Η (ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ) Γερμανία θέλει να υποδουλώσει με υποχρεωτικό εμβολιασμό όλη την Ευρώπη!!

Η (ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ) Γερμανία θέλει να υποδουλώσει με υποχρεωτικό εμβολιασμό όλη την Ευρώπη!!

23 Νοεμβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 299 προβολές ( Μέτρηση έως 02:34:35 )

 

Η Γερμανία θέλει να υποδουλώσει με υποχρεωτικό εμβολιασμό όλη την Ευρώπη!! ( Λεπτομέρεια η BioNTech είναι γερμανική)

Η Γερμανία είναι πίσω κι από την Αυστρία….που έκανε την αρχή….

Ο Υπ. Υγείας Γερμανίας ο Jens Spahn επιβεβαιώνει τον αρχιναζιστή Hermann Göring  που σε Δίκη Νυρεμβέργης είπε:”είναι εύκολο να υποδουλώσεις, ασκείς Τρόμο!” Jens Spahn: ως τέλος χειμώνα «εμβολιασμένοι, νοσήσαντες ή νεκροί»!

 

 

 

 

Τίποτα τυχαίο… ποια είναι η καταγωγή των Γερμανών;

Είναι … “ξαδελφάκια” με τους … Χάζαρους… από τα βάθη της Μογγολίας…

Ποιας καταγωγής είναι όλοι σχεδόν όσοι βρίσκονται πίσω από ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;

Όλα εξηγούνται… αρκεί να γνωρίζεις λίγη ιστορία, απ’ αυτή που σου έχουν αποκρύψει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η (ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ) Γερμανία θέλει να υποδουλώσει με υποχρεωτικό εμβολιασμό όλη την Ευρώπη!!

Η Γερμανία θέλει να υποδουλώσει με υποχρεωτικό εμβολιασμό όλη την Ευρώπη!!

Υψηλόβαθμοι Γερμανοί αξιωματούχοι προβλέπουν αναπόφευκτο καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Υλοποιούν ατζέντα ΠΟΥ,G20 για εμβολιασμό 70% παγκόσμιου πληθυσμού ως μέσα 2022.

Ο Υπ. Υγείας Γερμανίας ο Jens Spahn επιβεβαιώνει τον αρχιναζιστή Hermann Göring  που σε Δίκη Νυρεμβέργης είπε:”είναι εύκολο να υποδουλώσεις, ασκείς Τρόμο!” Jens Spahn: ως τέλος χειμώνα «εμβολιασμένοι, νοσήσαντες ή νεκροί»!

Υψηλόβαθμοι Γερμανοί αξιωματούχοι μιλούν τώρα για αναπόφευκτο καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Η όμορη Αυστρία έσυρε το χορό είναι προφανές ότι ο ιθύνων νους που είναι η Γερμανία πιθανόν ν’ ακολουθήσει.

Άλλωστε το σκοτεινό παρελθόν της παραπέμπει σε καταναγκαστικούς ιατρικούς πειραματισμούς, είναι στην κουλτούρα της.

Φαίνεται όμως ότι υλοποιούν και την ατζέντα των ΠΟΥ και G20.

Aφού οι G20 στη Σύνοδό τους στην Ιταλία αποφάνθηκαν πως ως τα μέσα του 2022 θα πρέπει να έχει εμβολιαστεί το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού κι επικαλείται πως υπαγορεύεται από την παγκόσμια εμβολιακή στρατηγική του ΠΟΥ.

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ» Λόταρ Βίλερ παρέπεμψε για το ίδιο θέμα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος συνιστά, «αν έχετε δοκιμάσει όλα τα άλλα, πρέπει να σκεφτείτε και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό».

Στο ίδιο πνεύμα, ο εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) για θέματα Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ τόνισε σήμερα μιλώντας στην τηλεόραση της BILD ότι «χωρίς υποχρέωση εμβολιασμού, δεν πρόκειται να αυξηθεί το ποσοστό εμβολιασμένων τόσο όσο χρειάζεται προκειμένου να θέσουμε υπό έλεγχο την πανδημία»
Υπάρχουν πάντα και πιο ψύχραιμες τοποθετήσεις όπως αυτή του αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Φιλελευθέρων (FDP) Μίχαελ Τόιρερ, ο οποίος θεωρείται υποψήφιος για το υπουργείο Υγείας στην επόμενη κυβέρνηση, δεν θέλησε να αποκλείσει το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού, επισήμανε ωστόσο ότι το κόμμα του θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αντισυνταγματικό επισημαίνει η iefimerida.

Image

Τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου, ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας Jens Spahn προειδοποίησε ότι πιθανότατα όλοι οι συμπατριώτες του θα είναι «εμβολιασμένοι, νοσήσαντες ή νεκροί» μέχρι το τέλος του χειμώνα λόγω της τρέχουσας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στη χώρα.

Και προφήτης ο Υπουργός Υγείας ένα αμάλγαμα μεσαιωνικού σκοταδισμού και ιατρικής θρησκοληψίας. ή απλώς ψυχολογικός πόλεμος και τρομοκρατία..

Η δήλωση πρέπει να κρατηθεί και στο τέλος του χειμώνα αν υπάρχουν ανεμβόλιαστοι γιατί διαφαίνεται ότι θα εμβολιάσουν ως τότε ό,τι κινείται θα πρέπει να δώσουν την οφειλόμενη απάντηση στον Γερμανό Ρασπούτιν!

Ο Jens Spahn με τις δηλώσεις του απλά επιβεβαιώνει τον υπόδικο ναζιστή Hermann Göring  που στη Δίκη της Νυρεμβέργης (1945) όταν ρωτήθηκε «Πώς πείσατε τον γερμανικό λαό να το δεχτεί αυτό;», απάντησε:

«Ήταν εύκολο και δεν έχει καμία σχέση με τον ναζισμό.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να υποδουλώσεις τους ανθρώπους είναι να τους τρομάξεις.”

Η σημερινή δήλωση του Γερμανού είναι ανεπίτρεπτη τρομοκρατία…για καθυπόταξη..

«Πιθανώς στο τέλος του χειμώνα, όπως λέγεται μερικές φορές με κυνισμό, σχεδόν όλοι θα εμβολιαστούν, θα θεραπευτούν ή θα πεθάνουν», αποφάνθηκε ο υπουργός, καλώντας για άλλη μια φορά τους Γερμανούς να εμβολιαστούν «επειγόντως» μπροστά σε μια έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες, τα οποία θα συνδέονταν ιδιαίτερα με την «πολύ, πολύ μεταδοτική» παραλλαγή Delta.

Η Γερμανία έχει ποσοστό εμβολιασμού (68%) τώρα το κρίνουν αναποτελεσματικό και μεταξύ των χαμηλότερων στη Δυτική Ευρώπη.

Ξεχνούν που έλεγαν εν χορώ πως με 70% χτίζουμε τοίχος ανοσίας…

Αντιμέτωποι με αυτή την αναζωπύρωση του ιού αυστηροποίησαν τους περιορισμούς στους μη εμβολιασμένους..

Μόλις το όριο νοσηλείας ξεπεράσει τους 3 ασθενείς με Covid ανά 100.000 κατοίκους, όπως συμβαίνει σε δώδεκα από τις δεκαέξι περιφέρειες της χώρας, θα απαγορευθεί στους μη εμβολιασμένους η είσοδος σε δημόσιους χώρους.

Τη Δευτέρα, η απερχόμενη καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ προειδοποίησε ότι οι τρέχοντες περιορισμοί στη Γερμανία «δεν επαρκούν πλέον» ενόψει της «δραματικής κατάστασης» που προκαλείται από την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19, σύμφωνα με πηγές εντός του κόμματός της.

Τις τελευταίες ημέρες, η Γερμανία κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας, ξεπερνώντας το όριο των 65.000 σε 24 ώρες την περασμένη εβδομάδα.(δηλ. η μετεμβολιακή Γερμανία πάει χειρότερα από την προεμβολιακή. Μήπως κάτι έγινε λάθος;;

O δογματισμός για όλα ευθύνονται οι ανεμβολίαστοι δεν πείθει…)

Τη Δευτέρα, το ποσοστό επίπτωσης 7 ημερών ήταν 386,5 ανά 100.000 κατοίκους, ρεκόρ στη χώρα (έναντι 171,5 στη Γαλλία).

Η Γερμανία θέλει να υποδουλώσει με υποχρεωτικό εμβολιασμό όλη την Ευρώπη!! ( Λεπτομέρεια η BioNTech είναι γερμανική)

Η Γερμανία είναι πίσω κι από την Αυστρία….που έκανε την αρχή….

H Μέρκελ δεν έχει πει τον τελευταίο της λόγο..

Θέλει να μείνει κι αυτή στην ιστορία αλλά ως μοιραία προσωπικότητα όπως και κάποιος προκάτοχός της επίσης καγκελάριος που ήταν για …τα κάγκελα!!!

 

Πηγή

(Visited 298 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΥΣΤΡΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το