Η αστυνομία σε ολόκληρο τον κόσμο αντιστέκεται στην τυραννία του Covid

Η αστυνομία σε ολόκληρο τον κόσμο αντιστέκεται στην τυραννία του Covid

26 Ιανουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η αστυνομία σε ολόκληρο τον κόσμο αντιστέκεται στην τυραννία του Covid

 

“ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ”, εξηγεί μια επιστολή από ισπανούς αστυνομικούς. “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”.

 

 

 

Πόσοι “έλληνες” αστυνομικοί έχουν το θάρρος να κάνουν το ίδιο και στην Ελλάδα;

Φοβάμαι πως οι “έλληνες” αστυνομικοί, επιλέγουν σε μεγάλη πλειοψηφία, να είναι πίσω από εγκληματικές συμμορίες και πραίτωρες της κυβέρνησης, αντί να προστατεύσουν τον ελληνικό λαό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η αστυνομία σε ολόκληρο τον κόσμο αντιστέκεται στην τυραννία του Covid

Μετάφραση blümlifee

Η αστυνομία σε ολόκληρο τον κόσμο αντιστέκεται στην τυραννία του Covid (εδώ μουγκαφόν, γιατί είναι και το άτιμο το ρεπό. κρίμα να χαθεί)

Τουλάχιστον 600 αξιωματικοί επιβολής του νόμου στην Αυστρία έγραψαν επιστολή στον Αυστριακό Υπουργό Εσωτερικών Gerhard Karner ζητώντας να αποσυρθούν οι προτάσεις για αναγκαστικό “m-volιασμό” κατά του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19).

Αυτή η ομάδα αστυνομικών θέλει επίσης η αυστριακή κυβέρνηση να σταματήσει να κάνει διακρίσεις σε βάρος των μη m-volιασμένων, οι οποίοι αντιμετωπίζονται τώρα ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας μόνο και μόνο επειδή αρνούνται να τροποποιήσουν μόνιμα το DNA τους με τα πειραματικά χημικά της Big Pharma.

“Δεν θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τον πληθυσμό με απειλητικό τρόπο κατά τη διάρκεια των ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ που οργανώθηκαν λόγω της ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ”, αναφέρει η επιστολή, που γράφτηκε στις 10 Ιανουαρίου.

Η αναφορά υπογράφηκε από τρία μέλη του προσωπικού επιβολής του νόμου που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν εκατοντάδες άλλους αξιωματούχους επιβολής του νόμου που αντιτίθενται στις εντολές.

Το Σαββατοκύριακο, περίπου 20.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στη Βιέννη για να διαμαρτυρηθούν κατά της φασιστικής απόφασης της κυβέρνησης ότι όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών πρέπει να τρυπηθούν για τη γρίπη Fauci προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν κανονικά όπως όλοι οι άλλοι.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας απάντησε στην επιστολή υποστηρίζοντας ότι “στους ανθρώπους που την υπέγραψαν μπορεί να τους δοθεί σαφής πολιτικός προσανατολισμός”. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

“Το 85% των 32.000 Αυστριακών αστυνομικών έχουν ήδη υποβληθεί σε m-volιασμό, αυτό είναι μια σαφής δήλωση”, πρόσθεσε το κυβερνητικό όργανο.

Σε απάντηση σε αυτούς τους ισχυρισμούς, οι συντάκτες της επιστολής επανέλαβαν το γεγονός ότι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ, και όσοι αντιστέκονται στην αναγκαστική ένεση για τη γρίπη Fauci ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

“Δεν είμαστε ακροδεξιοί ή ακροαριστεροί εξτρεμιστές, δεν είμαστε αντι-m-volιαστές… είμαστε μια ομάδα πολλών εκατοντάδων αστυνομικών από ολόκληρη την Αυστρία… ενωμένη από το ενδιαφέρον μας για το κράτος δικαίου, την ελευθερία της σκέψης, θεμελιωδών δικαιωμάτων, καθώς και της υγείας μας”, είπαν.

Στη συνέχεια, οι συγγραφείς προχώρησαν στην υποβολή μιας σειράς αιτημάτων προς τον Karner, το πρώτο από τα οποία τον καλεί να “διασφαλίσει ότι δεν θα εισαχθεί στην Αυστρία καμία εντολή είτε επαγγελματική είτε γενική, ή οποιαδήποτε άλλη μορφή έμμεσης αναγκαστικής υποχρέωσης m-volιασμού.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ
Μια παρόμοια εξέγερση υπό την ηγεσία της επιβολής του νόμου συμβαίνει επίσης στην Ισπανία, καθώς και στη Ρουμανία και αλλού.

Ακόμη και ορισμένοι αστυνομικοί στο Ηνωμένο Βασίλειο συμμετέχουν στον αγώνα κατά της κυβερνητικής εκστρατείας, αναγνωρίζοντας ότι ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ (We the People), ΕΑΝ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.

“ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ”, εξηγεί μια επιστολή από ισπανούς αστυνομικούς. “ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”.

“Η ένωση μας βρίσκεται σε άμεση επαφή με μέλη των δυνάμεων ασφαλείας στην Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Σουηδία, τη Γερμανία και την Ολλανδία… ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ”.

Η ίδια επιστολή συνεχίζει για να καταγγέλλει το νέο σύστημα “διαβατηρίων covid” που ξεκίνησε στη Βαλένθια. Εξηγεί επίσης ότι ο Señor Marlasca θα θεωρηθεί υπεύθυνος για τις δύο καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που κήρυξε και για την προσπάθεια να χρησιμοποιήσει την αστυνομία και την πολιτική φρουρά για να “αναγκάσει τους πολίτες” να συμμορφωθούν με την τυραννία του Covid.

Εμείς δεν υποστηρίζουμε κάτι τέτοιο”, πρόσθεσαν οι Ισπανοί αστυνομικοί.

Πίσω στην Αυστρία, οι αξιωματικοί εκεί πιέζουν να σταματήσει κάθε διάκριση εις βάρος των μη m-volιασμένων, συμπεριλαμβανομένων των μη m-volιασμένων δημοσίων υπαλλήλων συναδέλφων τους που εκδιώκονται από τη δουλειά τους.

“Θέλουμε να είμαστε εκεί για τους ανθρώπους, ως φίλοι και βοηθοί”, έγραψαν στην επιστολή τους.

Τα τελευταία νέα σχετικά με την τυραννία με ένεση του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19) βρίσκονται στο Fascism.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

HumansAreFree.com

NaturalNews.com

HumansAreFree.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 272


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα