χημικούς και φυσικούς περιορισμούς, ενώ αρνούνται τη σωτήρια φροντίδα.
 
Οι δικηγόροι και οι γιατροί του Ιδρύματος “Αλήθεια για την Υγεία” συνεχίζουν την αποκάλυψη των φρικιαστικών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα νοσοκομεία, συμπεριλαμβανομένων των παραβιάσεων των κωδίκων της Σύμβασης της Γενεύης, που θεσπίστηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για την αποτροπή της κακοποίησης των κρατουμένων.

 

 

 

 

Υπάρχει και αυτή η πλευρά της Ιατρικής και οι ΙΑΤΡΟΙ, που τιμούν τον όρκο τους και το Λειτούργημά τους.

Δυστυχώς στην Ελλάδα, λίγοι ΙΑΤΡΟΙ αντιστέκονται… η πλειοψηφία είναι εκτελεστικά όργανα μιας κλίκας διεστραμμένων.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

“Caught on Tape” (“Σας καταγράψαμε σε μαγνητοταινία”) Εκρηκτική εκδήλωση συνέντευξης Τύπου που παρουσιάζει συγκλονιστικές ηχογραφήσεις στελεχών νοσοκομείων που συζητούν συντονισμένα σχέδια για τον περιορισμό των υγρών και της διατροφής για τους νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID, την καταστολή κάθε επίσκεψης για τους ασθενείς με COVID κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους, την άρνηση χορήγησης ζωτικών φαρμάκων και πολλά άλλα.

Οι πραγματικοί κρατούμενοι στην Αμερική έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους ασθενείς με COVID στα νοσοκομεία της Αμερικής.

Η Elizabeth Lee Vliet, MD, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ιδρύματος Truth for Health Foundation, ενός δημόσιου φιλανθρωπικού οργανισμού 501(c)(3), συντονίζει τη συνέντευξη Τύπου, στην οποία συμμετέχει ο δικηγόρος και συνήγορος των ασθενών Ali Shultz, αποκαλύπτοντας τη συμπαιγνία των Διευθυντών των νοσοκομείων της Αριζόνα που βλάπτει τους ασθενείς.

Η Δικηγόρος Συνταγματικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων Lauren Martel περιγράφει καταχρηστικές συμπεριφορές απέναντι σε ασθενείς με COVID, διαφορετικά πρότυπα για τα τεστ PCR για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ασθενείς στα επείγοντα περιστατικά και τη μεγάλη παραμέληση της ιατρικής περίθαλψης που οδήγησε σε πολλαπλούς θανάτους ασθενών σε νοσοκομεία της Νότιας Καρολίνας.

Οι Shultz και Martel είναι μέλη του Νομικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, συνεργάζονται με την ιατρική ομάδα του Ιδρύματος στα χαρακώματα που αντιμετωπίζουν τις καταχρήσεις των νοσοκομείων, καθώς βοηθούν τα μέλη των οικογενειών που προσπαθούν απεγνωσμένα να βγάλουν τους αγαπημένους τους από το νοσοκομείο για να σώσουν τη ζωή τους.

Ο συνιδρυτής του LifeSite John-Henry Westen θα κάνει εισαγωγικές παρατηρήσεις. Επιπλέον ομιλητές θα είναι ο Dr. Peter McCullough, ο δικηγόρος Thomas Renz, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και μέλη οικογενειών ασθενών που πέθαναν αφού τους αρνήθηκαν τις ζητούμενες ιατρικές θεραπείες.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο αυτής της εκδήλωσης που έγινε στις 27 Οκτωβρίου εδώ:

Συγκλονιστικές ιστορίες ιατρικής τυραννίας δείχνουν πώς τα δικαιώματα των ασθενών του COVID παραβιάζονται καθημερινά, υφίστανται διακρίσεις, ψυχολογική κακοποίηση και κρατούνται σε απομόνωση με χημικούς και φυσικούς περιορισμούς, ενώ αρνούνται τη σωτήρια φροντίδα.

Οι δικηγόροι και οι γιατροί του Ιδρύματος “Αλήθεια για την Υγεία” συνεχίζουν την αποκάλυψη των φρικιαστικών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα νοσοκομεία, συμπεριλαμβανομένων των παραβιάσεων των κωδίκων της Σύμβασης της Γενεύης, που θεσπίστηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για την αποτροπή της κακοποίησης των κρατουμένων:

 • Εξαναγκασμός για χρήση Remdesivir σε όλους τους ασθενείς με COVID, ανεξάρτητα από τον κίνδυνο που ενέχει αυτό το φάρμακο για νεφρική βλάβη και θάνατο.
 • Περιορισμός των υγρών και της διατροφής που υποβαθμίζει περαιτέρω τη λειτουργία των πνευμόνων του ασθενούς και την παροχή οξυγόνου στα κρίσιμα όργανα.
 • Χειραγώγηση και εξαναγκασμός των οικογενειών να συμφωνήσουν για να μπουν οι ασθενείς σε αναπνευστήρες, οι οποίοι έχουν πρόσθετα κίνητρα πληρωμών και δημιουργούν τεράστια κέρδη για τα νοσοκομεία.
 • Άρνηση χορήγησης αντιφλεγμονωδών φαρμάκων, όπως τα κορτικοστεροειδή, που βλάπτουν περαιτέρω τους πνεύμονες.
 • Άρνηση χορήγησης αντι-ιικών φαρμάκων, αντιβιοτικών και θεραπευτικών δόσεων “αντιπηκτικών” φαρμάκων.
 • Άρνηση πρόσβασης σε ασθενείς από την οικογένεια, τους ιερείς, τους παπάδες, τους ραβίνους και τους δικηγόρους.
 • Η επιβολή του νόμου χρησιμοποιείται για να αρνηθεί την πρόσβαση στους χώρους του νοσοκομείου σε συγγενείς, δικηγόρους και πληρεξούσιους των ίδιων των ασθενών σε θέματα υγειονομικής περίθαλψης.
 • Και τόσα άλλα... Οι θαρραλέοι γιατροί και νοσηλευτές διακινδυνεύουν την καριέρα τους, τις άδειες τους, τα προς το ζην, ακόμα και τη ζωή τους, καθώς μιλούν θαρραλέα για να ενημερώσουν το κοινό με αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες… Συντονιστείτε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου, ώρα Ελλάδος, στη ζωντανή μετάδοση του LifeSiteNews.com. Εγγραφείτε και κάντε δωρεά για να υποστηρίξετε τις προσπάθειές μας να καταπολεμήσουμε την ιατρική τυραννία σε όλες τις μορφές της. Πηγαίνετε στο www.TruthForHealth.org.

Δείτε περισσότερα εδώ: lifesitenews.com

——————

Δικτυογραφία:

‘Stop the Shot: Caught on Tape’ | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/stop-the-shot-caught-on-tape/

 

Πηγή

 

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,037


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα