Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

28 Δεκεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:563
Μοίρασέ το

 

 

Έδωσε εντολή η Γερμανία: «Αυξήστε την τιμή στα τρόφιμα – Να εκτιμήσουν οι άνθρωποι την αξία τους»!

Όσα είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της Γερμανίας Τζεμ Έτσντεμιρ

Αυτό που έχει σημασία να σημειώσουμε είναι ότι αυτή η εξέλιξη δεν αφορά μόνο τη Γερμανία, αλλά και την Ελλάδα, καθώς κυρίως οι παρούσα κυβέρνηση παίρνει σχεδόν τα ίδια μέτρα με τους Γερμανούς σε όλα τα θέματα. Με τη διαφορά βέβαια ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν παίρνουν τα ίδια χρήματα με τους Γερμανούς. 

 

Η εβραιοσιωνιστική Γερμανία προστάζει και όλοι οι ευρωπαίοι θα καθίσουν σούζα…

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΗΣ MOSSANTO  ΚΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030, επί τάπητος…

Είναι αποφασισμένα τα ερπετά, να καταστρέψουν την κτηνοτροφία, την γεωργία και την αλιεία όλων των κρατών, για την δήθεν “Πράσινη Ανάπτυξη”, που προωθούν μ’ αυτό το ψυχασθενές την Γκρέτα…

Και φυσικά ο ελληνικός λαός, θα πληρώσει πολύ ακριβά την επιλογή αυτών των ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ Κ@ΛΟΣΟΓΟ ΤΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ… και όχι με συλλαλητήρια της πλάκας…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Κάποιοι πολιτικοί αρχηγίσκοι εκτός κοινοβουλίου και κάποιοι “επώνυμοι” γιατροί, λένε: “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”!

ΒΡΕ, ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ… “ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ”.

 

Υ.Γ.2. Μην ξανακούσω αυτό το γαμημένο “ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ”, γιατί θα πάρει ο διάλος όποιον το λέει.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ Ε@ΡΑΙΟΣ#ΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΑ Ο@ΡΙΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

 

Ακριβά θα κληθούν να πληρώσουν την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» στη διατροφή οι πολίτες, καθώς ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της Γερμανίας, Τζεμ Έτσντεμιρ, τάχθηκε κατά του ντάμπινγκ στις τιμές των τροφίμων και ζήτησε να αυξηθούν οι τιμές ώστε οι άνθρωποι να εκτιμήσουν την αξία των τροφίμων! 

«Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι ένα καλό λάδι κινητήρα είναι πιο σημαντικό για εμάς από ένα καλό λάδι για τη σαλάτα», δήλωσε ο κ. Έτσντεμιρ στην BILD, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι τα είδη διατροφής δεν πρέπει να εξελιχθούν σε αγαθά πολυτελείας, «αλλά οι τιμές πρέπει να εκφράζουν πιο ξεκάθαρα την οικολογική πραγματικότητα».

Ο πολιτικός των Πρασίνων δήλωσε ακόμη ότι σχεδιάζει αυστηρότερους όρους για τα τρόφιμα, με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης των καταναλωτών σε πιο υγιεινά τρόφιμα.

Ουσιαστικά η άποψη του υπουργού είναι να στραφεί ο κόσμος σε πιο «πράσινα» τρόφιμα, τα οποία όμως θα πληρώνουν ακριβά οι πολίτες.

«Η διατροφή της Γερμανίας είναι γενικά πολύ ανθυγιεινή. Περισσότεροι από τους μισούς ενήλικες είναι υπέρβαροι. Η αιτία είναι η υπερβολική ζάχαρη, τα λίπη και το αλάτι, ειδικά στα έτοιμα φαγητά», πρόσθεσε και υπενθύμισε ότι οι πολιτικοί έχουν προσπαθήσει κατά το παρελθόν να πείσουν τη βιομηχανία τροφίμων για αλλαγές, αλλά μόνο σε οικειοθελή βάση. «Αυτό τελείωσε τώρα. Με εμένα θα υπάρξουν δεσμευτικοί στόχοι για μείωση», τόνισε.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε ακόμη ότι σκοπεύει να επεκτείνει την έκταση των βιολογικών καλλιεργειών έως το 2030 από 10% σε 30% και προανήγγειλε ότι θα αξιοποιηθεί «η αγοραστική δύναμη του κράτους», με την εστίαση σε δομές του Δημοσίου να στρέφεται περισσότερο στα τοπικά και βιολογικά προϊόντα.

Ο κ. Έτσντεμιρ θέλει ακόμη να περιοριστεί ο αριθμός των ζώων που εκτρέφονται στη Γερμανία. «Θα ήταν καλύτερα να έχουμε λιγότερα ζώα και να τα έχουμε σε καλύτερες συνθήκες», είπε και έκανε λόγο για αύξηση των σχετικών ελέγχων. Επιπλέον, όπως είπε, «θέλουμε να δημιουργήσουμε το νομικό πλαίσιο προκειμένου να παρακολουθούμε με κάμερες τα μεγάλα σφαγεία».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Τζεμ Έτσντεμιρ αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον που διαπιστώνει μεταξύ των γεωργών για την καλλιέργεια κάνναβης, ενόψει της υπό όρους αποποινικοποίησής της, η οποία σχεδιάζεται από την κυβέρνηση.

Κληθείς να εξηγήσει τις δηλώσεις του υπουργού σχετικά με τις τιμές των τροφίμων, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Μίχαελ Χάουκ ανέφερε ότι η γεωργία αποτελεί σημαντικό παράγοντα αξίας για τις αγροτικές περιοχές της χώρας και προκειμένου να παραμείνει έτσι, οι αγρότες στη Γερμανία θα πρέπει να κερδίζουν χρήματα με την προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος και με την καλή διαβίωση των ζώων.

«Η γεωργία πρέπει να γίνει αξιόπιστος πυλώνας εισοδήματος των αγροτών», τόνισε ο κ. Χάουκ και πρόσθεσε ότι οι φθηνές τιμές στα εισαγόμενα προϊόντα οδηγούν σε καταστροφή των ζώων και της αγροτικής παραγωγής στο εσωτερικό.

Αυτό που έχει σημασία να σημειώσουμε είναι ότι αυτή η εξέλιξη δεν αφορά μόνο τη Γερμανία, αλλά και την Ελλάδα, καθώς κυρίως οι παρούσα κυβέρνηση παίρνει σχεδόν τα ίδια μέτρα με τους Γερμανούς σε όλα τα θέματα. Με τη διαφορά βέβαια ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν παίρνουν τα ίδια χρήματα με τους Γερμανούς. 

 

Πηγή

Προβολές : 563


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα