Η Γενοκτονία των Ηλικιωμένων συνεχίζεται. ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  Rachelle Walensky, διευθύντρια των CDC, και Janet Woodcock, επιθεωρήτρια της FDA

Η Γενοκτονία των Ηλικιωμένων συνεχίζεται. ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Rachelle Walensky, διευθύντρια των CDC, και Janet Woodcock, επιθεωρήτρια της FDA

13 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,318
Μοίρασέ το

Ένα μαζικό έγκλημα εκ προμελέτης υπό την αιγίδα του «Χίτλερ του 21ου αιώνα» BILL GATES, ο οποίος υπέταξε την παγκόσμια αντιμετώπιση ενός συνήθους ιού στη δική του βιο-πολιτική ατζέντα, μέσω της μαζικής «εξαγοράς συνειδήσεων» εκείνων που είναι πάντα πρόθυμοι να εξαγοραστούν.

Η αλήθεια για όλους τους δεκάδες χιλιάδες θανάτους ηλικιωμένων μετά από «εμβόλια»-COVID είναι ότι ούτε ένας ηλικιωμένος δεν χρειαζόταν να πεθάνει ύστερα από ένα πειραματικό «εμβόλιο». Γιατί, απλούστατα, υπάρχουν αποτελεσματικές μη-εμβολιαστικές θεραπείες.

Μπορεί κανένας να σταματήσει την Pfizer τώρα;

Η Pfizer ελέγχει 100% το Ισραήλ, τη χώρα που χρησιμοποιεί ως πειραματικό εργαστήριό της, στο οποίο -όπως έχει αποκαλυφθεί- καμία άλλη φαρμακευτική εταιρεία δεν μπορεί να διαθέσει τα εμβολιακά της προϊόντα.

Ο ισραηλινός λαός είναι τα προσωπικά ποντίκια της Pfizer.

 

 

 

 

 

Ποντίκια ήταν και στο ολοκαύλτωμα…οι ίδιοι οι ραβίνοι τους τους έδιναν στον ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ και στους ανώμαλους στρατηγούς του για … πειραματόζωα…

Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η PFIZER ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΠΟΥΡΛΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το είπαμε και το ξαναείπαμε…ο Θεός, έχει δώσει πλήρη ελευθερία στα δημιουργήματά Του… ακόμα και στον ίδιο τον ΔΙΑΒΟΛΟ.

 

 

 

Κλεάνθης Γρίβας

Η FDA και τα CDC συνιστούν και 3η «ενισχυτική» δόση στην ηλικιακή ομάδα που έχει τον υψηλότερο αριθμό θανάτων από «εμβόλια»-COVID-19

 

Brian Shilhavy

Editor, Health Impact News

24 Σεπτεμβρίου 2021

 

https://vaccineimpact.com/2021/genocide-of-seniors

 

Διαβάστε και: TA LOCKDOWN «ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΝ».

Ένα μαζικό έγκλημα εκ προμελέτης υπό την αιγίδα του «Χίτλερ του 21ου αιώνα» BILL GATES, ο οποίος υπέταξε την παγκόσμια αντιμετώπιση ενός συνήθους ιού στη δική του βιο-πολιτική ατζέντα, μέσω της μαζικής «εξαγοράς συνειδήσεων» εκείνων που είναι πάντα πρόθυμοι να εξαγοραστούν.(ΖΟΥΓΚΛΑ, 07/09/2020)

 

ΕΠΙΜΕΤΡΟ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

Ένας μαζικός φονιάς, ο γιατρός-βόθρος των SS, Dr. HansJoachim Sewering στην προεδρία της Παγκόσμιας Ιατρικής Εταιρείας (WMA)

 

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Rachelle Walensky, διευθύντρια των CDC, και Janet Woodcock, επιθεωρήτρια της FDA

 

Την περασμένη Παρασκευή, τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολίων της FDA, με ψήφους 16 έναντι 2, απέρριψαν τη χορήγηση μιας τρίτης δόσης του «εμβολίου» της Pfizer. Αλλά, εντελώς ανεξήγητα, λίγο αργότερα, τα ίδια μέλη της Επιτροπής, σε μια δεύτερη ψηφοφορία ενέκριναν ομόφωνα τη χορήγηση μιας τρίτης δόσης της Pfizer σε άτομα άνω των 65 ετών.

 

Αυτή η αιφνίδια αλλαγή της στάσης 14 ανθρώπων την ίδια χρονική στιγμή εξηγείται είτε με την άμεση παρέμβαση του [χρυσοφόρου] πνεύματος του κ. Μπουρλά στα κεφάλια των «τεχνο-επιστημόνων» της Επιτροπής, είτε με την παρέμβαση της σημερινής «κομαντατούρας» των Ταγμάτων Εφόδου των CDC και της FDA – της διευθύντριας των CDC κ. Rachele Walensky και της επιθεωρήτριας της FDA κ. Janet Woodcock, που διορίστηκαν από τον Biden σ’ αυτές τις δύο θέσεις-κλειδιά για την επιτυχία του υγειονομικού πραξικοπήματος.

 

Γιατί;

 

Για ευνόητους (κερδοσκοπικούς) λόγους, οι κατασκευαστές των «εμβολίων» εμμένουν στην άποψή τους ότι τα εμβόλια βοηθούν στην πρόληψη των ασθενειών και ότι, επομένως, οι πιο «ευάλωτοι» τα χρειάζονται περισσότερο. Αλλά οι «υπάλληλοί» τους στους «ρυθμιστικούς οργανισμούς» (και όχι μόνο αυτοί), αποκρύπτουν το γεγονός ότι η Pfizer ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι τα “εμβόλιά” της ανακόπτουν τη μετάδοση της νόσου COVID (πράγμα που θα ήταν ψευδές), αλλά μόνο ότι «μειώνουν την ένταση των συμπτωμάτων της» (πράγμα που συνιστά υπόθεση).

 

Η πίστη στα «εμβόλια» έχει καταδυθεί σε έναν μεταφυσικό παραλογισμό: Όπως διακηρύσσουν οι κατασκευαστές και οι -έμμισθοι- προπαγανδιστές τους, τα «εμβόλια» μειώνουν τα βάσανα του ασθενούς πριν από τον θάνατό του (τον οποίο… προκαλούν).

 

Με άλλα λόγια, θέλουν να μας πείσουν ότι, όταν ένα πλήρως εμβολιασμένο άτομο πεθαίνει μετά τον εμβολιασμό του, οι αγαπημένοι του θα πρέπει να παρηγορούνται  με τη σκέψη ότι… «ευτυχώς που ήταν πλήρως εμβολιασμένος, διαφορετικά θα είχε υποφέρει πολύ περισσότερο πριν πεθάνει». (!!!)

 

Πρόκειται για μια επιπλέον απόδειξη της διαστροφικής μετάλλαξης της επιστήμης από την τεχνο-επιστήμη, ιδιαίτερα έντονη στη σκοτεινή «εποχή του κορωνοϊού». Που στρώνει τον δρόμο στον Ολοκληρωτισμό και ανοίγει τις πύλες του ψυχιατρείου.

 

Βλέπε: Η πίστη στα «εμβόλια»-COVID που φτάνουν τώρα στον μεταφυσικό παραλογισμό: Το «εμβόλια μειώνουν τα βάσανα» των ασθενών πριν από τον… θάνατό τους

 

Ως αποτέλεσμα αυτού του ανερμάτιστου ιδεολογήματος, οι ηλικιωμένοι στοχεύονται πάντοτε περισσότερο από τον γενικό πληθυσμό για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα εμβόλια: τα εμβόλια για τη γρίπη που κάνουν οι άνω των 65 ετών είναι συνήθως 4 φορές ισχυρότερα (τοξικότερα) από αυτά που κάνει ο υπόλοιπος γενικός πληθυσμός.

 

Βλέπε: «23 ηλικιωμένοι πέθαναν μετά από εμβόλιο γρίπης που πωλείται στα φαρμακεία» (2013)

 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καταγεγραμμένων θανάτων στο VAERS μετά από «εμβόλια»-COVID-19 ανήκει στην πληθυσμιακή ομάδα των άνω των 65 ετών.

 

Παρατίθεται η κατανομή κατά ηλικία σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία στη βάση δεδομένων της κυβέρνησης VAERS (που ενημερώθηκε στις 24/9/2021), από την οποία καθίσταται προφανές ότι οι συντριπτικά περισσότεροι θάνατοι μετά από «εμβόλια»-COVID συμβαίνουν σε άτομα άνω των 65 ετών. (Πηγή)

 

(Πηγή)

Στον παραπάνω πίνακα, εάν ο αριθμός των θανάτων της κατηγορίας «Άγνωστη ηλικία» [Age Unknown] κατανεμηθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες 1 έως 6, με βάση τις νέες ποσοστιαίες αναλογίες μεταξύ αυτών των 6 κατηγοριών, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι περίπου το 77% όλων των θανάτων μετά από «εμβόλια»-COVID-19 αφορά άτομα άνω των 65 ετών.

 

Στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δημοσιεύσαμε μαρτυρίες και καταγγελίες που δηλώνουν ότι ασκείται τεράστια πίεση στους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ στο σύστημα VAERS.

 

Η Dr Jessica Rose έκανε πρόσφατα μια πολύ λεπτομερή ανάλυση σχετικά με την υπο-αναφορά των παρενεργειών στο VAERS και κατέληξε στο συμπέρασμα πως ασφαλής εκτίμηση θα ήταν ο πολλαπλασιασμός των παρενεργειών που αναφέρονται στο VAERS επί 41 (41 Χ).

 

Αυτό θα σήμαινε ότι μια συντηρητική εκτίμηση θανάτων σε άτομα άνω των 65 ετών μετά από τα τρία «εμβόλια»-COVID-19 τους τελευταίους 9 μήνες είναι περίπου 482.570 θάνατοι.

 

Ίσως νομίζατε ότι υπερβάλλω όταν επέλεξα να χρησιμοποιήσω τη λέξη «γενοκτονία» για αυτή την ηλικιακή ομάδα στον τίτλο αυτού του άρθρου:

 

Για λόγους σύγκρισης, έψαξα στην κυβερνητική βάση δεδομένων VAERS για τους θανάτους σε αυτή την ηλικιακή ομάδα μετά από ΟΛΑ τα εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια (από την έναρξη της λειτουργίας του VAERS μέχρι σήμερα) και βρήκα ότι σε άτομα άνω των 65 ετών, σημειώθηκαν 1.311 ΘΑΝΑΤΟΙ σε 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (μη-COVID). (Πηγή)

 

Αυτό σημαίνει ότι στην ηλικιακή ομάδα των άνω των 65 ετών σημειώθηκαν 10 φορές περισσότεροι θάνατοι μετά από τα ΤΡΙΑ «εμβόλια»-COVID σε 9 μήνες (2021) από ό,τι από όλα τα άλλα εμβόλια στα τελευταία 30 χρόνια (1990-2020). 

 

Και τώρα, η FDA και τα CDC ενέκριναν τη χορήγηση μιας τρίτης δόσης της Pfizer στην ηλικιακή ομάδα που έχει ήδη τον υψηλότερο αριθμό καταγεγραμμένων θανάτων μετά από τη λήψη «εμβολίων»-COVID, δηλαδή για τους ανθρώπους αυτής της ηλικιακής ομάδας που επέζησαν των δύο πρώτων δόσεων της Pfizer.

 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 

 

Οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών αποτελούν τη μεγαλύτερη ηλικιακή ομάδα που υφίσταται  «ιατρικές απαγωγές», δεδομένου ότι περίπου 1,3 εκατομμύρια ηλικιωμένοι έχουν «κηδεμόνες» που έχουν διοριστεί από το δικαστήριο, μετά την αφαίρεση της επιμέλειά τους από τις οικογένειές τους. Δηλαδή, έχουν παραδοθεί στο κράτος. (ΠηγήΗ κρατική διαχείριση των ηλικιωμένων είναι μια βιομηχανία 273 δισ. δολαρίων. (Πηγή) 

 

Η αλήθεια για όλους τους δεκάδες χιλιάδες θανάτους ηλικιωμένων μετά από «εμβόλια»-COVID είναι ότι ούτε ένας ηλικιωμένος δεν χρειαζόταν να πεθάνει ύστερα από ένα πειραματικό «εμβόλιο». Γιατί, απλούστατα, υπάρχουν αποτελεσματικές μη-εμβολιαστικές θεραπείες.

 

Όταν έγραφα αυτό το άρθρο σήμερα, έλαβα με e-mail μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Ισπανία νωρίτερα φέτος, σύμφωνα με την οποία 84 ηλικιωμένοι από δύο διαφορετικά γηροκομεία που διαγνώστηκαν με COVID-19 έχουν αναρρώσει πλήρως με τη χρήση αντιισταμινικών και αντιβιοτικών.

 

Η μελέτη έχει τίτλο: Αντιισταμινικά και αζιθρομυκίνη ως θεραπεία για τον COVID-19 στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας – Μια αναδρομική μελέτη παρατήρησης σε ηλικιωμένους ασθενείςΤα αποτελέσματα:

 

«Κανένας από τους ασθενείς που έλαβαν θεραπεία δεν εκδήλωσε σοβαρή νόσο, δεν χρειάστηκε παραπομπή σε νοσοκομείο και δεν είχε παρενέργειες που σχετίζονται με τη θεραπεία. Όλοι ανάρρωσαν σε λίγες ημέρες μετά την έναρξη της θεραπείας και επιβεβαιώθηκαν αργότερα ως κρούσματα-COVID-19 με ορομετατροπή με ταχεία δοκιμή όταν ήταν διαθέσιμη». (Πηγή)

 

Η «ευθανασία» των ηλικιωμένων μέσω του εμβολιασμού συνιστά μαζική δολοφονία και οι μαζικοί δολοφόνοι που επιτρέπουν να συμβεί αυτό πρέπει να συλληφθούν, να λογοδοτήσουν και να εκτελεστούν για αυτό.

 

Η PFIZER ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

 

Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer. Στον δρόμο που χάραξε ο Μένγκελε;

Στο άρθρο που δημοσιεύσαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο σχετικά με τη διαμάχη στους κόλπους της FDA για την έγκριση μιας τρίτης δόσης της Pfizer, υπέθεσα ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους υπήρξε εμπλοκή στη Συμβουλευτική Επιτροπή της FDA σχετικά με την τρίτη δόση της Pfizer: 

 

Πρώτον, η εμπλοκή θα μπορούσε να οφείλεται σε έναν «πόλεμο για τα εμβόλια», στον οποίο οι ανταγωνιστές της Pfizer (δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι αυτή η εταιρεία παίρνει τόσο μεγάλο μέρος του μεριδίου αγοράς των «εμβολιών»-COVID) ασκούν πίεση μέσω των διασυνδέσεών τους με την FDA προκειμένου να επιβραδύνουν την κυριαρχία της Pfizer στην αγορά των εμβολίων. Ή

Δεύτερον, οι άνθρωποι αρχίζουν να εγκαταλείπουν το πλοίο της διοίκησης Biden, καθώς η τρέχουσα αφήγηση για τα «εμβόλια»-COVID καταρρέει με ταχύ ρυθμό, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κραυγάζουν τώρα για να ακουστούν οι αρνητικές εμπειρίες τους με τα «εμβόλια»-COVID, ενώ η FDA, τα CDC και άλλοι οργανισμοί προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους για την περίπτωση αλλαγής καθεστώτος πράγμα που, ενδεχομένως, οι αξιωματούχοι τους θα αρχίσουν να συλλαμβάνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Εύχομαι να ισχύει το δεύτερο σενάριο. Αλλά φοβάμαι ότι πιο πιθανό είναι το πρώτο». (Πηγή)

 

Η POLITICO ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ CDC

 

Νομίζω ότι αυτή η παραπάνω ερώτηση απαντήθηκε αυτήν την εβδομάδα, όταν συνεδρίασε η «Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης» (Advisory Committee on Immunization Practices – ACIP) των CDC για να συζητήσει την τρίτη δόση της Pfizer. Ακολουθούν ορισμένα σχόλια για αυτή τη συνεδρίαση που δημοσιεύτηκαν στην Politico:

 

«Οι ειδικοί ανησυχούν μήπως προκαλέσουν σύγχυση στο κοινό: Μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων» των CDC εξέφρασαν ανησυχίες την Τετάρτη στο να δοθεί το πράσινο φως σε τρίτες δόσεις [εμβολίων] μιας εταιρείας, σε αντίθεση με εξουσιοδοτημένα εμβόλια-Covid άλλων εταιρειών που διατίθενται στους Αμερικανούς, σημειώνοντας ότι αυτό θα έχει επιπτώσεις στην αντίληψη του κοινού. Η Επιτροπή έχει την υποχρέωση να συστήσει στα CDC το πώς πρέπει να εφαρμόζεται η πολιτική εμβολίων της FDA σε πραγματικές συνθήκες.

 

Ο Λονγκ πρότεινε στην Επιτροπή να αναμένουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεγόμενες δόσεις μείξης και αντιστοίχισης -δηλαδή τη δυνατότητα του εμβολιασμού κάποιου αρχικά με εμβόλιο ενός κατασκευαστή και, στη συνέχεια, με την επιλογή ενισχυτικής δόσης διαφορετικού κατασκευαστή- πριν υπογραφεί η σύσταση για τρίτη δόση μόνο του εμβολίου της Pfizer.

 

«Εκτός, φυσικά, εάν είμαστε διατεθειμένοι να πανικοβάλουμε τους μισούς αποδέκτες της Moderna. Δεν θέλω να θέσω σε κίνδυνο κανέναν [με την καθυστέρηση της απόφασης για μια τρίτη δόση]. Αλλά θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχουμε λίγο λιγότερο από το μισό του πληθυσμού που θα πληροί τις προϋποθέσεις για να κάνει μια ενισχυτική δόση εάν οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν το εμβόλιο της εταιρείας με το οποίο εμβολιάστηκαν αρχικά».

 

Η Moderna ζήτησε από την FDA να εγκρίνει την αναμνηστική δόση του δικού της εμβολίου και η Johnson&Johnson έχει αρχίσει να υποβάλλει στην υπηρεσία δεδομένα ενισχυτικής δόσης με στόχο την κατάθεση σχετικής αίτησης.

 

Η Amanda Cohn από τα CDC προέτρεψε τα μέλη της Επιτροπής να θεωρήσουν τις συστάσεις που κάνουν τώρα ως «ενδιάμεσες πολιτικές» που θα αλλάξουν με την παρουσίαση και άλλων δεδομένων. Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) διεξάγουν μελέτη σχετικά με τη μείξη δόσεων από διαφορετικά εμβόλια και τα αποτελέσματά της αναμένονται αργότερα φέτος. Όπως είπε: «Αυτή [η μελέτη] διεξάγεται ταχύτητα». (Πηγή)

 

Όμως, όπως η Συμβουλευτική Επιτροπή της FDA, έτσι και αυτή η Επιτροπή των CDC ψήφισε με ψήφους 9 προς 6 να μη συστήσει ενισχυτικές δόσεις στον γενικό πληθυσμό, αλλά τις συνέστησε για άτομα άνω των 65 ετών.

 

Φαίνεται ότι η Moderna και η J&J ήθελαν να μπουν σε αυτή την προσοδοφόρα αγορά και να περιορίσουν την Pfizer μόνο στους ηλικιωμένους.

 

Αλλά η FDA με επικεφαλής την Janet Woodcock και τα CDC με επικεφαλής τη Rochelle Walensky εναντιώθηκαν από κοινού στις αντίστοιχες συστάσεις των Επιτροπών των οργανισμών τους και περιέλαβαν ΟΛΟΥΣ τους ενήλικες άνω των 18 ετών στην απόφασή τους για χορήγηση τρίτης ενισχυτικής δόσης της Pfizer.

 

Σύμφωνα με  το Associated Press:

 

«Λίγες ώρες αφότου η επιτροπή ψήφισε με 9-6 για να μην προτείνει ενισχυτές για αυτές τις ομάδες, η Walensky τους αντιπαρήλθε δηλώνοντας: «Ως διευθύντρια των CDC, είναι δουλειά μου να αναγνωρίσω πού μπορούν να έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο οι ενέργειές μας. Στα CDC, αναλαμβάνουμε την ανάλυση σύνθετων και, συχνά, ατελών δεδομένων, για να κάνουμε συγκεκριμένες συστάσεις που βελτιστοποιούν την υγεία… [η απόφασή μου] ευθυγραμμίζεται με την  Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, η οποία συνέστησε την Τετάρτη ότι οι ενήλικες “σε ένα επαγγελματικό ή θεσμικό περιβάλλον που αυξάνει τον κίνδυνο να προσβληθούν από την COVID-19 είναι επίσης επιλέξιμοι για τρίτη δόση”». (Πηγή)

 

Η Moderna και η J&έχασαν. Η Pfizer κέρδισε. Είναι προφανές ότι η Pfizer ασκεί σταθερό έλεγχο τόσο στα CDC όσο και στην FDA.

 

Μπορεί κανένας να σταματήσει την Pfizer τώρα; Η Pfizer ελέγχει 100% το Ισραήλ, τη χώρα που χρησιμοποιεί ως πειραματικό εργαστήριό της, στο οποίο -όπως έχει αποκαλυφθεί- καμία άλλη φαρμακευτική εταιρεία δεν μπορεί να διαθέσει τα εμβολιακά της προϊόντα. Ο ισραηλινός λαός είναι τα προσωπικά ποντίκια της Pfizer.

 

Βλέπε: Το Ολοκαύτωμα στο Ισραήλ αποκαλύπτεται με τη διαρροή μιας κλήσης-ζουμ με επιστήμονα της Pfizer που παραδέχεται ότι οι Ισραηλινοί είναι εργαστήριο για το «εμβόλιο»-COVID της Pfizer

 

Αναφορές σε βίντεο από καταγγέλλοντες αυτόπτες μάρτυρες της μαζικής δολοφονίας ηλικιωμένων μέσω «εμβολίων»-COVID, θα βρείτε στο κανάλι μας στο Rumble. Και σύντομα και το κανάλι μας στο Bitchute.

 

ΕΠΙΜΕΤΡΟ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;

 

ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ SS,

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ-ΒΟΘΡΟΣ Dr. HANS-JOACHIM SEWERING

ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» (WMA)

https://ahrp.org/1992-nazi-medical-criminal-elected-to-the-world-medical-association/

 

Andrew Roberts. Medal for Murder: Germany Honours Nazi SS Doctor. TheDailyMail, 2008

 

Dr. HansJoachim Sewering, πρώην αξιωματούχος των SS, γιατρός μαζικός φονιάς, υπόλογος για εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας.

 

Η αενάως συμπράττουσα με τα εγκλήματα της εξουσίας Ιατρική Συντεχνία υπέβαλε στον μαζικό φονιά HansJoachim Sewering τις εξής «εξοντωτικές κυρώσεις»:

 

1955: Πρόεδρος της Βαυαρικής Ιατρικής Ένωσης (επί 36 χρόνια).

1968: Επίτιμος καθηγητής κοινωνικής ιατρικής και ιατρικού δικαίου (!!!) στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου.

1971: Ταμίας της «Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης» (WMA).

1973-1978: Πρόεδρος της «Γερμανικής Ιατρικής Ένωσης».

1992: Εκλέγεται (!!!) πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης – WMA (με ψήφους 53 υπέρ, 9 κατά και 9 αποχές). Υποτίθεται ότι η WMA ιδρύθηκε το 1947 προκειμένου να αποστασιοποιηθεί το ιατρικό επάγγελμα από τα ναζιστικά ιατρικά εγκλήματα.

1993 (23 Ιανουαρίου): Εξαναγκάζεται σε παραίτηση από την προεδρία της WMA, ύστερα από τις αποκαλύψεις του εγκληματικού παρελθόντος του.

2010: Αναχώρησε για την κόλαση, σε ηλικία… 94 ετών.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,318


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα