ΗΠΑ: Το CDC αναφέρει ότι 28 φορές περισσότεροι Πλήρως Εμβολιασμένοι απ’ ό,τι Μη Εμβολιασμένοι Νοσηλεύονται με COVID

ΗΠΑ: Το CDC αναφέρει ότι 28 φορές περισσότεροι Πλήρως Εμβολιασμένοι απ’ ό,τι Μη Εμβολιασμένοι Νοσηλεύονται με COVID

5 Νοεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:554
Μοίρασέ το

 

Αλλά τα μάλλον κρυφά εσωτερικά στοιχεία της δημοσίευσης αποκαλύπτουν ένα αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο: υπήρχαν 27,6 φορές περισσότεροι (5.213 έναντι 189) πλήρως εμβολιασμένοι από ό,τι ανεμβολίαστοι ασθενείς με COVID που χρειάστηκε να νοσηλευτούν από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

 
ΗΠΑ: Το CDC αναφέρει ότι 28 φορές περισσότεροι Πλήρως Εμβολιασμένοι απ’ ό,τι Μη Εμβολιασμένοι Νοσηλεύονται με COVID
 
 
Όταν η επίδραση του εμβολίου διαρκεί όπως οι ίδιοι αποκαλύπτουν για 6-7 μήνες, αντιλαμβάνεστε ποιός είναι ο σκοπός τους… κάθε χρόνο, θα μπολιάζονται δυο φορές οι ήδη μπολιασμένοι…
 
ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΑ ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ…
 
ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΖΩΗΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Μια νέα μελέτη του CDC (κατά λάθος 😉 διαπιστώνει ότι 28 φορές περισσότεροι πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς (5.213) νοσηλεύτηκαν με COVID από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο από τους ανεμβολίαστους με προηγούμενη μόλυνση (189) σε εννέα πολιτείες των ΗΠΑ.

Το CDC προφανώς ήλπιζε ότι αυτή η μελέτη θα αποδείκνυε την υπεροχή του εμβολιασμού σε σχέση με τη φυσική ανοσία από προηγούμενη λοίμωξη, ώστε να αναγκάσει περισσότερους Αμερικανούς να εμβολιαστούν. Μπορεί να απέτυχε.

Από τα 201.269 άτομα που νοσηλεύτηκαν με “ασθένεια που μοιάζει με COVID-19” από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο (2021) σε 9 πολιτείες, μόλις 1.020 (0,5%) των νοσηλειών σημειώθηκαν σε ανεμβολίαστα άτομα που είχαν προηγουμένως μολυνθεί με COVID. Αυτός είναι ένας εντυπωσιακά μικρός αριθμός, δεδομένου ότι το CDC έχει εκτιμήσει ότι 120,2 εκατομμύρια Αμερικανοί (36,8% του πληθυσμού των ΗΠΑ) είχαν ήδη μολυνθεί με COVID μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Από αυτούς τους 1.020 ανεμβολίαστους ασθενείς με COVID που κατέληξαν στο νοσοκομείο από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο, 89 (8,7%) είχαν βρεθεί θετικοί για COVID για δεύτερη φορά. Το CDC ερμήνευσε αυτό ότι η φυσική ανοσία ήταν λιγότερο προστατευτική έναντι της επαναμόλυνσης με συμπτωματικό COVID από ό,τι ο εμβολιασμός, επειδή το ποσοστό των μολυσμένων πλήρως εμβολιασμένων ατόμων στο νοσοκομείο ήταν 5,1 τοις εκατό, ή 1,7 φορές μικρότερο.

Αλλά τα μάλλον κρυφά εσωτερικά στοιχεία της δημοσίευσης αποκαλύπτουν ένα αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο: υπήρχαν 27,6 φορές περισσότεροι (5.213 έναντι 189) πλήρως εμβολιασμένοι από ό,τι ανεμβολίαστοι ασθενείς με COVID που χρειάστηκε να νοσηλευτούν από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

Λαμβάνοντας υπόψη τον επιπολασμό της λοίμωξης στις ΗΠΑ (πιθανότατα το 40-45% του πληθυσμού των ΗΠΑ είχε μολυνθεί από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, εάν ο επιπολασμός ήταν 37% στα τέλη Μαΐου), υπάρχει μικρή πιθανότητα να υπήρχαν 28 φορές περισσότεροι άνθρωποι εμβολιασμένοι από τους ήδη μολυσμένους.

Αυτό φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με το ίδιο το συμπέρασμα “εμβολιασμός-μείωση-νοσοκομειακής περίθαλψης” που είχε σκοπό να τονίσει εξ αρχής το CDC.

# Ηνωμένο Βασίλειο: Το 90 τοις εκατό των νέων λοιμώξεων και το 89 τοις εκατό των θανάτων άνω των 70 ετών αφορά τους πλήρως εμβολιασμένους

Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων 38 έως 41 (Οκτώβριος) του 2021, ο Οργανισμός Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει ότι υπήρχαν 117.882 από τα 130.904 (90 τοις εκατό) νέα κρούσματα COVID που εντοπίστηκαν σε άτομα ηλικίας 40 έως 49 ετών και πλήρως εμβολιασμένα.

Και οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν 2,2 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από COVID (1.731,3 έναντι 772,9 νέων κρουσμάτων ανά 100.000) από τους ανεμβολίαστους στην ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών. Επίσης, οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν περίπου 2 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν στις ηλικιακές ομάδες 50-59, 60-69 και 70-79 ετών. Μόνο στις ηλικιακές ομάδες κάτω των 30 ετών οι ανεμβολίαστοι είχαν υψηλότερα ποσοστά μόλυνσης από τους εμβολιασμένους.

Η τελευταία έκθεση για τις εβδομάδες 39 έως 42 δείχνει ότι 2.333 από τους 2.621 (89%) θανάτους από COVID αφορούσαν τους πλήρως εμβολιασμένους. Και πάλι, αυτό σημαίνει σχεδόν 9 στους 10 θανάτους.

Αυτό το ποσοστό θανάτων είναι ελαφρώς χαμηλότερο από το ποσοστό των 70+ πλήρως εμβολιασμένων (πάνω από 90 τοις εκατό) και έτσι το UKHSA έχει τονίσει ότι οι ανεμβολίαστοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο όσον αφορά τις πιθανότητες. Αλλά αυτό είναι μικρή παρηγοριά για την υπεράσπιση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων, όταν το 89 τοις εκατό όσων πεθαίνουν είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Πηγή εικόνας: Εικόνα 1: UK Health Security Agency

# Τρεις μελέτες διαπιστώνουν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου εξαφανίζεται στο μηδέν τοις εκατό μετά από 5-7 μήνες

Σε μια μελέτη σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους του Κατάρ μαθαίνουμε ότι η προστασία από τη μόλυνση κορυφώνεται στο 72,1 τοις εκατό 4 έως 5 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση και στη συνέχεια μειώνεται ραγδαία στο 0 τοις εκατό (δηλαδή δεν υπάρχει περισσότερη προστασία από τους ανεμβολίαστους) μέσα σε 140 ημέρες ή 20 εβδομάδες και αργότερα.

Πηγή Εικόνας: Chemaitelly Et Al., 2021

Μια άλλη μελέτη ανέλυσε 11.889 λοιμώξεις στο Ισραήλ και διαπίστωσε ότι η προστασία από τη μόλυνση μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων “εξαφανίστηκε” σε σημείο που δεν υπήρχε διάκριση μεταξύ των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων εντός 180 ημερών.

“[Η] αποτελεσματικότητα του ιικού φορτίου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου μετά τον εμβολιασμό, μειούμενη σημαντικά ήδη μετά από 3 μήνες και ουσιαστικά εξαφανιζόμενη μετά από περίπου έξι μήνες”.

Πηγή Εικόνας: Levine-Tiefenbrun Et Al., 2021

Μια πανεθνική μελέτη της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού της Σουηδίας διαπίστωσε ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώθηκε από 92% σε 47% μέσα σε 121-180 ημέρες μετά τη δεύτερη ένεση και στη συνέχεια “από την ημέρα 211 και μετά δεν μπορούσε να ανιχνευθεί καμία αποτελεσματικότητα”.

Πηγή εικόνας: Nordström Et Al., 2021

Μια ανησυχητική μελέτη σε 582 λήπτες εμβολίων (εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης) διαπίστωσε ότι το 48,4 τοις εκατό είχε μολυνθεί με COVID εντός 4 εβδομάδων μετά την πρώτη ένεση και το 25,3 τοις εκατό είχε μολυνθεί με COVID εντός 3 μηνών μετά τη δεύτερη ένεση.

Είναι σαν αυτά τα εμβόλια να μην προσφέρουν καθόλου προστασία.

Πηγή εικόνας: Ujjainiya Et Al., 2021

# Η φυσική ανοσία από προηγούμενη μόλυνση είναι καλύτερη από τα εμβόλια

Σε αντίθεση με τη ραγδαία φθίνουσα προστασία που προσφέρουν τα “διαρρέοντα” εμβόλια του COVID, μια συλλογή 96 μελετών (από την 1η Νοεμβρίου) και μετά που καταρτίστηκε από έναν επιδημιολόγο και άλλους 5 ιατρούς επιβεβαιώνει ότι μια προηγούμενη μόλυνση από COVID (δηλαδή η φυσική ανοσία) προσφέρει μεγαλύτερη και μεγαλύτερης διάρκειας προστασία από ό,τι τα εμβόλια.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με μια συλλογή 54 μελετών που αφορούν πάνω από 12 εκατομμύρια ανθρώπους, όσοι έχουν ήδη μολυνθεί με COVID μολύνονται εκ νέου σε ποσοστό μόλις 0,2% (1 στους 500) τους επόμενους 8 μήνες μετά τη μόλυνση.

Πηγή εικόνας: Chivese Et Al., 2021

Δείτε περισσότερα εδώ: notrickszone.com

——————

Δικτυογραφία:

CDC Reports 28x More Fully Vaxxed Than Unvaxxed Hospitalized With COVID | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/cdc-reports-28x-more-fully-vaxxed-than-unvaxxed-hospitalized-with-covid/

 

Πηγή

 

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβολές : 554

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το