Η απάντησή μου στο Δελτίο Τύπου της Π.Ο.Ε.Υ. προς τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: “ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ! ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, αντί να με απειλείτε με μηνύσεις”!!!

Η απάντησή μου στο Δελτίο Τύπου της Π.Ο.Ε.Υ. προς τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: “ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ! ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, αντί να με απειλείτε με μηνύσεις”!!!

28 Δεκεμβρίου, 2021 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:759
Μοίρασέ το

 

Π.Ο.Ε.Υ.: “Επισημαίνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο  ότι το όνομα της ομάδας μας συμπεριελήφθη στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 19/12 για δύο σημαντικούς λόγους. 

Δηλώνουμε ότι πέραν των παραπάνω λόγων η Π.Ο.Ε.Υ. δεν είχε καμία περαιτέρω ανάμειξη στην οργάνωση της συγκέντρωσης, στην λίστα των καλεσμένων και κυρίως  σε ότι αφορά τον κο Bakdi.

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση διοργανώθηκε εξ ολοκλήρου από την ομάδα των Υγειονομικών κατά της Υποχρεωτικότητας.”

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Έλαβα πριν λίγο, και με μεγάλη καθυστέρηση οφείλω να επισημάνω, το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που μου απέστειλε η Π.Ο.Ε.Υ., ως απάντηση στα ρεπορτάζ μου, για τα γεγονότα στο συλλαλητήριο της 19ης Δεκεμβρίου 2021, και στα … “παρατράγουδα” με τον επίτιμο προσκεκλημένο τον κορυφαίο επιστήμονα Σουχαρίτ Μπάχντι.

Το παραθέτω αυτούσιο, όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία και ακολουθεί η δική μου απάντηση.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ο.Ε.Υ)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Θεσσαλονίκη 27/12/2021

 

Κυρία  Σουφλή

 

Με λύπη διαπιστώσαμε ότι η Π.Ο.Ε.Υ. (Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας) εμφανίζεται να εμπλέκεται στην υπόθεση πρόσκλησης- επιστολής προς τον  κο Bakdi ως προσκεκλημένο πρόσωπο στην συγκέντρωση της 19/12 στην Αθήνα- Πάρκο Ελευθερίας.

Επισημαίνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο  ότι το όνομα της ομάδας μας συμπεριελήφθη στους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 19/12 για δύο σημαντικούς λόγους.

Πρώτον διότι οργανώσαμε την μεταφορά υγειονομικών από την Β. Ελλάδα και δεύτερον διότι κλήθηκε σαν κεντρικός ομιλητής Ειδικός Επιστήμονας από την Ομάδα μας.

Δηλώνουμε ότι πέραν των παραπάνω λόγων η Π.Ο.Ε.Υ. δεν είχε καμία περαιτέρω ανάμειξη στην οργάνωση της συγκέντρωσης, στην λίστα των καλεσμένων και κυρίως  σε ότι αφορά τον κο Bakdi.

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση διοργανώθηκε εξ ολοκλήρου από την ομάδα των Υγειονομικών κατά της Υποχρεωτικότητας.

Θεωρούμε λοιπόν κα Σουφλή ότι ως δημοσιογράφος που είσαστε θα πρέπει να ερευνάτε περισσότερο το ρεπορτάζ σας ώστε να ήσασταν  καλύτερα ενημερωμένη επί του επίμαχου  θέματος πριν απευθύνατε οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον της Π.Ο.Ε.Υ.

Δεν θεωρούμε σωστό να προβούμε άμεσα σε οποιαδήποτε περαιτέρω νομική ενέργεια σε βάρος σας, καθώς θεωρούμε ότι επρόκειτο για  ατυχή εκτίμηση την οποία με τις εξηγήσεις που σας παρείχαμε ελπίζουμε να αντιληφθείτε και να αποφευχθούν και μελλοντικά παρόμοια  γεγονότα που  αδίκως θα εκθέτουν την αξιοπιστία της Ομάδας μας.

Άλλωστε  έχουμε αποδείξει με τις ενέργειες μας  ότι ο μοναδικός στόχος μας είναι να είμαστε  φωνή εγγύησης εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας για όλους τους υγειονομικούς σε αναστολή συναδέλφους μας στην δύσκολη περίοδο που περνάμε στο εχθρικό περιβάλλον που πορευόμαστε..

 

Με εκτίμηση

 

Η Συντονιστική Επιτροπή

 

Και η δική μου απάντηση στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Π.Ο.Ε.Υ.:

 

Κυρίες και Κύριοι της Π.Ο.Ε.Υ.,

Κατ΄αρχήν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ … ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.

Αν και το δελτίο τύπου σας, διαχωρίζει πλήρως την θέση σας με τους (συν)διοργανωτές, σε ότι με αφορά, με αδικεί κατάφωρα, θα προσπαθήσω να κρατήσω χαμηλούς τόνους και να σας απαντήσω με κάθε καλή διάθεση όχι προς εξομάλυνση των καλών σχέσεων, γιατί γενικώς ποτέ δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με συνδικαλιστικά όργανα, αλλά γιατί το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να αδικήσω τον οποιονδήποτε.

Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα την έννοια της λέξης “ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ”.

Έχοντας διοργανώσει και συνδιοργανώσει ως υπεύθυνη και αρμόδια υπάλληλος σε δημόσια υπηρεσία, δεκάδες συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις, γνωρίζω επακριβώς την λέξη ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΑ , ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΦΩΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ.

Αυτό, είναι το διαδικαστικό κομμάτι και δεν θα δώσω περισσότερη έμφαση, γιατί δεν είναι το ζητούμενο.

Μαθήματα λοιπόν σ’ εμένα, περί δημοσιογραφίας, δεν γίνονται αποδεκτά.

Κάθε δημοσιογράφος, έχει δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης και δεν υπάρχουν κανόνες του Savoir Vivre, σ΄αυτό.

Για αρχή, παραθέτω ένα προς ένα τα στοιχεία των αναρτήσεών μου, από τα οποία προκύπτει πως δεν σας συμπεριέλαβα όλους, στην παραποίηση του “χαιρετισμού” του κορυφαίου ιολόγου από τους διοργανωτές, του συλαλλητηρίου της 19ης Δεκεμβρίου 2021.

Οφείλω όμως να σας επισημάνω, πως η αφίσα που κυκλοφόρησε, ήταν σαφής: ΠΟΕΥ, 31 ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΒ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Πού θα έπρεπε λοιπόν ν’ απευθυνθώ, αν όχι σ΄όλους εσάς;;;

Παρ΄ όλα αυτά διαχωρίζω στην παρακάτω ανάρτησή μου, τους υγειονομικούς που δεν συμμετείχαν σ’ αυτήν τη παραχάραξη και από τον τίτλο, θέτω ερωτήματα.

Βάζω ερωτηματικά;;; Βάζω…

 

Στην ανάρτησή μου με τίτλο:

“ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Π.Ο.Ε.Υ. ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΚΝΤΙ!”, και στη συνέχεια, γράφω επί λέξει:

“Είμαι γεμάτη οργή… οργή, για την ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, για την ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ, ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 19ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021.”

 

Και προχωρώ στην επόμενη ανάρτησή μου, με τίτλο:

“Προς Π.Ο.Ε.Υ…. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ! ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ “ΕΠΙΣΤΟΛΗ” ΜΠΑΚΝΤΙ.” στην οποία, ειμαι επίσης σαφής, γράφοντας τα ακόλουθα:

“Απευθύνομαι δημοσίως προς την  Οργανωτική Επιτροπή των υγειονομικών του συλλαλητηρίου της 19ης Δεκεμβρίου 2021 στην Αθήνα, και τους καλώ να δώσουν στην δημοσιότητα, μέχρι αύριο το μεσημέρι,  την επιστολή του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΟΛΟΓΟΥ ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΚΝΤΙ, τον οποίον ανήγγειλαν ως … ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ, του συλλαλητηρίου.

 

Δώστε έμφαση σ’ αυτή μου την ανάρτηση, κύριοι της Π.Ο.Ε.Υ., με τίτλο:

“Είστε και “ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ”, κύριοι, όσοι ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ τον λαό με την ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Sucharit Bhakdi; Σημαντική αποκάλυψη!”, στην οποία γράφω ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ:

“Πριν απ’ όλα, να καταστήσω σαφές, πως ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.Υ. ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.

Όλο το υλικό της απάτης, υπάρχει στην προηγούμενη ανάρτησή μου για το θέμα. (εδώ)

 

Διαβάστε και εδώ λοιπόν την άποψή μου για τους υγειονομικούς, όπως την αποτύπωσα επίσης στην ανάρτησή μου, με τίτλο:

“Με … εξώδικο, απειλούν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και την Καλλιόπη Σουφλή, οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου της 19ης Δεκεμβρίου2021. “ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ … ΒΟΔΙ””, όπου σας διαχώρισα από τους διοργανωτές.

“Περιμένω επίσης το δελτίο τύπου που έχει ετοιμαστεί από τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

“Κάτι παίζει” όμως και καθυστερεί αυτό το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ…

Μήπως κι εδώ “παίζει παρασκήνιο”;;;

Όχι απ’ όλους… γιατί υπάρχουν ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, που ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.¨”

 

Κατόπιν όλων των ανωτέρω στοιχείων που σας παρέθεσα, θεωρώ πως το δελτίο τύπου που εκδώσατε και μάλιστα με τόση καθυστέρηση, επιεικώς με αδικεί.

Ποτέ μου δεν έπαιξα υπόγεια παιχνίδια, και ουδέποτε θέλησα να αδικήσω κανέναν, έχοντας ως Αξιακή μου Αρχή, “μην κάνεις ποτέ και σε κανέναν αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν”.

Πέραν όλων των ανωτέρω, οφείλω να επισημάνω και τα κάτωθι:

Διαπιστώσατε έστω και μέσω των σχετικών αναρτήσεών μου, την παραχάραξη που έγινε στον δήθεν “χαιρετισμό” του κορυφαίου επιστήμονα και επίτιμου προσκεκλημένου Σουχαρίτ Μπάχντι.

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ;

 

Είναι σαφές πως σταθήκατε μόνον στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, η οποία ήταν στην ουσία και το ζητούμενο στο συλλαλητήριο της 19ης Δεκεμβρίου 2021.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:

1. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ.

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Μετά από ένα τεράστιο χρονικό διάστημα σιωπής, τους τελευταίους μήνες παίρνετε σαφή θέση κατά της υποχρεωτικότητας, (και συντάσσομαι μαζί σας), αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΗΡΑΤΕ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘ.

Σέβομαι, εκτιμώ και τιμώ κάθε μέλος της Π.Ο.Ε.Υ. που τολμά να καταγγείλει τα όσα κρύβονται πίσω από το εμβόλιο και τα όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία.

Πώς όμως θα σεβαστώ όσους μιλούν ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, σας καλώ ως γιατρούς που σέβονται και τιμούν τον ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ,  να πάρετε ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, αντί να με απειλείτε με μηνύσεις.

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ, ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ… ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Ειλικρινά, μέσα από την ψυχή μου, εύχομαι σε όλους εσάς, η νέα χρονιά, να αναδείξει την ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥ.

 

Υ.Γ.2. Ως επιστέγασμα της απάντησή μου στο δελτίο τύπου σας, σας αφιερώνω τα λόγια του αείμνηστου ΙΑΤΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

 

 

Στην διαδικτυακή μου σελίδα, υπήρξε ένα σχόλιο, το οποίο οφείλω δεοντολογικά, να το προσθέσω.

 

Anna Malamo

Popi Soufli Πόπη μου διάβασα όλη την ανάρτηση!
Επειδή την ΠΟΕΥ την παρακολουθώ στενά όπως γνωρίζεις, έχω να σου προτείνω να δείς άπειρα βιντεάκια στο youtoube με τις δράσεις των γιατρών της ΠΟΕΥ που δεν μιλούν απλώς μόνο κατά της υποχρεωτικότητας, αλλά γενικώς κατά των mRNA εμβολίων! Των συγκεκριμένων εμβολίων!
Σε αυτό το θέμα τους αδικείς ταμάλα! Σου είπα μην τους μπερδεύεις με τους υγειονομικούς κατά της υποχρεωτικότητας!
Μπές στο youtoube η στην ομάδα της ΠΟΕΥ .gr και θα το διαπιστώσεις!
Υπάρχουν άπειρες ραδιοφωνικές συνεντεύξεις που μιλάνε κατά των συγκεκριμένων εμβολίων, άπειρες τηλεοπτικές εκπομπές στο youtoube, άπειρα βίντεο απο τα συλλαλητήρια στην Β.Ελλάδα που δεν μιλάνε κατά της υποχρεωτικότητας αλλά κατά των συγκεκριμένων εμβολίων mRNA!
Ενημερώσου καλά πρώτα και μετά πές για την ΠΟΕΥ ότι μιλάει μόνο κατά της υποχρεωτικότητας!
Και ούτε έχει σχέση με συνδικαλιστικά όργανα η ΠΟΕΥ! Συνδικαλιστική ομάδα είναι η ΠΟΕΔΥΝ!
Μην τα μπερδεύεις, μην τους τηγανίζεις, μην καίς τον τίμιο αγώνα τους!
Εξάλλου απο την ΠΟΕΥ μόνο ένας επιστήμονας μίλησε, ο μοριακός βιολόγος γεννετιστής κ.Σάκης Καλογερίδης του οποίου τις θέσεις τις ξέρω διότι είναι ξεκάθαρος και καθοριστικός στην θέση του απο την αρχή κατά των εμβολίων, και δή ακόμη περισσότερο κατά του εμβολιασμού στους νέους και στα παιδιά!
Εξάλλου είναι και ο πρώτος που βγήκε και μίλησε για τις παρενέργειες των εμβολίων, τις άμεσες,τις μεσοπρόθεσμες και τις μακροπρόθεσμες και το τι ακριβώς περιέχουν τα εμβόλια!
Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν απο την στιγμή που γνωρίζω πάρα μα πάρα πολύ καλά τις θέσεις τους!
Και για να βγάλεις πόρισμα για την ΠΟΕΥ πρέπει να ακούσεις τον Καλογερίδη!
Να διαθέσεις χρόνο , όπως διέθεσε αυτός για να κάνει την καλύτερη μελέτη 107 σελίδων με 112 παραπομπές σε ξένες βιβλιογραφίες και που στην δική του μελέτη συμπλήρωσαν επιστήμονες απο όλο τον κόσμο βιβλιογραφίες και σημειώσεις!
Η μελέτη αφορά τα εμβόλια και τις παρενέργειες! Δεν υποστηρίζω κανέναν, ωστόσο όταν γνωρίζω κάτι απο μέσα δεν μπορώ να αδικήσω!

 

Popi Soufli

Anna Malamo Άννα , αν τους αδικώ σ’ αυτό, να ζητήσω συγνώμη.
Στο συλλαλητήριο, ο κ. Καλογερίδης, ήταν από τους ελάχιστους ομιλητές που εκφράστηκε κατά του εμβολίου και μπράβο του.

Κατόπιν του ανωτέρω σχολίου, χωρίς να αλλάξω την ανάρτησή μου, ζητώ συγνώμη, αν αδίκησα την Π.Ο.Ε.Υ. ως προς τις θέσεις της για το εμβόλιο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβολές : 759


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα