Η Αυστρία Προσλαμβάνει εκτελεστές – “φονιάδες” για να Εντοπίσει τους “αρνητές του εμβολίου” του Covid-19

Η Αυστρία Προσλαμβάνει εκτελεστές – “φονιάδες” για να Εντοπίσει τους “αρνητές του εμβολίου” του Covid-19

28 Δεκεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:797
Μοίρασέ το

 

Ο ρόλος αυτός πληρώνεται καλά για όσους είναι πρόθυμοι να στραφούν εναντίον των γειτόνων τους και της αστυνομίας για λογαριασμό της κυβέρνησης, καθώς οι επιθεωρητές θα αμείβονται με μισθό 2.774 ευρώ (2.348 λίρες) 14 φορές το χρόνο.

 

Ετοιμαστείτε και στην Ελλάδα να γίνει το ίδιο… θα πληρώσουν καλά όποιο κακοποιό ρεμάλι βρουν, και θ’ αρχίσουν οι διώξεις…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Για να διασφαλίσει ότι οι πολίτες της παραμένουν “ασφαλείς” εν μέσω της “πανδημίας” του Covid-19, η κυβέρνηση της Αυστρίας προσλαμβάνει εκτελεστές για να “κυνηγήσουν τους αρνητές του εμβολίου”.

Τόσο πολύ υπολήπτεται και υπολογίζει την Ελευθερία της Επιλογής σύσσωμο και το πολιτικό σύστημα της Αυστρίας: Ο στρατός των “επιθεωρητών”, όπως τους έχει χαρακτηρίσει ο αυστριακός Τύπος, θα αναλάβει να επιβάλει τη νέα πολιτική υποχρεωτικών εμβολίων της χώρας. Όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν θα αντιμετωπίζουν βαριά πρόστιμα.

Η πόλη του Linz, η οποία έχει πληθυσμό 200.000 κατοίκων, φέρεται να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του τυραννικού σχεδίου, καθώς σήμερα έχει ποσοστό εμβολιασμού περίπου 63%, το οποίο θεωρείται “χαμηλό“.

Το Blick ανέφερε: “Το Linz θέλει τώρα να προσλάβει ανθρώπους που υποτίθεται ότι θα κυνηγούν τους αρνητές του εμβολίου”.

Ο ρόλος αυτός πληρώνεται καλά για όσους είναι πρόθυμοι να στραφούν εναντίον των γειτόνων τους και της αστυνομίας για λογαριασμό της κυβέρνησης, καθώς οι επιθεωρητές θα αμείβονται με μισθό 2.774 ευρώ (2.348 λίρες) 14 φορές το χρόνο. Συνολικά, το ποσό αυτό ανέρχεται σε 38.836 ευρώ (32.872 λίρες) ετησίως.

Οι Αυστριακοί πολίτες είναι οι μόνοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτές τις θέσεις εργασίας και όλοι τους πρέπει είτε να είναι πλήρως εμβολιασμένοι είτε να έχουν “αναρρώσει πλήρως” από μια λοίμωξη Covid-19 προκειμένου να πληρωθούν.

——————

Δικτυογραφία:

Austria is Hiring Hitmen to Track Down Covid-19 “Vaccine Refusers” – The Expose

https://dailyexpose.uk/2021/12/27/austria-is-hiring-hitmen-to-track-down-covid-19-vaccine-refusers/

 

Πηγή

Προβολές : 797


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα