Η Βάση Δεδομένων του ΠΟΥ αναφέρει περισσότερους από 2 Εκατομμύρια Δυνητικούς Τραυματισμούς από τις Ενέσεις Covid το 2021, στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε Γυναίκες

Η Βάση Δεδομένων του ΠΟΥ αναφέρει περισσότερους από 2 Εκατομμύρια Δυνητικούς Τραυματισμούς από τις Ενέσεις Covid το 2021, στη συντριπτική τους πλειοψηφία σε Γυναίκες

9 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:263
Μοίρασέ το

 

 

Η σοκαριστική αποκάλυψη ότι 1.517.989 (69%) των περιπτώσεων αναφέρθηκαν στον γυναικείο πληθυσμό θα μπορούσε να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς διαφόρων γιατρών, επιστημόνων και εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τις επιπτώσεις που έχουν τα εμβόλια στις γυναίκες, ιδίως στα αναπαραγωγικά τους όργανα και τη γονιμότητά τους.

Όπως δήλωσε ο καρδιολόγος από το Τέξας και κορυφαίος ειδικός ιατρός Dr. Peter McCullough, “οι Αμερικανοί πρόκειται να σηκώσουν το βάρος αυτού που αναπόφευκτα θα είναι ένα αποτυχημένο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού που θα καταγραφεί ως ένα από τα πιο θανατηφόρα, ένα από τα πιο τραυματικά και δαπανηρά προγράμματα στην ανθρώπινη ιστορία.

 
 
 
 
 
Επιτέλους βγαίνουν στην δημοσιότητα οι στόχοι των παγκόσμιων σατανιστών, πως στόχος είναι ο αφανισμός της ανθρωπότητας, ο αποπληθυσμός και η καταστροφή της γεννητικότητας.
 
Δεν είναι τυχαίο πως το μπόλι κτυπάει τα αναπαραγωγικά όργανα γυναικών και ανδρών.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
7 Οκτωβρίου 2021: Δείτε το άρθρο του Jack Bingham στο LifeSite εδώ: https://tinyurl.com/ygjxrusq

Μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί 2.199.476 ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του εμβολίου COVID-19 το 2021, με 866.558 (39%) των τραυματισμών να αναφέρονται σε άτομα ηλικίας 18-44 ετών και 1.517.989 (69%) όλων των τραυματισμών να συμβαίνουν σε γυναίκες.

(LifeSiteNews) – Η δημόσια προσβάσιμη βάση δεδομένων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που καταγράφει τις αναφερθείσες πιθανές παρενέργειες των φαρμάκων δείχνει πάνω από 2 εκατομμύρια περιπτώσεις πιθανών τραυματισμών από το εμβόλιο COVID μόνο το 2021, με το 69% των περιπτώσεων να εμφανίζονται σε γυναίκες ασθενείς.

Η VigiAccess ιδρύθηκε το 2015 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για να επιτρέψει την πρόσβαση του κοινού στη VigiBase, τη βάση δεδομένων του ΠΟΥ.

Σύμφωνα με το VigiAccess , μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί 2.199.476 ανεπιθύμητες παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 το 2021, με 866.558 (39 τοις εκατό) των τραυματισμών να αναφέρονται σε άτομα ηλικίας 18-44 ετών και 1.517.989 (69 τοις εκατό) όλων των τραυματισμών να συμβαίνουν σε γυναίκες.

Η καρτέλα Ανεπιθύμητες Αντιδράσεις Φαρμάκων (ADRS) της βάσης δεδομένων επιτρέπει στο κοινό να δει τη φύση των τραυματισμών που έχουν αναφερθεί, συμπεριλαμβανομένων των διαταραχών του αίματος και του λεμφικού συστήματος, των καρδιακών διαταραχών, των μυοσκελετικών διαταραχών και των διαταραχών του συνδετικού ιστού, των διαταραχών του αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού, των διαταραχών του αναπνευστικού συστήματος, του θώρακα και του μεσοθωρακίου και πολλών άλλων.

Εξετάζοντας συγκεκριμένα ορισμένες από τις διαταραχές και τις παθήσεις που παρατίθενται στις γενικές επικεφαλίδες, ο συγκλονιστικός αριθμός των τραυματισμών περιλαμβάνει περιστατικά κολπικής αιμορραγίας, μυοκαρδίτιδας, νεοπλασιών (όγκων) του εγκεφάλου, αυτόματης αποβολής, εμβρυϊκού θανάτου, θνησιγένειας, πνευμονικής εμβολής, νεφρικής ανεπάρκειας, περιορισμού της εμβρυϊκής ανάπτυξης, θρόμβωσης των εν τω βάθει φλεβών, καθώς και εμφάνιση COVID-19, γρίπης, πνευμονίας και πάνω από 100 άλλων παθήσεων.

Προς το παρόν δεν υπάρχει λειτουργία που να επιτρέπει στο κοινό να προσδιορίσει ποια εμβόλια COVID-19 συσχετίζονται με ποιους τραυματισμούς, αλλά αντίθετα όλα τα εμβόλια COVID και όλοι οι τραυματισμοί ομαδοποιούνται στο ίδιο αρχείο.

Η σοκαριστική αποκάλυψη ότι 1.517.989 (69%) των περιπτώσεων αναφέρθηκαν στον γυναικείο πληθυσμό θα μπορούσε να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς διαφόρων γιατρών, επιστημόνων και εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με τις επιπτώσεις που έχουν τα εμβόλια στις γυναίκες, ιδίως στα αναπαραγωγικά τους όργανα και τη γονιμότητά τους.

Τον Μάρτιο, ο γιατρός Ryan Cole από το Αϊντάχο, πιστοποιημένος παθολόγος και ιδιοκτήτης και διαχειριστής ενός διαγνωστικού εργαστηρίου, δήλωσε στο κοινό με την υποστήριξη της πολιτειακής κυβέρνησης ότι βλέπει “20πλάσια αύξηση” των καρκίνων του ενδομητρίου μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

Ο Cole ανέφερε επίσης μια σημαντική αύξηση του ποσοστού των μελανωμάτων σε ασθενείς μετά την εξάπλωση του εμβολίου, ιδιαίτερα των “παχιών” μελανωμάτων σε “νεότερους” ασθενείς. Σύμφωνα με τον Cole, είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να εντοπίζονται τέτοια προοδευτικά μελανώματα στις νεότερες ηλικίες.

Στη Γερμανία, οι ερευνητές διεξήγαγαν μια μελέτη που περιελάμβανε την έγχυση λιπιδικών “νανοφορέων”, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων με ένα συστατικό που είναι κοινό στα εμβόλια mRNA COVID τόσο της Pfizer όσο και της Moderna: πολυαιθυλενογλυκόλη.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν “υψηλή τοπική συσσώρευση νανοσωματιδίων” σε “συγκεκριμένες θέσεις των ωοθηκών”, γεγονός που οδήγησε τους εξειδικευμένους επιστήμονες της φαρμακευτικής τεχνολογίας και της βιοφαρμακευτικής να προειδοποιήσουν ότι αυτό μπορεί να αποτελέσει “ζήτημα τοξικότητας στον άνθρωπο” και ότι πρέπει να διεξαχθούν περισσότερες έρευνες.

Ο Dr. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, εξέφρασε επίσης τις ανησυχίες του σχετικά με τις επιπτώσεις των εμβολίων στην υγεία των γυναικών, όταν ανακάλυψε “δεδομένα που δείχνουν ότι 15 έγκυες γυναίκες που εμβολιάστηκαν [κατά του COVID] ανέπτυξαν τριπλάσια επίπεδα αντισωμάτων κατά του ίδιου τους του πλακούντα” και ότι τα δεδομένα αυτά “απορρίφθηκαν και αποκρύφθηκαν από τη βιομηχανία εμβολίων και τη δημόσια υγεία”.

Περαιτέρω, η Dr. Elizabeth Lee Vliet , ανεξάρτητη ιατρός που ειδικεύεται στις αναπαραγωγικές ορμόνες, αναφέρθηκε σε μια μελέτη του 2018 όπου Κινέζοι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα νανοσωματίδια [όπως τα σωματίδια που χρησιμοποιούνται στα εμβόλια mRNA] μπορούν να περάσουν από τον φραγμό αίματος-όρχεων, τον φραγμό του πλακούντα και τους φραγμούς που προστατεύουν τους αναπαραγωγικούς ιστούς και στη συνέχεια να συσσωρευτούν στα αναπαραγωγικά όργανα.

Σύμφωνα με τον Vliet, σύμφωνα με την κινεζική μελέτη, η συσσώρευση νανοσωματιδίων προκαλεί βλάβες στα όργανα (όρχεις, επιδιδυμίδα, ωοθήκη και μήτρα) καταστρέφοντας συγκεκριμένα κύτταρα, οδηγώντας σε δυσλειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων που επηρεάζει αρνητικά το σπέρμα και τα ωάρια και μπορεί να διαταράξει τον ωοθηκικό κύκλο.

Ο ΠΟΥ δεν είναι, μακράν, ο μόνος σημαντικός παράγοντας στον ιατρικό κόσμο που αποκαλύπτει τις βλαβερές και ακόμη και θανατηφόρες επιπτώσεις που είχαν τα εμβόλια COVID-19 στο κοινό.

Η βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για τα φάρμακα έχει επίσης αναφέρει πάνω από 2 εκατομμύρια ανεπιθύμητες αντιδράσεις από τα εμβόλια, με 1 εκατομμύριο να θεωρούνται σοβαρές και πάνω από 21.000 να οδηγούν σε θάνατο.

Επιπλέον, ο Thomas Renz, ένας Αμερικανός δικηγόρος που ηγείται μιας αγωγής με στόχο να σταματήσει η εγκεκριμένη χρήση των εμβολίων COVID-19, αποκάλυψε ότι διαθέτει την ένορκη μαρτυρία ενός ατόμου που εργάζεται στην ανάλυση δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης ότι οι τραυματισμοί από τα εμβόλια “υποδηλώνονται κατά ένα συντηρητικό συντελεστή τουλάχιστον 5”.

Αναλύοντας τα δεδομένα, ο Renz και οι συνεργάτες του που βοηθούν στην υπόθεση ανακοίνωσαν ότι η “πιο συντηρητική εκτίμηση” των θανάτων που προκαλούνται από το εμβόλιο στην Αμερική είναι 45.000, με πρόσθετα στοιχεία που δείχνουν ότι μπορεί να είναι “αστρονομικά υψηλότεροι”.

Όπως δήλωσε ο καρδιολόγος από το Τέξας και κορυφαίος ειδικός ιατρός Dr. Peter McCullough, “οι Αμερικανοί πρόκειται να σηκώσουν το βάρος αυτού που αναπόφευκτα θα είναι ένα αποτυχημένο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού που θα καταγραφεί ως ένα από τα πιο θανατηφόρα, ένα από τα πιο τραυματικά και δαπανηρά προγράμματα στην ανθρώπινη ιστορία.

——————-

Δικτυογραφία:

WHO database reports over 2 million potential COVID jab injuries in 2021, vast majority in women – LifeSite

https://www.lifesitenews.com/news/who-database-reports-over-2-million-potential-covid-jab-injuries-in-2021-vast-majority-in-women/

 

 

Πηγή

Προβολές : 263


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα