Ηνωμένο Βασίλειο: Ο επικεφαλής του NHS Stephen Powis & η “Δόκτωρ Οξφόρδης” Χρησιμοποιούν δεδομένα 7 μηνών για να Ισχυριστούν ότι το 75% των Ασθενών του Covid-19 στη ΜΕΘ είναι Ανεμβολίαστοι

Ηνωμένο Βασίλειο: Ο επικεφαλής του NHS Stephen Powis & η “Δόκτωρ Οξφόρδης” Χρησιμοποιούν δεδομένα 7 μηνών για να Ισχυριστούν ότι το 75% των Ασθενών του Covid-19 στη ΜΕΘ είναι Ανεμβολίαστοι

30 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:425
Μοίρασέ το

 

 
Από τις 30 Αυγούστου έως τις 21 Νοεμβρίου, στην Αγγλία καταγράφηκαν συνολικά 9.592 θάνατοι. Από αυτούς μόλις οι 1.882 αφορούσαν τον ανεμβολίαστο πληθυσμό, ενώ ένας συγκλονιστικός αριθμός 7.710 αφορούσαν τον εμβολιασμένο πληθυσμό, με σχεδόν 3.000 από αυτούς τους θανάτους να συμβαίνουν μόνο τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

Οπότε, με το 65% των νοσηλειών και το 80% των θανάτων από το Covid-19 να αφορούν τον εμβολιασμένο πληθυσμό κατά τους τελευταίους τρεις μήνες σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία (όχι στοιχεία 5-7 μηνών), αποδεικνύεται ότι το Σαββατοκύριακο, το βρετανικό κοινό έμαθε για άλλη μια φορά ψέμματα από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να εμπιστεύεται, αφού τόσο η γιατρός παρηγορητικής φροντίδας Rachel Clarke όσο και ο εθνικός ιατρικός διευθυντής του NHS England καθηγητής Stephen Powis τους είπαν ότι το 75% των ατόμων που νοσηλεύονται στην εντατική με το Covid-19 είναι άτομα που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν.

 

ΨΕΜΑΤΑ… ΨΕΜΑΤΑ… ΨΕΜΑΤΑ…

Κι όσο θα περνούν οι μέρες, θα μεγαλώνει ο αριθμός αυτών πο θα πεθαίνουν από την νέα ασθένεια που λέγεται… ΞΑΦΝΙΚΑ… και θα κτυπάει κυρίως τους μπολιασμένους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το βρετανικό κοινό έμαθε για άλλη μια φορά ψέματα από τους ίδιους ανθρώπους που θα έπρεπε να μπορεί να εμπιστεύεται, αφού του είπαν τόσο η γιατρός παρηγορητικής φροντίδας Rachel Clarke, όσο και ο εθνικός ιατρικός διευθυντής του NHS England καθηγητής Stephen Powis, ότι το 75% των ασθενών που νοσηλεύονται στην εντατική με Covid-19 είναι άτομα που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν.

Η Dr. Rachel Clarke, ή Doctor Oxford, όπως επίσης της αρέσει να την αποκαλούν, είναι γιατρός παρηγορητικής φροντίδας του NHS και συγγραφέας του βιβλίου “Breathtaking”, που εκδόθηκε τον Ιανουάριο του 2021, το οποίο ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει πώς ήταν πραγματικά η ζωή που δούλευε στους θαλάμους του NHS Covid-19 κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, η Dr. Clarke πέρασε όλη την ημέρα στο Twitter κάνοντας retweet σε κάθε άτομο που επαινούσε το άρθρο που είχε συγγράψει για τους Sunday Times, στο οποίο απορροφά τον αναγνώστη με μια ιστορία για μια νεαρή μητέρα που παλεύει για τη ζωή της και επέλεξε να μην κάνει το εμβόλιο Covid-19.

Θα σας συγχωρούσε κανείς αν νομίζατε ότι η γυναίκα που περιγράφεται έχει υποκύψει στον υποτιθέμενο ιό Covid-19, αλλά αποδεικνύεται ότι στην πραγματικότητα έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο και έχει αναπτύξει πνευμονία που δεν έχει καμμία σχέση με το Covid-19. Η ιστορία ήταν φυσικά σχεδιασμένη για να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα, προτού εκτοξευτεί η συνήθης προπαγάνδα για το πόσο σημαντικό είναι να εμβολιαστείτε.

Η Dr. Rachel Clarke συνεχίζει να εξηγεί ότι στο δικό της “NHS trust”, έχουν και πάλι ολόκληρους θαλάμους αφιερωμένους στη θεραπεία ασθενών με Covid, και ισχυρίζεται ότι δίνουν τα πάντα για να φροντίσουν το μερίδιό τους από τους 8.000 ασθενείς στα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου με Covid, αλλά ότι συνεχίζουν να πεθαίνουν αθόρυβα με ρυθμό περίπου 1.000 την εβδομάδα.

Η Dr. Clarke είναι σχεδόν σωστή με τους αριθμούς της σχετικά με τους θανάτους από Covid ανά εβδομάδα, εκτός από το σημείο όπου ισχυρίζεται ότι αυτοί είναι οι αριθμοί για ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Δυστυχώς αυτός είναι μόνο ο αριθμός που πεθαίνουν σήμερα στην Αγγλία.

Αλλά η συγγραφέας που εξαργυρώνει μια τραγωδία συνεχίζει στη συνέχεια να ισχυρίζεται ότι σχεδόν το 75% των ασθενών με Covid-19 που νοσηλεύονται στην εντατική τους τελευταίους μήνες είναι εκείνοι που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν.

Δυστυχώς, για τους ανθρώπους που θέλουν να τους λένε την αλήθεια, αυτό το εξωφρενικό ψέμα επαναλήφθηκε στη συνέχεια σε άλλο άρθρο που δημοσιεύθηκε από τους Sunday Times, με τα σχόλια να αποδίδονται στον εθνικό ιατρικό διευθυντή του NHS England, καθηγητή Stephen Powis.

Ο καθηγητής Stephen Powis, ο εθνικός ιατρικός διευθυντής του NHS England, δήλωσε:

“Το εμβόλιο είναι ασφαλές, αποτελεσματικό και αποδεδειγμένα μειώνει τους θανάτους, τις νοσηλείες και τις λοιμώξεις και, στην πραγματικότητα, τα στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των ατόμων που εισάγονται στην εντατική με Covid δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

“Από τον Ιούλιο ένα στα τέσσερα κρεβάτια εντατικής θεραπείας καταλαμβάνεται σταθερά από ασθενή με Covid, ενώ τα τελευταία διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τα τρία τέταρτα από αυτούς είναι ανεμβολίαστα. Πρόκειται για κρεβάτια που ιστορικά θα χρησιμοποιούνταν για την παροχή σωτήριων χειρουργικών επεμβάσεων για τους πιο βαριά πάσχοντες ασθενείς”.

Όπως συμβαίνει συνήθως όταν αυτοί οι λεγόμενοι ειδικοί διατυπώνουν έναν ισχυρισμό, παραλείπουν να παραθέσουν στην πραγματικότητα τα στοιχεία της πηγής για να μπορέσουμε να ελέγξουμε μόνοι μας τους ισχυρισμούς τους. Γιατί; Επειδή θα πρέπει να τους εμπιστευόμαστε φυσικά, πήγαν στο Πανεπιστήμιο δεν ξέρετε;

Αλλά ευτυχώς η Dr Rachel Clarke / Doctor Oxford ενημέρωσε το σύμπαν του Twitter σε ποια δεδομένα αναφέρονταν η ίδια και ο καθηγητής Stephen Powis, όταν έκαναν τον ισχυρισμό ότι σχεδόν το 75% των ασθενών με Covid-19 στη ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι.

Έτσι, ελέγξαμε την τελευταία έκθεση της ICNARC για να δούμε αν έλεγε την αλήθεια, και αν μετράτε τους 5-7 μήνες πριν ως τους “πιο πρόσφατους μήνες“, τότε υποθέτουμε ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι έλεγε την αλήθεια.

Διότι αποδεικνύεται ότι τα στοιχεία που επικαλέστηκε καλύπτουν την περίοδο από την 1η Μαΐου 2021 έως την 31η Ιουλίου 2021 (σε περίπτωση που δεν το έχετε παρατηρήσει, τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες, οπότε σίγουρα δεν είναι οι πιο πρόσφατοι μήνες).

https://www.icnarc.org/Our-Audit/Audits/Cmp/Reports

Τα δεδομένα που επικαλείται η Dr. Rachel Clarke, και ο καθηγητής Stephen Powis, όχι μόνο είναι 5-7 μήνες ξεπερασμένα, αλλά καλύπτουν επίσης μια περίοδο κατά την οποία ο αριθμός των ατόμων σε ΜΕΘ με Covid-19 ήταν στο χαμηλότερο επίπεδο το 2021 και κατά την οποία ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ήταν είτε ανεμβολίαστο είτε μόνο μερικώς εμβολιασμένο.

https://coronavirus.data.gov.uk/details/healthcare?areaType=nation&areaName=England

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, ο αριθμός των ασθενών με Covid-19 σε κρεβάτια μηχανικού αερισμού έχει αυξηθεί σημαντικά και έχει παραμείνει στο αυξημένο επίπεδο από το σημείο διακοπής των δεδομένων της 31ης Ιουλίου στην έκθεση της ICNARC, και μαντέψτε – η πλειοψηφία των ασθενών με Covid-19 από τις 31 Ιουλίου ήταν άτομα που είχαν επιλέξει να εμβολιαστούν πλήρως.

Ο Οργανισμός Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) δημοσιεύει εβδομαδιαία έκθεση “Vaccine Surveillance” που περιέχει στατιστικά στοιχεία για τα κρούσματα Covid-19, τις νοσηλείες και τους θανάτους ανάλογα με την κατάσταση εμβολιασμού σε ολόκληρη την Αγγλία κατά τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

Η τελευταία έκθεσή τους, που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, καλύπτει δεδομένα σχετικά με τις λοιμώξεις, τις νοσηλείες και τους θανάτους από την 43η έως την 46η εβδομάδα του 2021 (25 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου).

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1036047/Vaccine_surveillance_report_-_week_47.pdf

Η έκθεση αποκαλύπτει ότι υπήρξαν 833.332 καταγεγραμμένα κρούσματα Covid-19, 9.094 νοσηλείες Covid-19 και 3.700 θάνατοι Covid-19 από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 21 Νοεμβρίου. Από αυτά, οι ανεμβολίαστοι αντιπροσώπευαν το 39% όλων των κρουσμάτων, το 34% όλων των νοσηλειών και το 19% όλων των θανάτων. Ενώ οι εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 61% όλων των κρουσμάτων, το 66% όλων των νοσηλειών και το 81% όλων των θανάτων.

Τώρα βέβαια πρόκειται μόνο για τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, οπότε αναλύσαμε δεδομένα τριών μηνών μόνο και μόνο για να σας αποδείξουμε ότι όταν ο καθηγητής Stephen Powis και η Dr Rachel Clarke σας λένε ότι: “Η συντριπτική πλειοψηφία – σχεδόν το 75% – των ατόμων που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ με Covid είναι ανεμβολίαστα“, δεν σας λένε την αλήθεια.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον συνολικό αριθμό των νοσηλειών σε περιόδους τεσσάρων εβδομάδων από τις 30 Αυγούστου έως τις 21 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με τον πίνακα 9 των εκθέσεων επιτήρησης εμβολίων.

Χρησιμοποιήσαμε τις ακόλουθες εκθέσεις για την ανάλυσή μας –

Το διάγραμμα δείχνει ότι οι νοσηλείες μεταξύ των ανεμβολίαστων κυμάνθηκαν γύρω από το όριο των 3.000 σε περιόδους τεσσάρων εβδομάδων κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών.

Δυστυχώς όμως για τον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό, οι νοσηλείες μεταξύ αυτής της ομάδας χειροτερεύουν προοδευτικά από μήνα σε μήνα.

Το ακόλουθο διάγραμμα δείχνει τον συνολικό αριθμό θανάτων σε περιόδους τεσσάρων εβδομάδων από τις 30 Αυγούστου έως τις 21 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με τον πίνακα 10 των εκθέσεων επιτήρησης εμβολίων.

Από τις 30 Αυγούστου έως τις 21 Νοεμβρίου, στην Αγγλία καταγράφηκαν συνολικά 9.592 θάνατοι. Από αυτούς μόλις οι 1.882 αφορούσαν τον ανεμβολίαστο πληθυσμό, ενώ ένας συγκλονιστικός αριθμός 7.710 αφορούσαν τον εμβολιασμένο πληθυσμό, με σχεδόν 3.000 από αυτούς τους θανάτους να συμβαίνουν μόνο τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

Οπότε, με το 65% των νοσηλειών και το 80% των θανάτων από το Covid-19 να αφορούν τον εμβολιασμένο πληθυσμό κατά τους τελευταίους τρεις μήνες σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία (όχι στοιχεία 5-7 μηνών), αποδεικνύεται ότι το Σαββατοκύριακο, το βρετανικό κοινό έμαθε για άλλη μια φορά ψέμματα από τους ανθρώπους που θα έπρεπε να εμπιστεύεται, αφού τόσο η γιατρός παρηγορητικής φροντίδας Rachel Clarke όσο και ο εθνικός ιατρικός διευθυντής του NHS England καθηγητής Stephen Powis τους είπαν ότι το 75% των ατόμων που νοσηλεύονται στην εντατική με το Covid-19 είναι άτομα που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν.

——————

Δικτυογραφία:

FACT CHECK – NHS Chief Stephen Powis & “Doctor Oxford” use 7-months-old Data to claim 75% of Covid-19 Patients in ICU are Unvaccinated – The Expose

https://dailyexpose.uk/2021/11/29/nhs-chief-and-doctor-oxford-lie-to-british-public/

 

Πηγή

Προβολές : 425


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα