Η απόλυτη δικαίωση της “συνωμοσιολογίας”, εκείνων που όχι και πολλά χρόνια πριν λοιδωρούνταν όταν μίλαγαν για “τσιπάρισμα” του ανθρώπινου πληθυσμού!

Η απόλυτη δικαίωση της “συνωμοσιολογίας”, εκείνων που όχι και πολλά χρόνια πριν λοιδωρούνταν όταν μίλαγαν για “τσιπάρισμα” του ανθρώπινου πληθυσμού!

8 Φεβρουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:670
Μοίρασέ το

 

Η εποχή του “μετανθρωπισμού” είναι εδώ (?)…

 

 

 

 

Η εποχή του μετανθρωπισμού είναι εδώ και χωρίς ερωτηματικό.

Μια ΜΚΟ της σατανικής ελίτ, πέρα από κάθε λογική, έχει ετοιμάσει ένα διαβολικό σχέδιο, το οποίο αποφασίζει για το τρομακτικό μέλλον του παγκόσμιου πληθυσμού.
Το 1984 του Τζώρτζ Όργουελ, θα είναι ανοιξιάτικος περίπατος σε σχέση με αυτό που σχεδιάζουν οι καμπαλιστές της ελίτ για την ανθρωπότητα. Κι όλα αυτά, μέχρι το 2030.
Κι όσοι επιζήσουν…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το βέβαιο είναι πως δεν θα επιζήσουν λευκοί… γι αυτό και δεν εμβολιάζονται οι λαθρομετανάστες…

 

Πώς κουμπώνουν οι παρακάτω σύνδεσμοι με τη φράση-σταθμό “δεν υπάρχει ψηφιακή επανάσταση χωρίς τσιπ”, με την οποία ανακοινώθηκε   ο ΝΕΟΣ ευρωπαϊκός νόμος για τα τσιπάκια στα … εμβολιασμένα σε μεγάλους αριθμούςπειραματόζωα (με τις άγνωστες μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες των πειραματικών σκευασμάτων και το “μυστήριο της ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣνα σαρώνει παγκοσμίως), στην κούρσα του “ψηφιακού πολιτισμού”!

Η εποχή του “μετανθρωπισμού” είναι εδώ (?)…

“Συνωμοσιολογία”, ε;  —  Περί τσιπακίων & τσιπαρίσματος: οι “τυχαίες δηλώσεις”… —  Aν κλωτσάτε σαν πεισματάρηδες όνοι στα (έτσι κι αλλιώς κατά κοινή πάντα παραδοχή) προβληματικά στην αποτελεσματικότητά τους εμβόλια, τότε calm down! Σας έχουμε έτοιμο το νέο “θαύμα της επιστήμης”:  —-  ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ; Klaus Schwab: Great Reset Will “Lead To Fusion Of Our Physical, Digital, & Biological Identity”

Kαλώς να τα δεχτούμε, διότι η “πρόοδος” δεν γνωρίζει όρια…:
1. Τweet: ” Our semiconductors supplies come from a few producers outside the EU. This is a dependency we cannot afford. The #EuropeanChipsAct in early February will aim to make Europe a strong global player. Let’s create more balanced interdependencies, for supply-chains we can trust.” 2. Τweet: ” Klaus Schwab discusses the “European Chips Act” and the need for a “physical brain for digitalization and to have it located to a certain extent in Europe”. Then, goes on to say the World Economic Forum launched the “Club of Rome report”. There is so much to unpack here…”

Για τον “παράξενο δρ. Κλάους Σβαμπ” και για το τι είναι και πρεσβεύει η σέκτα του “Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ” και της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”, με αφορμή τη “χρυσή ευκαιρία” της αποκαλούμενης “πανδημίας”, χρήσιμο για τον αναγνώστη θα ήταν να ανατρέξει σε αυτή την ανάρτηση: https://antidras.blogspot.com/2021/07/blog-post_27.html

Ο ίδιος κύριος που πριν λίγα χρόνια καυχιόταν σε ομιλία του στο Χάρβαρντ ότι “ο κύκλος του” (του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ή “Κλίκας του Νταβός”, των υπερ-πλουσίων και πανίσχυρων , διεισδύει στις κυβερνήσεις της Δύσης (και όχι μόνο) και ανεβάζει ως πρωθυπουργούς αλλά και άτομα σε θέσεις-κλειδιά τα…”δικά τους παιδιά”!!
Κατά τ’ άλλα υποτίθεται ότι υφίσταται ακόμη ο όρος”δημοκρατία”…

 

Πηγή

Προβολές : 670


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα