Η ανεμβολίαστη 14χρονη στη Λαμία, εκτελέστηκε «βάσει» πρωτοκόλλου για Παραδειγματισμό. Οι Υπεύθυνοι Εκτελεστές ακολουθούσαν πιστά τα οδηγίες του Εφιαλτάκη.

Η ανεμβολίαστη 14χρονη στη Λαμία, εκτελέστηκε «βάσει» πρωτοκόλλου για Παραδειγματισμό. Οι Υπεύθυνοι Εκτελεστές ακολουθούσαν πιστά τα οδηγίες του Εφιαλτάκη.

10 Δεκεμβρίου, 2021 24 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,776
Μοίρασέ το

 

 

Ο διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς το μόνο που τόνισε  στην ανακοίνωσή του για τον θάνατο της 14χρονης ήταν  ότι: «Σύμφωνα με το ληφθέν ιστορικό δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19», και με αυτό τα είπε ΟΛΑ.

 

 

 

Μήπως κύριε Κολοκύθα μου, να εκτελεστούν άμεσα οι γονείς της που δεν την εμβολίασαν;;;

Ε… να μην παίξουμε και την… κολοκυθιά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όλοι θα πάρετε ότι σας αναλογεί…

Εύχομαι το βλέμμα αυτού του αθώου παιδιού,  να γίνει ο εφιάλτης και ο τάφος σας…

 

Η Ανεμβολίαστη 14χρονη, παρέμενε για τέσσερεις ολόκληρες ώρες, από τις 9:30΄ το πρωί μέχρι τη 1:30΄ το μεσημέρι,  αβοήθητη  στο κοντέινερ, με την κλινική της εικόνα να επιδεινώνεται ραγδαία.

Και οι εμβολιασμένοι  Μέγκελε του Εφιαλτάκη, απλά περίμεναν να πεθάνει.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς το μόνο που τόνισε  στην ανακοίνωσή του για τον θάνατο της 14χρονης ήταν  ότι: «Σύμφωνα με το ληφθέν ιστορικό δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19», και με αυτό τα είπε ΟΛΑ.

Οσοι ακούσατε το μίσος για τους ανεμβολίαστους που εξέφρασε ο εμβολιασμένος διοικητής τυ Νοσοκομείου Σερρών Ιωάννης Φαρμάκης αντιλαμβάνεται ότι το μίσος είναι  πολιτικό και το διέταξε ο Εφιαλτάκης

Η 14χρονη Κέλλυ. έφτασε στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 9:30΄ μαζί με τη μητέρα της και τη μικρότερη αδελφή της, που μπήκαν μαζί της στο ασθενοφόρο, αφού και αυτές ήταν θετικές στον κορωνοϊό.

Αν και γνωστοποίησαν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ότι η 14χρονη είναι θετική εδώ και πολλές ημέρες και ότι η κατάστασή της δεν είναι καθόλου καλή, τους έβαλαν στο κοντέινερ για να κανουν PCR σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Από τις 9:30΄ το πρωί μέχρι τη 1:30΄ το μεσημέρι το κορίτσι ήταν στο κοντέινερ, με την κλινική του εικόνα να επιδεινώνεται ραγδαία, χωρίς να το έχει εξετάσει γιατρός.

Στο διάστημα αυτό των τεσσάρων ωρών, μια νοσηλεύτρια πήρε αίμα από την 14χρονη, της έκανε καρδιογράφημα και της έβαλε ορό.

Το κορίτσι ,έμεινε μαζί με τη μητέρα μέσα στο κοντέινερ όλες αυτές τις ώρες.

Η θεία της 14χρονης, γύρω στη 1:30΄, αφού είχε δημιούργησε επεισόδιο και απαίτησε από τις νοσηλεύτριες που ήταν στην υποδοχή με έντονο ύφος να έρθει γιατρός να δει το κορίτσι .

Στη συνέχεια εμφανίστηκε μια γιατρός που κοίταξε από το παράθυρο του Κοντέϊνερ και βλέποντας την 14χρονη, μπήκε μέσα στο κοντέινερ χωρίς στολή. Αμέσως μετά, πήραν το κορίτσι στα επείγοντα όπου έγινε υπέρηχος, αξονική και άλλες εξετάσεις.           Ο χρόνος όμως είχε χαθεί .

Η 14χρονη Κέλλυ, όταν μπήκε στα Επείγοντα είχε ήδη πολύ χαμηλή πίεση και ήταν πάρα πολύ χλωμή. Ακολούθησαν δυο δραματικές ώρες αλλά η άνιση μάχη που έδινε εκείνη την ώρα η 14χρονη είχε τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.

Κανένα Κόμμα του Εμβολιαστικού Προδοτικού Τόξου δεν έχει ζητήσει ακόμα την παραίτηση του Εφιαλτάκη και του Αλεύρη για την εκτέλεση προς Παραδειγματισμό της 14χρονης ανεμβολίαστης στην Λαμία. Και ούτε η Τατιάνα ούτε οι φίλοι της ούτε ο Ναύτης του «Νοοr1» και τα άλλα επιβραβευμένα απιδιά της ίστας Πέτσα δεν ενοχλήθηκαν από το μίσος των γιατρών στο Νοσοκομείο Λαμίας κατά της 14χρονης ανεμβολίαστης και από το μίσος του διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών για «τον κάθε ανεμβολίαστο».

 

Σπυρίδων Χατζάρας

 

Πηγή

Προβολές : 4,776


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα