Η Ψευδαίσθηση των συμπτωμάτων του ιού και το φαινόμενο long-covid

Η Ψευδαίσθηση των συμπτωμάτων του ιού και το φαινόμενο long-covid

19 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:979
Μοίρασέ το

 

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος: “Η ψευδαίσθηση είναι μία από τις πολλές τακτικές των παγκοσμιοποιητών σε ιούς και πανδημίες που είναι πραγματικά ανύπαρκτα.

Εϊναι η τακτική του διαβόλου καθώς ανέκαθεν χρησιμοποιούσε τεχνάσματα για να σε κοροιδέψει και να σε υποδουλώσει.”

Όλα βρίσκονται στο μυαλό μας, που κατάφεραν να εξαπατήσουν τα παγκόσμια κτήνη, επενδύοντας στο αέναο συναίσθημα του φόβου…

Μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους, πριν καταφέρουν να μας αφανίσουν όλους… ή σχεδόν όλους, διώχνοντας το συναίσθημα του φόβου και τις ψευδαισθήσεις που γεννάει αυτό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Γράφει ο Νικόλαος Σακελλαρόπουλος

 

Έχουμε κλείσει ήδη δύο χρόνια της ψευτοπανδημίας που έχει μολύνει όλα τα έθνη παγκοσμίως και τα ψέμματα συνεχίζονται με αποκορύφωμα την ιατροφαρμακευτική δικτατορία  που ολοένα και χειροτερεύει.

Ήδη χώρες όπως η Αυστρία και το Γιβραλταρ  μπαίνουν σε καθολικά lockdown παρ’όλο που έχουν εμβολιαστεί στην συντριπτική πλειοψηφία(όπως μας λένε τουλάχιστον ) οι πολίτες.

Ένα από τα πολλά ψέμματα δηλαδή που επιβεβαιώνει ότι και εμβολιασμένος να είσαι και κολλάς και μεταδίδεις αλλά και πεθαίνεις.

Ο ιός sars-cov 2 δεν έχει απομονωθεί (https://off-guardian.org/2021/01/31/phantom-virus-in-search-of-sars-cov-2/?fbclid=IwAR2RBnzTJ3TN3M_BlmML-fyVhQTwEljz1uDlcFXdmyBsd0ewa69Np9ulUAY)  και δεν έχει ποτέ αποδειχθεί ότι προκαλεί την νόσο covid-19.

Εάν πάμε πολύ πίσω θα δούμε ότι ο μασόνος Loui Pasteur ανακάλυψε τους ιούς και ένας από τους λόγους που έγινε αυτό ήταν γιατί θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να πλουτίσουν οι φαρμακευτικές αλλά και όλο αυτό το σύστημα της ιατρικής του Rockfeller που σκοτώνει τους ανθρώπους και δεν προσφέρει πραγματικές θεραπείες.

Τα τεστ που κυκλοφορούν δεν διαγιγνώσκουν τον νέο κορονοιο (sars-cov 2 ) οπότε οποιοσδήποτε λέει ότι έχει τον ιό λέει ψέμματα καθώς τα τεστ αυτά απλά δείχνουν την αλληλουχία του γενετικού σου υλικού.

Όταν λοιπόν θα κάνεις τεστ υπάρχουν πιθανότητες να βγεις θετικός.

Επαναλαμβάνω δεν σημαίνει ότι έχεις τον νέο κορονοιο. ( https://principia-scientific.com/the-covid-19-pcr-test-is-key-to-the-pandemic-fraud/) .

Τί γίνεται όμως με τα συμπτώματα που πολλοί παρουσιάζουν με κυριότερο εκείνο της πνευμονίας ..;

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο πολλοί άρρωστοι άνθρωποι από γρίπη να πηγαίνουν να κάνουν το τεστ με τον στυλεό στην μύτη.

Σύμφωνα με αυτή την έρευνα(https://attikanea.info/t%CE%B1-%CE%A4%CE%B5%CF%83%CF%84-pcr-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%91%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%AF%CE%BB%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%97-%CE%9C%CE%91%CE%A5%CE%A1%CE%97-%CE%9B%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%A5%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5-%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D/?fbclid=IwAR0cYusmqL03bpsASNLrH92JKUyv0n0-i8YIPG4_XGsFYwwed8jmIfhiisQ)  καταστρέφουν στην βλενογόνο ένα στρώμα το οποίο είναι υπεύθυνο για την άμυνα του οργανισμού αλλά και των πνευμόνων.

Έτσι λοιπόν παρατηρείται το φαινόμενο πολλοί άνθρωποι μετα από αυτά τα θανατηφόρα τεστ να παθαίνουν πνευμονία ,να νιώθουν αστάθεια, να έχουν απώλεια όσφρησης και γεύσης και να νιώθουν αδυναμία για αρκετό καιρό.

Αυτό λοιπόν είναι το φαινόμενο long covid κα παρατηρείται σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι ο ιός είναι θανατηφόρος με τρομερά συμπτώματα..

Όλο αυτό δεν προκαλείται από τον νέο κορονοιο που ουσιαστικά είναι ανύπαρκτος αλλά από τις παράνομες ιατρικές πράξεις που υποβάλλονται οι άνθρωποι προκειμένου να πάνε στην εργασία τους ,να μπορούν να ταξιδέψουν ή να πάνε για καφέ καθώς  όλα αυτά τα συμπτώματα του δήθεν ιού που προκαλεί πνευμονία είναι απλά μια τεράστια ψευδαίσθηση ενορχηστρωμένη από τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας για τον αποπληθυσμό με στρατηγικό τρόπο χωρίς να εντοπίζονται οι αιτίες.

Ακόμα και η χρήση  μάσκας μπορεί να προκαλέσει βακτηριακή πνευμονία σύμφωνα με αυτό το άρθρο. (https://www.globalresearch.ca/medical-doctor-warns-bacterial-pneumonias-rise-mask-wearing/5725848?fbclid=IwAR1wqGEEzdOb-mqLqXDmPkjHHCjEVSRG8kdzTAEGTeSK0plDILTnd3AEzlg)

Ζούμε εδώ και δύο χρόνια  σε μια ιατροφαρμακευτική χούντα που θα σταματήσει μόνο εάν την σταματήσουμε εμείς.

Ο συνδυασμός της χρήσης μασκών ,των τεστ με το στυλεό ,των εμβολίων αλλά και της ψυχολογικής καταπίεσης παγκόσμια των ανθρώπων οδηγεί την ανθρωπότητα στον αποπληθυσμό και στην κατάρρευση της δημόσιας υγείας και η μοναδική αιτία δεν είναι κανένας καινούργιος ιός παρά μόνο οι ανήθικες ιατρικές πράξεις που υποχρεώνουν τους πολίτες όλου του κόσμου να δεχτούν και να γίνουν μέρος της αρρωστημένης καθημερινότητας που θέλουν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές με το έτσι θέλω.

Αντίσταση σε όλες τις ιατρικές πράξεις που κάνουν θανάσιμο κακό στην υγεία των ανθρώπων.

Η ψευδαίσθηση είναι μία από τις πολλές τακτικές των παγκοσμιοποιητών σε ιούς και πανδημίες που είναι πραγματικά ανύπαρκτα.

Εϊναι η τακτική του διαβόλου καθώς ανέκαθεν χρησιμοποιούσε τεχνάσματα για να σε κοροιδέψει και να σε υποδουλώσει.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θέλει να πιστέψεις ότι κινδυνεύεις από τον άορατο εχθρό για να πειστείς και να πας να εμβολιαστείς .

Ένα τρομερά καλοστημένο σχέδιο για να κοροιδέψει όλη την ανθρωπότητα και τον κάθε έναν άνθρωπο ξεχωριστά….

Γρηγορείτε….

 

Νικόλαος Σακελλαρόπουλος

 

Προβολές : 979


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα