Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΝ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΝ!

2 Νοεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:630
Μοίρασέ το

Τρομερές καταγγελίες από Γαλλίδα ευρωβουλευτή για τα εμβόλια – Χιλιάδες περιστατικά παρενεργειών

 

 

 

Όσο και να κρύβετε την αλήθεια, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, καθημερινά όλο και περισσότερος κόσμος θα μαθαίνει την ΑΛΗΘΕΙΑ και θα αφυπνίζεται.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η αλήθεια έχει ένα κακό ελάττωμα. ‘Όσο και αν την πολεμάς, στο τέλος βγαίνει στην επιφάνεια. 

Έτσι τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολύ σοβαρά πράγματα, στα κοινοβούλια διαφόρων χωρών. Εδώ έχουμε απίστευτες καταγγελίες από Γαλλίδα βουλευτή.

Η Γαλλίδα βουλευτής Martine Wonner είναι γιατρός-ψυχίατρος και πολιτικός.

Εκλέχτηκε μέλος της τέταρτης εκλογικής περιφέρειας του Bas-Rhin στις βουλευτικές εκλογές του 2017, αφού εντάχθηκε στη La République en Marche (LREM).

Κατηγορείται από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς της αντιπάλους για αμφιλεγόμενες θέσεις σχετικά με την χρήση της υδροξυχλωροκίνης, την εγκυρότητα της χρήσης μάσκας φραγμού και τα εμβόλια RNA, καθώς και από την αντίθεσή της στο πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στο κοινοβούλιο της χώρας της:

«615.703 παρενέργειες έχουν αναφερθεί απ’ τα CDC στις 14 Οκτωβρίου!

648.662 παρενέργειες στην ιστοσελίδα EuroMOMO!

Είναι η ιστοσελίδα που αναφέρει τις παρενέργειες στην Ευρώπη. 26.000 θάνατοι!

Και ιδιαιτέρως για τους εφήβους, γνωρίζουμε ότι το 50% των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας αφορούν την ηλικιακή ομάδα των εφήβων μετά τη 2η δόση…. Μάλιστα στην Ευρώπη στις 9 Οκτωβρίου 2021.

 

 

Πηγή

Προβολές : 630


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.