Ηνωμένο Βασίλειο – Εκτίμηση : Τα εμβόλια Covid-19 Αναμένεται να Προκαλέσουν 62,3 εκατομμύρια Καρδιαγγειακούς Θανάτους το 2022 Παγκοσμίως

Ηνωμένο Βασίλειο – Εκτίμηση : Τα εμβόλια Covid-19 Αναμένεται να Προκαλέσουν 62,3 εκατομμύρια Καρδιαγγειακούς Θανάτους το 2022 Παγκοσμίως

29 Ιανουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,082
Μοίρασέ το

Κατά τη διάρκεια του 2022 αντί να δούμε τα φυσιολογικά 8,9 εκατομμύρια καρδιαγγειακούς θανάτους , θα δούμε 71,2 εκατομμύρια, μια αύξηση 62,3 εκατομμυρίων θανάτων.

Σε εκείνο το σημείο τα εμβόλια θα έχουν σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από τον HIV AIDS – μόνο από καρδιακές προσβολές. Αυτό αποκλείει τους θανάτους από VAIDS και από νευρολογικό εκφυλισμό που προκαλείται από το εμβόλιο.

Είμαστε σχεδόν 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι.

Έτσι, 62,3 εκατομμύρια είναι λιγότερο από το 1% της ανθρωπότητας.

Αλλά θα είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος μας, εάν η παραγωγή ακίδων πρωτεϊνης συνεχίσει με τον σημερινό ρυθμό στους πλήρως εμβολιασμένους.

 

 

 

 

Στερεύουν και οι σκέψεις γι αυτό το ανείπωτο ΕΓΚΛΗΜΑ…  φτωχαίνουν και τα λόγια…

Κι όμως ακόμα εμβολιάζονται ηλίθιοι, που βάζουν την ζωή τους στο ρολόϊ της αντίστροφης μέτρησης.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μια έρευνα των τρεχουσών τάσεων αποκάλυψε ότι τα εμβόλια Covid-19 προβλέπεται να προκαλέσουν πάνω από 62,3 εκατομμύρια καρδιαγγειακούς θανάτους παγκοσμίως το 2022, αφού ήδη έχουν προκαλέσει διπλασιασμό των καρδιαγγειακών θανάτων μεταξύ των επαγγελματιών αθλητών κάθε τρεις μήνες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021.

Από έναν ανήσυχο αναγνώστη

Το πρόσφατο έγγραφο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας που δόθηκε σε ομιλία του Dr Steven Gundry στην Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία στη Βοστώνη στις 12-14 Νοεμβρίου διαπίστωσε ότι τα εμβόλια Covid-19 mRNA υπερδιπλασιάζουν τις 5ετείς πιθανότητες να υποστείτε καρδιακή προσβολή, όπως μετράται με διάφορους φλεγμονώδεις δείκτες 2 μήνες μετά το 2ο εμβόλιο 

Το Expose κάλυψε το θέμα αυτό στο άρθρο του για τους θανάτους ποδοσφαιριστών της 8ης Δεκεμβρίου 2021.

Είδαμε επίσης ότι στα γήπεδα τα θανατηφόρα καρδιακά περιστατικά των ποδοσφαιριστών έχουν διπλασιαστεί κάθε τρίμηνο το 2021.

Ας είμαστε ξεκάθαροι για το τι σημαίνει αυτό. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι το καναρίνι στο ανθρακωρυχείο του εμβολιασμού.*** Ας μην επιτρέψουμε οι θάνατοί τους να είναι άσκοποι. Το παθαίνουν πρώτοι γιατί πιέζουν την καρδιά τους περισσότερο. Ήταν τόσο συγκινητικό για μένα να βλέπω τον Sergio Aguero, τον απόλυτα γυμνασμένο παίκτη της Manchester City, να καταρρέει, στη συνέχεια να παλεύει να σηκωθεί πιάνοντας την καρδιά του με τους συναδέλφους του γύρω του να σκέφτονται ότι τίποτα δεν μπορεί να συμβαίνει, θα συνεχίσω να παίζω τώρα, και στη συνέχεια να καταρρέει ξανά.

Επέζησε, αλλά δεν είναι πλέον σε θέση να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι εντελώς παράλογο για έναν τόσο γυμνασμένο νεαρό άνδρα. Πρέπει να δούμε αυτά τα νεκρά ποδοσφαιρικά καναρίνια (31 από καρδιακές προσβολές πέρυσι). Πρέπει να μάθουμε από αυτό ότι το ανθρακωρυχείο του εμβολιασμού είναι γεμάτο δηλητήριο και πρέπει να βγούμε από αυτό αμέσως.

Βάζοντας λοιπόν το παζλ μαζί. Ξέρουμε ότι ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής είναι διπλάσιος στους ποδοσφαιριστές (καθιστικής ζωής άνθρωποι), 2½ μήνες μετά το 2ο εμβόλιο, και ξέρουμε ότι ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής που σχετίζεται με το γήπεδο στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ήταν 4 φορές φυσιολογικός το 2021 και ότι ο Δεκέμβριος του 2021 με 7 θανάτους σχεδόν ισοφάρισε τον προηγούμενο 12ετή μέσο όρο των 7,8 θανάτων ανά έτος.

Από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές είναι περίπου διπλάσιος από τον κίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές. Αλλά ο κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές διπλασιάζεται κάθε τρίμηνο. επομένως ο κίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές θα διπλασιάζεται επίσης κάθε τρίμηνο επειδή όλοι έχουν κάνει το ίδιο εμβόλιο και όλοι έχουν τις ίδιες πρωτεϊνικές αιχμές μέσα τους.

Απλώς οι ποδοσφαιριστές πιέζουν την καρδιά τους περισσότερο από τους “πατάτες του καναπέ“. Οπότε θεωρούμε ότι ο κίνδυνος του 4ου τριμήνου για τους καθιστικούς ανθρώπους είναι 2x φυσιολογικός και προεκτείνουμε εκθετικά από εκεί διπλασιάζοντας τον κίνδυνο κάθε τρίμηνο. Αυτό δίνει κινδύνους Q1/2/3/4 το 2022 της τάξης του 4x/8x/16x/32x του φυσιολογικού.

Ήδη υπήρξαν 6 θάνατοι ποδοσφαιριστών στο πρώτο μισό του Ιανουαρίου 2022 μεταξύ παικτών συλλόγων κατά τη διάρκεια αγώνων ή προπονήσεων.

  • 11 Ιαν 22 – Amir Abou Aiana – Ηλικία 18 ετών – Κατέρρευσε στο έδαφος με καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ορφανοτροφείου της via Cellini στο Cesano Boscone (ενδοχώρα δυτικά του Μιλάνου) . Έγινε προσπάθεια ανάνηψης και κλήθηκε ασθενοφόρο. Πέθανε λίγο μετά την άφιξή του στο νοσοκομείο. News Story ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ (δεν ήταν επαγγελματίας λόγω συγγενούς καρδιακής δυσλειτουργίας)
  • 11 Ιαν 22 – Mateo Hernandez – Ηλικία 18 – Dimurol Salesianos Τενερίφη Ο τερματοφύλακας του ποδοσφαίρου πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα.  News Story
  • 11 Ιαν 22 – Isaías- Ηλικία 17 – Flamengo de Piauí Ποδοσφαιριστής στην Teresina είπε στους συμπαίκτες του καθώς έτρεχαν ότι ένιωθε δυσφορία. Επιβράδυνε, στη συνέχεια περπάτησε προς τον πάγκο, όπου κατέρρευσε. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά πέθανε. Ήταν η τρίτη φορά που προπονούνταν με την ομάδα. News Story News Story2
  • 10 Ιαν 22 – Filip Turk – Ηλικία 22 ετών – Ένας άλλος νεαρός Κροάτης ποδοσφαιριστής πέθανε ξαφνικά, ήταν μόλις 22 ετών: “Καλή τύχη εκεί πάνω, κάπου ανάμεσα στα αστέρια. Θα ξανασυναντηθούμε … ” News Story  News Story2
  • 6 Ιαν 22 – Herbert Afayo – Ηλικία 21 ετών – Κατέρρευσε με καρδιακή ανακοπή στον αγωνιστικό χώρο της παιδικής χαράς Geregere Safi στο Lugazi της περιφέρειας Buikwe. Τον ανάνηψαν και τον μετέφεραν στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά πέθανε πριν φτάσει στο νοσοκομείο. Η νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αιτία ήταν καρδιακή ανακοπή. Είχε προσβληθεί από ελονοσία εβδομάδες πριν από τον αγώνα (αλλά αυτό είναι πολύ συνηθισμένο στην Αφρική).  News Story
  • 5 Ιαν 22 – Oisin Fields – Ηλικία 30 ετών – Κατέρρευσε και πέθανε ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του και ο θάνατός του προκάλεσε σοκ στην τοπική του κοινότητα.  News Story.  Σε μια σύντομη δήλωση, οι αξιωματούχοι ανέφεραν: “Ο κ. Fields πέθανε στο νοσοκομείο: “Όλοι όσοι εμπλέκονται με τη Lonsdale League είναι πολύ σοκαρισμένοι και λυπημένοι όταν έμαθαν για τον πρόωρο θάνατο του παίκτη της Navan Harps FC, Oisin Fields”.
  • 3 Ιαν. 22 – Marcos Menaldo – Ηλικία 25 ετών – Το αστέρι του κεντρικού αμυντικού της Deportivo Marquense από τη Γουατεμάλα κατέρρευσε με καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο στάδιο Marquesa de la Ensenada στο San Marcos τη Δευτέρα, λίγο αφού παραπονέθηκε για αναπνευστικές δυσκολίες. Έκανε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και μεταφέρθηκε στο Hospital de Especialidades όπου κατέληξε.   News Story2

Οι καρδιαγγειακοί θάνατοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται εκθετικά αν και μόνο αν η παραγωγή ακίδων πρωτεϊνης συνεχιστεί στους πλήρως εμβολιασμένους. Δεν ξέρουμε αν το ανοσοποιητικό σύστημα θα νικήσει τελικά τους εμβολιασμούς και θα απομακρύνει με επιτυχία κάθε εργοστάσιο πρωτεϊνών spike από τον οργανισμό.

Φαίνεται από τα δεδομένα του αριθμού των περιπτώσεων ότι οι μεμονωμένα εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορεί να κερδίσουν αυτή τη μάχη. Προς το παρόν δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι οι διπλά εμβολιασμένοι θα την κερδίσουν, επειδή οι αριθμοί των κρουσμάτων τους συνεχίζουν να γίνονται όλο και χειρότεροι σε σύγκριση με τους μη εμβολιασμένους, και οι ενισχυμένοι άνθρωποι έχουν λιγότερες πιθανότητες ακόμη και από αυτούς.

Πηγή: https://dailyexpose.uk/2022/01/26/official-data-is-evidence-vaccinated-developing-ade-and-aids/

Με την υπόθεση λοιπόν ότι η εκθετική αύξηση που παρατηρήσαμε το 2021 θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022. Ιδού το μέλλον της καρδιακής θνησιμότητας.

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία της ourworldindata (Πανεπιστήμιο John’s Hopkins) για τους πλήρως εμβολιασμένους ανθρώπους παγκοσμίως είναι 51,6% (Ιανουάριος22). Έτσι, για λόγους απλότητας, υποθέτοντας ότι κανείς δεν είναι αρκετά παράτολμος ώστε να κάνει περαιτέρω εμβολιασμό μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θα υποθέσουμε μια αναλογία 50:50 μεταξύ ανεμβολίαστων και πλήρως εμβολιασμένων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ακόμη και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές περνούν μόνο ένα μικρό μέρος της ζωής τους παίζοντας στο γήπεδο. Έτσι, η πρόβλεψη για τους καρδιακούς θανάτους το 2022, χρησιμοποιεί απλώς τα στοιχεία των πλήρως εμβολιασμένων ποδοσφαιριστών, υπενθυμίζοντας ότι ο κανονικός παγκόσμιος ρυθμός καρδιακών θανάτων είναι 8,9 εκατομμύρια ετησίως ή 2,225 εκατομμύρια ανά τρίμηνο.

Αυτό μεταφράζεται σε 1,1125 εκατομμύρια ανά τρίμηνο για το 50% που δεν έχει εμβολιαστεί και 2,225 ανά τρίμηνο για το 50% που έχει εμβολιαστεί πλήρως το 4ο τρίμηνο του 2021. Στη συνέχεια, προεκτείνουμε εκθετικά από εκεί με βάση την εκθετική αύξηση των θανάτων ποδοσφαιριστών που παρατηρείται και καταγράφεται το 2021, οι οποίοι διπλασιάζονται κάθε τρίμηνο.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του 2022 αντί να δούμε τα φυσιολογικά 8,9 εκατομμύρια καρδιαγγειακούς θανάτους , θα δούμε 71,2 εκατομμύρια, μια αύξηση 62,3 εκατομμυρίων θανάτων.

Σε εκείνο το σημείο τα εμβόλια θα έχουν σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από τον HIV AIDS – μόνο από καρδιακές προσβολές. Αυτό αποκλείει τους θανάτους από VAIDS και από νευρολογικό εκφυλισμό που προκαλείται από το εμβόλιο. Είμαστε σχεδόν 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Έτσι, 62,3 εκατομμύρια είναι λιγότερο από το 1% της ανθρωπότητας. Αλλά θα είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία που διαπράχθηκε ποτέ σε βάρος μας, εάν η παραγωγή ακίδων πρωτεϊνης συνεχίσει με τον σημερινό ρυθμό στους πλήρως εμβολιασμένους.

—————

Δικτυογραφία:

Covid-19 Vaccines are projected to cause 62.3 Million Cardiovascular Deaths in 2022 Worldwide – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/01/28/covid-19-jabs-projected-cause-62-mil-cardiovascular-deaths-2022/

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,082


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα