Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την σύναξη της Λάρισας. Αχ πουλάκια μου, να ξέρατε που μπλέξατε

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την σύναξη της Λάρισας. “Αχ πουλάκια μου, να ξέρατε που μπλέξατε”

16 Ιανουαρίου, 2022 47 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την σύναξη της Λάρισας. Αχ πουλάκια μου, να ξέρατε που μπλέξατε

Ότι κι’ αν σας είπαν, ότι κι’ αν ακούσατε, ο σκοπός της σύναξης ήταν ένας. Η δημιουργία ενός ακόμη κόμματος. Αν πιστεύετε πως έτσι θα σωθεί η χώρα είστε βαθιά νυχτωμένοι. Τα κόμματα δημιουργούνται για να συντηρούν το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα, όχι για να το ανατρέψουν, όπως σας παραμυθιάζουν.

Δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο πιο δημοφιλής, ξεκάθαρος κι’ αξιόπιστος των ημερών, κος Κωνσταντίνος Βαθιώτης λείπει από μια τόσο “έντιμη” συνάντηση; τι λέτε να τον κράτησε μακριά;

Μήπως “μυρίστηκε” αυτό που εσείς και κάποιοι απ’ τους καλεσμένους δεν μπορείτε, λόγω “άκρατου ενθουσιασμού”;

 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την σύναξη της Λάρισας. Αχ πουλάκια μου, να ξέρατε που μπλέξατε

 

 

Μεγάλο πράγμα η δικαίωση… και επιτρέψτε μου να την απολαύσω…

Όταν στις 10 Ιανουαρίου 2022, έγραφα σε σχετική ανάρτηση:

Μια διαφορετική οπτική προσέγγιση για την συνάντηση στην Λάρισα…

… ήξερα πολύ καλά και τι έγραφα και τι εννοούσα…

Και θα ταυτιστώ με τις απόψεις του συναδέλφου παρακάτω, την οποία προτείνω να διαβάσετε πολύ προσεκτικά, όπως και κάποια σχόλια τα οποία έχουν γίνει και τα προσθέτω.

Η νεώτερη πληροφορία που μόλις έμαθα είναι, πως … βρίσκεται πλέον εκτός της ομάδας “η πέτρα του σκανδάλου”…”ο πονηρός”, που αναφέρεται και πιο κάτω… κοινώς τον πήραν χαμπάρι τι ρόλο παίζει και τον πέταξαν έξω.

Το σίγουρο είναι, πως θα έχει και συνέχεια το θέμα… κάποιοι δεν έβαλαν μυαλό και ονειρεύονται βολευτηλίκια…

Πάρτε το χαμπάρι… μια πολιτική κίνηση, δεν στήνεται πάνω σε πανδημίες… βρωμάει προβοκάτσια… βρωμάει “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ” του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ… ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΑΣΣΟΝΟΙ;;;

Αυτό το ερώτημα, δεν γίνεται τυχαία…

 

Φάτε σανό, κερνάει το “βαθύ κράτος”!
Ρε σεις πάτε καλά; είδατε μια φωτογραφία να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κι’ αρχίσατε χαρές και πανηγύρια;
Διαβάσατε ένα “δελτίο τύπου” και πετάξατε στα σύννεφα; εσείς που κατά τ’ άλλα ζητάτε απ’ τον κόσμο να “ξυπνήσει”;
Που σας είχαν κρυμμένους τόσα χρόνια ρε αλάνια;
Έπρεπε να ‘ρθει η “πανδημία” για να δούμε το “ταλέντο” σας;
Που ψωνίζετε πολιτικό τρόπο σκέψης και πολιτική παιδεία, για να πάμε κι’ εμείς, τώρα που άρχισαν οι εκπτώσεις;

Για ποιον λόγο σας ενθουσίασε τόσο πολύ μια “βουκολική συνάντηση”;

Με ποια κριτήρια την χαρακτηρίσατε “υγιή κι’ ανιδιοτελή”;

Όλα αυτά τα μπράβο, τα συγχαρητήρια κι’ οι ευχές, πως προέκυψαν; τα “ψιλά γράμματα” τα διαβάσατε;

Εκεί κρύβονται οι μεγάλες παγίδες κορόιδα.

Γι’ αυτό μια ζωή “μας γλεντάνε” τα λαμόγια, γι’ αυτό φτάσαμε στα χάλια του σήμερα, επειδή υπάρχετε εσείς που ψάχνετε “σωτήρες”. Έτσι σας θέλουν, σκυμμένους κι’ υποταγμένους.
Με την πρώτη ματιά στη φωτογραφία έπρεπε να προβληματιστείτε, με το πρώτο διάβασμα του “δελτίου τύπου” έπρεπε να υποψιαστείτε, μα τι λέω;
Ξέχασα πως δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, η πατρίδα κινδυνεύει, κάτι πρέπει να γίνει εδώ και τώρα, ας μπούμε στο μαντρί και μετά βλέπουμε.
Όχι ρε φουκαράδες, δεν είναι έτσι. Να μείνετε έξω απ’ τα μαντριά.
Να πείτε “δεν θέλω άλλο σανό, αρκετόν έφαγα, θα κάνω επιτέλους το σωστό, μακριά από “σωτήρες”.
Δεν θέλω να με “σώσει” κανείς, μόνος μου θα βρω τους “κατάλληλους συνοδοιπόρους” και μαζί θα παλέψουμε γι’ αυτόν τον τόπο, όποια θυσία κι’ αν χρειαστεί να κάνω, όποιο τίμημα κι’ αν χρειαστεί να πληρώσω.
Κι’ επειδή αυτή η μέρα αργεί όπως φαίνεται, με τα μυαλά που κουβαλάτε, ας μείνουμε για την ώρα σ’ αυτήν τη συνάντηση “επιστημόνων”, που τόσο πολύ σας ενθουσίασε και ξύπνησε το επαναστατικό σας ένστικτο κι’ ας δούμε εφτά απ’ αυτές τις “παγίδες” που δεν προσέξατε ούτε ‘σεις, ούτε ορισμένοι απ’ τους παρευρισκόμενους.
Γενικά.
🛑 Ότι κι’ αν σας είπαν, ότι κι’ αν ακούσατε, ο σκοπός της σύναξης ήταν ένας.
Η δημιουργία ενός ακόμη κόμματος.
Αν πιστεύετε πως έτσι θα σωθεί η χώρα είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Τα κόμματα δημιουργούνται για να συντηρούν το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα, όχι για να το ανατρέψουν, όπως σας παραμυθιάζουν.
Αυτό που χρειάζεται ώστε να σωθεί η πατρίδα δεν θα το βρείτε σε κανένα κόμμα και κυρίως σε καμιά “στημένη” εκλογική διαδικασία.
🛑 Ποιος σας είπε ότι η ψευτοπανδημία και τα παράγωγα της είναι το πρόβλημα;
Πότε θα καταλάβετε ότι είναι απλά ένα “σύμπτωμα”, όπως ήταν για παράδειγμα και τα μνημόνια;
Θέλετε να θυμηθούμε τι “κατάφεραν” οι τότε “σωτήρες” (κυρίως οικονομολόγοι);
Βόλεμα και μάσα απ’ το σύστημα που ξόρκιζαν.
Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και τώρα με μια διαφορά.
Τη θέση του “σωτήρα” πήραν κάποιοι άλλοι, οι “πανδημιολόγοι”. Πόσο μυαλό χρειάζεται;
Ειδικά.
🛑 Κοιτάξτε προσεκτικά τη φωτογραφία και πείτε μου, ποιος απ’ αυτούς έχει τη βασική η ελάχιστη πολιτική (όχι κομματική) εμπειρία;
Κανένας, άρα για να έφτασαν μέχρι τη Λάρισα, ώστε να συζητήσουν για τη δημιουργία μιας “πολιτικής κίνησης” θα πρέπει να έχουν φάει μεγάλη πετριά και να την είδαν “σωτήρες” η να υπάρχει από πίσω τους άνθρωπος/οι που κινεί τα νήματα.
🛑 Κοιτάξτε τώρα τους “αναγνωρίσιμους” και θα διαπιστώσετε ότι “δεν κολλάνε” με τίποτα οι απόψεις τους (αν έχετε παρακολουθήσει τι λέει και τι υποστηρίζει ο καθένας τους).
Πως λοιπόν μπορούν αυτοί να συνυπάρξουν σε μια “πολιτική κίνηση”;
Η απάντηση είναι απλή, δεν μπορούν, άρα το εγχείρημα δεν έχει μέλλον η πάλι κάποιος/οι προσπαθεί να τους “ενώσει” με το ζόρι, για “συγκεκριμένο” σκοπό.
🛑 Δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ο πιο δημοφιλής, ξεκάθαρος κι’ αξιόπιστος των ημερών, κος Κωνσταντίνος Βαθιώτης λείπει από μια τόσο “έντιμη” συνάντηση;
Τι λέτε να τον κράτησε μακριά;
Μήπως “μυρίστηκε” αυτό που εσείς και κάποιοι απ’ τους καλεσμένους δεν μπορείτε, λόγω “άκρατου ενθουσιασμού”;
🛑 Στη φωτογραφία υπάρχουν είκοσι δύο (22) πρόσωπα.
Στο δελτίο τύπου υπάρχουν επίσης είκοσι δύο (22) υπογραφές.
Αν τα συγκρίνετε όμως, θα διαπιστώσετε πως κάποιος απ’ τους παρευρισκόμενους υπογράφει μ’ άλλο όνομα.
Τυχαίο; Δεν νομίζω! Γιατί έγινε αυτή η αλλαγή άραγε; τι έχουν να πουν οι παρευρισκόμενοι;
Προς το παρόν βάζω μια άνω τελεία.
Δεν θα σχολιάσω το τόσο προχειρογραμμένο, αλλά και κακόγουστο “δελτίο τύπου” (βγάζει μάτια για το που πάει το πράγμα), ούτε τις “αγνές” προθέσεις κάποιων εκ των παρευρισκομένων στη συνάντηση, γιατί υπήρχαν (έτσι θέλω να πιστεύω) μερικοί που πήγαν ανιδιοτελώς.
Θα περιμένω τη “διευρυμένη” συνάντηση της Κυριακής, που μεταφέρεται απ’ το αγρόκτημα της Λάρισας κάπου στα βόρεια προάστια κι’ αναλόγως του αποτελέσματος, ίσως και να επανέλθω.
Εύχομαι ν’ αντιληφθούν όλοι οι μη “ευκαιριακοί” τ’ αυτονόητα και να μην πέσουν στην παγίδα που κάποιοι πονηροί (ονόματα δεν λέμε, αν και τα ξέρουμε) τους έστησαν!
Εκ του πιεστηρίου!
🛑 Ο κατά τ’ άλλα συμπαθής καρδιολόγος κος Konstantinos Arvanitis , δέχθηκε χθες (13/01) ένα πολύ δυνατό “χαστούκι”, το οποίο ελπίζω να τον “ταρακούνησε” για τα καλά, όπως και κάποιους ακόμη απ’ τους παρευρισκόμενους στη σύναξη της Λάρισας (εδώ αποδεικνύεται η έλλειψη πολιτικής εμπειρίας που ανέφερα παραπάνω).
Εμφανίστηκε ως “εκπρόσωπος” μιας “πολιτικής κίνησης”, που ακόμη δεν έχει συσταθεί, σ’ εκπομπή των Σκορδολιαγκαίων (αν είναι δυνατόν).
Πως την πάτησε έτσι;
Ποιος πανέξυπνος κανόνισε την εμφάνιση σε τέτοιου είδους εκπομπή; και γιατί επέλεξαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Ποιος “έδωσε” το βίντεο με τον Πετράκο, “χωρίς την έγκριση του” στον Ant1, που έπαιζε παράλληλα;
Αυτά δεν έγιναν καθόλου τυχαία, να είστε σίγουροι, έπεται συνέχεια.
Αχ πουλάκια μου, να ξέρατε που μπλέξατε, ρε ‘σεις δεν ήθελα να το αναφέρω αλλά θα το πω μπας και γλυτώσω κάποιους που εκτιμώ απ’ τους παρευρισκόμενους.
Είναι ποτέ δυνατόν να βγει κάτι υγιές από σύναξη που κάλεσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος; Κι’ εδώ κολλάει το “δεν ήξερες, δεν ρώταγες;”.
Μένω σ’ αυτά για την ώρα και σας προτείνω να δείτε το διδακτικό βίντεο που ακολουθεί. Ίσως έχει κάτι να σας πει!

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ…

 

Popi Soufli

Συγχαρητήρια

για την ανάρτησή σας. Διατύπωσα πριν μέρες τα ίδια ερωτήματα μ’ εσάς και χαίρομαι που επιτέλους διάβασα τις ίδιες ανησυχίες και σ’ εσάς. Παραθέτω την ανάρτησή μου από τις 10 Ιανουαρίου και εύχομαι ν’ αρχίσουν να σκέπτονται όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν για την “ένωση” των ετερόκλητων. https://attikanea.info/%CE%9C%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CE%BB…/

 

Adiexodos Blogspot

Popi Soufli Καλησπερα κα Σουφλη. Εχω διαβασει απο μερες την αναρτηση σας και η πρωτη μου σκεψη ηταν η εξης. Πως γινεται αυτα που γραφετε, που ειναι περα για περα λογικα, να μην μπορουν να τα αντιληφθουν καποιοι εντιμοι και καλοπροαιρετοι ανθρωποι που βρεθηκαν στη Λαρισα.
Με καποιους τα συζητησαμε, τους ειπα οτι προκειται για παγιδα, τους εξηγησα τα παντα αλλα δυστυχως δεν καταλαβαν ουτε τ’ αυτονοητα.
Ετσι εγραψα το συγκεκριμενο κειμενο ως υστατη προσπαθεια προφυλαξης τους. Εχει προηγηθει το φιασκο του Ant1 που κι’ αυτο γνωριζω ποιος το εστησε.
Το αποτελεσμα ξερετε ποιο ηταν. Ο πιο κοντινος μου ανθρωπος απ’ τους παρευρισκομενους στη Λαρισα και συνοδοιπορος μου εδω και μηνες, με μπλοκαρε, χωρις καν να μπει στον κοπο να με παρει ενα τηλεφωνο για εξηγησεις. Δεν πειραζει, εφοσον ετσι επρεπε να γινει ας εγινε!
Οσο για ‘κεινους που δεν γνωριζουν γεγονοτα και καταστασεις και μου επιτεθηκαν διαδικτυακα, δεκαρα τσακιστη δεν δινω. Θα μπορουσα ν’ απενεργοποιησω τα σχολια, ομως δεν το εκανα. Αστους να βγαλουν τη χολη τους ειπα.
Σας πληροφορω ομως οτι εχω δεχθει δεκαδες τηλεφωνηματα κι’ εκατονταδες μηνυματα απο ανθρωπους που καταλαβαν τι παιζεται κι’ αυτη ειναι η δικη μου ικανοποιηση.
Υπαρχει ελπιδα!!!

Popi Soufli

Adiexodos Blogspot Να αισθάνεσθε ευτυχής που σας διαγράφουν ακόμα και οι στενοί σας φίλοι. Σημαίνει πως είναι τυφλωμένοι.
Έχοντας από αρκετά χρόνια γνώση περί του “πονηρού” που με ύφος εκατό καρδιναλίων φωτογραφίζεται πρώτη μούρη, καθώς και τα παιχνίδια πολλών απ’ αυτών των δίβαρκων όπως εύστοχα τους αποκαλεί ο κύριος Κωνσταντίνος Βαθιώτης, ήμουν βεβαία για “το στήσιμο” μιας ακόμα πολιτικής κίνησης που έμοιαζε έτοιμη από καιρό.
Το ευχάριστο είναι πως “τον πονηρούλη” τον πέταξαν έξω μετά την ανάρτησή μου και έχει ήδη αρχίσει να με διαβάλλει απ’ ότι πληροφορήθηκα στις εκπομπές του.
Επειδή όμως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, θα λάβει την απάντησή του. σύντομα…
Η τραγωδία μας ως λαού είναι, πως ακόμα και η αφυπνισμένη πλευρά, ψάχνει εναγωνίως για “σωτήρες’, αλλά δυστυχώς άκριτα.
Από το 2010 τα έγραφα στο προηγούμενο ιστολόγιό μου, πως αν δεν πέσει το κοινοβουλευτικό σύστημα που έστησε ο Ρότσιλντ μετά την δολοφονία του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, δεν υπάρχει περίπτωση σωτηρίας.
Η σωτηρία, βρίσκεται μέσα μας και λέγεται ΓΝΩΣΗ και ΑΦΥΠΝΙΣΗ και κυρίως ο τρόπος που λειτουργεί ο εχθρός. Από την εποχή των συλλαλητηρίων στο Σύνταγμα, στήθηκαν τα πολιτικά μαγαζάκια με Κατρούγκαλους, Βαρουφάκηδες και Καζάκηδες, και η πλειοψηφία το έχαψε… και τα είδαμε τ’ αποτελέσματα… οι δυο πρώτοι μέσα στο Κοινοβούλιο του Ρότσιλντ και ο τελευταίος απ΄έξω για να μαντρώσει όσους περισσότερους μπορούσε.
Όσο ο λαός ψάχνει για “σωτήρες”, τόσο το ΣΥΣΤΗΜΑ, θα του πετάει δολώματα με δήθεν “μπατριώτες”. Όποιος είναι ΕΝΤΙΜΟΣ, δεν κάνει κόμμα σε τέτοιες εποχές.
Πρώτα θα πέσουν όλων οι μάσκες, πρώτα θα πέσει παγκοσμίως και στην συνέχεια όλη η Καμπαλίστικη Μαφία, πρώτα θα ζήσουμε τραγωδίες (όσο δεν βάζουμε μυαλό) και μετά θα αναδειχθούν τα πρόσωπα που σ’ όλη αυτή την πορεία, στάθηκαν με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια στο πλευρό του λαού και τον ενημέρωσαν.
Ο κ. Βαθιώτης, αν και προσεκλήθη να συμμετάσχει από κάποιον εκ των εντίμων, σ’ αυτή τη συνάντηση, αρνήθηκε.
Είναι τιμή μου που τον γνωρίζω προσωπικά και γνωρίζω το αδιαπραγμάτευτο Ήθος και την Εντιμότητά του.
Και μόνον η απουσία ενός Κωνσταντίνου Βαθιώτη, θα έπρεπε να έχει προβληματίσει τους βιαστικούς σε αλλαλαγμούς και συγχαρίκια προς τους συμμετέχοντες… αλλά αυτό προϋποθέτει κριτική σκέψη.
Όσοι έχουμε γνώση και ενημέρωση, θα συνεχίσουμε τον αγώνα της αφύπνισης, κι όποιος θέλει, ας ακολουθήσει.
Να επισημάνω πριν κλείσω, αυτό που επισημαίνω εδώ και δώδεκα χρόνια στους αναγνώστες του ιστολογίου μου: Δεν πολιτεύομαι, γιατί θεωρώ πως ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι η κριτική της εξουσίας, και όχι η ένταξή του στην πολιτική.
Και ως δημοσιογράφος που σέβομαι τον λόγο μου, δεν πρόκειται ποτέ να πολιτευθώ.
Καλή συνέχεια στον αγώνα σας.
Και να θυμάστε, πως η δικαίωση για τον καθένα που λειτουργεί ανιδιοτελώς και με βάση την ΑΛΗΘΕΙΑ, έρχεται κάποια στιγμή, ακόμα κι αν καθυστερήσει.

Ευτυχία Φλωράκη

Ανέκαθεν το σύστημα έβαζε δικούς του να το παίζουν αντιφρονούντες και δήθεν επαναστάτες με σκοπό να τους βγάλει μπροστά στην πορεία όταν οι ήδη υπάρχοντες με τη βούλα συστημικοί έχουν πια φθαρεί στη συνείδηση του λαού.. παλιό το κόλπο.. δεν πιάνει πια το ίδιο εύκολα.
Πολύ σημαντική η παρατήρηση για το Βαθιώτη.

Yiorgos Sotiriou

Ευτυχία Φλωράκη το σύστημα ελέγχει με σκιώδη τρόπο όλες τις πιθανές επιλογές που σου σερβίρει για να πιστεύεις σε μια κίβδηλη ιδεατή Ελευθερία . Επίσης ελέγχει και την προπαγάνδα αλλά και την αντιπροπαγάνδα . Ετσι το πόπολο είναι πάντα πιθίνειο κατευθυνόμενο διαιρεμένο ενώ ταυτόχρονα πιστεύει ακράδαντα ότι πράττει με ελεύθερη βούληση

 

Zoe Sofia

Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειαζόμαστε άλλους πολιτικούς. Έχουν αποδείξει ακράδαντα οτι δεν νοιάζονται για τίποτα παρά μόνο τη τσέπη τους.
Οι επόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να κρατήσουν τις δουλειές τους. Να περάσουμε και εμείς δικό μας νόμο να μην πληρώνονται οι πολιτικοί. Να το κάνουν αφιλοκερδώς να δούμε πόσοι θα θελήσουν να συνεχίσουν.

 

Μυρτω Ελευθεριου

Lari Glea Ποια αριστερά κ ποια δεξιά ?
Πολύ συγκεκριμένα
Αυτή είναι μια κίνηση που εκπορεύεται από την ανάγκη του επονομαζόμενου πολιτικού συστήματος να αποπειραθεί να δημιουργήσει δεκανικια κ από δεξιά κ από αριστερά .
Αυτη η ομάδα δεν είναι απέναντι στο καθεστώς αν αυτό νομίζετε απ’ αυτό που φαίνεται κ δείχνουν
Ψάξτε καλύτερα σας συνιστω ,πολιτικά μιλώντας

 

Μυρτω Ελευθεριου

Lari Glea τις πολιτικές κινήσεις απαρτίζουν πολίτες τις απολυταρχικές κινήσεις απαρτίζουν προσωπικότητες που θεωρούν εαυτούς ανώτερους των πολιτών κ αυτοχρειονται εκλεκτοί σωτήρες
Οι εκπρόσωποι των πολιτικών κινήσεων που μπορεί να αντισταθούν προκύπτουν από διαδικασίες στη βάση κ όχι ελέω θεού.
Ελέω θεού προκύπτουν οι τύραννοι.

Μυρτω Ελευθεριου

Lari Glea ” Μπορεί να μην μοιάζει, αλλά να είναι. Έχετε κάτι καλύτερο?”
Δεν μοιάζει μας λέτε αλλά είναι .(αντίσταση επώνυμη στον φασισμό ) .
Σε τι συνίσταται η αντίσταση που κάνουν ?
Στην χρήση πιστοποιητικών ?
Στον εμβολιασμό κάποιων εξ αυτών ?
Στην μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία με την ίδρυση επιστημονικής εταιρείας πανδημίας ?
Στην ίδρυση αρχηγικου κόμματος για να σώσει τους υπηκόους δια της ψήφου του ,που π Χ θα έστελνε καποιους στην βουλή για να εξακολουθήσει να συντηρείται το σαθρό πολιτικό επονομαζόμενο σύστημα ?
Στο ότι δεν έχουν πει την αλήθεια ?
Στο ότι μέλη της κίνησης κάνουν προτάσεις ευγονικής (ευπαθείς κ άνω των 60?)
Πείτε μας σε τι συνίσταται η αντίσταση τους ακριβώς ?
Και που ήταν όλοι αυτοί 2 χρόνια τώρα για να μην αναφερθώ στα προηγούμενα που οι έχοντες υγειονομική ιδιότητα πολύ καλά γνώριζαν ότι θα συνέβαιναν αυτά που συμβαίνουν τώρα .
Ακούσατε εσείς ποτέ να λέει κανείς απ’ αυτούς κ να ενημερώνει τους ανθρώπους ότι αλλάζουν ορισμούς , νομοθεσίες,ότι κάνουν πειράματα ,ότι απέκτησαν την βιοτεχνολογική δυνατότητα να τροποποιήσουν τον άνθρωπο
Πότε ακούσατε όλοι αυτοί να λένε την αλήθεια για ότι γνώριζαν ? Και όχι μόνον δεν την έλεγαν αλλά συσκότιζαν κιόλας.
Οι πολίτες μόνοι μας εδώ κ 2 χρόνια παλεύουμε όταν ο φαρσαλινος μας αποκαλούσε εξ ίσου χυδαία με τους υπόλοιπους ψεκασμενους κ έχτιζε την προβολή του στα likes κ την συμμετοχή μας ως ακροατών στις εκπομπές που συμμετείχε , ο Κούβελας το ίδιο η Ευάγγελου επίσης κ όλοι οι υπόλοιποι γνωστοί απ’ αυτούς
Η αναγνωρισιμότητα τους δημιουργήθηκε από το βήμα που πήραν γιατί τους στηρίξαμε λόγω ιδιότητας ώστε να πουν την αλήθεια .
Πόσοι παρασύρθηκαν από την άποψη φαρσαλινου για ασφαλή σκευάσματα κ πήγαν εμβολιαστηκαν?
Ζουν όλοι? Είναι τώρα που μιλάμε υγιείς όλοι ?
Το ίδιο κ με τον Κούβελα που έχει φτάσει στο σημείο να προτείνει ευγονική στους άνω των 60 κ τους ευπαθείς ?
Ο σύζυγος της Ευάγγελου που όπως ακούμε δεν ήταν καν στην Ελλάδα πως ακριβώς αντιστάθηκε ?
Η κυρία που έχει το κτήμα κ η αδελφή της πως αντιστάθηκαν ο Γιατράκος που πριν οργάνωνε την προώθηση Πετράκου κ Βοβολη πως αντιστάθηκε ?
Ο αρχιτεκτινας χιοτινης πως ..συμβουλεύοντας μας να κάνουμε ενεργειακά τα σπίτια μας ?που σημαίνει ότι αποδέχεται την απάτη της κλιματικής αλλαγής
Έχετε ακούσει θέσεις ολοκληρωμένες για όλα τα ζητήματα της πολλαπλών επιπέδων κ διαστάσεων απάτης που ζούμε ?
Ακούσατε την #αληθεια ,καν ?
Εδώ και την απάτη της κλιματικής αλλαγής τόλμησε ο φαρσαλινος να την υιοθετήσει ως ανθρωπογενή κ να αρχίσει να μας λέει όπως κ για την πανδημία ότι δεν την διαχειρίζονται καλά λες κ είναι θέμα διαχείρισης

Μυρτω Ελευθεριου

Lari Glea εν κατακλείδι οποίος μέχρι τώρα απερίφραστα αδιαπραγματευτα κ ανυποχώρητα δεν υποστηρίζει τα παρακάτω είναι εντεταλμένος του καθεστώτος για να του παρέχει στήριξη για όσα επέρχονται που είναι δραματικά χειρότερα απ’ αυτά που ήδη ζούμε και που όλοι αυτοί ,ενδεικτικό των προθέσεων τους ,περιμέναν να συμβούν κ να εμφανιστούν τώρα πάνω στα συντρίμμια για να μας σώσουν.
Τέλος, λυπάμαι για την απάντηση της κυρίας Μαριάννας Ευαγγέλου, η οποία μπορεί να είναι εξαίρετη επιστήμων και να μας διαφώτισε πολύ για την απάτη του κορονοϊού, αλλά στα πολιτικά μάλλον έχει άγνοια.
Παραθέτω το σχόλιο της κυρίας Ευαγγέλου και την απάντηση που έλαβε από τον αναρτώντα την είδηση και παραθέτω κατωτέρω και την δική μου απάντηση.

Popi Soufli

Κυρία Ευαγγέλου, όταν σας δείχνουν το φεγγάρι, παρακαλώ πολύ, να μην κοιτάτε… αλλού…
Όταν σας δείχνουν στοιχεία παρακαλώ να τα μελετάτε πριν απαντήσετε.
Είστε εξαίρετη ως επιστήμων, αλλά φαίνεται πως έχετε παντελή άγνοια όχι μόνον περί των πολιτικών παιγνίων, αλλά και περί όσων συγκροτείτε την εν λόγω κίνηση…
Και μια παραίνεση: Αφήστε τις πολιτικές κινήσεις και τα πολιτικά κόμματα… δεν είναι εποχή γι αυτά.
Αφήστε να πέσουν οι μάσκες όλων, να ξεβρακωθούν οι ψευτομπατριώτες, να γκρεμιστεί ότι σαθρά κτίστηκε, άρα και το σαθρό κοινοβουλευτικό σύστημα του Ρότσιλντ και μετά, έχουμε καιρό όσοι επιζήσουν, να κτίσουν ένα σωστό οικοδόμημα με αληθινά πατριωτικά αισθήματα και πράξεις.
Η οποιαδήποτε πολιτική και κομματική προσπάθεια σε μια εποχή που όλα καταρρεύουν, είναι σαν να στηρίζετε το υπάρχον πολιτικό καθεστώς.
Καλλιόπη Σουφλή
Προσθέστε και τον έτερο “δίβαρκο” στην παρέα της Λάρισας…(εδώ)
και γίνεται πιο καθαρό το… τοπίο… Ευχαριστώ, αλλά εγώ ούτε πείθομαι για τους σκοπούς σας, ούτε θα σας εμπιστευθώ.
Καλλιόπη Σουφλή

Πηγή

Προβολές : 4,988


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα