Η άγνοια σκοτώνει: μάθε και προφυλάξου!

Η άγνοια σκοτώνει: μάθε και προφυλάξου!

17 Νοεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:719
Μοίρασέ το

 

Η λογική του «δεν ξέρω τι είναι αλλά το παίρνω», δείχνει ξεκάθαρα ένα άτομο που και κώνειο να του δώσουν, δε θα ρωτήσει τι είναι. Απλώς θα το πάρει. Δείχνει άτομο υπάκουο, δουλικό, δουλοπρεπές και στην τελική, ανεγκέφαλο. Ο ορισμός του τέλειου θύματος!

Απίστευτος ο αριθμός των τέλειων θυμάτων, έχει ανέβει στο εκπληκτικό ποσοστό του 60% του “ελληνικού”(;;;) πληθυσμού…!!!

Θύματα, που θα πολεμήσουν με νύχια και με δόντια, για να υπερασπιστούν τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Εξήντα χρόνια “δημοκρατικής μεταπολίτευσης”, δηλαδή, εξήντα χρόνια Μύκονος, κι άντε να βρούμε την Ιθάκη…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Nα θυμάστε, πως οι μεγαλύτεροι εχθροί της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, είναι οι… ευτυχισμένοι ΣΚΛΑΒΟΙ.

Θυμάστε αυτήν την ατάκα που είχε εμφανιστεί επί εποχής AIDS (Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας) και που μας (τα) είχαν ζαλίσει τα κανάλια; Τελικά, φαίνεται πως πάλι τείνει να επανέλθει στη μόδα.

Να πω την αλήθεια, δεν είχα διάθεση απόψε να γράψω άρθρο. Ομως έκανα το λάθος να ρίξω μία μάτια στην Αρχική Σελίδα του Facebook. Τι το ‘θελα; Επεσα πάνω σε δημοσίευση που μου την εμφάνισε πρώτη πρώτη, ίσα για να μου γυρίσει το έντερο.

Οπως έχω επαναλάβει πολλάκις, αν και πλήρως ανεμβολίαστος, δεν έχω καμία έχθρα απέναντι σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Εχω όμως τεράστια έχθρα σε εκείνους που είναι ζηλωτές του εμβολιασμού και που πιέζουν άλλους να εμβολιαστούν. Αυτοί όχι απλά είναι εχθροί μου, αλλά τους μισώ απεριόριστα.

Κι έπεσε λοιπόν το μάτι μου σε μία δημοσίευση τέτοιου ατόμου. Τη διάβασα από περιέργεια και όταν τη τελείωσα, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν: «Θεέ μου, τέτοιους ηλίθιους, πώς τους αντέχεις;«.

Παραθέτω το κείμενο και το σχολιάζουμε μετά:

Είμαι πλήρως εμβολιασμένη και όχι, δεν ξέρω τι περιέχουν – ούτε αυτά τα εμβόλια ούτε αυτά που έκανα ως παιδί….ούτε τι έχουν μέσα τα hamburgers, ή τα hot dogs , ή τα φάρμακα για άλλες θεραπείες είτε πρόκειται για καρκίνο, για AIDS, για πολύ αρθρίτιδα, είτε για εμβόλια για βρέφη ή παιδιά.
Επίσης, δεν ξέρω τι περιέχει η ιμπουπροφαίνη, η παρακεταμόλη ή άλλα φάρμακα, που θεραπεύουν τους πονοκεφάλους και τους πόνους μου.
Δεν ξέρω τι περιέχει το μελάνι για τα τατουάζ, το κρασί ή τα αλλά ποτά ή cocktails, το νερό από τη βρύση , ή κάθε συστατικό στο σαπούνι ή το σαμπουάν μου ή ακόμα και τα αποσμητικά που χρησιμοποιώ.
Δεν γνωρίζω τη μακροπρόθεσμη επίδραση της χρήσης κινητού τηλεφώνου ή αν το εστιατόριο που μόλις έφαγα ,χρησιμοποιούσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καθαρά τρόφιμα και έπλενε τα χέρια του.
Εν ολίγοις….Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν ξέρω και ποτέ δεν θα ξέρω…
Ξέρω μόνο ένα πράγμα: η ζωή είναι σύντομη, πολύ μικρή, και εξακολουθώ να θέλω να κάνω κάτι άλλο από το να πηγαίνω στη δουλειά κάθε μέρα ή να μένω κλεισμένος στο σπίτι μου.
Θέλω ακόμα να ταξιδεύω και να αγκαλιάζω τους ανθρώπους άφοβα και να βρω λίγη αίσθηση της ζωής «πριν».
Ως παιδί και ως ενήλικας έχω εμβολιαστεί για παρωτίτιδα, ιλαρά, ερυθρά, ανεμοβλογιά, κοκκύτη και πολλά άλλα. Οι γονείς μου και εγώ εμπιστευτήκαμε την επιστήμη και δεν χρειάστηκε ποτέ να υποφέρουμε ή να μεταδώσουμε κάποια από τις παραπάνω ασθένειες.
Είμαι εμβολιασμένη, όχι για να ευχαριστήσω την κυβέρνηση αλλά:

Για να μην πεθάνω από Covid-19
*Για να μην καταλαμβάνω το κρεβάτι του νοσοκομείου αν αρρωστήσω

Να αγκαλιάσω τους αγαπημένους μου

Για να μην χρειαστεί να κάνετε PCR ή αντιγονικές εξετάσεις για να βγω έξω να χορέψω, να πάω σε εστιατόριο, να πάω διακοπές και πολλά άλλα πράγματα που θα ακολουθήσουν….

Να ζήσω τη ζωή μου

Για να είναι ο Covid-19 μια παλιά ανάμνηση

Για να μας προστατέψω.
Το κείμενο αντιγράφηκε, μην διστάσετε να κάνετε το ίδιο…

Πείτε μου ειλικρινά, δε σας άφησε κι εσάς με την απορία του «ποιος ηλιθιος το σκέφτηκε αυτό το κείμενο;»;

Κατ’ αρχάς, αυτός που σκέφτηκε αυτό το κείμενο, αλλά και εκείνοι που το αναδημοσιεύουν, δείχνουν το πόσο επικίνδυνοι είναι τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για τους υπόλοιπους γύρω τους. Η λογική του «δεν ξέρω τι είναι αλλά το παίρνω», δείχνει ξεκάθαρα ένα άτομο που και κώνειο να του δώσουν, δε θα ρωτήσει τι είναι. Απλώς θα το πάρει. Δείχνει άτομο υπάκουο, δουλικό, δουλοπρεπές και στην τελική, ανεγκέφαλο. Ο ορισμός του τέλειου θύματος!

Προσωπικά, πήγα πρόσφατα σε καρδιολόγο για κάποιες ταχυπαλμίες και μου έδωσε κάποια φάρμακα.

Η πρώτη μου ερώτηση ήταν: «τι φάρμακο είναι αυτό;». Οταν πήρα το κουτί, κάθισα να διαβάσω όλο το χαρτί οδηγιών.

Να μάθω τα συστατικά του φαρμάκου, να τα βρω στο διαδίκτυο και να μάθω τι προκαλούν.

Οταν τελικά το πήρα, ύστερα από λίγες ημέρες μου προκάλεσε ενόχληση στο στομάχι.

Τι έκανα; Ενημέρωσα το γιατρό μου, σταμάτησα το φάρμακο και μπήκα στην «κίτρινη κάρτα» του ΕΟΦ όπου και καταχώρησα το περιστατικό.

Ειλικρινά, αυτήν τη λογική του «δεν ξέρω τι είναι, αλλά το παίρνω», όχι μόνο δεν τη βρίσκω λογική, αλλά δεν μπορώ με τίποτα να την καταλάβω.

Ο εμπνευστής του κειμένου αυτού, με απλά λόγια μας λέει ότι και σκατά να του δώσουν να φάει, θα τα φάει, αφού δεν ξέρει τι έχουν μέσα τα λουκάνικα, αλλά τα τρώει. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς και γιατί σκέφτηκε τα λουκάνικα που είναι μακρόστενα κι όχι τους κεφτέδες που είναι στρογγυλοί για παράδειγμα, αλλά υποθέτω πώς μάλλον του λείπει το… λουκάνικο… (με ό,τι αυτό συνεπάγεται…)

Η παράνοια συνεχίζεται όταν γράφει ότι δεν ξέρει τι έχει το κρασί (αλλά το πίνει), δεν ξέρει τι έχει η μελάνη του τατουάζ (αλλά κάνει τατουάζ), το νερό της βρύσης κλπ… Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να γράψει «δεν ξέρω γιατί ζω, αλλά ζω». Θα έπιανε λιγότερο χώρο…

Το να μη γνωρίζεις την επίδραση του κινητού τηλεφώνου, σημαίνει ότι δε διαβάζεις επιστημονικά άρθρα που αναφέρονται σε αυτό το θέμα. Και δε λέω να διαβάσεις οποιοδήποτε ιστολόγιο. Αν διαβάσεις ένα επιστημονικό άρθρο για το θέμα, τότε θα μάθεις.

Και ερωτώ λοιπόν: πώς ένα άτομο που δεν μπαίνει καν στον κόπο να μάθει για πράγματα που αφορούν τη δική του υγεία πρωτίστως, έρχεται να με πείσει να εμβολιαστώ; Πώς ένα τόσο ανεύθυνο άτομο, μου ζητάει εμένα να είμαι «υπεύθυνος»;

Θέλει λέει να ταξιδεύει, να χορεύει, να κάνει ταξίδια και άλλα. ΟΚ! Και ποιος σ’ εμποδίζει; Οι «ανεμβολίαστοι»; Δε νομίζω… Η κυβέρνησή σου σε εμποδίζει. Σου βάζει περιορισμούς! Οχι ο «ανεμβολίαστος». Πας σε ένα μπαράκι όπου πλέον επιτρέπονται μόνο οι εμβολιασμένοι κι όσοι έχουν νοσήσει. Σου ζητάνε πιστοποιητικό και ταυτότητα, σα να είσαι εγκληματίας. Κι όταν μπαίνεις, πρέπει να παλουκωθείς σε μία θέση. Το μαγαζί δεν έχει ανεμβολίαστους! Επομένως, δεν μπορείς να μας κατηγορήσεις. Είστε μεταξύ σας και πάλι δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που θέλετε… Τόσο στόκοι είστε όμως, που δεν το καταλαβαίνετε αυτό το απλό…

Είναι εμβολιασμένη, λέει η συντάκτης, για να μην πεθάνει από covid! Πες μας πόσο ηλίθια είσαι… Προφανώς τον Κατσανέβα τον ξέχασες… Ητανε εμβολιασμένος; Πλήρως! Από τι πέθανε; Covid! Ο Αραμπατζής, το ίδιο! Κι ένα ακόμη σωρό άλλοι που τους ξεχνάτε εσκεμμένα! Και το iatronet.gr καταρρίπτει αυτό σας το επιχείρημα! Κατά σύμπτωση, προ ολίγου ανεβάσαμε άρθρο εδώ στο ιστολόγιο που επίσης καταρρίπτει αυτήν την ηλίθια άποψη! Κι ένα σωρό ακόμα άρθρα και κείμενα που δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι και κολλάνε και μεταδίδουν και πεθαίνουν από Covid.

Πάρε και τη Λινού να σ’ το πει…

 

 

Επίσης, προφανώς δεν έμαθες ότι πρόσφατα έπεσε στο τραπέζι να γίνονται τεστ και στους εμβολιασμένους…

 

 

Αν δεν το κατάλαβες, πάμε στο φίλο σου τον Παπαδάκη…

 

 

Για να μην μακρυγορώ, όλο το παραπάνω προπαγανδιστικό κείμενο, είναι για γέλια! Είναι γεμάτο ψέμματα και παραπληροφόρηση. Το κείμενο αυτό, απευθύνεται μόνο σε ηλίθιους και σε κανέναν άλλον.

Κι επειδή το συγκεκριμένο πρόσωπο που το (ανα)δημοσίευσε είναι και στέλεχος της ΝΔ και φανατική οπαδός του Μητσοτάκη, η φράση: «…Είμαι εμβολιασμένη, όχι για να ευχαριστήσω την κυβέρνηση αλλά…» είναι ένα τεράστιο και κατάφωρο ψέμμα! Κι εκείνοι που θα το αναδημοσιεύσουν, θα είναι προφανώς επίσης φανατικά κομματόσκυλα…

Γι’ αυτό οι ζηλωτές των εμβολίων του θανάτου είναι εχθροί μου… Γιατί είναι και ηλίθιοι, και ανεύθυνοι, και απαιτούν από τους άλλους να γίνουν συμμέτοχοι της βλακείας τους και της ελαφρότητάς τους…

Αντε και καλή… 12η δόση, όπως είπε ο δικός σας ο Βασιλακόπουλος…

Παρ’ τε και μία ομολογία εγκλήματος για δώρο…

 

 

Πηγή

Προβολές : 719


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα