Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, που υποδούλωσε την Ελλάδα στους Ρότσιλντ, Η ΔΗΛΩΣΗ, και μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του σήμερα, που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, που υποδούλωσε την Ελλάδα στους Ρότσιλντ, Η ΔΗΛΩΣΗ, και μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του σήμερα, που ελάχιστοι γνωρίζουν.

27 Σεπτεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 830 προβολές ( Μέτρηση έως 22:49:25 )

 

Εκατόν ενενήντα χρόνια από την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

ΕΚΑΤΟΝ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΧΑΝΕΤΑΙ.

Θ’ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ;

ΝΑ ΧΑΘΕΙ;

 

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, που υποδούλωσε την Ελλάδα στους Ρότσιλντ, Η ΔΗΛΩΣΗ, και μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του σήμερα, που ελάχιστοι γνωρίζουν.

 

     Η   Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Ι Α

 

27η Σεπτεμβρίου 1831. Η αποφράδα ημέρα του νέου Ελληνισμού .

Σαν σήμερα οι Ρότσιλντ , η Στοά του Λονδίνου, και τα Τέκνα της και δολοφόνησαν στο Ναύπλιο τον Εθνάρχη Ιωάννη Καποδίστρια

 

Η τελετουργική εκτέλεση  του Καποδίστρια αποκαλύπτει τους δράστες. Πυροβολισμός στο κεφάλι και μαχαιριά στο Στομάχι . Δεν ‘ήταν «μια απλή δολοφονία».

Και στην Μάνη δεν είχαν τέτοια ……έθιμα

Η τελετουργική εκτέλεση του Εθνάρχη έγινε το ξημέρωμα της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 1831.

Στο Λονδίνο και το Βατικανό, το ημερολόγιο εκείνη την αποφράδα ημέρα έδειχνε 9 Οκτωβρίου 1831.

 Η Αλυσίδα των δολοφόνων του Καποδίστρια περιλαμβάνει τους:
1) Ρότσιλντ,
2) Μεγάλη Στοά του Λονδίνου
3)Άρθουρ Γουέλσλι, 1ος δούκας του Ουέλλινγκτον,
4) Λόρδος Ύπατος Αρμοστής Ιονίων Νήσων Σερ Φρέντερικ Ανταμ , υποστράτηγος στη Μάχη του Βατερλώ, επικεφαλής της 3ης Ελαφράς Ταξιαρχίας.
5) Στοά της Ζακύνθου. 
 Η εντολή Ρότσιλντ για την δολοφονία Καποδίστρια δόθηκε στον Ουέλλιγκτον, που την μετέφερε στην Άνταμ, που την διαβίβασε στον υποπρόξενο στο Ναύπλιο Έντουαρντ Ντώκινς. Αυτός ήταν ο επικεφαλής της συνομωσίας στο Ναύπλιο.
 Ο τοκογλύφος Ρουφιανογιάννης που ήταν πράκτορας των «Συνταγματικών» Αγγλων στο Καποδιστριακό Ναύπλιο, μας άφησε στα απομνημονεύματα του, το κλειδί, για την αναζήτηση των δολοφόνων του Καποδίστρια. Ήταν το μήνυμα που του έστειλαν από την Ύδρα, τον Αύγουστο του 1831. «Άσε θα γένει αλλιώς το πράγμα». 
 Οι δολοφόνοι, καθοδηγήθηκαν από την Ύδρα, από τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, και τα ανδράποδα των Άγγλων, και υλοποιήθηκε από τους συνωμότες της θυγατέρας της Στοάς της Ζακύνθου της «Στοάς του Ηρακλέους». 
 Ο οργανωτής της δολοφονίας ήταν ο πορτογάλος επιλοχίας Αντόνιο Φιγκέιρα ντ’ Αλμέιντα, (Antonio Figueroa d’Almeida, 1781 – 1847), που έγινε στρατηγός στην Ελλάδα, λόγω της συμμετοχής του στην δολοφονία του Εθνάρχη όπως άλλωστε και ο Ρουφιανογιάννης.
 Ο πορτογάλος μασόνος, και πράκτορας των Άγγλων, Αλμέιντα ήταν ο φρούραρχος του Ναυπλίου.
Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια και την ανατροπή του Αυγουστίνου ,η Διοικητική Επιτροπή των «συνταγματικών» , (Ιωάννης Κωλέττης, Ανδρέας Ζαΐμης, Γεώργιος Κουντουριώτης , Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος), προβίβασαν τον Αλμέιντα στον βαθμό του στρατηγού «για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Ελλάδα».
 Το 1839 ,ο πράκτωρ Αντόνιο Φιγκέιρα, ο οργανωτής της δολοφονίας του Κυβερνήτη παντρεύτηκε την ανιψιά του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου, Ζωή.
   Σύμφωνα με τον Νικόλαο Σπηλιάδη, στη δολοφονία εμπλεκόταν και ο πολιτάρχης του Ναυπλίου, Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος, ο επονομαζόμενος Κακλαμάνος, ο οποίος διόριζε τους σωματοφύλακες του Καποδίστρια, και προς τον οποίο κατέβαλαν 3000 δίστηλα ο Γεώργιος Κουντουριώτης, ο Ιωάννης Ορλάνδος, ο Δημήτριος Βούλγαρης, ο Σταμάτης Μπουδούρης, ο Αντώνιος Κριεζής, ο Δημητριος Βούλγαρης , και Κωνσταντίνος Ζωγράφος, για να πληρώσει τους δολοφόνους.
 Ο Παναγιώτης Χρυσανθόπουλος, ο επονομαζόμενος Κακλαμάνος ηταν μισθοφόρος στο Σώμα του Χατζημιχάλης Νταλιάνη και είχε χάσει το χέρι του στη μάχη του Φαλήρου .
 Εκείνος που πυροβόλησε εξ επαφής τον Κυβερνήτη ήταν ο κουλοχέρης και μονόφθαλμός Κρητικός Γεώργιος Κοζώνης, τον οποίο τοποθέτησε ως σωματοφύλακα του κυβερνήτη εκείνη την ημέρα ο Κακλαμάνος.
Ο Αλέξανδρος Σούτζος ήταν αυτός που χτύπησε με το τεκτονικό ξίφος τον κυβερνήτη . 
 Ο γενικός συντονισμός της δολοφονίας έγινε από την Ζάκυνθο και τον επικεφαλής της Στοάς της Ζακύνθου Ρώμα. 
 Οι απεσταλμένοι των Ρόστιλντ και της Στοάς του Λονδίνου δολοφόνησαν την Κορωνίδα του Ελληνικού Γένους, τον αληθή στύλο της Πατρίδος, και το καύχημα του Γένους ολοκλήρου, στου οποίου το πρόσωπο οι αληθείς Πατριώτες έβλεπαν τον δεύτερο Μιλτιάδη , και τον νέο Θεμιστοκλή. 
 Ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν ο ελευθερωτής της Ελλάδας και ο Φιλογενής ηγέτης της Αναγέννησης του Ελληνικού Εθνους.
Οι Ρότσιλντ, ο Ρώμας, οι Άγγλοι, η Στοά Ρόπαλον του Ηρακλέους, η Στοά της Ζακύνθου, ο Μαυροκορδάτος, ο Μιαούλης, και ο Μακρυγιάννης πρωταγωνίστησαν στη δολοφονία του Καποδίστρια .
Η δολοφονία του κυβερνήτη από πληρωμένους μπράβους επιβεβαιώθηκε και τεκμηριώθηκε και από τον Τρύφωνα Ευαγγελίδη.
 Ο κυβερνήτης, πυροβολήθηκε εκ του σύνεγγυς και από πίσω και αυτό δείχνει τον μονόχειρα και μονόφθαλμο ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΖΩΝΗ που δεν ήταν ο «σωματοφύλακας του Καποδίστρια», όπως λένε ο Μυνχάουζεν της Στοάς αλλά τοποθετήθηκε στη φρουρά του από τον Κακλαμάνο εκείνο το πρωί.
Στην δολοφονία του κυβερνήτη, συμμετείχε και ο στρατιώτης Ιωάννης Καραγιάννης, από το Ζητούνι, που ήταν διορισμένος από τον Κακλαμάνο, ως φρουρός των Μαυρομιχαλαίων.
Το όπλο , είχε αγοραστεί από έναν άνθρωπο των Μαυρομιχαλαίων, ονόματι Σκορδούλη, μαζί με μια άλλη, ίδια πιστόλα, που είχε ο Γιώργος Μαυρομιχάλης, από τον Τηνιακό έμπορο Παξημάδη.
Ο δεύτερος πυροβολισμός, που αστόχησε, προήλθε από τον άλλο φρουρό Μαυρομιχαλαίων, τον πατρινό Ανδρέα Γεωργίου, που στεκόταν απέναντι από την είσοδο του Αγίου Σπυρίδωνα.
 Η απόφαση για την εκτέλεση του Καποδίστρια, δεν ελήφθη στην Ελλάδα , στη σύσκεψη των 5 καραβοκυραίων στην Υδρα, αλλά σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Η απόφαση ήταν του Ρότσιλντ, και την έφερε εις πέρας ο άνθρωπός τους ο Ουέλλιγκτον, με την έγκριση της Στοάς του Λονδίνου.
Χωρίς την εντολή της «μητέρας του Κόσμου», ούτε ο Ρώμας, ούτε κανείς άλλος Μασσόνος, θα τολμούσε να δολοφονήσει τον Καποδίστρια.
Για τον λόγο αυτό ,188 χρόνια μετά τη δολοφονία , παραμένουν ως «άκρως απόρρητοι» οι ενοποιημένοι Φάκελοι, «THE ASSASSINATION OF KAPODISTRIAS», που περιέχει όλα τα σχετικά αγγλικά έγγραφα, και πιθανώς το ιδιόχειρο σημείωμα του μεγάλου Δασκάλου της «μητέρας του Κόσμου», του δούκα του Σάσεξ , Αύγουστου Φρειδερίκου, και ο Φάκελος Μάουερ, του μέλους της αντιβασιλείας και Υπουργού της Δικαιοσύνης , που είχε συγκεντρώσει τα δικά του στοιχεία, και τον οποίο με κάποιο τρόπο τον έβαλαν στο χέρι οι ‘Αγγλοι, ο οποίος έχει τίτλο «MINISTER DE LA JUSTICE, A ΄ SA MAJSTΕ΄ LE ROIS POUR LA REGENCE».
 Οι Κωνσταντίνος και Γεώργιος Μαυρομιχάλης που μετείχαν της συνομωσίας ήσαν παρόντες στη δολοφονία, και είχαν τον ρόλο που είχε ο Όσβαλντ στη δολοφονία του Τζων Κέννεντυ. Του χρήσιμου ηλίθιου.
Ήσαν εκεί για να κατηγορηθούν και να τους φορτώσουν την εκτέλεση.
Σπυρίδων Χατζάρας

 

Πηγή

 

 

           Η   Δ Η Λ Ω Σ Η

 

       Η   Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η

 

 

Κατάλαβες τώρα ποιοί κυβερνούν την Ελλάδα;

 

Κατάλαβες τώρα ότι αυτοί που σε κυβερνούν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ;

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!

Μετά από αυτή την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, αντιλαμβάνεσαι ποιοί κάνουν κουμάντο στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εκείνος που πυροβόλησε εξ επαφής τον Κυβερνήτη ήταν ο κουλοχέρης και μονόφθαλμός Κρητικός Γεώργιος Κοζώνης, τον οποίο τοποθέτησε ως σωματοφύλακα του κυβερνήτη εκείνη την ημέρα ο Κακλαμάνος.

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΗΤΑΝ… ΚΟΣΣΙΩΝΗΣ;;;

 

Υ.Γ. ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ, ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η … “ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ” ΤΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΕΘΝΩΝ.

 

 

(Visited 829 times, 3 visits today)

Ετικέτες: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΜΑΣΣΟΝΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το