Η Πρώτη διάγνωση της “Κλιματικής Αλλαγής” είναι Εδώ. Δεν θα Είναι η Τελευταία.

Η Πρώτη διάγνωση της “Κλιματικής Αλλαγής” είναι Εδώ. Δεν θα Είναι η Τελευταία.

11 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:303
Μοίρασέ το

 

Αν οι τελευταίοι είκοσι μήνες δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο, θα πρέπει τουλάχιστον να σας έχουν διδάξει αυτό το πολύτιμο μάθημα: Δεν υπάρχει τίποτα – ΤΙΠΟΤΑ – που να είναι πολύ ανέντιμο, πολύ κυνικό ή ακόμα και πολύ τρελό για να το πουλήσει το κατεστημένο.

Τώρα έχουμε την πρώτη μας κλιματική “υπόθεση“. Ο πρώτος θάνατος “με το κλίμα” δεν θα αργήσει να έρθει. Θα ακολουθήσουν πιθανότατα χιλιάδες άλλοι.

Τότε είναι που θα επανέλθει η συζήτηση για τακλιματικά λουκέτα“.

 
 
 
Μην γελάτε όταν σας λέω πως πρέπει να πάρουμε τα βουνά , για να σωθούμε.
 
Η νοσηρότητα των διεστραμμένων καμπαλιστών – σατανιστών, που δεν ξέρουμε πια αν είναι ανθρώπινα όντα ή κάτι άλλο, δεν έχει όρια.
 
Ψευδοπανδημίες, το 5g, που θα εκτινάξει τον αριθμό των νεκρών από τους εμβολιασμούς, η απάτη της κλιματικής αλλαγής και τα σχέδια που πολύ σύντομα θα δούμε να εκτυλίσσονται μπροστά μας, είναι ένα τμήμα των σατανικών σχεδίων της Ελίτ.
 
Βλέπετε σωτηρία στις πόλεις;;; Εγώ, όχι…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ένας γιατρός στη Βρετανική Columbia προχώρησε σε ένα πρωτοφανές βήμα και διέγνωσε πράγματι σε έναν ηλικιωμένο ασθενή ότι “πάσχει από κλιματική αλλαγή”. Αλλά γιατί; Και τι σημαίνει αυτό για το μέλλον;

Ο γιατρός Kyle Merritt, επιμελητής σε τμήμα επειγόντων περιστατικών στο Nelson της Καλιφόρνιας, πρόσθεσε την “κλιματική αλλαγή” ως παράγοντα που συνέβαλε στα ιατρικά προβλήματα ενός ασθενούς του. Και, με αυτόν τον τρόπο, πέτυχε μια αξιοσημείωτη και ανησυχητική παγκόσμια πρωτιά.

Την πρώτη στην ιστορία ιατρική διάγνωση της “κλιματικής αλλαγής”.

Ο Dr. Merritt δήλωσε σε συνέντευξή του στα Glacier Media:

Η όλη κατάσταση εγείρει μερικά ενδιαφέροντα ερωτήματα.

–> ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΟΓΙΚΟ;

Φυσικά και δεν είναι.

Ο γιατρός της διέγνωσε ότι “πάσχει από κλιματική αλλαγή“. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι παράλογο.

Είναι σαν να διαγιγνώσκεις κάποιον που χτυπήθηκε από κεραυνό ως “πάσχοντα από τις συνέπειες της βροχής” ή κάποιον που έπαθε καρδιακή προσβολή ως “πάσχοντα από τις συνέπειες του Mcdonald’s“.

…στην πραγματικότητα, είναι χειρότερο από αυτό. Τουλάχιστον τα παραδείγματά μου έχουν μια σαφή σχέση αιτίου-αποτελέσματος, και δεν υπάρχουν επιστημονικές εργασίες που να υποδηλώνουν ότι το Mcdonald’s δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Η εν λόγω ασθενής είναι άνω των 70 ετών, ασθματική, διαβητική και πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια. Είναι πολύ, πολύ άρρωστη… δεν έχει σημασία το κλίμα.

Ακόμη και αν ο Dr. Merritt μπορεί με κάποιο τρόπο να εντοπίσει μια επιδείνωση της υγείας της εξαιτίας του καιρού (και δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη ότι μπορεί), η πραγματική διάγνωση είναι εντελώς τρελή.

–> …ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

Είναι μια σκηνοθετημένη κίνηση δημοσίων σχέσεων. Μια πολύ προφανής, αν το καλοσκεφτείς.

Πρώτον, υπάρχει το ερώτημα πώς τα μέσα ενημέρωσης έμαθαν ποτέ ότι συνέβη, αφού τα ιατρικά αρχεία και οι διαγνώσεις είναι εντελώς ιδιωτικά.

Προφανώς ο Dr Merritt δεν διέγνωσε απλώς τον ασθενή του με “κλιματική αλλαγή”, αλλά αμέσως μετά τηλεφώνησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να τους πει ότι το έκανε.

Προσθέστε το γεγονός ότι αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της διάσκεψης COP26 στη Γλασκώβη, η οποία μόλις σήμερα προειδοποίησε για την αύξηση των “κινδύνων για την υγεία που συνδέονται με το κλίμα“, και ότι η κίνηση αυτή έχει ήδη γεννήσει μια νέα ΜΚΟ, τους “Γιατρούς και Νοσηλευτές για την Πλανητική Υγεία” (Doctors and Nurses for Planetary Health), και έχετε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα σκηνοθετημένης προβολής από τα μέσα ενημέρωσης.

–> ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;

Με απλά λόγια, επειδή το Covid λειτούργησε και το κλίμα Δεν λειτούργησε.

Έχουν υποδαυλίσει τον δημόσιο φόβο για “μια νέα εποχή των παγετώνων” και την όξινη βροχή και την τρύπα του όζοντος και μυριάδες άλλες υποτιθέμενες αρχόμενες κλιματικές καταστροφές για δεκαετίες κυριολεκτικά, και ποτέ δεν άγγιξαν το ένα δέκατο του επιπέδου υστερίας που δημιούργησε η “πανδημία” του Covid19.

Κάπου, κάποιο όχι ιδιαίτερα έξυπνο στέλεχος δημοσίων σχέσεων αποφάσισε ότι ο τρόπος για να προωθήσει την “στροφή από το Covid στο κλίμα” είναι να προσπαθήσει να μετατρέψει την από καιρό προβλεπόμενη περιβαλλοντική καταστροφή σε ζήτημα δημόσιας υγείας.

Είναι αδέξιο, λίγο αστείο και μάλλον δεν θα πετύχει, αλλά ανοίγει κάποιες ανησυχητικές πιθανότητες για το μέλλον.

–> ΟΠΩΣ ΤΙ;

Λοιπόν, για αρχή, μπορεί αυτή να είναι η πρώτη “διάγνωση της κλιματικής αλλαγής“, αλλά πιστεύετε ειλικρινά ότι θα είναι η τελευταία;

Μην εκπλαγείτε αν δούμε μια τεράστια έξαρση στις “διαγνώσεις για το κλίμα” τους επόμενους μήνες.

Υπάρχουν ήδη εκτεταμένες ακαδημαϊκές προσπάθειες να δημιουργηθεί μια αιτιώδης σχέση μεταξύ της “κλιματικής αλλαγής” και κοινών ασθενειών.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Independent είχε τίτλο: “Η κλιματική κρίση δεν αφορά μόνο το περιβάλλον – αφορά και την υγεία“.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, μόλις σήμερα η επιτροπή της COP26 προειδοποίησε ότι οι “κίνδυνοι για την υγεία που συνδέονται με το κλίμα” πρόκειται να αυξηθούν.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα το περιοδικό Journal of Allergy and Clinical Immunology δημοσίευσε μια εργασία με τίτλο “Κλιματική αλλαγή και παγκόσμια ζητήματα στην αλλεργιολογία και την ανοσολογία” (Climate Change and Global Issues in Allergy and Immunology), η οποία υποστηρίζει ότι η κλιματική αλλαγή επιδεινώνει ήδη το άσθμα και ορισμένες αλλεργίες.

Δεν είναι δύσκολο να φτιάξετε έναν κατάλογο με άλλες κοινές παθήσεις που ήδη συνδέονται με την κλιματική αλλαγή.

Καρκίνος, πνευμονία, θερμοπληξία, διαβήτης, καρδιακές παθήσεις και ουσιαστικά όλες οι παθήσεις των πνευμόνων.

Υπάρχουν επίσης όλες οι ασθένειες που μεταδίδονται από κουνούπια ή άλλους ζωονοσογόνους παράγοντες, καθώς και κάθε ασθένεια που μεταδίδεται με το νερό.

Και αυτό χωρίς καν να “τεντώνουμε” σοβαρά τη λογική, κάτι που ο Covid έχει δείξει ότι τα ιατρικά και επιστημονικά μας ιδρύματα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν.

Ήδη συζητούν για θέματα ψυχικής υγείας που “σχετίζονται με το κλίμα”, όπως το στρες, το άγχος και η κατάθλιψη. Αυτά θα μπορούσαν εύκολα να αποτελέσουν και άλλα είδη “κλιματικά σχετιζόμενων διαγνώσεων“.

Τώρα, επιτρέψτε μου να κάνω υποθέσεις για μερικές παραγράφους…

Η πρακτική της “διάγνωσης που σχετίζεται με το κλίμα” είναι πιθανό να επεκταθεί. Όταν οι σκεπτικιστές θα θέτουν ερωτήματα σχετικά με την επιστήμη που κρύβεται πίσω από αυτό, θα κατηγορούνται φυσικά για “άρνηση του κλίματος”.

Θα εμφανιστούν άρθρα γνώμης που θα βασανίζουν τη λογική για να υπερασπιστούν την πρακτική της διάγνωσης της “κλιματικής ασθένειας“. Οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι ή οι μισθοφόροι εμπειρογνώμονες σε επινοημένους τομείς όπως η “κλιματική ηθική”, θα πλέκουν κλωστές λογικής σε θέσεις τόσο γεμάτες τρύπες που μόλις και μετά βίας υπάρχουν.

Θα μας πουν ότι ακόμη και αν η πρακτική είναι τεχνικά ανακριβής, υπηρετεί μια μεγαλύτερη αλήθεια. Ότι οι άνθρωποι μπορεί να μην αρρωσταίνουν κυριολεκτικά λόγω της κλιματικής αλλαγής, αλλά όλοι πεθαίνουμε μεταφορικά από αυτήν.

“Το Covid μας έχει δείξει ότι οι άνθρωποι κάνουν το σωστό μόνο όταν φοβούνται: Πρέπει να τους κάνουμε να νιώσουν τον κλιματικό φόβο”.

“Οι διαγνώσεις για την κλιματική αλλαγή αυξάνονται. Και αυτό είναι καλό”.

“Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης παίρνουν θέση για το κλίμα με τη νέα τάση διάγνωσης”.

“Οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ μας έσωσαν από το Covid και τώρα θέλουν να αναμετρηθούν με το κλίμα”.

…δεν χρειάζεται να διαβάζετε τον Guardian τόσο πολύ όσο εγώ για να νιώσετε αυτούς τους τίτλους, ή αυτούς που τους μοιάζουν πολύ, στο μέλλον μας.

Τότε οι θάνατοι μπορούν να αρχίσουν να συμβαίνουν. Η Covid έχει αποδείξει ότι μπορείς να δημιουργήσεις έναν τρόμο “μαζικών θυμάτων“, ουσιαστικά απλά προσθέτοντας μια επιπλέον γραμμή σε ένα πιστοποιητικό θανάτου. Μπορούν να το κάνουν αυτό και για το κλίμα. Τα πρωτοσέλιδα θα συνεχίσουν…

Όταν ο κόσμος επισημάνει τα λάθη στη συλλογιστική, οι εφημερίδες θα υποστηρίξουν ότι, ακόμη και αν οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν πραγματικά από την κλιματική αλλαγή, η συμβολική τοποθέτησή της στα πιστοποιητικά θανάτου είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταδειχθεί πόσο μεγάλο κίνδυνο διατρέχουμε.

Θα παραδεχτούν αναδρομικά ότι τα στατιστικά δεν είναι πραγματική, αλλά στη συνέχεια θα τη χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να ζητήσουν δράση ούτως ή άλλως:

…και θα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται.

Η κλιματική αλλαγή θα αρχίσει να αναφέρεται ως “υποκείμενη αιτία θανάτου” για όλο και περισσότερες ασθένειες. Ανέφερα ήδη τον καρκίνο, τις πνευμονοπάθειες και τις καρδιοπάθειες. Όλες θα είναι “σχετιζόμενες με το κλίμα“.

Ο Τύπος ξόδεψε τον περασμένο χρόνο λέγοντάς μας ότι η κλιματική αλλαγή “κάνει τις πανδημίες πιο πιθανές“, οπότε κάθε μελλοντική “πανδημία” μπορεί να συνδεθεί με το κλίμα και μπουμ, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι από το κλίμα.

Η κλιματική αλλαγή είναι δήθεν κακή για τα αγέννητα μωρά, οπότε οι θνησιγένειες και οι αποβολές μπορούν να είναι όλοι “κλιματικοί θάνατοι“.

Μπορούν να κάνουν μια μελέτη που να βρίσκει ότι “τα υψηλότερα επίπεδα ηλιακής ακτινοβολίας” μπορούν να “αυξήσουν τον κίνδυνο καρκίνου“, και στη συνέχεια να αρχίσουν να λένε ότι όποιος πεθαίνει από καρκίνο πέθανε και από το κλίμα.

Δεν χρειάζεται καν να το περιορίσουν στα φυσικά αίτια.

Πνίγηκε σε πλημμύρα; Αυτός είναι θάνατος από το κλίμα.

Πεθαίνουν από πείνα λόγω ξηρασίας; Κλιματικός θάνατος.

Αυτοκτόνησε; “Ήταν πολύ αναστατωμένος για το κλίμα“.

Επιτέθηκε από πολική αρκούδα; Λοιπόν, η κλιματική αλλαγή την ανάγκασε να φύγει από το φυσικό της περιβάλλον.

Δεν κάνω πλάκα. Αυτό δεν είναι σάτιρα, μακάρι να ήταν. Πιστέψτε με, θα μπορούσαν εύκολα να το πουν πραγματικά, ή κάτι παρόμοιο, τελικά.

Αν οι τελευταίοι είκοσι μήνες δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο, θα πρέπει τουλάχιστον να σας έχουν διδάξει αυτό το πολύτιμο μάθημα: Δεν υπάρχει τίποτα – ΤΙΠΟΤΑ – που να είναι πολύ ανέντιμο, πολύ κυνικό ή ακόμα και πολύ τρελό για να το πουλήσει το κατεστημένο.

Τώρα έχουμε την πρώτη μας κλιματική “υπόθεση“. Ο πρώτος θάνατος “με το κλίμα” δεν θα αργήσει να έρθει. Θα ακολουθήσουν πιθανότατα χιλιάδες άλλοι.

Τότε είναι που θα επανέλθει η συζήτηση για τα “κλιματικά λουκέτα“.

——————

Δικτυογραφία:

The first “climate change” diagnosis is here. It will not be the last. – OffGuardian

https://off-guardian.org/2021/11/09/the-first-climate-change-diagnosis-is-here-it-will-not-be-the-last/

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβολές : 303


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα