Η Ακραία Τυραννία σήμερα έχει Προκύψει από τη Μαζική Εθελοντική Συμμόρφωση

Η Ακραία Τυραννία σήμερα έχει Προκύψει από τη Μαζική Εθελοντική Συμμόρφωση

4 Ιανουαρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:679
Μοίρασέ το

Σε έναν ορθολογικό κόσμο, όλα αυτά θα ήταν γελοία και όλες οι προσπάθειες τυραννίας των ανθρώπων θα αγνοούνταν από την πλειοψηφία, αλλά σε αυτή την ανεστραμμένη επίγεια κόλαση, όλα είναι ανάποδα.

Αντί να λένε απλά όχι στην κυβέρνηση και τους ελεγκτές της, οι περισσότεροι υποκλίνονται σε κάθε λεγόμενη εξουσία και στην πορεία γίνονται αιχμάλωτοι ανόητοι.

Σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν 330 εκατομμύρια άνθρωποι και μια χούφτα κακών που θέλουν να γίνουν κυβερνήτες.

Αφήστε το να βυθιστεί στο θολωμένο μυαλό σας.

Πού βρίσκεται η πραγματική εξουσία;

Εμείς ελέγχουμε το πεπρωμένο μας, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν να επιτρέψει αυτή την ακραία τυραννία.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την αποτυχία. Αν αυτή η χώρα και ο κόσμος επιτρέψουν τη δουλεία τους, αυτό ακριβώς τους αξίζει.

 
Τραγωδία… όλη η ανθρωπότητα θα πληρώσει, όχι μόνον τους σατανικούς καμπαλιστές, αλλά και τα ΖΩΑ, που έτρεξαν σαν πρόβατα επί σφαγή.
 
Τι μας περιμένει;;;
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.
 
Πρέπει ν’ αντέξουμε… με κάθε τρόπο.
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Μην ξανακούσω αυτές τις αγαπουλίστικες μαλακίες να ενωθούμε με τους μπολιασμένους, θα πάρει ο διάολος όποιον τις πει.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ.
 
ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ…
 
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΜΠΟΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!
 
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;;
 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ποιος από εσάς δεν έχει αφέντη; Ποιος από εσάς δεν είναι σκλάβος; Πώς γίνεται τόσοι πολλοί να κυβερνώνται από τόσο λίγους; Μια τεράστια πλειοψηφία όλων των κοινωνιών δεν μπορεί να αναιρέσει αυτά τα ερωτήματα, γιατί δεν μπορεί να υπάρξει σίγουρη απάντηση ή ειλικρίνεια από τους υπάκουους και ανεύθυνους ανόητους. Η άγνοια δεν αποτελεί δικαιολογία, η δειλία είναι ντροπή και η αδιαφορία ανήθικη. Η ανθρωπότητα έχει βυθιστεί στο χαμηλότερο επίπεδό της, αλλά οι υπάκουοι κοινοί θνητοί δεν φοβούνται. Η υποδούλωση δισεκατομμυρίων στα χέρια λίγων σατανικών αφεντικών θα επιτρέψει στη συλλογικότητα να κυλιστεί στην αυτολύπηση μαζί- παγιώνοντας την ευτυχία τους με τη δική τους δουλεία. Για όλους εσάς που υποτάσσεστε σε εντολές, για όλους εσάς που έχετε εγκαταλείψει οικειοθελώς την ελευθερία σας, αυτό είναι το ζοφερό μέλλον που χτίζετε για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας.

Αν βρίσκετε αυτά τα λόγια σκληρά, ας είναι, γιατί εσείς είστε η αιτία αυτής της τρέλας- εσείς είστε η αιτία όλου αυτού του πόνου. Όσοι έχουν την ικανότητα να πολεμήσουν αλλά δεν είναι πρόθυμοι να το κάνουν για την ελευθερία τους, δεν αξίζουν ενσυναίσθησης. Η αδυναμία του ανθρώπινου πλήθους ήταν πάντα παρούσα, αλλά ποτέ σε επίπεδο που να είναι τόσο εμφανές σήμερα. Η ανθρώπινη κατάσταση έχει επιδεινωθεί σε μια τόσο άθλια κατάσταση που προκαλεί αηδία. Γινόμαστε μάρτυρες της παγκόσμιας απάθειας εν δράσει. Το να βλέπουμε εκατομμύρια, ακόμη και δισεκατομμύρια, να υποκλίνονται στην ψεύτικη εξουσία μπροστά στην ακραία τυραννία- τυραννία που επιβάλλεται μόνο από πολύ λίγους, είναι εκπληκτικό. Είναι εκπληκτική όχι επειδή είναι μοναδική ή έχει αξία με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά επειδή είναι τόσο τρομερά αξιολύπητο να την παρακολουθείς.

Οι άψυχοι ανάμεσά μας που έχουν επιλέξει να επιχειρήσουν την απόλυτη κυριαρχία έχουν πετύχει σε κάθε βήμα, αλλά δεν είναι αυτοί το πραγματικό πρόβλημα. Κυνηγούν όμως τώρα ανοιχτά όλα τα παιδιά και σχεδιάζουν να εγχύσουν θανατηφόρο δηλητήριο σε κάθε παιδί που είναι δυνατόν. Αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί σε οποιαδήποτε ικανή ή ηθική κοινωνία, αλλά η κοινή αγάπη για την οικογένεια, την αυτοάμυνα και την ηθική έχουν, όπως φαίνεται, εξαφανιστεί από το προσκήνιο. Τι είδους γονέας θα επέτρεπε να συμβεί αυτό; Ο ανοιχτός τοξικός πειραματισμός με παιδιά είναι πλέον αποδεκτή πολιτική από μεγάλο μέρος του πληθυσμού, και ακόμη και με μια μικρή απειλή ή ενόχληση, ένα μεγάλο ποσοστό θα μπορούσε να εμβολιαστεί με ένα βιολογικό όπλο με την ευλογία εκείνων που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία των δικών τους. Με το να πούμε απλώς όχι και να επιμείνουμε στην απόφασή μας αυτή, αυτό το αποτρόπαιο σχέδιο για την καταστροφή των παιδιών για μια ζωή θα μπορούσε να σταματήσει. Αλλά θα το σταματήσουν τα πρόβατα; Σε αυτό το σημείο, οποιαδήποτε μαζική εξέγερση και άρνηση να επιτραπεί η συνέχιση αυτής της τρέλας φαίνεται να απέχει πολύ από το μυαλό αυτού του ρομποτικού και πειθήνιου προλεταριάτου.

Τον τελευταίο καιρό, έχει γίνει πολλή συζήτηση και δημοσιοποίηση για απώθηση και αντίσταση, αλλά η τυραννία δεν έχει επιβραδυνθεί ποτέ, και στην πραγματικότητα γίνεται χειρότερη κάθε μέρα που περνάει. Τα τέρατα που είναι επικεφαλής εξακολουθούν να γελάνε. Αν υπήρχε πραγματική αντίσταση, αντίσταση με δόντια, πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε. Η ψεύτικη ελπίδα που είναι εμφανής βασίζεται σε καπνό και καθρέφτες λόγω αδιαφορίας, και προωθείται από την καθεστηκυία τάση φυσικά, αλλά και από πολλές “εναλλακτικές” πηγές που συνεχώς μιλούν και από τις δύο πλευρές του στόματός τους, ενώ ισχυρίζονται ότι είναι υπέρμαχοι της ελευθερίας. Οποιαδήποτε αποδοχή της αφήγησης περί “ιού Covid”, που είναι σίγουρα ένα πλήρες ψέμα, αναιρεί κάθε επιχείρημα που προβάλλεται από δήθεν καλοθελητές που αυτοαποκαλούνται ελευθεριακοί, εναλλακτικές φωνές ή αφηγητές της αλήθειας. Οι απόπειρες να τα έχουν και τα δύο είναι όχι μόνο μάταιες, αλλά βοηθούν την αριστοκρατική τάξη στις προσπάθειές της να ξεγελάσει το κοινό, και ως εκ τούτου είναι πολύ επικίνδυνες για το περιζήτητο ακροατήριο όσων βασίζονται μόνο στην ελπίδα και την αιώνια αναζήτηση του εύκολου δρόμου αντί να αποδεχτούν την πραγματικότητα. Η σκόπιμη αναφορά μόνο “καλών ειδήσεων” δεν κάνει καλές ειδήσεις, ειδικά σε καιρούς γεμάτους ψέματα, εξαπάτηση, εγκληματικές εντολές, ψυχολογικά βασανιστήρια, ανθρωποκτονίες και δολοφονίες από το κράτος. Στην πραγματικότητα, αυτή η στρατηγική κάνει πολύ περισσότερο κακό παρά καλό.

Αν αυτή ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που μια τέτοια δόλια στρατηγική χρησιμοποιήθηκε για να ξεγελάσει τους ανθρώπους σε εκούσια υποταγή, θα μπορούσε κανείς να κάνει μια στάση όταν επιρρίπτει ευθύνες στα λεγόμενα θύματα. Αλλά αυτή η μέθοδος, ένα σκόπιμο σχέδιο στην πραγματικότητα, έχει χρησιμοποιηθεί σε όλη την ιστορία για την τυραννία του απλού ανθρώπου. Το μόνο που ήταν απαραίτητο για τους ψευδώς ισχυριζόμενους “ηγέτες” για να αποκτήσουν περισσότερη εξουσία και έλεγχο πάνω στις κοινωνίες, ήταν να αποβλακώσουν, να κατηχήσουν και να καταστήσουν εξαρτημένες τις μάζες, έτσι ώστε η τακτική του φόβου και μόνο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο. Αυτή η τακτική έχει πλέον φτάσει σε τέτοιο αποκορύφωμα επιτυχίας που ξεπερνά κάθε φαντασία. Τίποτα δεν είναι καν κρυφό σε αυτό το στάδιο- εντελώς ανοιχτό και προφανές για κάθε σκεπτόμενο άτομο, αλλά χαμένο για τις ορδές των πειθήνιων κηφήνων που αναφέρονται ως κοινό.

Στην πρόσφατη αμερικανική ιστορία, σκεφτείτε ότι κάθε πόλεμος ήταν ένας πόλεμος ολοκληρωτικής επίθεσης- ποτέ δεν είχε σκοπό να υπερασπιστεί αυτή τη χώρα, αλλά μόνο να προωθήσει γεωπολιτικές επιθυμίες, να κλέψει, να ακρωτηριάσει, να δολοφονήσει και να υποτάξει τόσο τον ντόπιο όσο και τον εγχώριο πληθυσμό. Σκεφτείτε τις προηγούμενες δόλιες πανδημικές φοβίες που περιλάμβαναν την απάτη με τον HIV-Aids και την εξαπάτηση της γρίπης των χοίρων και της επιδημίας του Έμπολα ως κινδύνων για τον κόσμο. Σκεφτείτε την κρατικά σχεδιασμένη επίθεση που ονομάστηκε 9/11 και οδήγησε στον φρικτό “Patriot Act”, και την ανέντιμη και δολοφονική απάτη που ονομάστηκε “Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας”, ο οποίος ήταν μόνο ένας Πόλεμος της Τρομοκρατίας. Και τώρα έχουμε τον ψεύτικο φόβο για τον ” κορονοϊό ” που οδήγησε σε μια ψεύτικη πανδημία ” Covid “. Αυτό είναι η επιτομή της παραφροσύνης και της τρέλας, αλλά έχει γίνει αποδεκτό από το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας ως αληθινό- όλα αυτά χωρίς ούτε ένα ίχνος απόδειξης ή αλήθειας που να υποστηρίζει αυτή την προφανή συνωμοσία που σκοπό έχει να επιτρέψει στους λίγους της “ελίτ” να επιτύχουν παγκόσμια κυριαρχία.

Αυτό είναι μόνο μια μικρή χούφτα παραδείγματα των πρόσφατων ψεμάτων και της τρομολαγνείας που χρησιμοποιούνται για να τρομάξουν τις μάζες ώστε να αποδεχτούν οικειοθελώς την υποτέλειά τους. Γιατί πιστεύει κανείς σε αυτή τη χώρα έστω και μία λέξη που γράφτηκε ή ειπώθηκε από την κυβέρνηση, τις παγκόσμιες οργανώσεις “υγείας”, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τις ΜΚΟ και τα σατανικά ιδρύματα, τις φασιστικές φαρμακευτικές εταιρείες, τους εργολάβους άμυνας, τους τραπεζικούς και επενδυτικούς γίγαντες και άλλες εταιρικές πόρνες- όλοι τους είναι τεράστιοι ωφελημένοι από αυτόν τον κρατικό πόλεμο κατά της ανθρωπότητας;

Σε έναν ορθολογικό κόσμο, όλα αυτά θα ήταν γελοία και όλες οι προσπάθειες τυραννίας των ανθρώπων θα αγνοούνταν από την πλειοψηφία, αλλά σε αυτή την ανεστραμμένη επίγεια κόλαση, όλα είναι ανάποδα. Αντί να λένε απλά όχι στην κυβέρνηση και τους ελεγκτές της, οι περισσότεροι υποκλίνονται σε κάθε λεγόμενη εξουσία και στην πορεία γίνονται αιχμάλωτοι ανόητοι.

Σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν 330 εκατομμύρια άνθρωποι και μια χούφτα κακών που θέλουν να γίνουν κυβερνήτες. Αφήστε το να βυθιστεί στο θολωμένο μυαλό σας. Πού βρίσκεται η πραγματική εξουσία; Εμείς ελέγχουμε το πεπρωμένο μας, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν να επιτρέψει αυτή την ακραία τυραννία. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την αποτυχία. Αν αυτή η χώρα και ο κόσμος επιτρέψουν τη δουλεία τους, αυτό ακριβώς τους αξίζει.


Σύνδεσμοι αναφοράς:

The U.N. has already launched plan to forcibly inject children

Pfizer starts Covid-19 vaccine trial in young kids

The Child Killshot

No such thing as ‘Covid’

No ‘Covid’ pandemic exists

HIV-Aids scam

Fauci’s Swine Flu fraud

The fake Ebola outbreak

‘Covid-19’ PCR test is flawed and worthless

——————

Δικτυογραφία:

The Extreme Tyranny Today Has Been Caused by Mass Voluntary Compliance | Deception, Self-Deception, & Defactualization

https://deathship.wordpress.com/2022/01/04/the-extreme-tyranny-today-has-been-caused-by-mass-voluntary-compliance/

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 679


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα