Η ασφάλεια της Ελλάδος, στα χέρια των (γνήσιων) Ελλήνων

Η ασφάλεια της Ελλάδος, στα χέρια των (γνήσιων) Ελλήνων

22 Δεκεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:572
Μοίρασέ το
Η ασφάλεια της Χώρας μας λοιπόν, πέφτει κι αυτή στους ώμους των (γνήσιων) Ελλήνων και σε αυτό το έργο, το ιστολόγιό μας θα συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί. Θεμιτό ή αθέμιτο.
Και μόνον προς όφελος της Πατρίδος και του Εθνους, ερχόμενο σε ευθεία σύγκρουση με τους προδότες των βουλευτικών εδράνων, το στρατό, τα σώματα ασφαλείας και την ΕΥΠ!

Όσο ο ελληνικός λαός, αρνείται να δει την πραγματικότητα, ότι δηλαδή, μια κάστα ερπετών που δεν είναι καν ελληνικής καταγωγής, επιδιώκει με όλους τους τρόπους την καταστροφή και τον αφανισμό του, δεν πρόκειται να υπάρξει σωτηρία.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΑΣΣΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΜΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ … “έλληνες”…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Οπως εξελίσσονται τα πράγματα στην Ελλάδα, δεν είναι μόνο η διατήρηση της Πίστεως η οποία πέφτει πλέον στους ώμους του λαού, αφού οι «ταγοί» της θρησκείας έχουν προσκυνήσει το θηρίο της ΝΤΠ. Στους ώμους των (γνήσιων) Ελλήνων, πέφτει πλέον και το βάρος της προστασίας της Πατρίδος.

Οι ανεξέλεγκτες εισροές λαθρομεταναστών στη χώρα μας, δημιούργησαν πολλά προβλήματα αλλά ταυτόχρονα ξεσκέπασαν το σοβαρότερο πρόβλημα από το οποίο πάσχει η Ελλάδα. Κι αυτό είναι η ασφάλεια των Ελλήνων.

Το κράτος, αδιαφορεί παραδειγματικά για την ασφάλεια των Ελλήνων, προστατεύοντας τους λαθρομετανάστες και παντός είδους μετανάστη.

Από την άλλη, οι εγκληματικές συμμορίες γύφτων και τσιγγάνων κάθε ηλικίας, κυκλοφορούν ανενόχλητες ρημάζοντας κυριολεκτικά ό,τι βρεθεί στο δρόμο τους.

Οι «μαφίες» αλβανών, γεωργιανών, ρουμάνων, ρώσων και άλλων κακοποιών και «νονών» της νύχτας, έχουν βρει τον παράδεισό τους στην Ελλάδα, επιδιδόμενοι σε κάθε είδους εγκληματική πράξη.

Εκβιασμοί, απαγωγές, δολοφονίες, εμπόριο σαρκός, εμπόριο όπλων, εμπόριο ναρκωτικών, παραεμπόριο, διευκόλυνση τρομοκρατών, κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες και πολλά άλλα, διαπράττονται ανεξέλεγκτα, χάρη στην κρατική αδιαφορία.

Οι δικαστές, σφυρίζουν αδιάφορα και μιμούμενοι τους αλβανούς συναδέλφους τους που βάφτισαν «αυτοκτονία» τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, καταδικάζουν Ελληνες για ψύλλου πήδημα. Οντας χωμένοι στα πάθη τους και τις ανωμαλίες τους, παραμένουν ανδρείκελα των κρατικών και κομματικών συμφερόντων.

Τα Σώματα Ασφαλείας, έχουν πλέον καταντήσει ένα θλιβερό ανέκδοτο. Πλέον κυνηγούν μόνο όσους δε φορούν μάσκες, όσους εμπόρους ναρκωτικών δε βρίσκονται στη λίστα των «χορηγών» τους και όσους έχουν το «θράσος» να εναντιώνονται στα μέτρα για την κατά φαντασίαν «πανδημία».

Ο στρατός, με το 45% περίπου των οπλιτών ν’ αποτελούνται από αλβανούς, γύφτους και τσιγγάνους, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τίποτα. Οι δε αξιωματικοί, προτιμούν να γλύφουν κρατικές κατουρημένες ποδιές από το να επιδίδονται στην ασφάλεια των συνόρων.

Τέλος η (αμαρτωλή) ΕΥΠ! Αυτό το καρκίνωμα της κρατικής ασφάλειας! Αυτό το εκτρωματικό απόστημα εξυπηρέτησης συμφερόντων, που αποτελείται από ανίκανους καραγκιόζηδες σε όλα τα επίπεδα και όλες τις βαθμίδες.

Αυτή η αισχρή σφηκοφωλιά κηφήνων που έχει μετατραπεί σε υπηρετικό προσωπικό της CIA, της MI6, της Mossad και του BND (γερμανικές μυστικές υπηρεσίες).

Τα τσουλάκια των πολιτικών και των εφοπλιστών, οι μαριονέτες των ανθελληνικών συμφερόντων που έχουν γίνει ο περίγελως της ΜΙΤ (τουρκικές μυστικές υπηρεσίες)…

Η «χρυσή εποχή» της ΕΥΠ, σταμάτησε στον Σταύρο (Στηβ) Λάλα! Τον Ελληνα μυστικό πράκτορα που έκανε ρόμπα τη CIA και που τον κατέδωσε η υφυπουργός Εξωτερικών επι κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Βιργινία Τουδερού. Ναι! Η Νέα Δημοκρατία ήταν ανέκαθεν ένα φυτώριο προδοτών. Δεν είναι κάτι το καινούριο αυτό.

Η ασφάλεια της Χώρας μας λοιπόν, πέφτει κι αυτή στους ώμους των (γνήσιων) Ελλήνων και σε αυτό το έργο, το ιστολόγιό μας θα συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί. Θεμιτό ή αθέμιτο. Και μόνον προς όφελος της Πατρίδος και του Εθνους, ερχόμενο σε ευθεία σύγκρουση με τους προδότες των βουλευτικών εδράνων, το στρατό, τα σώματα ασφαλείας και την ΕΥΠ!

Από σήμερα, θα δίνουμε στη δημοσιότητα καταζητούμενους τζιχαντιστές κι εγκληματίες τους οποίους είτε δεν έχουν εντοπίσει τα ξεφτέρια του κρατικού μηχανισμού, είτε καταζητούνται διεθνώς.

Ενα κλασσικό παράδειγμα είναι τα μέλη του ISIS GS τα οποία έχουν έντονη δράση στη Νιγηρία.

Με τις εισροές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, εμφανίστηκαν πολλοί «πρόσφυγες» από τη Νιγηρία, τη Σομαλία, τη Σιέρα Λεόνε και άλλες αφρικανικές χώρες.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι μαχητές του ISIS GS μπήκαν ως «πρόσφυγες» στην Ελλάδα, αλλά με τις κρατικές τακτικές, αγνοείται η τύχη τους.

Το ίδιο από τη Συρία, όπου είναι πεδίο δράσης της Αλ Νουσρά η οποία αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα. Δε χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε τους φανατικούς ισλαμιστές που ήρθαν στην Ελλάδα από το Πακιστάν και από αλλού. Κάποιοι από αυτούς, είτε νόμιμα, είτε παράνομα προωθήθηκαν στη Γερμανία, την Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία, είτε μέσω θαλάσσιας οδού, είτε μέσω Αλβανίας. Πολλοί όμως παραμένουν στην Ελλάδα, περιμένοντας εντολές, όσο οι Ελληνες ασχολούμαστε με την κατά φαντασίαν «πανδημία» αλλά και με τα επίσης κατά φαντασίαν «εμβόλια».

Δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε τη Χώρα μας στο έλεος της τζιχάντ. Το να μετατρέψουν σε… οικόπεδο τις ΗΠΑ, δε μας ενδιαφέρει. Το να κατεδαφίσουν το Ισραήλ, μας είναι επίσης αδιάφορο. Αλλά το να πειράξουν την Ελλάδα, μας νοιάζει και μας κόφτει! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε…

 

Πηγή

Προβολές : 572


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα