Η ΝΑΣΑ προσλαμβάνει ΙΕΡΕΙΣ να προετοιμάσουν την Ανθρωπότητα για επαφή με ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ !!! Για εξωγήινους αδελφούς μιλάει το Βατικανό!!!

Η ΝΑΣΑ προσλαμβάνει ΙΕΡΕΙΣ να προετοιμάσουν την Ανθρωπότητα για επαφή με ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ !!! Για εξωγήινους αδελφούς μιλάει το Βατικανό!!!

26 Δεκεμβρίου, 2021 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η ΝΑΣΑ προσλαμβάνει ΙΕΡΕΙΣ να προετοιμάσουν την Ανθρωπότητα για επαφή με ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ !!! Για εξωγήινους αδελφούς μιλάει το Βατικανό!!!

 

Επιστήμη και Θρησκεία ενώνονται για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα να υποδεχθεί εξωγήινη ζωή στον πλανήτη, αλλάζοντας την άποψή τους για τον Θεό και τη Δημιουργία,  έτσι ώστε να αρχίζουν να σκέφτονται πως είναι φυσιολογικό να εμφανιστούν κάποια άλλα είδη όντων στον πλανήτη, τα οποία θα πρέπει να αποδεχθούν, και γιατί όχι, να συμβιώσουν μαζί τους, ακόμα και να τους δουν ως σωτήρες…

 

 

 

“Επιστήμη” και “Εκκλησία”… και οι δυο πλευρές έχουν πουληθεί στον διάβολο… ας περιμένουμε τα χειρότερα…

Το αύριο, φαντάζει πολύ δυσοίωνο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η ΝΑΣΑ προσλαμβάνει ΙΕΡΕΙΣ να προετοιμάσουν την Ανθρωπότητα για επαφή με ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ !!! Για εξωγήινους αδελφούς μιλάει το Βατικανό!!!
Επιστήμη και Θρησκεία ενώνονται για να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα να υποδεχθεί εξωγήινη ζωή στον πλανήτη.

Οι έρευνες θα γίνουν στο Κέντρο Θεολογικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Princeton.

Ο αιδεσιμότατος Δρ Andrew Davison, ιερέας και θεολόγος στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, με διδακτορικό στη βιοχημεία από την Οξφόρδη, είναι μεταξύ των 24 θεολόγων, που αναφέρουν οι TheTimes.

«Οι θρησκευτικές παραδόσεις θα ήταν ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στον τρόπο με τον οποίο η ανθρωπότητα θα επεξεργαζόταν οποιαδήποτε πληροφορία επιβεβαίωσης ζωής κάπου αλλού», έγραψε ο Davidson σε μια ανάρτησή του στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, αποτελεί μέρος του συνεχούς στόχου της NASA να υποστηρίξει τις εργασίες για τις «κοινωνικές επιπτώσεις της αστροβιολογίας», σε συνεργασία με διάφορους συνεργαζόμενους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου Θεολογικής Έρευνας στο Πρίνστον.

Το Βατικανό μιλάει για επαφή με εξωγήινους εδώ και αρκετό καιρό. Άλλωστε ψάχνουν στο διάστημα μέσω ενός τηλεσκοπίου που ονομάζεται «Lucifer».

Το el.gr σας είχε ενημερώσει ΕΔΩ για την προετοιμασία των ανθρώπων από την Καθολική Εκκλησία, αλλάζοντας την άποψή τους για τον Θεό και τη Δημιουργία,  έτσι ώστε να αρχίζουν να σκέφτονται πως είναι φυσιολογικό να εμφανιστούν κάποια άλλα είδη όντων στον πλανήτη, τα οποία θα πρέπει να αποδεχθούν, και γιατί όχι, να συμβιώσουν μαζί τους, ακόμα και να τους δουν ως σωτήρες.

Στο παιχνίδι αυτής της προετοιμασίας, σύμφωνα με την Daily Mail, μπαίνει τώρα και η NASA, η οποία θα προσλάβει 24 θεολόγους για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά της στο Κέντρο Θεολογικών Ερευνών (CTI) του Πανεπιστημίου Princeton στο New Jersey, στο οποίο η NASA χορήγησε 1,1 εκατομμύρια δολάρια το 2014, ενώνοντας τις δυνάμεις της επιστήμης με τη θρησκεία.

Το CTI περιγράφεται ως κτίριο “διαμορφώσεων κατανόησης με τη σύγκλιση θεολόγων, επιστημόνων, μελετητών και υπεύθυνων χάραξης πολιτικής για να σκεφτούν μαζί – και να ενημερώσουν την κοινή γνώμη – σχετικά με τις παγκόσμιες ανησυχίες».

Kάτι ανησυχίες που έχουν Βατικανό και NASA, όλως τυχαίως άραγε;

Το πρόγραμμα στοχεύει να απαντήσει σε ερωτήσεις που μας μπερδεύουν από την αρχή του χρόνου, όπως:

  • Τι είναι η ζωή;
  • Τι σημαίνει να είσαι ζωντανός;
  • Πού τραβάμε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ ανθρώπου και  εξωγήινου;
  • Ποιες είναι οι δυνατότητες για ύπαρξη σκεπτόμενων όντων σε άλλα μέρη;

Τώρα που η NASA έχει δύο ρόβερ στον Άρη, αρκετούς ανιχνευτές σε τροχιά γύρω από τον Δία και τον Κρόνο και εκτόξευσε και το τηλεσκόπιο James Web που μελετά τον σχηματισμό γαλαξιών, αστεριών και πλανητών στο σύμπαν, φαίνεται ότι ο οργανισμός ευελπιστεί πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την ανακάλυψη ζωής έξω από τη Γη. Και χρειάζεται λίγη βοήθεια από πάνω, για να βοηθήσει όσους από εμάς ζούμε κάτω, να καταλάβουμε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο αιδεσιμότατος Δρ Andrew Davison, πρόκειται να εκδώσει ένα βιβλίο τον επόμενο χρόνο, με τίτλο «Astrobiology and Christian Doctrine» (Αστροβιολογία και Χριστιανικό Δόγμα), στο οποίο σημειώνει ότι πιστεύει πως πλησιάζουμε στην εύρεση ζωής σε άλλους πλανήτες.

Το βιβλίο του Ντέιβισον αναφέρει: «Τα κύρια ευρήματα είναι ότι οι οπαδοί μιας σειράς θρησκευτικών παραδόσεων αναφέρουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στην ιδέα».

«Οι μη θρησκευόμενοι άνθρωποι φαίνονται επίσης να υπερεκτιμούν τις προκλήσεις που οι θρησκευόμενοι θα βιώσουν αν έρθουν αντιμέτωποι με αποδείξεις εξωγήινης ζωής».

Μελέτες και έρευνες έχουν δείξει ότι οι Χριστιανοί των ΗΠΑ είναι λιγότερο πιθανό να πιστεύουν ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, αλλά ο Ντέιβισον δεν είναι ο μόνος «πιστός» που δεν πιστεύει ότι η ιδέα των εξωγήινων είναι αδύνατη.

Η Duilia de Mello, αστρονόμος και καθηγήτρια φυσικής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο, είπε ότι έχει αρκετούς ιεροδιδασκάλους στις τάξεις της που συχνά θέτουν θεωρητικά ερωτήματα, σχετικά με την ευφυή ζωή στο σύμπαν.

«Αν είμαστε τα προϊόντα της δημιουργίας, γιατί δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ζωή που να εξελίσσεται και σε άλλους πλανήτες;

Δεν υπάρχει τίποτα που να λέει κάτι διαφορετικό», είπε η de Mello στην Washington Post τον Αύγουστο.

Το 2008, ο επικεφαλής αστρονόμος του Βατικανού είπε, ότι δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της πίστης στον Θεό και της πιθανότητας ύπαρξης «εξωγήινων αδελφών» ίσως πιο εξελιγμένων από τους ανθρώπους.

«Κατά τη γνώμη μου αυτή η πιθανότητα (για ζωή σε άλλους πλανήτες) υπάρχει», είπε ο ιερέας Jose Gabriel Funes, ένας 45χρονος Ιησουίτης ιερέας που είναι επικεφαλής του Αστεροσκοπείου του Βατικανού και επιστημονικός σύμβουλος του Πάπα Βενέδικτου.

«Πώς μπορούμε να αποκλείσουμε ότι η ζωή έχει αναπτυχθεί και αλλού», είπε στην εφημερίδα του Βατικανού L’Osservatore Romano σε συνέντευξή του, εξηγώντας ότι ο μεγάλος αριθμός γαλαξιών, με δικούς τους πλανήτες, το κάνει αυτό δυνατό.

Ερωτηθείς αν αναφερόταν σε όντα παρόμοια με τους ανθρώπους ή ακόμα πιο εξελιγμένα από τους ανθρώπους, είπε: «Σίγουρα, σε ένα τόσο μεγάλο σύμπαν δεν μπορείτε να αποκλείσετε αυτή την υπόθεση».

Ωστόσο, δεν συμφωνούν όλοι οι θεολόγοι με την ιδέα της ζωής σε άλλους πλανήτες. Ο Albert Mohler, πρόεδρος του Southern Baptist Theological Seminary, είπε σε μια συνέντευξη το 2008 όταν ρωτήθηκε αν υπάρχουν εξωγήινοι: «Η απάντηση είναι όχι. Αυτές είναι απλές εικασίες».

«Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια άλλη ιστορία εκεί έξω. Δεν υπάρχει τίποτα στη Γραφή που να λέει ότι δεν μπορεί να υπάρχει κάποια μορφή ζωής κάπου. Αλλά αυτό που μας λένε είναι, ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε για να έρθει σε αυτόν τον πλανήτη ο Ιησούς Χριστός, στον χώρο και τον χρόνο και την ιστορία, να σώσει την αμαρτωλή ανθρωπότητα».

Τα θρησκευτικά πιστεύω των ανθρώπων έχουν διαμορφώσει τέτοιου είδους αντιλήψεις, τις οποίες προσπαθούν τώρα θρησκευτικοί και επιστημονικοί οργανισμοί, να τις κατευθύνουν σε συγκεκριμένα μονοπάτια, που σαν σκοπό έχουν να κάνουν την κοινή γνώμη να αποδεχθεί, αυτά που βολεύουν την εκάστοτε εξουσία, είτε αυτή προέρχεται από τον πλανήτη Γη, είτε από οπουδήποτε αλλού θέλουν αυτοί να εμφανίσουν ότι προέρχεται.

Άλλωστε αυτοί που διοικούν την ανθρωπότητα από το παρασκήνιο ήταν πάντοτε εξπέρ, στο να καθοδηγούν την κοινή γνώμη κατά το δοκούν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Για τα σχέδια αυτά έχει μιλήσει εδώ και πολλά χρόνια ο Δημοσθένης Λιακόπουλος μέσα από τα βιβλία και τις εκπομπές του.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

photo vid screenshot

 

Πηγή

Προβολές : 806


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα